Cum să faceți marele aventură de evadare pe geamul animalelor (modul hard)

Marea evadare este un Animal Jam aventura în care jucătorii trebuie să intre într-un turn, să elibereze maimuțele prinse înăuntru și să scape de turn, toate în timp ce se ocupă de o varietate de obstacole fantomă, cum ar fi observatorii fantomă și germenii fantomă. Este a cincea aventură Jam Animal, și toți jammers pot juca. Citiți mai departe pentru un walkthrough a modului greu al acestei aventuri.

Pași

Partea 1 din 3:
Intrarea în temniță
  1. Imagine intitulată Shot 2020 01 25 la 7.49.05 am.jpg
1. Discutați cu Cosmo. La începutul aventurii, veți apărea într-o curățenie cu un pod în care plouă Phantom Goop. Cosmo vă va spune că cu mult timp în urmă, turnul înainte de pod a fost construit în favoarea alfa, dar fantomii au luat-o. El vă spune să vă capturați în scop, astfel încât să puteți învăța secretele din turn și să eliberați maimuțele prinse.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 25 la 7.50.50 am.jpg
    2. Dans, hop și joc pentru a obține atenția fantomelor. Clearingul va străluci roșu și vor apărea mai multe fantome, luându-vă într-o celulă din interiorul turnului.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 25 la 7.53.15 AM.jpg
    3. Explorați celula. Veți da naștere într-o celulă aparent blocată după ce fantomii vă capturează. Deplasați-vă spre dreapta și o maimuță necunoscută vă va informa că există un comutator secret care vă poate debloca celula.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 25 la 7.54.42 AM.jpg
    4. Eliberați-vă de celulă. Mișcați tot drumul spre ușa blocată a celulei. Când vă apropiați destul de aproape, va apărea o pictogramă de imprimare labe, reprezentând comutatorul secret. Faceți clic pe el și ușa se va deschide.
  • Imagine intitulată tunel.jpg
    5. Trece prin tunelul secret. Apucați o lanternă de-a lungul drumului, deoarece va trebui să aprindeți tobe de foc de-a lungul drumului pentru a avansa în următoarele zone ale tunelului, mergând peste podurile care cresc. Lumina primul tambur de incendiu pe care îl vedeți, avansați prin tunel și aprindeți al doilea tambur de incendiu. Du-te până când ajungi la cameră cu Andy în ea.
  • Imagine intitulată Puzzle1.jpg
    6. Rotiți oglinzile și ajustați lumina. Acest lucru va debloca ușa în fortăreața principală. Andy vă va informa că nu își poate da seama cum să deblocheze ușa și să ceară ajutor. Ar trebui să vedeți o oglindă întoarsă de la cristalul albastru cu o pictogramă verde de rotire deasupra lui. Faceți clic pe pictograma de trei ori, iar lumina va străluci pe cristalul albastru, deblocând ușa.
  • Imagine intitulată Puzzle2.jpg
    7. Rotiți al doilea set de oglinzi. Spre deosebire de modul ușor, în cazul în care cele două oglinzi departe de cristalul albastru sunt reglabile, cea de lângă el și cea din stânga din față a cristalului albastru sunt reglabile. Ajustați prima oglindă, unde lumina strălucește deja spre, și faceți clic pe el de trei ori. Lumina ar trebui să se miște la oglindă în fața oglinzii pe care tocmai ați ajustat-o. Apoi faceți clic pe cea de-a doua oglindă reglabilă, diagonală la primul reglabil și faceți clic de trei ori. Lumina va străluci pe cristalul albastru, deblocând poarta.
  • Imagine intitulată Phantowatcher.jpg
    8. Introduceți temnița. Treceți prin temniță și veți găsi mai multe celule blocate. Nu merge prea departe înainte. Du-te aproape de prima maimuță pe care o vezi prins într-o celulă. El vă va spune despre o nouă formă de apărare care este introdusă în această aventură - observatori Phantom. Phantom Watchers sunt fantome care acționează ca lasere de ceas, care vă pot pune în picioare instantaneu, atât de atenți atunci când încercați să vă mișcați în jurul lor.
  • Imagine intitulată Sneakiing.jpg
    9. Furișați și explorați temnita. Sneak trecând primul observator Phantom, evitând laserul său. Feriți-vă de mai multe lasere care pot fi în față. Au variante lungi și vă pot pune la culcare instantaneu. Pe măsură ce vă furișați prin temniță, veți vedea celule cu maimuțe prinse și cu pietre de bijuterie. Veți avea nevoie de cheile pentru a elibera maimuțele și pentru a debloca pieptul.
  • Partea 2 din 3:
    Eliberând maimuțele
    1. Imagine intitulată 5Kyys.jpg
    1. Găsiți cheile. După ce a intrat peste primul observator, va fi altul înainte. Du-te pe scările din apropiere (care conduce, de asemenea, până la o emblemă Mira, necesară mai târziu pentru a deschide o poartă) dacă aveți nevoie de o scăpare rapidă din laserul său. Veți vedea o cale care duce drept în diagonală în calea direcției scărilor. Treceți prin ea odată ce coasta este clară. Mergeți mai departe în zona deschisă pe care o duce la și apoi la stânga, dând orice lasere după cum este necesar. Veți găsi un mic set de scări cu 5 chei. Aceasta este aceeași zonă în care veți lua cheile pentru a elibera maimuțele. Apuca una dintre ele.
  • Imagine intitulată Phillepe.jpg
    2. Gratuit prima maimuță. Apuca o cheie și se îndreaptă cu ea. Rețineți că există mai mulți observatori fantomă în cadrul Dungeonului în modul HARD decât există în modul ușor. Dodge laserele lui Phantom Watcher la dreapta și coborâți și prin calea spre stânga. Fii atent, așa cum există un alt Watcher Phantom în mijlocul acestei căi. Veți găsi, de asemenea, o pârghie chiar în spatele acestui Watcher Phantom. Faceți clic pe pictograma PawPrint chiar deasupra lui pentru a opri acel observator Phantom. Du-te ușor în jos spre dreapta și veți găsi o maimuță numită Philippe. Eliberați-l făcând clic pe punctul de exclamare de deasupra celulei sale.
  • Imagine intitulată luuke.jpg
    3. Gratuit al doilea maimuță. Apuca oa doua cheie si mergeti dreapta. Toți observatorii fantomă din zonă ar fi trebuit să fie dezactivați când ați făcut clic pe pârghie. Ajungeți la celula lui Luke și deblocați-o făcând clic pe punctul de exclamare care se plimbă în fața barelor.
  • Dacă intrați în celulă cu Luke în ea, veți găsi o altă pârghie ascunsă, unde este cârligul brun de pe perete. Faceți clic pe el și veți găsi un piept plin de 400 de pietre. Imagine intitulată Secretchest1.jpg
  • Imagine denumită Virgil.jpg
    4. Gratuit al treilea maimuță. Obțineți o altă cheie. De unde ai găsit Luke, du-te jos. Veți vedea o altă maimuță capturată pe nume Virgil. Faceți clic pe punctul de exclamare de deasupra celulei sale pentru al elibera.
  • Dacă mergeți la celula de lângă locul în care Virgil este sau a fost, veți vedea un piept în interiorul acestuia, care poate fi deblocat de o cheie. Deblocați celula și deschideți pieptul. Va fi plin de 300 de pietre. Nu vă faceți griji că pierdeți cheia - va fi o altă cheie din interior pentru a înlocui cheia pe care ați folosit-o pentru a obține pieptul. Imagine intitulată Secretchest2.jpg
  • Imagine intitulată Montyy.jpg
    5. Eliberați cea de-a patra maimuță. Obțineți o altă cheie. Intrați în pasajul principal pe care l-ați răsturnat inițial pentru a ajunge la camera care conține scările cu cele 5 taste. Faceți dreapta. Veți vedea o celulă inaccesibilă, cu o cantitate mare de elemente rare pe care fantomii le-au blocat după furtul de la maimuțe. Mergeți mai departe spre dreapta și veți găsi o maimuță numită Monty. Eliberați-o făcând clic pe punctul de exclamare de deasupra celulei sale.
  • Imagine intitulată Lasttwo.jpg
    6. Gratuit ultimele două maimuțe. Obțineți ultima tastă și mergeți până la stânga în partea stângă a pasajului principal. Coborâți și ar trebui să vedeți o celulă cu două maimuțe, Piper și Jean, în ea. Deblocați celula și eliberați maimuțele finale.
  • Deasupra celulei maimuțelor, veți vedea o altă celulă cu un piept de comori în ea. Dacă doriți pieptul, va trebui să-l obțineți înainte de a elibera maimuțele. Faceți clic pe punctul de exclamare și deschideți pieptul atunci când ușa este deblocată. Va fi plin de 100 de pietre. Nu vă faceți griji cu privire la pierderea cheii. Va exista un altul în interiorul celulei pentru a înlocui cheia pe care ați folosit-o pentru a ajunge la piept.Imagine intitulată Secretchest3.jpg
  • Imagine denumită Mira Emblem.jpg
    7. Hop pe emblema. Du-te în jos pe setul mai mare de scări (nu scara cu cheile) și să vă alăturați maimuțelor în hopping pe emblema Mira pentru a deschide poarta. Cu cât mai mulți jucători ai cu tine sărituri, cu atât mai repede va deschide poarta. Odată ce poarta se deschide, introduceți camera care devine deblocată pentru dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Evadând turnul
    1. Imagine intitulată Tower1.jpg
    1. Treceți prin primul nivel al turnului. Introduceți prin poartă și veți găsi o cameră mare înaintea voastră plină de păstăi fantomă și stâlpi de bloc. Va exista un Watcher Phantom în centrul camerei, cu o gamă foarte lungă. Utilizați pilonii și podurile fantomă în avantajul dvs. pentru a evita fasciculul până când ajungeți la extrema dreaptă a camerei în care va fi o scară. Urcați ușor și veți găsi o pârghie - faceți clic pe pictograma de imprimare labe de deasupra lui pentru a opri Watcherul Phantom.
    • De-a lungul aventurii, veți găsi mai multe aglomerări de poduri de fantomă pe care le puteți distruge pentru curaj și pietre. Cu toate acestea, este mai bine să le distrugeți după ce ați dezactivat laserul într-un nivel de turn, deoarece pot dovedi utilă în blocarea laserelor de la atingerea la laser.Imagine intitulată distrugere.jpg
  • Unele elemente măresc daunele pe care le face animalul chiar dacă nu au o animație când ataci un obstacol fantomatic, cum ar fi Collars spiked, Stegosaurus cozile, coarne de gaze, etc. Aceste elemente pot, de asemenea, să sporească daunele altor elemente, precum și de daunele proprii, chiar dacă nu au o animație când ataci. O listă de articole ca acestea pot fi găsite Aici.Imagine intitulată Ecran shot 2018 12 03 la 6.59.09 am.jpg
  • Imagine intitulată Tower2.jpg
    2. Aflați cel de-al doilea nivel. Urca pe scară. Veți ajunge la un nivel cu o puzzle oglindă și câteva fantomă. În colțul din stânga jos al camerei, va exista un plasture de boomseed pe care le puteți obține cu ușurință fără a fi nevoie să intrați în oricare dintre domeniile fantomelor. Obțineți câteva semne de boom-uri și distrugeți cei trei fantomă din cameră. Acest lucru se poate face cu ușurință fără a alerga niciunul dintre fantomele în atenția dvs. Două oglinzi sunt reglabile în acest nivel - unul lângă cristalul albastru de lângă dreapta sus, și unul în partea de jos în partea stângă a oglinzii înclinate. Faceți clic pe fiecare dintre aceste oglinzi de trei ori și cristalele albastre se vor aprinde, deblocând poarta.
  • Imagine intitulată Tower3.jpg
    3. Treceți prin al treilea nivel. Urca pe scară. Poate doriți să luați mai multe botezuri înainte de a face acest lucru. Ajungeți într-o cameră plină de blocuri de piatră, trei observatori de fantomă cu game lungi și poduri fantomă. Pentru a scăpa de aceasta, va trebui să găsiți o cheie și să deblocați poarta, mergeți rapid la scară și făcând clic pe pârghie înainte ca laserele Watchers Phantom să ajungă la tine. Așteptați până când observatorii fantomă se deplasează după tine, apoi distruge rapid Podul cel mai apropiat de Punctul de control Zios. Treceți rapid prin zona acum deblocată și luați cheia. Dodge în jurul observatorilor fantomă, de data aceasta din partea dreaptă a camerei și așteptați până când toți se rotesc spre stânga, opusă unde vă aflați. Mișcați rapid în sus și faceți clic pe punctul de exclamare de deasupra porții blocate. Du-te pe scări ușor și faceți clic pe pârghie pentru a dezactiva observatorii fantomă.
  • Dacă, după sau înainte de a obține cheia, aveți nevoie de o scăpare rapidă, puteți să vă întoarceți prin zona pe care ați distrus-o pe fantomă și să vă ascundeți în colțul făcută de perete și primul stâlp de bloc de piatră în rândul de jos la rândul de jos la stânga camerei. Apoi se strecoară peste observatori când coasta este clară. Imagine intitulată ascunzând.jpg
  • Țineți minte că, spre deosebire de modul ușor, dacă aveți cheia și vă pierdeți viața în orice fel, cheia va scădea oriunde v-ați dormit și este posibil să fiți nevoit să vă strecurați Watchers Phantom pentru a obține din nou cheia. Dacă nu puteți scăpa și voi avea cheia, încercați să obțineți cât mai aproape de Punctul de control Zios, înainte ca observatorii fantomi să vă prindă. În acest fel, nu va trebui să furiți observații din trecut pentru a obține din nou cheia de când gama lor nu se extinde până la punctul de control. Imagine intitulată Sleepping.jpg
  • Imagine intitulată Tower4.jpg
    4. Rezolva nivelul al patrulea. Urca pe scări. Încă o dată, va fi un puzzle oglindă, precum și niște fantomă. Dacă aveți nevoie de boomseed, o grămadă va fi la partea opusă a camerei, în partea stângă sus. Puteți ajunge la acest lucru cu ușurință și puteți distruge cele trei fantome fără a intra în intervalul lor. Există 2 oglinzi reglabile - cea mai apropiată de poartă și una mai apropiată de statuia Graham la extrema dreaptă a camerei. Trebuie doar să faceți clic pe unul dintre ele. Faceți clic pe unul dintre ei de trei ori și cristalul albastru trebuie să se aprindă, deblocând poarta.
  • Imagine intitulată Sneakpast.jpg
    5. Scăpați al cincilea nivel. Urca pe scară. Introduceți o cameră cu mai mulți observatori de fantomă și o cantitate mare de stâlpi de bloc. Când introduceți mai întâi, va fi un colț format de o cantitate mare de stâlpi de bloc. Pentru a trece peste primul observator fantomă, ascunde strâns în acel colț. Când observatorul se mișcă de lângă tine până la stânga, al doilea observator de deasupra căruia va fi îndreptat spre partea de sus a camerei, lăsându-vă o cale clară pentru a vă strecura temporar. Treceți-vă repede. Ascundeți în colțul camerei, vă apropiați dacă aveți nevoie de un refugiu rapid. Apoi treceți în partea stângă a camerei. Așteptați până când cel de-al treilea observator este tot drumul. Apoi distrugeți podul fantomă și ascundeți în colțul acum deblocat până când se mișcă tot drumul. Du-te stânga repede, distruge podul fantomă blocând calea, apuca cheia și încă o dată ascunde în același colț în blocuri. Când coasta este clară, mutați corect rapid și faceți clic pe punctul de exclamare de deasupra porții. Du-te pe scări și faceți clic pe pârghie, opriți observații.
  • Imagine intitulată Tower6.jpg
    6. Aflați nivelul al șaselea. Ajungeți la un nivel cu o puzzle și fantomă oglindă. Dacă aveți nevoie de orice boomseed, o grămadă va fi în colțul dvs. sunteți cel mai apropiat de când ajungeți. Distruge fantomele fără a intra în vremurile lor. În acest nivel, există două cristale albastre care trebuie să fie aprinse pentru a debloca poarta la turnul final, dar pentru a face acest lucru, trebuie, de asemenea, să aprindeți un al treilea cristal care aparține unei poarta suplimentară la extrema dreaptă a camerei. Această poartă suplimentară nu duce oriunde care contribuie la progresul dvs., cu excepția câtorva pasaje de animale, dar trebuie încă să fie deschisă pentru a elibera mai multă lumină care va ajuta la deschiderea poarta principală în fața camerei. Picătură o boomseed pe stâncă care blochează lumina lângă stânga camerei. Două oglinzi de mai jos Rockul va fi reglabil. Ajustați fundul de trei ori. Poarta excesivă va fi deblocată, eliberând mai multă lumină, care poate fi utilizată pentru a lumina celelalte două cristale albastre. Ajustați oglinda chiar în fața acelei poarta extra de trei ori. Mergeți în jos și ajustați oglinda direct în fața oglinzii înclinate din stânga camerei o dată. Apoi ajustați oglinda direct deasupra acelei de trei ori. Poarta va fi deblocată.
  • În modul HARD, există doar o maimuță doar un pasaj, precum și un canal de canguri numai în spatele acelei. În procesul de rezolvare a acestui puzzle, veți debloca oa doua poartă în partea stângă a camerei atunci când cristalul care nu contribuie la iluminare Poarta principală este aprinsă. Treceți prin ea și veți găsi doar treciul maimuțelor. După acel pasaj este doar pasajul cangurii. Imagine intitulată pasaje.jpg
  • Imagine intitulată PhantomsDesroyed.jpg
    7. Finalizați nivelul final. Apuca mai multe semințe de boom-uri înainte de a urca ultima scară. La acest nivel, vor fi prezenți fantomă și germeni de fantomă. La colț sunteți cel mai apropiat de când ajungeți mai întâi la cameră, va fi o grămadă mică de boomseed care vă pot ajuta, dar folosiți-vă boomsezile cu înțelepciune. Fără a merge prea departe în cameră și în colț, vor fi trei fantomă foarte aproape unul de celălalt. Mai degrabă decât să folosească separat trei semințe de boom-uri, aruncați un boomseed doar între toți și toți vor fi distruși cu ușurință.
  • Trei varstari vor fi, de asemenea, în această cameră. Deplasați ușor corect, astfel încât să puteți distruge germenii de fantomă înainte de orice sau prea multe fantome spawn în timp ce stați aproape de grămada mică de boom. Puneți rapid boomseed-uri pe fiecare dintre ele. În cazul în care fantomele spawn, încercați să renunțați la boomseeds chiar când fac acest lucru, puteți distruge germenul și fantoma cu o singură dată. Dacă este posibil, rămâneți lângă boomseeds și distrugeți germenii de fantomă de la o distanță pentru a vă diminua șansa de a fi dormit.Imagine intitulată distrugereProuts.jpg
  • Dacă doriți mai mult curaj, încercați să luați fantome din germenii fantomă și distrugeți-le continuu. Încercați să evitați să fiți suprapuneri de nenumărate fantome și să distrugeți germinarea înainte de a părăsi turnul. Pentru o modalitate mai ușoară de a distruge fantomele, utilizați tastele săgeată pentru a vă deplasa și a utiliza mouse-ul pentru a ține boom-uri. În acest fel, vă puteți mișca în timp ce țineți în continuare boomseed-uri și puteți distruge rapid germenii de fantomă și puteți să vă îndepărtați dacă aveți nevoie. Acest lucru este mai eficient pentru computerele non-laggy.Imagine intitulată LINING.jpg
  • Imagine intitulată vulcano.jpg
    8. Du-te pe balcon și vorbește cu Grecia. Pământul va rula. Grecia îți va spune că a fost surprins că vei supraviețui turnului. Aventura va tăia pe scurt la o scenă de vulcan fantomă. Grecia vă va informa că cu felul de putere un vulcan, nimeni nu te-ar putea opri. El vă oferă apoi un parașut pentru a scăpa de turn.
  • Imagine intitulată windrider.jpg
    9. Escape turnul. După ce ați oferit un parașut, jucați un mic minigame, cum ar fi călărețul vântului în care trebuie să parașutați la sol în timp ce colectați cât mai multe pietre cum puteți sau doriți. Dodge fantomă de-a lungul drumului pentru a evita pierderea pietrelor prin utilizarea tastelor săgeată. Fantomele pot rămâne în poziție, se deplasează în sus, se deplasează în jos sau se deplasează în diagonală. Continuați să jucați până ajungeți la pământ și să vă întoarceți în zona pe care ați vorbit prima dată cu Cosmo.
  • Imagine intitulată HardPrize.jpg
    10. Vorbiți cu Cosmo și revendicați-vă premiul. Cosmo vă va informa că vulcanul este sursa nămolului de ploaie și că o erupție a vulcanului fantomă poate însemna sfârșitul lui Jamaa. Revendicați premiul și ieșiți din aventură. Premiile pentru modul HARD sunt afișate în imagine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Odată ce ați aflat despre sproters Phantom, este mai bine să utilizați tastele săgeată în timp ce țineți o boomseed în fața animalului. Pe măsură ce treceți prin cameră, faceți clic și trageți o boomseed din pictogramă și țineți-o în fața animalului dvs. în timp ce vă deplasați cu tastele săgeți. În acest fel, dacă apare brusc un sprour, veți putea să renunțați rapid la boomseed și să o distrugeți cât mai curând posibil și, eventual, orice fantomă care au dat naștere.
  • Amintiți-vă, atunci când deschideți celulele cu cufere în ele în interiorul turnului, deschideți-le înainte de a elibera maimuțele, mai ales dacă sunteți pe cale să eliberați ultima maimuță (e). Acest lucru se datorează faptului că, dacă eliberați maimuța, nu veți găsi o cheie de înlocuire în interiorul celulei maimuței pentru a deschide pieptul, dar veți fi în celula pieptului. Deci, dacă doriți ca pieptul, deschideți-le mai întâi, apucați cheia suplimentară în celula pieptului, apoi eliberați maimuțele.
  • În modul HARD, există un pasaj de maimuțe numai care poate fi accesat în timp ce rezolvați puzzle-ul în cel de-al șaselea nivel al turnului. Elementele rare pe care le puteți obține din acest pasaj includ pălării de vulpe rare și pături uzate.
  • În spatele maimuțelor numai pasajul este un pasaj numai pentru canguri. Singurul element rar pe care îl puteți obține din acest pasaj este o pătură uzată, deși veți avea o șansă mai mare de a obține un element mai rar decât maimuțele numai pieptul, deoarece există doar 8 recompense posibile din acest pasaj.
  • Distruge Pods Phantom pentru mai mult curaj. Cu toate acestea, le puteți folosi, de asemenea, în avantajul dvs. atunci când evitați laserele Watchers Phantom, astfel încât să le distrugeți după ce opriți orice observatori fantomă din zonă.
  • Unele oglinzi vor fi ajustabile, în timp ce altele nu vor. Oglinzile reglabile au o pictogramă verde care plutește deasupra lor. Acest lucru vă poate ajuta să spuneți dacă o oglindă va trebui să fie ajustată sau nu. Cu toate acestea, în modul HARD, unele oglinzi au aceste pictograme, dar nu trebuie să fie ajustate.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar