Cum să schimbați culoarea ochilor în trecerea animalelor: frunze noi

Crossing Animal: Noua frunză este primul joc din seria care oferă jucătorilor săi șansa de a-și schimba culoarea ochilor. În jocurile anterioare, jucătorul a primit funcții aleatorii care nu au putut fi schimbate decât dacă resetați jocul. Odată cu adăugarea salonului de înfrumusețare a șamponului în frunze noi, personajul dvs. poate schimba acum părul sau culoarea ochilor o dată pe zi, dar mai întâi trebuie să deblocați Șampoodle.

Pași

Partea 1 din 3:
Deblocarea șampoane
  1. Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 1
1. Petreceți 8.000 de clopote la magazinul Surorilor capabili. Magazinul de surors capabil poate fi găsit în districtul comercial - pur și simplu capul spre nord, lângă gară și urmați pietrele de cobble sub arc. Magazinul lor ar trebui să fie în partea stângă a districtului.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 2
    2. Așteptați 10 zile după crearea orașului dvs. După 10 zile, magazinul de pantofi, loviturile, va fi construit și deschis lângă magazinul Surorilor capabili. Dacă ați cheltuit deja 8.000 de clopote la magazinul de surori, înainte de zece zile au trecut în joc, puteți accelera procesul de timp care călătoresc în calendarul jocului:
  • La ecranul de deschidere al jocului, spuneți Isabelle că există ceva ce trebuie să vă schimbați înainte de a juca și selectați opțiunea "Modificați data".
  • Ajustați calendarul astfel încât suma corespunzătoare de zile să treacă de la crearea orașului.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 3
    3. Petreceți 10.000 de clopote la lovituri sau surori capabile.Acest 10.000 de clopote pot fi un total de cumpărare la magazin, de exemplu, petrecând 4.000 la lovituri și 6.000 la surori capabile.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 4
    4. Așteptați încă 10 zile. După 10 zile, sampoodle va fi construit la etajul al doilea al surorilor capabile.
  • Dacă vă grăbiți, timpul de călătorie înainte utilizând metoda indicată în pasul 2.
  • Partea 2 din 3:
    Deblocarea caracteristica de schimbare a culorii ochiului
    1. Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 5
    1. Vizitați Shampoodle. Deși acum ați deblocat șampoodle, nu ați primit imediat opțiunea de a vă schimba culoarea ochilor. Hairstylistul, Harriet, vă va da doar alegerea de a schimba coafura sau machiajul atunci când salonul este construit pentru prima dată.
    • Pentru a începe la deblocarea caracteristica de schimbare a culorii ochilor, vizitați Shampoodle în timpul orelor sale de funcționare, care sunt de la 10 a.M. la 8 p.M.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 6
    2. Ia o tunsoare. Luați un loc în scaunul roșu din partea stângă a camerei, iar Harriet vă va aborda și vă va întreba ce vreți să faceți astăzi. Selectați opțiunea de tunsoare și răspundeți la întrebările sale pentru a determina ce stil veți obține.
  • Costă aproximativ 3.000 de clopote pentru a obține o tunsoare.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 7
    3. Așteptați 14 zile. În ziua a 15-a, funcția de schimbare a culorii ochilor va fi disponibilă pentru dvs.
  • Din nou, dacă vă grăbiți, faceți o călătorie de timp 14 zile înainte.
  • Partea 3 din 3:
    Schimbarea culorii ochilor
    1. Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 8
    1. Asigurați-vă că nu ați cerut lui Harriet să vă facă personajul. Acest lucru se datorează faptului că Harriet poate face doar un singur lucru pentru un jucător pe zi, așa că nu poate face o tunsoare, machiaj și să schimbe culoarea ochilor în aceeași zi.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 9
    2. Vorbiți cu Harriet. Vizitați sampoodle în timpul orelor de funcționare și stați pe scaun. Harriet se va apropia și va întreba ce vrei să faci.
  • Imagine intitulată Schimbarea culorii ochilor în trecerea animalelor Pasul 10
    3. Schimbați culoarea ochilor. Spune-i lui Harriet că vrei să-ți schimbi culoarea ochilor. Harriet vă va pune câteva întrebări. Răspunsurile dvs. vor determina culoarea pe care o vor schimba ochii dvs. la:
  • Pentru a obține ochii negri, răspundeți fie "vasul vast", fie "copacii mari" la prima ei întrebare și "Pitch Black" sau "umbra lor nesfârșită" la a doua întrebare.
  • Pentru a obține ochii albaștri răspund fie "vasta cer", fie "oceanul nesfârșit" la prima ei întrebare și "un cer albastru, albastru" sau "un ocean albastru tropical" la a doua întrebare.
  • Pentru a obține ochi gri, răspundeți fie "vasta cer", fie "oceanul nesfârșit" la prima ei întrebare și apoi "ca ploaia venind" sau "un ocean rece, wintry" la a doua întrebare a ei.
  • Pentru a obține ochii verzi, răspundeți fie "copacii mari", fie "oceanului nesfârșit" la prima ei întrebare și "frunzele lor abundente" sau "un ocean de corali" la a doua întrebare.
  • Pentru a obține ochii maro, răspundeți "copacii mari" la prima întrebare a lui Harriet și "trunchiurile lor robuste" la cea de-a doua întrebare.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți mulțumit de noua culoare a personajului dvs., puteți vizita șampodele din nou a doua zi și puteți schimba.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar