Cum să obțineți ditto în pokemon sapphire

Ditto este un Pokemon versatil și este util pentru reproducere, deoarece se poate rasa cu orice Pokemon cu exceptia pentru sine și Pokémon clasificat ca "Nedescoperit." Din păcate, singura modalitate de a obține Ditto în Pokémon safir fără a înșela este prin comerț. Acest lucru nu este neobișnuit, deoarece fiecare joc Pokémon are anumite Pokémon pe care nu îl puteți găsi în altă parte.

Pași

Metoda 1 din 2:
Tranzacționarea pentru Ditto
  1. Imagine intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 1
1. Preluați-vă Pokedex de la profesorul de mesteacăn. În fiecare joc Pokémon, va fi cel puțin o cerință pe care va trebui să o îndeplinească înainte de a vă permite să faceți schimb de prieteni. În Pokémon safir, trebuie să obțineți mai întâi Pokedex de la profesorul de mesteacăn în orașul Littleroot.
  • Littleroot Town este situat în partea de sud-vest a regiunii Hoenn. Aceasta este, de asemenea, locația cele mai multe jocuri centrate pe Hoenn.
  • Imagine intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 2
    2. Au cel puțin două Pokémon în partidul dvs. Pentru a vă comercializa cu un alt jucător, veți avea nevoie de cel puțin două Pokémon în partidul dvs. Tranzacționarea funcționează pe un principiu al cererii sau altfel în virtutea bunătății. Mulți jucători sunt dispuși să-i ajute pe alții, oferind Pokémon de rezervă pe care le-au adunat pentru comerț online sau printre prieteni. Cu toate acestea, poate ajuta procesul dacă aveți un Pokémon de dorit pentru a tranzacționa.
  • Pokemon exclusiv pentru safir și, prin urmare, mai valoros pentru jucătorii din alte versiuni, sunt:
  • Lotad
  • Lombre
  • Ludicolo
  • Sabyye
  • Seviper
  • Lunatone
  • Kyogre
  • Imaginea intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 3
    3. Cumpărați sau împrumutați un cablu de conectare Gameboy Advance. Spre deosebire de versiunile mai noi ale seriei de joc Pokémon, unde puteți utiliza o conexiune la internet wireless, SAPPHIRE va necesita cablul de legătură pentru a efectua un comerț.
  • Imaginea intitulată obține Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 4
    4. Găsiți un prieten cu un Ditto. Deoarece cablul dvs. de legătură poate conecta numai consolele Nintendo, cum ar fi Advance Gameboy și o culoare Gameboy sau chiar Gameboy original, veți avea nevoie de un alt jucător cu o versiune / consolă diferită, una în care Ditto poate fi prins. Când ați găsit un alt jucător cu un Ditto care este dispus să facă schimb, să vă conectați gameboy-urile cu cablul de legătură și să vă pregătiți să schimbați.
  • Imagine intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 5
    5. Face comerțul. Plasați Pokémon pe care doriți să îl tranzacționați pentru Ditto în partidul dvs., apoi mergeți la cel mai apropiat centru Pokémon. Acolo veți găsi un recepționist care vă va întreba dacă doriți să tranzacționați Pokémon cu un alt jucător. Urmați instrucțiunile și în câteva momente scurte, Ditto va fi în partidul dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un cod de citat de joc
    1. Imagine intitulată obține Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 6
    1. Achiziționați un joc de joc pentru Advance Gameboy. Pentru a schimba datele interne ale jocului Pokémon Sapphire, va trebui să cumpărați un dispozitiv pentru a acționa ca o interfață. Unul dintre cele mai răspândite dispozitive pe care le folosesc jucătorii în aceste scopuri este jocul pe care îl puteți conecta la Advance Gameboy, introduceți cartușul de safir în și introduceți codurile cheat pentru a modifica datele dvs. de joc.
  • Imagine intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 7
    2. Introduceți codul principal pentru GamesHark. Înainte de a face altceva, va trebui să introduceți codul principal separat de codul Pokémon pe care îl veți folosi pentru a face DITTO la dispoziție pentru dvs. Codul principal este:
  • 9E6AC862 823AB7A8 46B7D9E4 A709E9E1
  • Imagine intitulată obține Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 8
    3. Activați codul de cheat să prindă Ditto. Acum că ați intrat în codul principal, puteți introduce un cod de cheat care va face ca Ditto să apară în joc, chiar dacă Dittos sălbatic nu se găsesc în mod normal în safir. Codul de cheat pentru Ditto este:
  • 920A0644 C5A04841
  • Imagine intitulată obține Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 9
    4. Călătoriți în jocul dvs. la Route 101. Cu codul principal și codul de cheat Ditto activat, ar trebui să puteți găsi Ditto pe Route 101, la nord de orașul Littleroot. Mergeți în jurul Route 101 până când întâmpinați la întâmplare un Ditto.
  • Gameshark Codurile cheat necesită uneori mai multe încercări înainte de a avea rezultatul dorit. Dacă nu aveți noroc găsirea lui Ditto pe Route 101, opriți jocul și introduceți din nou codurile corespunzătoare. Unii jucători raportează că trebuie să facă acest lucru de până la 12 ori înainte de a-și captura după Pokemon.
  • Imagine intitulată Obțineți Ditto în Pokemon Sapphire Pasul 10
    5. Captura ditto. În același mod, ați prinde orice pokemon întâlnit la întâmplare, capturați-vă acum DITTO. Este posibil să trebuiască să-l slăbiți înainte de a arunca un Pokeball pentru ao prinde, doar aveți grijă să nu faceți prea multe daune sau va fi leșin și va trebui să vă continuați vânătoarea pentru un Ditto pentru a vă apela pe cont propriu.
  • sfaturi

    Dacă dețineți Pokémon Emerald, puteți găsi Ditto în peșteră din spatele casei maniacului fosili la vest de orașul Fallarbor și apoi îl comercializați la fișierul dvs. Pokémon Sapphire.

    Avertizări

    Utilizarea codurilor de cheat vă poate corupe datele de joc, rescrie conținutul sacului, înghețați jocul dvs. sau pentru a face alte glitches în fișierul de salvare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar