Cum se creează litere de perie

Peria de litere este un stil de caligrafie, care este un cuvânt fantezist pentru scrierile de mână decorative. Cu litere de perie, puteți scrie litere frumoase sau puteți scrie numele prietenilor și familiei într-un script impresionant. În primul rând, va trebui să aveți grijă de elementele de bază, făcând lucruri cum ar fi adunarea consumabilelor de caligrafie și stăpânirea mânerului corect de scriere. După aceea, puteți începe să învățați loviturile necesare pentru a scrie cu litere de perie. Și dacă doriți să vă îmbunătățiți mai departe abilitățile de scriere, există tehnici utile pe care le puteți utiliza, cum ar fi utilizarea hârtiei grafice și urmărirea muncii altora.

Pași

Partea 1 din 3:
Având grijă de elementele de bază
  1. Imagine intitulată Creați apăsarea periei Pasul 1
1. Alegeți un stilou potrivit. Un stilou de caligrafie cu pensulă arată foarte mult ca un marker regulat. Cu toate acestea, aceste stilouri speciale lucrează în mod similar cu o perie acuarelă. NIB-ul stiloului (vârful său de scriere) este flexibil. Acest lucru vă va permite să utilizați doar punctul pentru linii fine sau mai mult din NIB pentru linii mai groase.
  • În multe cazuri, puteți găsi pene de pensulă la magazinul local de artizanat, cum ar fi Lobby-ul lui Michael sau Hobby. Verificați online pentru cupoane. Aceste stilouri pot fi uneori scumpe.
  • Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea unui stilou de pensulă, căutați unul online. Un stilou de pensulă popular folosit de caligrafies este stiloul de pensulă. "Fude" (foo-zi) înseamnă "perie de scriere" în japoneză.
  • Imagine intitulată Creați caractere de perie Pasul 2
    2. Achiziționați hârtie caligrafie, dacă doriți. Deși hârtia simplă ar trebui să funcționeze destul de bine pentru practică, în unele cazuri hârtia de calitate scăzută poate provoca pene sau sângerării. Hârtie de caligrafie poate fi cumpărată de la multe magazine de artizanat, magazine de papetărie de specialitate sau online.
  • Hârtia de caligrafie poate fi costisitoare. O alternativă ieftină este de 32 lb hârtie LaserJet. Acest lucru funcționează excelent pentru practică și pot fi găsite la magazinele de alimentare de la Office.
  • Imagine intitulată Creați caractere perie Pasul 3
    3. Țineți stiloul corect. În cea mai mare parte, un stilou de pensulă ar trebui să fie ținut mult ca un stilou regulat. În general, ar trebui să țineți stiloul la hârtie astfel încât să formeze un unghi de 45 °. S-ar putea să găsiți că aveți mai bine controlul asupra stiloului, ținându-l aproape de NIB.
  • Păstrați-vă aderența relativ relaxată atunci când țineți stiloul de perie. Mențineți doar o ușoară îndoire a degetului mijlociu al mâinii dvs. de scriere în timp ce scrieți.
  • În funcție de mâna dvs., puteți găsi că o prindere unică pentru tine funcționează cel mai bine. În principal, încercați să susțineți stiloul cu degetul mare, indexul și degetele mijlocii în loc să încerce să controleze stiloul cu ei.
  • Imagine intitulată Creați caractere perie Pasul 4
    4. Pregătiți-vă suprafața de scriere. Deoarece un stilou de pensulă este mai mult ca o pensulă, se poate aplica foarte repede o mulțime de cerneală. În timp ce obișnuiai să scrieți cu un stilou de pensulă, este posibil să doriți să așezați o copertă sub hârtia de practică, cum ar fi ziarul sau hârtia de resturi. Acest lucru va împiedica sângerarea cernelii și de a obține pe suprafața dvs. de scriere.
  • Dacă aveți foi suplimentare de hârtie, puteți utiliza câteva dintre acestea pentru a preveni sângerarea de la obținerea pe suprafața dvs. de scriere. De asemenea, puteți scrie pe un clipboard sau o bucată de carton.
  • Partea 2 din 3:
    Scris cu litere de perie
    1. Imagine intitulată Creați caractere de perie Pasul 5
    1. Imprimați și utilizați foile de practică, dacă doriți. Deși foile de practică nu sunt necesare, ele pot fi un mare ajutor. Multe foi de practică descompune scrisorile în curse numerotate, astfel că veți avea un timp mai ușor să știți care să facă mai întâi și dacă este vorba de o întoarcere sau o inversare.
    • Există multe resurse gratuite de caligrafie online. Faceți o căutare on-line de cuvinte cheie pentru "Practica de caligrafie a periei" sau "Practică de litere perie" și tipăriți foi de practică.
    • Dacă nu aveți o imprimantă, puteți să trageți întotdeauna foile de practică pe un computer și să le imitați pe o foaie separată de hârtie.
  • Imagine intitulată Creați caractere perie Pasul 6
    2. Moderați presiunea stiloului în funcție de direcția accidentului vascular cerebral. O inversare este ori de câte ori stiloul tău se mișcă într-o mișcare descendentă. Măriți presiunea pe jos pentru a face aceste mai groase. Upstrokes sunt atunci când stiloul tău se mișcă într-o mișcare ascendentă. Reduceți presiunea pentru a le face mai subțire.
  • Dacă aveți dificilă făcând în jos, este posibil să doriți să scădeți ușor unghiul între stiloul și hârtia. Acest lucru va permite mai mult din Nib să atingă hârtia, făcând o linie mai groasă.
  • Când faceți în sus, puteți găsi că creșteți unghiul dintre stiloul și hârtia, astfel încât stiloul să fie îndreptat mai îndeaproape spre a vă ajuta să vă subțiri liniile.
  • Imagine intitulată Creați litere peria Pasul 7
    3. Aflați cele 8 lovituri de bază ale literelor de perie. Există 8 lovituri care alcătuiesc aproape fiecare literă din alfabetul de litere pentru perie. Accident vascular cerebral 1 este o linie groasă descendentă care se înclină de la dreapta la stânga. Accident vascular cerebral 2 mișcați în sus de la stânga la dreapta pentru a forma o linie ușor de înclinare. Acestea sunt cele mai simple dintre cele 8 lovituri de bază.
  • Accident vascular cerebral 3 formează o formă u. Începe cu o întoarcere în jos pe stânga și pe ei până la o întoarcere în partea de jos a U.
  • Accident vascular cerebral 4 formează un upside în jos u. Începe cu o întoarcere în stânga și se schimbă într-o întoarcere în jos în partea de sus a Urm în jos U.
  • Accident vascular cerebral 5 formează un O. Jumătatea stângă a cercului ar trebui să fie groasă și dreapta subțire.
  • Accident vascular cerebral 6 formează o formă n. Pornind în stânga, o tranziție în sus la o întoarcere în jos și apoi se termină cu o întoarcere în sus.
  • Accident vascular cerebral 7 formează o buclă de sus. Un în sus se înclină înapoi pentru a forma o buclă și o tranziție într-o invers. Up- și în jos ar trebui să treacă la mijlocul mijlocului.
  • Accident vascular cerebral 8 formează o buclă de fund. O bucle de inversare înapoi într-o buclă la o sus. În susul ar trebui să traverseze în josul în jurul punctului de până la jumătatea distanței.
  • Imagine intitulată Creare Perie de litere Pasul 8
    4. Familiarizați-vă cu ordinea de sarcini. Acum că ați stăpânit cele 8 lovituri de bază, ar trebui să fie mult mai ușor de învățat scrisori. Practicați fiecare literă pe de mai multe ori până când ați stăpânit fiecare literă, atât superioară cât și inferioară.
  • Când practicați ordinea literelor accident vascular cerebral, asigurați-vă că urmați comanda indicată pe foaia de practică sau a resurselor web cu atenție. Ordinea incorectă a cursei va afecta aspectul literelor dvs. de perie.
  • Imagine intitulată Creați o literă de caractere Pasul 9
    5. Practicați încet când stăpâniți loviturile. Învățarea literelor perii este aproape ca și cum ați învăța din nou cum să scrieți. Acest lucru poate fi frustrant și duce la încercarea de a accelera prin practica dvs., dar asigurați-vă că vă luați timpul.
  • Ordinea de învățare a accidentului de învățare ar putea prelungi în mod incorect timpul necesar pentru a învăța litere perie. Dacă aflați ceva incorect, este posibil să trebuiască să o re-învățați în jos pe drum.
  • Imagine intitulată Creați peria de litere Pasul 10
    6. Master Litere de conectare împreună. Odată ce ați stăpânit ordinea de sarcini, puteți începe să lucrați la punerea scrisorilor împreună. Poate dura ceva timp înainte de a obține atârnarea literelor de legătură împreună în acest stil de scriere. Începeți prin practicarea combinațiilor simple, cum ar fi cele găsite în numele dvs., numele prietenilor și așa mai departe.
  • Cursa finală a unei scrisori pe care o scrieți va determina dacă veți avea nevoie de o apăsare în sus sau de jos pentru a conecta literele. Dacă lovitura de sfârșit a scrisorii scrise este mai mare decât prima lovitură a următoarei litere, utilizați o întoarcere în jos și invers.
  • De asemenea, puteți conecta scrisori prin extinderea coada de încheiere a scrisorii pe care o scrieți, astfel încât prima lovitură din următoarea literă să o intersecteze. Acest lucru va da aspectul că literele sunt conectate.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea abilităților de identificare a periei
    1. Imagine intitulată Creați litere perie Pasul 11
    1. Utilizați hârtie grafică pentru a îmbunătăți echilibrul scrisului dvs. Hârtia de grafică va face mai ușor să fie mai ușoară atunci când soldul literelor dvs. este oprit sau Lopsided. Unele foi de practică pot avea linii de grafice trase pentru a vă ajuta să vedeți distribuția literelor trase corespunzător.
  • Imagine intitulată Creați caractere de perie Pasul 12
    2. Scrieți cuvintele complete în litere cu pensulă. Puțin câte puțin, creșteți lungimea practicii dvs. de scriere. Scrieți cuvintele comune în litere cu pensulă. Apoi încercați mâna dvs. să compuneți mesajele complete sau să scrieți litere cu lungime întreagă utilizând acest stil de scriere.
  • Cu cât practici mai mult scrierea cu litere cu pensulă, cu atât este mai gravă că va deveni. Cu suficientă practică, ar trebui să devină a doua natură.
  • Imagine intitulată Crearea de caractere Pasul 13
    3. Urmăriți lucrarea altora sau a mesajelor pre-tipărite. Dacă observați că aveți probleme cu punerea tuturor elementelor de bază pentru a scrie mesaje complete, acest lucru poate fi un instrument de practică puternică. Imprimați un mesaj scris în litere cu perie. Urmăriți acest mesaj imprimat pentru a vă îmbunătăți simțul fluxului acestui stil de scriere.
  • Dacă aveți un prieten care este bun la literele perii, cereți-i să vă scrie un mesaj scurt. Trasați acest lucru pentru a practica și îmbunătăți propria tehnică.
  • Imagine intitulată Crearea unei caractere de caractere Pasul 14
    4. Utilizați în mod regulat litere perie. Cu cât folosiți mai mult pe perie, cu atât mai familiar și mai ușor va deveni. Cu toate acestea, dacă încetați să utilizați acest stil de scriere pentru o perioadă de timp, puteți observa că veți obține Rusty. Pentru a preveni acest lucru, utilizați în mod regulat litere perie.
  • sfaturi

    Avertizări

    Peria de litere poate fi deosebit de dificil pentru stânga. Dacă sunteți stângaci, vă poate lua niște practici suplimentare înainte ca acest stil de scriere să devină a doua natură.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pensiunea Pen (sau stilou cu pensulă)
    • Hârtie
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar