Cum să trișezi la monopoly

Monopolul este un joc clasic de bord cunoscut pentru a lua ore pentru a juca. Deși acest joc implică noroc, aceasta necesită, de asemenea, un jucător strategic. O strategie care vă poate ajuta să câștigați este să utilizați câteva metode inteligente de înșelăciune pe care ceilalți jucători nu trebuie să o cunoască niciodată. În timp ce acest lucru nu este o modalitate onestă de a juca, vă va ajuta să aveți un joc mai de succes al monopolului. (Înainte de a începe, totuși, citiți secțiunea Avertismente de mai jos.)

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea modalităților de a fura bani
  1. Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 1
1. Fii bancherul pentru a rămâne aproape de bani. Plasați banca în spatele dvs., astfel încât nimeni nu poate ajunge la ea. Acest lucru îi va face să vă dea mai întâi banii. De multe ori, în loc să puneți banii în bancă, alunecați-l sub tine. Apoi, scoateți-o în secret și puneți-o în stash-ul dvs. de bani.
  • Alternativ, ați putea lua bani de la un alt joc de monopol și adăugați-l lent la grămada în timpul jocului când nimeni nu se uită. Cu toate acestea, asigurați-vă că marcați aceste lucruri pentru ao distinge între celelalte note.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 2
    2. Fura bani înainte de începerea jocului. Dacă știți că veți juca monopol în câteva ore, veți ajunge la caseta de joc și veți aluneca un proiect de lege din fiecare denominație. Apoi, puneți jocul înapoi și păstrați banii să utilizați pentru joc. În timpul jocului, puteți adăuga facturile la grămada dvs. de bani și nimeni nu va ști vreodată.
  • Asigurați-vă că păstrați grămada de bani dezordonată atunci când adăugați la el, astfel încât să nu fie evident că aveți o factură suplimentară de 500 de dolari. Acesta este proiectul de lege pe care oamenii îl pot observa mai ușor.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 3
    3. Luați câțiva dolari atunci când ceilalți jucători părăsesc masa. Orice șansă trebuie să furiți câteva facturi de la bancă sau de la un alt jucător, luați-o. Acționează ca și cum ai fi ocupat pe telefon sau distras cu altceva decât jocul imediat după ce o faci pentru a descuraja orice suspiciune.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 4
    4. Păstrați grămada de bani dezordonată. În loc să vă păstrați banii organizați și îngrămădiți cu denominație, păstrați-o împreună și fără ordine. Este obișnuit ca jucătorii să vrea să-și păstreze banii frumosi și ordonați, dar dacă îl lăsați dezordonat, va fi mai ușor să fure niște bani ocazional.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind trucuri înșelătoare
    1. Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 5
    1. Rulați rapid zarurile. Dacă găsiți o oportunitate de a rostogoli zarurile în timp ce ceilalți jucători vorbesc, nu-i chemați atenția doar pentru a vă putea urmări. Lăsați-i să rămână distrași și să ruleze zarurile. Înainte ca oricine să poată vedea numerele, mutați marcajul oriunde doriți.
    • Asigurați-vă că știți câte spații vă mișcați atunci când adversarul vă întreabă ceea ce ați rostogolit, le puteți da un răspuns care se potrivește cu locul pe care l-ați mutat. Dacă un jucător vă întreba mișcarea, păstrați o față dreaptă și păstrați-vă cu minciuna.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 6
    2. Ascunde șansele și cărțile comunitare. În loc să arătați aceste cărți atunci când le trageți, acționați mulțumiți de orice carte pe care o obțineți și colectați ce sumă solicitată pe card, chiar dacă cardul vă spune să plătiți. Apoi, puneți rapid cardul înapoi în grămadă și treceți mai departe.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 7
    3. Nu subliniați când vă aterizați pe una din proprietățile adversarului. Dacă ceilalți jucători nu acordă atenție proprietăților lor sau unde vă aterizați, lăsați-o să meargă neobservată. Regulile oficiale explică faptul că nu va trebui să plătiți dacă adversarul dvs. nu a observat încă că alți doi oameni iau o întoarcere.
  • Încercați să obțineți următorii doi jucători să-și ia rândul, plângându-se cu privire la modul în care jocul se mișcă prea încet. Acest lucru va accelera cu speranța jocului, astfel încât să nu trebuiască să plătiți!
  • Păstrați proprietarul proprietății pe care l-ați aterizat pe distras. Spuneți acea persoană o glumă amuzantă sau spuneți-le o poveste lungă până la luarea următoarelor două rotații.
  • Metoda 3 din 3:
    Îndoirea regulilor
    1. Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 8
    1. Formează o alianță cu un alt jucător. Înainte de începerea jocului, faceți o înțelegere cu un alt jucător care să vă ajute unul pe celălalt, dar nu lăsați niciunul dintre ceilalți jucători să știe.În timp ce nu puteți rămâne alianțe întregul joc, vă poate ajuta să knockout alți jucători. Iată câteva trucuri ascunse pe care le puteți practica împreună:
    • Tu și partenerul tău nu ar trebui să-ți acuzați reciproc bani pentru aterizarea pe proprietatea pe care o aveți pe amândouă. Puteți practica acest lucru până când ați falsificat ceilalți jucători.
    • Puteți achiziționa proprietățile pe care le doriți să vă lăsați reciproc să știe ce vreți, cât și ASEOU pe acele pete, puteți să le cumpărați și să le vindeți la acel jucător în speranța că ei fac același lucru pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 9
    2. Negociați cu alți jucători. Dacă doriți cu adevărat toate căile ferate și un alt jucător deține una dintre aceste proprietăți, încercați să stabiliți un acord care vă permite să obțineți atât proprietățile dorite. Faceți o înțelegere în cazul în care vă aflați dacă vă aterizați pe o proprietate pe care o dorește un alt jucător, îl puteți cumpăra și apoi le-ați cumpărat la același cost pe care l-ați cumpărat atâta timp cât acest jucător face același lucru în schimbul unei proprietăți pe care le doriți. Aceasta poate fi o modalitate ușoară de a lua șansa de a deține proprietățile dorite.
  • Imagine intitulată Cheat la Monopolul Pasul 10
    3. Mită pe ceilalți jucători. Dacă aveți ochiul pe o proprietate, dar nu aveți fondurile pentru ao achiziționa, încercați să oferiți o mită de viață reală unui alt jucător. Proprietăți precum Place Place și Boardwalk pot părea ca un comerț bun pentru cineva care caută o cină sau favoare gratuită. Deci, dacă nu aveți banii pentru a cumpăra o proprietate sau doriți să furi unul de la un alt jucător, încercați să oferiți acea persoană pe care o doresc în afara monopolului ca comerț.
  • sfaturi

    Aduceți bani de la propriul joc de monopol pentru a vă bucura de stash-ul dvs. de numerar la jocul unui prieten al unui prieten.
  • Doar cheat dacă știți că ceilalți jucători nu se vor speria dacă te vor prinde.
  • În începerea jocului, oferiți celorlalți jucători să-i ajute să aranjeze banii. Când aranjați banii, luați câteva 100 de ani și 500 și păstrați-i în buzunar. Apoi, în timpul jocului, faceți bani în plus din buzunar unul câte unul. Nu luați toți banii împreună, deoarece vă pot prinde.
  • Când plătiți pentru ceva și trebuie să obțineți schimbarea, în timp ce bancherul distrage rapid ceilalți jucători și luați doi sau trei dolari suplimentari în afară de schimbare.
  • Dacă unii jucători bani se află aproape de a ta, glisați câteva dolari suplimentari la grămada dvs. Asigurați-vă că faceți acest lucru numai în timp ce toate celelalte sunt distrase, cum ar fi atunci când jucătorii se luptă sau zarurile sunt laminate.
  • Avertizări

    Dacă cineva care nu apreciază înșelăciunea te prinde, acea persoană nu vă poate lăsa niciodată să fiți bancherul din nou. Acea persoană ar putea decide să nu joace din nou monopolul sau orice alt joc de bord cu dvs.
  • O mai mare verificare a realității: Înainte de a începe înșelăciunea, întrebați-vă ce sperați să realizați. Va fi emoția victoriei să depășească sentimentul gol care însoțește în mod inevitabil o victorie tăiată? Chiar vrei să câștigi prin înșelăciune în timp ce toți ceilalți joacă cu regulile? Există un moment în care încercați să stabiliți? V-ați fi mândru să anunțați lumii că sunteți un trișor? Ar fi cineva impresionat de tine? Gândiți-vă înainte de a începe ceva care ar putea deveni un obicei de viață.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar