Cum să găsiți mesaje necitite slack

Thiste parere cum să deschideți o listă a tuturor mesajelor de chat pe care le-ați primit, dar nu ați citit încă pe Slack, utilizând un browser de Internet desktop.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți mesaje necitite Slack Pasul 1
1. Deschis Slack În browserul dvs. de internet. Deschideți browserul, tastați Slack.COM în bara de adrese și apăsați ↵ Introduceți pe tastatură.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 2
    2. Conectați-vă la un spațiu de lucru. Faceți clic pe albastru Loghează-te Butonul de mai jos Adresa de e-mail Câmp în mijlocul ferestrei browserului dvs. și conectați-vă la spațiul de lucru pe care doriți să îl verificați.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje necitite Slack Pasul 3
    3. Faceți clic pe numele spațiului de lucru de pe panoul din stânga. Numele spațiului de lucru curent este listat în partea de sus a panoului de navigare din stânga din colțul din stânga sus al ecranului. Dacă faceți clic pe un meniu derulant.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 4
    4. Clic Preferințe în meniu. Acesta vă va deschide preferințele spațiului de lucru pe o nouă pagină.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 5
    5. Clic Bara laterală Pe panoul de navigare. Această opțiune este situată într-un meniu din colțul din stânga sus al paginii dvs. de preferințe. Panoul dvs. de navigare al spațiului de lucru va apărea în partea stângă.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 6
    6. Faceți clic și bifați caseta de lângă Arătați toate necititurile. Puteți găsi această opțiune sub titlul bara laterală. O nouă filă numită Toate necititurile va apărea în partea de sus a panoului de navigare din spațiul de lucru din partea stângă.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 7
    7. Apasă pe X buton. Acest buton este situat în colțul din dreapta sus al preferințelor dvs. Va renunța la pagina Preferințe și va reveni la spațiul de lucru.
  • Imagine intitulată Găsiți mesaje slabe necitite Pasul 8
    8. Apasă pe Toate necititurile Tab din panoul din stânga. Puteți găsi acest buton de lângă trei linii orizontale din partea de sus a panoului de navigare din stânga. Acesta va deschide o listă cu toate mesajele de chat necitite, inclusiv toate canalele și mesajele directe.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar