Cum de a face pokerul

Poker este un joc popular cu mai multe variante. Dealerii de poker distribuie carduri jucătorilor și sunt responsabili de supravegherea acțiunii la masa de poker. Există abilități și caracteristici specifice pe care trebuie să le dezvoltați pentru a deveni un dealer de poker excelent. Acestea se aplică dacă găzduiți o noapte de poker cu prietenii sau căutați să deveniți un dealer profesional de poker. Învățarea de a face pokerul implică practicarea distribuirii cardurilor, dezvoltarea caracteristicilor tipice ale unui dealer și fiind familiarizați cu câteva variante ale jocului.

Pași

Metoda 1 din 4:
Distribuirea cardurilor
  1. Imagine intitulată Deal Poker Pasul 1
1. Shuffle puntea. Amestecarea randomizează puntea pentru a introduce șansa jocului. Nu amestecați cărțile ar putea permite unor jucători să prezică cărțile care vor veni mai târziu, ceea ce ar oferi acestor jucători un avantaj nedrept. Există modalități diferite de a amesteca, dar un amestec de poker va consta în mod obișnuit din două riffle, o cutie, o altă riffle și o tăietură.
  • A Riffle se referă la împărțirea cardurilor în jumătate și amestecându-le împreună prin plasarea colțurilor cardurilor în fiecare jumătate a celorlalți și lăsând cardurile să meargă astfel încât să se intermixă.
  • O cutie înseamnă luarea trimestrului de sus a punții și plasându-l pe masă, apoi luând în cartierul următor și plasându-l în primul trimestru, apoi repetând acest lucru cu restul cardurilor.
  • O tăiere se referă la plasarea punții pe masă și având un jucător să taie puntea în jumătate. Partea inferioară a punții se deplasează în partea de sus.
  • Căutați tutorialele de amestecare a punții pe YouTube dacă doriți să învățați diferite stiluri de amestecare. Unele stiluri, cum ar fi amestecul hindus sau masa Riffle Shuffle, sunt cunoscuți că sunt mai elegante decât altele.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 2
    2. Dealați cărțile jucătorilor. Există două stiluri principale de tranzacționare: american și european. Puteți schimba stilul în funcție de starea dvs. de spirit sau de cine sunt:
  • Dezalificarea în stil american implică menținerea punții într-o mână, prinderea colțului din dreapta frontal al cartelei cu degetul mare și degetul arătător și mișcați încheietura mâinii pentru a arunca cardul jucătorului.
  • Acordarea în stil european implică atingerea doar partea de sus a cardului și glisând cardul la pâslă, apoi împingând cardul, adesea cu o rotire, spre jucător.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 3
    3. Ardeți și rotiți cărțile. Dacă jucați un joc de card comunitar ca Texas Hold`em, ar trebui să ardeți - cu alte cuvinte, aruncați - cardul din partea de sus a punții. De asemenea, ar trebui să transformați al patrulea din cele cinci cărți tratate în comunitate. Jucătorii pot folosi apoi acest card pentru a constitui mâna finală.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 4
    4. Gestionați potul. Este responsabilitatea dealerului pentru a verifica cât de mulți jucători pariază și crește și pentru a urmări ghivecele laterale. Puteți utiliza un calculator de oală laterală online pe un site, cum ar fi PokerLISTS pentru a facilita procesul. Citiți mâinile jucătorilor și împingeți potul spre câștigător la sfârșitul jocului.
  • Metoda 2 din 4:
    Dezvoltarea caracteristicilor unui dealer
    1. Imagine intitulată Deal Poker Pasul 5
    1. Practică de multe ori. Amestecând o punte, care să facă cărți jucătorilor, iar urmărirea potului sunt abilități pe care le câștigați făcând acțiunile în mod repetat. Practicați la domiciliu cu un pachet de cărți înainte de un joc pentru a vă îmbunătăți acuratețea și atenuarea mâinii.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 6
    2. Fi profesionist. Jucătorii caută să aibă un timp bun, care, pentru dealer, se traduce la menținerea unei atitudini pozitive, arătând reținere și păstrarea liniștită pe tot parcursul jocului și răspunsul sau redirecționarea oricăror întrebări ridicate. Dealerii de poker trebuie să aibă bune abilități de comunicare și servicii pentru clienți. Comunicarea cu jucătorii și, dacă este cazul, cu personalul sau personalul de cazino este crucial pentru a fi un dealer bun, distractiv.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 7
    3. Fiți familiarizați cu o varietate de jocuri. Pokerul este jucat sute de moduri, deci familiarizați-vă cu regulile fiecărui joc. Cele mai populare variații sunt Texas Hold`em, știfturile de cinci și șapte cărți și remiză de cinci cărți. Citiți sau urmăriți tutorialele online de la TruePokerdealer pentru a afla cum să joace diferite variații.
  • Metoda 3 din 4:
    Care se ocupă de Texas Hold`em
    1. Imagine intitulată Deal Poker Pasul 8
    1. Deal 2 cărți cu fața în jos la fiecare jucător. Jucătorul din blind-ul mic ar trebui să primească prima carte. Acesta va fi jucătorul la stânga dvs. imediat - ar trebui să plaseze un pariu echivalent cu jumătate din pariul complet al rundei.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 9
    2. Monitorizați runda de pariuri "Pre-flop". Du-te în jurul mesei, permițând fiecărui jucător să ridice (prin cantitatea de big orb sau mai mult), apelați (potriviți pariul curent) sau ori (renunțați la rundă). Mișcându-se în sensul acelor de ceasornic de la jucătorul din blind-ul mic, se vor face pariuri până când fiecare jucător a fost îndoit, pus în jetoane sau se potrivește cu cantitatea de alți jucători combinați.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 10
    3
    Faceți o flop. După ce fiecare jucător a plătit un orb sau a făcut o ante, așa cum este cerut de regulile prin care jucați, faceți trei cărți comune pentru fiecare jucător, începând cu un jucător la stânga și terminând cu tine însuți. O a doua rundă de pariere va urma.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 11
    4. Dealați un singur card comunitar. Texas Hold`em este un joc în care mâna incompletă, ascunsă a jucătorilor este combinată cu cărțile cu fața-up care sunt împărtășite. Această primă carte comună este cunoscută ca rândul său. O a treia rundă de pariuri va apărea, deplasându-se în sensul acelor de ceasornic din stânga dvs.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 12
    5. Dealați un alt card comunitar. Acest lucru este cunoscut ca râul. O a patra rundă de pariere și o showdown va urma.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 13
    6. Apelați ca jucătorii să-și dezvăluie cărțile. Cea mai bună mână cu 5 cărți care poate fi făcută din cele 2 cărți dintr-o mână a unui jucător și cele 5 de pe masă este câștigătorul.
  • Metoda 4 din 4:
    Care se ocupă de remiză de cinci cărți
    1. Imagine intitulată Deal Poker Pasul 14
    1. Deal 5 cărți pentru fiecare jucător. Începeți prin a face o carte cu fața în jos la jucătorul la stânga și continuați în jurul mesei de carduri 1 la un moment dat până când fiecare jucător are 5 cărți.
    • Acesta este un joc în care jucătorii sunt tratați cu o mână întreagă, care rămâne ascunsă și este îmbunătățită prin înlocuirea cardurilor.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 15
    2. Setați cărțile care nu au fost tratate în centrul tabelului. Marcați-le cu un cip sau un alt element, astfel încât acestea să fie distinse de alte cărți.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 16
    3. Deschideți masa pentru pariuri. În acest moment, jucătorii ar trebui să țină cărțile în mâinile lor, fiind atenți să nu le arate altor jucători.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 17
    4. Permiteți jucătorilor să înlocuiască și să renunțe la carduri. Jucătorii pot renunța la fel de multe cărți pe măsură ce le plac și le înlocuiesc prin desenarea aceluiași număr de cărți de pe punte în mijlocul mesei. Fiecare jucător ar trebui să aibă în cele din urmă 5 cărți.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 18
    5. Re-deschideți tabelul pentru pariuri. Dacă ați jucat jaluzele, în cazul în care numai cei doi jucători la stânga a plătit bani înainte de a vă ocupa cărțile, pariurile ar trebui să înceapă de la jucător imediat în stânga dvs.
  • Imagine intitulată Deal Poker Pasul 19
    6. Instruiți jucătorii să-și arate cărțile. Acesta este showdown-ul. Jucătorul cu cea mai bună mână cu 5 cărți câștigă potul.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Aveți grijă să nu expuneți cardurile atunci când amestecați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar