Cum să vă asigurați că obțineți rapid dividendul fondului permanent (pfd) în alaska

Există multe beneficii pentru a trăi în statul Alaska. În plus față de peisajul uimitor, cetățenii din Alaska primesc, de asemenea, o sumă anuală de bani din fiecare an. Acești bani provin din dividendul fondului permanent, care atrage o parte din veniturile sale din veniturile petrolului statului. 90% din Alaskan solicită și primesc piesa de fond. Asigurați-vă că știți cum să primiți banii în fiecare an.

Pași

Metoda 1 din 3:
Asigurați-vă că sunteți eligibil
  1. Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 1
1. Aflați despre Fond. Dividendul Fondului Permanent se numește și dividendul Alaska. În fiecare an, Alaska investește o parte din veniturile sale petroliere în această distracție de investiții. Multe state au fonduri de investiții, dar Alaska este singurul care oferă fiecărui cetățean cu un dividend anual din fond.
  • Din 1982, cetățenii din Alaska au primit venituri anuale din PFD. Acești bani sunt acordați fiecărui om, femeie și copil care este cetățean al statului.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 2
    2. Știți cine este eligibil. Există mai multe cerințe rezidenții trebuie să se întâlnească pentru a fi eligibili să primească dividendul lor. Probabil că ați trăit în Alaska pentru un an calendaristic complet și trebuie să intenționați să rămâneți în Alaska pe o perioadă nedeterminată. În plus, nu poate fi revendicată rezidență în alte state în cursul acelui an.
  • Istoria dvs. penală este luată în considerare și. Nu puteți fi condamnat pentru o crimă în anii calendaristici din trecut. Dacă ați fost incarcerat, nu sunteți eligibil pentru dividend.
  • Dacă ați fost absenți din Alaska pentru mai mult de 180 de zile, trebuie să vă asigurați că a fost o absență admisă. Verificați cu biroul guvernatorului pentru a vă asigura că absența dvs. a fost aprobată.
  • Imaginea intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 3
    3. Faceți toate modificările necesare. Dacă nu îndepliniți cerințele pentru acest an, puteți lua măsuri pentru a vă asigura că sunteți eligibil pentru următorul dividend. Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să stabiliți rezidența. Nu este suficient să fii prezent fizic în Alaska. Pentru a stabili rezidența, trebuie:
  • Treceți la Alaska-
  • Dovedește-ți intenția de a rămâne, care ar putea fi făcută prin cumpărarea unei case, obținându-vă un loc de muncă, înregistrând să voteze sau să înregistreze un vehicul-
  • Păstrați documentele care dovedesc rezidența dvs-
  • Conexiuni de sever la alte state - și
  • Mențineți cerințele de rezidență timp de un an.
  • Metoda 2 din 3:
    Aplicând dividendul dvs
    1. Imaginea intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 4
    1. Examinați calificările. Cerințele de eligibilitate nu sunt setate în piatră, deci asigurați-vă că revizuiți data cea mai mare dată a Fondului. Dacă ați primit cu succes dividendul dvs. de ani de zile, nu există niciun motiv să credeți că se va opri, cu excepția cazului în care statutul dvs. sa schimbat.
    • Dacă nu sunteți sigur dacă sunteți eligibil, puteți contacta biroul guvernatorului sau vizitați site-ul web PFD pentru a vedea cele mai recente actualizări.
  • Imaginea intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 5
    2. Strângeți materialele necesare. Dacă ați mutat recent la Alaska, aceasta ar putea fi prima dată aplicabilă pentru dividendul dvs. de fond permanent.Doriți să vă asigurați că aveți o dovadă a rezidenței. Documentele pe care le oferiți vor trebui să includă date care indică faptul că ați fost în reședință pentru anul calendaristic precedent.
  • Există mai multe tipuri diferite de documente care pot fi utilizate ca dovadă a rezidenței. Puteți utiliza înregistrări școlare, cartea dvs. de înregistrare a alegătorilor, înregistrările de angajare sau documentele de înregistrare a autovehiculelor.
  • Imaginea intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 6
    3. Vizitați site-ul web. Începeți să aplicați pentru PFD dvs. pe 1 ianuarie. La această dată, veți putea vizita site-ul PFD și veți începe aplicația.
  • Fiecare persoană care dorește să primească o plată trebuie să completeze o aplicație separată.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 7
    4. Obțineți o copie tare. Dacă preferați să aveți o copie de hârtie a aplicației dvs. PFD, puteți obține o copie la orice centru de distribuție din stat.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 8
    5. Finalizați aplicația. Perioada de aplicare este de la 1 ianuarie până la 31 martie în fiecare an. În acele luni, cererea este disponibilă tuturor locuitorilor din Alaska. Cea mai ușoară modalitate de a finaliza aplicația este utilizând formularul online furnizat de Guvernul Alaska.
  • Dacă preferați să completați o aplicație de hârtie, acestea sunt disponibile la centrele de distribuție de stat.
  • Cu cât mai repede vă completați cererea, cu atât mai devreme va fi procesată.
  • Imaginea intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 9
    6. Semnează aplicația. Înainte de a trimite, va trebui să vă semnați cererea. Chiar dacă fișiere electronic, trebuie să semnezi documentul. Există două moduri: fie imprimați o pagină de semnătură sau semnați electronic.
  • Pentru a imprima o pagină de semnătură, faceți clic pe "Retipăriți o semnătură" Tab la site-ul PFD. Legătura este pe dreapta.
  • Introduceți detaliile solicitantului și lovit "Căutare." Apoi apasa "Articol necesar" și apoi "Centrul de documente."
  • Imprimați pagina de semnătură după selectarea acestuia "Elemente necesare." Trimiteți pagina semnată la "Departamentul de Venit al Alaska, divizia de dividend Fondul Permanent, P.O. Caseta 110462, Juneau, AK 99811-042." Poate fi, de asemenea, fax la 907-465-3470.
  • Alternativ, puteți semna aplicația electronic. Pentru a face acest lucru, trebuie să creați un myalaska.Contul GOV.
  • Un cont Myalalka este disponibil numai dacă sunteți un adult care a primit PFD anterior.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 10
    7. Fișier de aplicație. Termenul de aplicare este 31 martie. Când depuneți cererea dvs., asigurați-vă că păstrați o chitanță ca dovadă a depunerii. Dacă ați depus online, tipăriți pagina de primire când apare. Dacă trimiteți-l prin poștă, asigurați-vă că păstrați chitanța poștală. Dacă l-ați depus personal, cereți o chitanță.
  • Metoda 3 din 3:
    Primind dividendul dvs
    1. Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 11
    1. Alegeti metoda de plata. Guvernul din Alaska o face destul de simplu să vă primească banii. Puteți alege să primiți fie banii prin depunere directă, fie puteți avea un cec tradițional prin poștă trimisă la adresa dvs. de domiciliu. Dacă alegeți depozit direct, va trebui să furnizați informațiile financiare în avans. Puteți face acest lucru online pe site-ul web al guvernului din Alaska.
    • Dacă aveți un copil, el sau ea va primi, de asemenea, un cec. În calitate de părinte, puteți număra verificarea PFD a minorului. Veți avea nevoie pur și simplu să furnizați identificarea imaginii la o sucursală din Alaska SUA.
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 12
    2. Acordați atenție actualizărilor. Veți fi informat înainte de data distribuirii. Această dată este furnizată pe site-ul web al statului și este adesea raportat în știri. Veți fi, de asemenea, informați cu privire la valoarea dividendului dvs.
  • Deoarece PFD se bazează pe investiții, suma distribuită în fiecare an va varia. Știrile despre suma specifică pentru anul este de obicei eliberată în vara, cu distribuția reală
  • Imagine intitulată Asigurați-vă că obțineți rapid dividendul Fondului permanent (PFD) în Alaska Pasul 13
    3. Bucurați-vă de banii. PFD este unul dintre lucrurile minunate despre a trăi în Alaska. Este unul dintre cele mai puține exemple de venit garantat în toate Statele Unite. Mulți Alaskani le place să-și folosească dividendul pentru a se trata la ceva frumos. Poate doriți să mergeți într-o vacanță sau să faceți o plată în jos pe o mașină nouă. Indiferent ce alegeți, bucurați-vă!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar