Cum sa faci aventura infernului din grecia pe jam (mod hard)

Infernul Greciei este un Animal Jam aventura în care jucătorul trebuie să scape dintr-un vulcan fantomă înainte de a izbucni în timp ce încearcă simultan să oprească erupția, salvând astfel Jamaa de distrugere. Fiți pregătiți pentru obstacole ca sproaters, fantomă și regele fantomă. Aceasta este a șasea aventură din serie și este precedată de Marea Evadare și sunt disponibile pentru toți jammers. Continuați să citiți pentru o plimbare a modului greu al acestei aventuri.

Pași

Partea 1 din 4:
Introducerea vulcanului
  1. Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 27 la 7.17.25 am.jpg
1. Vorbește cu Cosmo. Odată ce ați dat naștere în aventură, veți fi înconjurați de zona de zăpadă a bazei vulcanului. După o scurtă decupare a vulcanului în sine, Cosmo vă va informa că Graham, maimuța alfa (primul introdus în această aventură) se află în partea de sus a vulcanului.
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 28 la 7.29.53 AM.jpg
    2. Începeți calea. Veți primi boomseeds și în timp ce vă avansați pe vulcan, veți găsi mai multe boomseed, precum și plante de îmbrăcăminte pentru a vă ajuta să distrugeți fantomele care infesta zona. Treceți la stânga de la Cosmo și apoi în sus și veți găsi începutul unei căi spiralate până la vulcan. Când urci, calea se va împărți stânga și dreapta - mergeți la stânga. Vor fi trei fantomă care blochează calea. Distruge-le și continuați de-a lungul căii. Ar trebui să puteți distruge cu ușurință aceste fantome cu două semințe de boom.
  • În zonele mai izolate, cum ar fi cea prezentată în imagine, veți găsi boomseed-uri dacă aveți nevoie de orice. Imagine intitulată Ecranul 2020 01 28 la 7.30.33 AM.jpg
  • Imagine intitulată Shot 2020 01 28 la 7.33.00 am.jpg
    3. Sneak trecutul Watcher Phantom. Distruge cele trei fantomă în calea ta. Când Watcherul Phantom se deplasează până la dreapta, se strecoară trecând și continuați de-a lungul căii. Veți găsi un alt Watcher Phantom. Când laserul său se desfășoară în munte (sau se mișcă spre dreapta), se strecoară trecând, trageți rapid fantoma și faceți clic pe pârghie pentru a opri observații. Continuați să mutați calea.
  • De asemenea, puteți să vă strecurați de cel de-al doilea observator Phantom atunci când este mutat până la stânga. Puteți trece cu ușurință prin calea deblocată acum spre punctul de control Zios, unde Watcherul nu vă poate ajunge. Apoi, puteți distruge fantoma cu o boomseed de acolo, așteptați ca observatorul să se miște din cale și să-l oprească cu pârghia. Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 28 la 7.35.24 am.jpg
  • Imagine intitulată Phantom Watcher.jpg
    4. Sneak trecut următorul observator Phantom. Continuați calea. Când sa mutat în stânga, în peretele de munte, ar trebui să vă dea o cale clară pe care o puteți trece spre repede. Va fi o fantomă împreună cu un alt Watcher Phantom. Când Watcherul se mișcă destul de departe, distruge-l cu o boomseed sau încercați să treceți prin intervalul fantomului atunci când Watcherul se întoarse, ca să îl puteți prinde în planta de chomper. Dodge cel de-al doilea Watcher Phantom atunci când este mutat tot drumul spre stânga din nou, oferindu-vă o altă cale clară. Apoi faceți clic pe pârghia din apropiere pentru a opri observații.
  • La acest nivel al muntelui, veți începe să întâlniți fantomele care se încadrează. Fiecare elimină o jumătate de viață dacă sunteți lovit de unul. Într-o modalitate de a vă putea evita căderea fantomelor este căutând umbrele lor. Umbrele vor deveni mai proeminente pe măsură ce se apropie mai mult. Evitați gama acestor umbre și chiar dacă un fantomă care se încadrează animalul tău, ar trebui să fii bine. Dacă sunteți direct sub o umbră și nu vă mișcați, veți fi loviți și pierdeți jumătate de viață.Imagine intitulată Falling Phantoms.jpg
  • Imagine intitulată Phantomwatchers.jpg
    5. Continuați de-a lungul drumului drept. Întâlniți fantomele care se încadrează, precum și un Watcher fantomă înconjurat de două fantomă. Evitați căderea fantomelor prin scăderea din gama umbrelor lor și distrugeți fantomele cu boomseeds. Puteți face cu ușurință acest lucru în timp ce rămâneți din gama laserului. Așteptați ca fiecare fantomă să vină în vizualizarea ecranului dvs. și aruncați un boomseed pe ele la momentul potrivit. Dacă ați pierdut o plângere cu boomseed, se află în apropiere că puteți folosi ca backup-uri. Scăpați în jurul primului watcher fantomă ușor și apoi urmați calea în sus. Întâlniți un alt Watcher de fantomă care vă puteți roti cu ușurință în direcția din dreapta sus și faceți clic pe pârghie pentru a opri observații.
  • În acest moment, dacă vă îndreptați direct de la Watcherul de fantomă și fantomele pe care le întâlniți în loc să urmați calea superioară, veți găsi un piept, precum și o posibilă zonă pe care o poate apărea o grămadă de boomseed. Pieptul conține 100 de pietre în modul greu. Imagine intitulată Chest1.jpg
  • Imagine intitulată continuând.jpg
    6. Continuați de-a lungul căii rămase. Distruge cele trei fantome în calea ta cu boomseed-uri sau plante de chomper. Calea va deveni piatră și ușor acoperită de zăpadă, ceea ce înseamnă că vă apropiați de vârful vulcanului. În acest moment veți găsi, de asemenea, o grămadă mare de boomseed și un punct de control Zios. De acolo, calea va deveni mai mult lava. Distrugeți fantomele dincolo de punctul de control Zios, pe măsură ce continuați de-a lungul căii stânga și în sus. Apoi urmați calea în timp ce curbează dreptul la o zonă mai deschisă.
  • În cele din urmă, calea se va deplasa la dreapta și se va deschide într-o zonă mai mare cu boomseed în colțul din stânga jos și o fantomă. Distruge-l și mișcați-vă corect.Imaginea intitulată Phantom.jpg
  • Imagine intitulată Graham.jpg
    7. Vorbește lui Graham. Misca-te la dreapta. Fantomii care se încadrează vor dispărea. Ajungeți la peșteră blocată de un bolovan și vorbiți cu Graham, Maimuța Alpha, care face prima sa apariție în această aventură. El vă va informa că a descoperit o intrare secretă care vă va permite să opriți erupția vulcanului corupt. El vă va oferi, de asemenea, o nouă invenție a lui, pe care o numește Spotbright, care vă va ajuta când intrați în vulcan.
  • Imagine intitulată caaave.jpg
    8. Introduceți vulcanul. Distrugeți bolovanul cu o boomseed și intrați în vulcan.
  • Partea 2 din 4:
    Găsirea cristalelor de lavă
    1. Imagine intitulată Spotbright.jpg
    1. Conectați Spotbright în mașină. De îndată ce intri în vulcan, o poartă va trebui să fie deschisă prin strălucirea luminii într-un cristal albastru. Mașina de aur spartă din stânga are nevoie de Spotbright pentru a emite lumina și a ilumina cristalul, care va debloca poarta pentru tine. Faceți clic pe pictograma de hovering deasupra Spotbright. Apoi faceți clic pe pictograma de reglare pentru a transforma Spotbright de trei ori. Cristalul va străluci și porni se va debloca.
  • Imagine intitulată Firedrom1.jpg
    2. Continuați prin vulcan. Apucați o torță de-a lungul drumului, precum și de boomseed-uri dacă aveți nevoie de oricare dintre grămada din partea de jos. Trei fantomă vor apărea brusc pe măsură ce avansați, deci mișcați cu atenție. Distruge fantome cu boomseeds dacă este necesar. La sfârșitul camerei, va fi un sprour Phantom. Odată ce o distrugeți și fantomele, luminează tamburul de foc pe care îl întâlniți. Va apărea un pod de ciuperci. Mergeți peste el.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 01 30 la 3.32.07 PM.jpg
    3. Opriți Watcherul Phantom. Următoarea platformă de rock conține un observator de fantomă, un stâlp de piatră și două fantome. Utilizați pilonul pentru a vă proteja de laser, dacă este necesar. În timp ce în spatele stâlpului, puteți ucide cu ușurință cel puțin una sau, eventual, ambele fantome prin scăderea unui boomseed când ochiul fantomului devine vizibil în umbre, fără să trebuiască să se miște în gama lor sau să se miște din locul tău în spatele stâlpului tău. Va trebui doar să vă ocupați de laser. Când coasta este clară, se îndreaptă spre pârghie rapid la momentul potrivit și opriți observatorul. Aprindeți tamburul de foc din dreapta și treceți peste pod.
  • Imagine intitulată Lever.jpg
    4. Introduceți platforma cu emblema de incendiu. După ce a trecut peste pod, urcați în sus tubul purpuriu. Faceți acest lucru încet, deoarece există un observator de fantomă la vârf, precum și încă două din jur împrejur, precum și mai multe fantome pe care trebuie să le distrugă. O pârghie se află chiar în partea dreaptă a platformei principale care conține emblema de incendiu. Faceți clic pe ea pentru a dezactiva observații.
  • Imagine intitulată Lever2.jpg
    5. Găsiți primul cristal Lava. Deplasați-vă la podul purpuriu de tuburi care se află în partea stângă sus a poarta de pompieri. Înainte de a merge în sus, veți putea vedea primul cristal, dar pentru a obține, aveți nevoie de o plută pentru a conecta conducta fantomă, astfel încât să puteți avea acces la ea. Urcați în tubul purpuriu și evitați observatorii fantomă, precum și fantomele. Urcați și ar trebui să găsiți o poartă oglindă mai mică. Pârghia va fi acolo. Faceți clic pe ea pentru a dezactiva observatorii fantomă. Apoi distrugeți fantomele cu boomseed-uri. O grămadă va fi în acea zonă pentru a obține boomseeds de la dacă este necesar.
  • Când distrugi cei cinci fantome infestarea zonei, trei vor scădea fiecare un spotbright. În apropierea centrului platformei, sunt disponibile două mașini sparte pentru a vă pune douăBrights. Totuși veți avea nevoie de toate cele trei spoturi. O mașină va fi la dreapta, mai aproape de poartă, iar cealaltă la stânga. De asemenea, va trebui să ajustați oglinzile. Faceți clic pe aparatul care este la dreapta de două ori. Faceți clic pe oglinda din fața acestuia, astfel încât aceasta reflectă lumina la o altă oglindă de lângă cea pe care tocmai ați ajustat-o. Apoi faceți clic pe acea oglindă astfel încât să reflecte lumina la cea de lângă ea și apoi să regleze acea oglindă, astfel încât lumina strălucește pe cristalul albastru. Utilizați imaginea pentru referință dacă este necesar. Imagine intitulată Shot 2020 01 31 la 7.31.24 am.jpg
  • Faceți clic pe aparat pe stânga de trei ori. Faceți clic pe oglinda din față mașina de trei ori. Apoi faceți clic pe oglindă, lumina reflectă și de trei ori. Un alt cristal va lumina și o poartă va debloca unde va fi cea de-a treia mașină. Apucați al treilea Spotbright și conectați-l în aparat pentru ao repara. Faceți clic pe mașină de trei ori și rotiți oglinda că lumina reflectă și de trei ori. Unul dintre cristalele principale se va aprinde. Utilizați imaginea pentru referință dacă este necesar.Imagine intitulată Shot 2020 01 31 la 7.34.24 am.jpg
  • Du-te înapoi la mașinile pe care le-ați făcut clic anterior pentru a debloca a treia mașină. Faceți clic pe cel din dreapta Odată, faceți clic pe oglindă, lumina reflectă astfel încât să reflecte la oglinda de lângă ea. Faceți clic pe acea oglindă, astfel încât lumina să meargă la oglinda lângă ea, apoi faceți clic pe acea oglindă, astfel încât lumina reflectă la o oglindă de lângă aceea. De aici, păstrați reglarea oglinzilor după ce cei menționați, astfel încât lumina ajunge la oglinda în care se află cristalul albastru din stânga în calea sa. Faceți clic pe aparat pe stânga de trei ori, astfel încât lumina merge la oglindă chiar lângă ea. Apoi faceți clic pe acea oglindă dacă este necesar, astfel încât lumina să meargă la cristalul albastru în fața lui. Utilizați imaginea pentru referință dacă este necesar. Când lumina cristalelor, o plută va fi deblocată. Luați-l și du-te la conducta fantomă care se află în partea dreaptă jos a platformei de piatră cu oglinzile pe care tocmai le-ați ajustat. Conectați conducta, mergeți în jos în tubul Purple Phantom și luați primul cristal Lava.Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 02 la 8.05.37 am.jpg
  • Imagine intitulată Ecran Foto 2020 02 02 la 8.11.33 am.jpg
    6. Găsiți al doilea cristal Lava. Deplasați-vă în partea de jos a camerei. Du-te în jos Drept tub în jos mai mult în partea dreaptă a fundului. Veți ajunge într-o zonă largă largă deschisă, la fel ca cea în care ați găsit plută pentru primul cristal. Din nou, evitați fantomele și distrugeți-le cu boomseeds de la grămezi la dispoziția dumneavoastră în cameră. Nu există observatori fantomă de data asta. Fiecare dintre fantomele pe care le distrugi va cădea o plută. Ar trebui să existe trei plouri care sunt abandonate în totalitate.
  • Apuca o plută. Deplasați-vă în partea dreaptă jos a zonei. Du-te în jos tubul purpuriu pe care îl găsiți. Veți găsi un Spotbright - nu apucați-o încă. Conectați conductele fantomă cu două din cele trei pluțe care au fost scăzute. Acest lucru vă va oferi acces la al doilea cristal lavă când vă deplasați din nou de-a lungul tubului purpuriu. Înainte de a rezolva puzzle-ul oglinzii la acest nivel, apucați acest cristal și conectați-l în emblema de incendiu.Imagine intitulată Crystal2.jpg
  • Imagine intitulată cristal3.jpg
    7. Găsiți al treilea cristal Lava. Du-te înapoi în zona în care ați găsit al doilea cristal în. Apuca cea de-a treia plută - trei fantome erau în această zonă, iar când distrugi fiecare dintre ele o plută va fi abandonată. Două pluțe au fost necesare pentru al doilea cristal, apucați-l al treilea al treilea. Du-te înapoi pe tub la platforma principală cu emblema pe ea și treceți la dreapta camerei. Conectați conducta fantomă pe care o găsiți acolo. Apoi treceți prin tubul fantomă deblocat acum sub acea țeavă și apucați al treilea cristal Lava. Puneți-l în emblemă.
  • Imagine intitulată Spotbright4.jpg
    8. Găsiți al patrulea cristal Lava. Du-te înapoi la platformă ați găsit al doilea cristal în. Încă o dată, du-te în jos pe tubul din partea de jos a acestei platforme pe care ați mers să luați al doilea cristal. Acum, apucați-l pe Spotbright pe care ar fi trebuit să-l văd mai devreme așa cum ați făcut-o. Puneți-o în mașina ruptă din partea stângă a platformei. Un alt puzzle complicat trebuie să fie rezolvat pentru a lumina cristalul care va debloca poarta. Această poartă va dezvălui pluta finală care trebuie utilizată pentru a obține cristalul al patrulea și final. Observați că, spre deosebire de modul ușor, toate oglinzile sunt reglabile.
  • Rezolvați puzzle-ul oglinzii. Faceți clic pe mașină de trei ori. Faceți clic pe oglinda de lângă ea de trei ori. Apoi faceți clic pe oglindă, lumina reflectă de două ori. Faceți clic pe oglinda de trei ori. Faceți clic pe oglindă înaintea acelui de două ori. Faceți clic pe oglindă în partea dreaptă a acelei de două ori, apoi faceți clic pe oglindă, lumina reflectă și de două ori. Dacă este necesar, utilizați imaginea pentru referință. Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.18.52 am.jpg
  • Faceți clic pe dreapta oglinzii din cea pe care tocmai ați ajustat-o ​​de două ori și faceți clic pe oglindă, lumina ajunge de trei ori. Faceți clic pe unul lângă acesta de două ori. Faceți clic pe oglindă, lumina reflectă de trei ori și, în final, faceți clic pe ultima oglindă de două ori. Cristalul va lumina, iar poarta va debloca, dezvăluind ultima plută pe care va trebui să o luați cristalul final. Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.19.24 am.jpg
  • Obțineți cristalul lavă. Reveniți la platforma principală și mergeți până la stânga spre stânga. Conectați conducta fantomă, treceți prin tubul deblocat și luați al patrulea cristal Lava. Puneți-l în emblemă. Imagine intitulată cristal4.jpg
  • Imagine intitulată FireEmblem.jpg
    9. Trece prin poarta de incendiu. Odată ce plasați patru cristale în emblemă, treceți prin poarta de pompieri care vă va fi deblocată.
  • Partea 3 din 4:
    Mai adânc în vulcan
    1. Imagine intitulată Bbridge.jpg
    1. Avans prin vulcan. Prindeți boomseed-urile, dacă este necesar, pe măsură ce avansați de-a lungul podului purpuriu. Distrugeți fantomele de-a lungul drumului în timp ce continuați mai adânc în vulcan. Ele vor apărea brusc când ajungeți la mijlocul platformei. Să le distrugeți rapid cu boomseed-uri. S-ar putea să puteți distruge două simultan cu o singură sămânță. Apucați semințele în proces și după aceea dacă aveți nevoie de orice. Apoi ridicați tubul în timp ce conduce în sus.
    • Aproape de capătul podului, înainte de a se muta, există o scară purpurie care duce din pod. Du-te în jos. Va fi o blocare fantomă calea spre un piept - distruge-l și veți găsi un piept plin de 200 de pietre.Imagine intitulată Chest44.jpg
  • Imaginea intitulată distrugerea fantomelor.jpg
    2. Distrugeți fantomele pe care le întâlniți. Phantomii vor fi chiar în partea de sus a tubului. Fiți gata să le distrugeți. Deplasați-vă cu atenție, astfel încât să nu intrați în ele. Distrugeți încă trei fantome pe măsură ce continuați de-a lungul căii tubului. Du-te pe scară odată ce ajungi la ea și apoi prin intrarea aprinsă în partea de sus.
  • Înainte de a merge pe scară, veți vedea un piept la capătul podului. În modul HARD, acesta conține 200 de pietre. Imagine intitulată Ecran shot 2020 02 02 la 8.24.58 am.jpg
  • Imagine denumită Cliff.jpg
    3. Treceți prin marginea stâncii din vulcan. Apucați boomseed-urile și evitați fantomele care se încadrează de-a lungul drum până când ajungeți la ieșirea din marginea stâncii. De-a lungul drumului, veți găsi o vedere a lui Jamaa. Phantomii vor apărea pe măsură ce avansați - le distruge dacă este necesar. Continuați să avansați de-a lungul marginii stâncii și apoi treceți prin ieșirea prin gura unei peșteri.
  • Imagine intitulată lever3.jpg
    4. Treceți peste observatorii și fantomele fantomelor. Ajungeți într-o zonă cu un observator și patru fantomă. În partea dreaptă jos a camerei, faceți clic pe pârghie pentru a opri Watcherul. Apoi distrugeți fantomele cu boomseed-uri.
  • În acest moment, există o zonă în partea dreaptă a camerei, care duce la un musar cu lupi numai pe care îl puteți obține de la.Imagine intitulată Woolves.jpg
  • Imagine denumită Phantomsprout.jpg
    5. Du-te în jos tubul purpuriu în partea de jos a camerei. Se va împărți stânga și dreapta - mergeți la stânga. Veți ajunge într-o zonă cu un germin de fantomă - distruge-l și orice fantomă care ies repede din ea. Apucați plută în cameră. Du-te înapoi în tub și de data aceasta trece prin calea care se împarte drept. Conectați tubul fantomă.
  • Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.31.28 am.jpg
    6. Du-te înapoi în zona în care a fost germina fantomă. Furișați în jurul laserului și opriți-l folosind maneta. Va fi, de asemenea, o fantomă în calea - distruge-l. Du-te în sus tubul purpuriu la dreapta și apoi pe scară la care ajungi.
  • Imagine intitulată Ecranul Shot 2020 02 02 la 8.35.15 am.jpg
    7. Rezolvați puzzle-ul oglinzii. Veți ajunge la o altă cameră cu niște fantome și un puzzle oglindă care trebuie rezolvată pentru a deschide o poartă. Distruge fantomele cu boomseeds. Două dintre cele trei cu Drop Spotbrights - utilizați-le pentru a conecta mașinile sparte în partea de sus și de jos a camerei din partea stângă. Rotiți aparatul în partea de sus de trei ori. Faceți clic pe oglindă, lumina reflectă de trei ori. Faceți clic pe oglindă, lumina reflectă și de trei ori. Primul cristal se va aprinde.
  • Rotiți aparatul în partea de jos de trei ori. Faceți clic pe oglindă, lumina ajunge de trei ori. Faceți clic pe oglindă înaintea acelui de trei ori și apoi faceți clic pe oglindă, lumina atinge de trei ori. Faceți clic pe oglindă, lumina reflectă de trei ori și faceți clic pe oglindă, lumina atinge de trei ori din nou. Faceți clic pe oglindă în partea dreaptă a celui pe care tocmai l-ați ajustat de trei ori. În cele din urmă, faceți clic pe ultima oglindă de trei ori. Poarta va debloca. Utilizați imaginea pentru referință dacă este necesar. Treceți prin poarta deblocată acum. Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.38.05 am.jpg
  • În colțul din stânga sus al acestei camere, există un bolovan care poate fi distrus cu o boomseed. Un piept va fi dezvăluit plin de 200 de pietre. Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.39.07 am.jpg
  • Imagine intitulată Desttroying.jpg
    8. Distruge fantomele și sprouter odată ce intri în poartă. O sprour va apărea, precum și două fantome circulare. Distrugeți rapid obstacolele și orice alte fantome care ies din sprour. Apoi coborâți tubul purpuriu spre dreapta. Se va împărți stânga și dreapta - Continuați dreapta.
  • Imagine intitulată plugging.jpg
    9. Apucați plută la capătul tubului. Du-te înapoi și de data aceasta, treceți prin tub când se împarte la stânga. Conectați conducta fantomă. Boopul Phantom va opri vărsarea, permițându-vă să intrați în poarta blocată în cameră cu puzzle-ul oglinzii. Du-te înapoi în acea cameră și introduceți poarta deblocată acum la dreapta.
  • Imagine intitulată sproaters.jpg
    10. Distruge sproaștele fantomă. Pe măsură ce continuați de-a lungul căii de stâncă largă, vor apărea mai multe fantome și sproameri, precum și fantomele normale de rătăcire - le distruge repede. Calea se va deplasa în jos, apoi se va lăsa. Distruge sproaterii de-a lungul drumului, precum și fantomele pe care le întâlniți. Încercați să distrugeți sproaștele, deoarece primul Phantom apare, astfel încât să le puteți distruge de ambele o dată cu o singură dată de boomseed. În caz contrar, veți folosi mai multe boomseeds decât aveți nevoie și va trebui să vă întoarceți din nou la grămada boomseed și din nou.
  • Pentru o modalitate mai eficientă de a distruge spanoters Phantom, folosiți tastele săgeată pentru a vă deplasa în timp ce țineți un boomseed la gata doar în cazul mouse-ului. În acest fel, chiar și în timp ce vă mișcați, puteți ține o serie de boomseed în direcția în care spanoterii fantomă vor fi și le-ar lăsa repede, astfel încât să le puteți distruge mai repede și să vă măriți șansele de ao distruge înainte ca un fantom chiar să apară și să se diminueze șansa dvs. de a fi pus la culcare. Imagine intitulată Advance.jpg
  • Dacă doriți mai mult curaj, încercați să vă luați toate fantomele din sprour și să le ucizi pe toți în timp ce vă aflați din gama lor, cum ar fi în spatele unei stânci, astfel încât fantomii să nu poată ajunge la dvs. Faceți acest lucru atâta timp cât doriți sau până când sprourul nu oprește fantomele de reproducere. Imagine denumită mai bine.jpg
  • Continuați de-a lungul căii largi de piatră în jos și apoi lăsați. Din nou, distruge sproaștele Phantom de-a lungul drumului. Distruge încă două spanoters fantomă și apoi coborâți tubul purpuriu. Întâlniți o platformă cu un alt sprour de fantomă și apoi coborâți tubul purpuriu. Ajungeți la platformele de căldură. Imagine intitulată Pathway.jpg
  • Imagine intitulată Heatplatforms.jpg
    11. Ajungeți la platformele de căldură. Odată ce ați terminat calea de piatră largă și ajungeți la o platformă aspră care se aprinde cu Lava Orange din când în când, veți fi ajunși la platformele de căldură. Aceste platforme sunt obstacolul final înainte de a ajunge la caverna unde va fi regele fantomă. Platformele vor alterna între o platformă de căldură, pe care trebuie să o traversați când nu este aprinsă sau veți pierde vieți și o platformă normală de piatră cu un germin de fantomă pe el. Treceți prin aceste platforme, evitându-le atunci când luminează și distrugerea germenilor fantomă de-a lungul drumului. Traversează un total de patru patch-uri de căldură și distrug două sproters Phantom.
  • Dacă este posibil, distrugeți sploarea înainte de a trece chiar și a traversat platforma de căldură. De exemplu, atunci când primiți mai întâi aceste obstacole, dacă mergeți până la partea inferioară a platformei inofensive cu Punctul de control Zios, puteți să prindeți o ușoară strălucire a Phantom Sprourter care este pe platformă după plasturele de căldură. Distruge-l cu o boomseed în timp ce animalul tău este departe de orice pericol. Apoi traversați rapid platforma de căldură atunci când nu este aprinsă și nu va trebui să vă ocupați de sprour sau de fantome. Utilizați această metodă pentru a distruge sprinterele Phantom în avans oriunde în aventură sau chiar în alte aventuri, așa cum se arată în imagine. Imagine intitulată secrety.jpg
  • Imagine denumită pipes.jpg
    12. Conectați conductele fantomă. Odată ce traversați ultimul plasture de căldură, ajungeți într-o zonă cu o statuie mare de lup, care împrăștie goopul fantomă din fălcile sale. Goopul blochează calea către regele fantomă. Distrugeți cele trei fantomă care vor apărea brusc în zonă și apucau plușele pe care două dintre ele picături. Conectați conducta din dreapta și în partea stângă a zonei. Goop-ul va opri vărsarea și intrarea în rege va fi deblocată pentru dvs. Fii atent, ca și cum fantomele ți-au pus într-un somn profund în acest moment, va trebui să te ocupi de patch-urile de căldură încă o dată.
  • Imagine denumită Grecia.jpg
    13. Vorbește cu Grecia. Trecerea la maxilarile Statuia de lupi și va apărea cu Grecia. El te va certa pentru a explora vulcanul și apoi vă va spune că a fost ocupat să descopere secretele fantomelor. El vă va informa, de asemenea, că împăratul fantomă accelerează erupția și că nu are de ales decât să vă lase să păstrați regele fantomului ocupat în timp ce încearcă să împiedice erupția să se întâmple. Odată ce își îndeplinește magia Alpha pentru a încerca să oprească vulcanul, introduceți ușa fantomă și fața împăratului fantomă.
  • Partea 4 din 4:
    Înfrângerea regelui fantomă
    1. Imaginea denumită sub.jpg
    1. Du-te sub regele fantomă. După ce ați vizionat animația, veți fi dat naștere pe o platformă de piatră mare, înconjurată de lavă și cu o gaură plină de lavă în centru. Mișcați sub regele fantomului. El va începe să-și întindă picioarele în timp ce se pregătește să-l scoată pe pământ. Fantomele vor fi, de asemenea, căderi, așa că încercați să le evitați să ieșiți din umbrele lor mai mici în proces.
  • Imaginea intitulată Out.jpg
    2. Ieșiți de la intervalul regelui fantomă. Chiar înainte ca regele fantomă să se înrăutățească pe pământ, veți vedea un cerc în jurul lui, ceea ce indică gama sa. Dacă sunteți în interiorul acelei gamă sau foarte aproape de el când el pleacă pe teren, veți pierde una și jumătate. Când te duci sub el și observă, ieși la fel de repede cum poți și destul de departe de gama sa pentru a fi în continuare aproape de regele fantomă.
  • Imagine intitulată Phantomking.jpg
    3. Aruncați o boomseed sub regele fantomelor. După ce regele fantomă se strecoară pe pământ, el va deveni dezorientat timp de aproximativ 10 secunde. În acest moment, trageți o boomseed de pe pictograma din stânga sus și plasați-o chiar sub regele fantomă. Va trebui să loviți regele fantomă cu boomseeds un total de 10 ori pentru a-l învinge. Asigurați-vă că nu așezați boomseedul deasupra corpului regelui fantomă sau nu îl va afecta.
  • Imagine denumită Phantoms.jpg
    4. Omoară orice fantomă de-a lungul bătăliei. De fiecare dată când l-ai lovit pe împăratul fantomă cu o boomseed, el va chema fantomii să-l ajute. De fiecare dată, el va chema tot mai multe fantome. Dacă nu ucideți fantomele, veți intra în ei în timp ce încercați să învingeți regele fantomă în toată lumea, ceea ce vă va pune într-un somn profund de mai multe ori. Deci, atunci când regele fantomă citează fantomele, este mai bine să-i ucideți mai întâi pe toți și apoi să continuați cu bătălia. Acest lucru vă oferă, de asemenea, mai multe puncte curajoase.
  • Imagine intitulată boomseed2.jpg
    5. Ridicați boomseed-urile dacă aveți nevoie de orice. Vor exista aglomerări de trei semințe care apar la întâmplare pe platforma de piatră din întreaga bătălie. Locuri posibile pe care se pot arăta aglomerări de boom-uri se află în colțurile de sus, de jos, la stânga și dreapta ale platformei de piatră.
  • Imagine intitulată Center.jpg
    6. Rămâneți între părțile laterale și centrul platformei pe măsură ce vă luptați cu regele fantomă. Deși boomseeds apar numai în colțurile platformei, este mai bine să stați între centru și marginile platformei, deoarece este mai ușor să navigați pe câmpul de luptă din centru și dacă apar în boom-uri, veți putea fi în continuare capabili să apuca cu ușurință. Asigurați-vă că nu rămâneți în marginile sau colțurile platformei. Dacă nu apăsați pe margini sau colțuri, veți putea să ridicați cu ușurință boomseed-urile mai ușor și să rămâneți în jurul centrului vă va face mai ușor să navigați. Dacă stați undeva într-un colț, fantomele sau chiar regele fantomă vă poate colora, ceea ce vă va conduce în pierderea vieților mai ușor.
  • Imagine intitulată defeat.jpg
    7. Repetați procesul. Continuați să evitați regele fantomă și să renunțați la boomseeds sub el când este dezorientat. Ucide orice fantomă pe care o citează, de asemenea. Va trebui să renunți la el în brațe de 10 ori și apoi va dispărea în înfrângere. Veți câștiga, de asemenea, 200 de puncte curaj după ce ați terminat. Dacă nu ați ucis nici o fantomă, dar ați lovit regele fantomă cu boomseed de 10 ori, acei fantomă vor dispărea automat.
  • Imagine intitulată defecțiune.jpg
    8. Vorbește cu Grecia. Odată ce regele fantomă dispare, Grecia va apărea în apropierea centrului platformei. Îți va spune că nu a reușit să oprească erupția, totuși, el poate opri vulcanul suficient de mult pentru ca tu să scapi.
  • Imagine intitulată Escaping.jpg
    9. Ieșiți pe vulcan. Când ieșiți din poarta pe care ați intrat să o faceți cu regele fantomă, molozul se va culca în jur. În partea stângă a porții, va fi un tub de fantomă spart, permițându-vă un pod. Du-te la stânga printr-o platformă plină de oglinzi și cristale rupte și până la tubul care urcă până la emblema de incendiu. Du-te la stânga și de-a lungul unui alt tub fantomă până ajungeți la intrarea strălucitoare la exterior. Veți urmări o scurtă decupare a vulcanului, erupția, totuși, lava se îngheață și se oprește din cauza magiei din Grecia.
  • Chiar înainte de a ieși prin tubul din partea stângă a emblemei de foc rău, există un singur lupi arctici numai disponibil în modul HARD. Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.51.26 am.jpg
  • Imagine intitulată Shot 2020 02 02 la 8.53.01 am.jpg
    10. Revendicați-vă premiul. După cutscene, îl veți găsi pe Graham, Cosmo și Liza așteptând afară. Cosmo vă va spune că, dacă nu ar fi fost pentru Grecy, Jamaa ar fi fost distrusă, dar nu au găsit nici un semn de el, deoarece vulcanul a izbucnit. Apoi revendicati premiul. Premiile pentru modul HARD sunt afișate în imagine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    În camera cu primul cristal Lava, în partea dreaptă sus a camerei, există un bolovan care poate fi distrus cu o boomseed. Va apărea un piept de 200 de pietre în modul greu.
  • Când în zona în care găsiți prima plută pentru a obține primul cristal Lava, în partea dreaptă sus a platformei de piatră este un bolovan. Distruge-l cu o boomseed și veți găsi un piept plin de 100 de pietre.
  • Chiar și modul ușor al acestei aventuri poate deveni riguros dacă încercați pentru prima dată. Modul greu este de două ori mai dificil. Dacă, în orice moment, nu puteți obține pozițiile oglinzilor corecte atunci când găsiți cristalele de lavă, utilizați imaginile afișate și pur și simplu rotiți oglinzile și mașinile până când se potrivesc cu pozițiile afișate în capturile de ecran.
  • Când următorii pași vă spuneți de câte ori pentru a transforma fiecare oglindă, încercați să nu faceți clic accidental la nicio oglinzi sau mașini în prealabil, astfel încât nu este confuz. Pașii explică care moduri și de câte ori trebuie să întoarceți oglinzile atunci când se află în pozițiile lor originale. În caz contrar, dacă faceți clic accidental orice oglinzi în mod greșit sau înainte de a începe să urmați acești pași, este mai bine să urmați imaginile astfel încât să fie mai ușor.
  • De-a lungul aventurii, după ce treceți prin poarta de pompieri, veți găsi cantități mari de poduri fantomă pe care le puteți distruge pentru curaj și pietre.
  • Dacă vă loviți de regele fantomă, el va fi încă dezorientat, astfel încât să puteți lua încă o șansă să-l lovească cu o boomseed.
  • Dacă sunteți încorporat și există multe fantome, încercați să vă îndreptați spre platforma mică pătrată, unde este punctul de control Zios. Regele fantomă și fantomele lui nu vă vor putea să vă urmeze acolo. Puteți ucide fantomele din acea zonă cu boomseeds până când este suficient de clar pentru a intra din nou pe platforma de luptă.
  • Când regele fantomă cheamă fantomele, ucide-i mai întâi. Regele fantomă este mult mai lent decât ei și îl puteți scăpa mai ușor decât fantomele. Dacă așteptați până când el a convocat prea multe fantome, veți fi așezat mai ușor și mai des, așa că ucideți toate fantomele mai întâi înainte de a continua să atace regele fantomă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar