Cum să citezi un site fără autor

Dacă faceți cercetări pentru o lucrare sau un proiect, veți folosi probabil surse online. Unele site-uri web nu enumeră un autor pentru o mare parte din conținutul lor. Adesea, puteți lista organizația sau instituția care păstrează site-ul ca autor. Dacă numiți organizația sau instituția ca autor nu are sens, creați o citare pentru un site web fără autor. Formatul specific variază în funcție de faptul că utilizați Asociația Limba Modernă (MLA), Asociația Americană de Psihologie (APA) sau stilul de citare Chicago.

Pași

Metoda 1 din 3:
MLA
  1. Imagine intitulată citează un site web fără nici un autor pas 1
1. Listează numele site-ului în caractere italice. Dacă citiți site-ul în ansamblu și nu puteți găsi un autor, începeți lucrările dvs. citată cu numele site-ului. Utilizați cazul titlului, valorificând primul cuvânt împreună cu toate substantivele, pronumele, verbele, adverbele și alte cuvinte cu mai mult de 4 litere. Plasați o perioadă la sfârșitul numelui site-ului.
  • Exemplu: Familia de site-uri Purdue Owl.
  • Imagine intitulată citează un site web fără niciun autor Pasul 2
    2. Furnizați numele instituției sau organizației afiliate. Numele instituției sau al organizației care sponsorizează sau menține site-ul web poate fi în antetul paginii de pornire sau pe site-ul "Despre" pagină. Introduceți numele complet folosind cazul de titlu, apoi introduceți o virgulă.
  • Exemplu: Familia de site-uri Purdue Owl. Laboratorul de scriere și owl la Purdue și Purdue U,
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 3
    3. Includeți data creării site-ului, dacă este disponibil. De asemenea, puteți găsi data creației în site-ul "Despre" pagină. De asemenea, puteți utiliza primul an în informațiile privind drepturile de autor din partea de jos a paginii dacă este afișată o gamă. Plasați o virgulă după dată.
  • Exemplu: Familia de site-uri Purdue Owl. Laboratorul de scris și owl la Purdue și Purdue U, 2008,
  • Imagine intitulată citează un site web fără nici un autor Pasul 4
    4. Adăugați o adresă URL și data accesului. Copiați adresa URL pentru pagina de pornire a site-ului, lăsând de pe "http: //" parte a adresei. Plasați o perioadă după adresă URL, apoi tastați cuvântul "Accesat" urmată de data la care ați accesat ultima dată pagina în format de o zi de lună. Utilizați o abreviere de 3 litere pentru toate lunile cu nume mai mari de 4 litere lungi.
  • Exemplu: Familia de site-uri Purdue Owl. Laboratorul de scriere și owl la Purdue și Purdue U, 2008, OWL.Purdue.EDU / OWL / PURDUE_OWL.HTML. Accesat la 29 octombrie. 2018.
  • MLA lucrează în format

    Numele site-ului web. Numele sponsorului site-ului, Data lunii Anul de creare a resurselor, URL. ACCESSED ZI LUNI.

  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 5
    5. Utilizați o versiune redusă a numelui pentru citații în text. De fiecare dată când vă referiți site-ul în text, aveți nevoie de o citare în text. Cu site-uri web, cea mai bună opțiune este de obicei să încercați să lucrați numele site-ului în propriul text. Dacă faceți asta, nu veți avea nevoie de o citare paranteză.
  • De exemplu, ați putea scrie: "Laboratorul de scris al Universității Purdue (OWL) are unele dintre cele mai aprofundate informații pentru cercetare și scriere disponibile pe Internet." Deoarece numele site-ului este inclus în narațiune, nu aveți nevoie de o citare paranteză.
  • Metoda 2 din 3:
    Apa
    1. Imagine intitulată citează un site web fără niciun autor Pasul 6
    1. Dați adresa site-ului în textul dvs. pentru a cita un întreg site web. APA nu necesită o intrare completă de citare sau de referință dacă ciți un întreg site web. Pur și simplu menționați numele site-ului în text, apoi furnizați adresa site-ului într-o paranteză la sfârșitul propoziției, în interiorul punctului de închidere.
    • De exemplu, ați putea scrie: "Kids Psych este un site interactiv conceput pentru a preda copiilor despre psihologie (http: // Kidspsych.org).
    • Citează pagina inițială a site-ului, nu o pagină secundară. De obicei, aceasta nu va fi o adresă lungă. Cu toate acestea, dacă adresa URL este lungă și arată ciudat în lucrare, discutați cu instructorul sau supraveghetorul dvs. despre crearea unei versiuni reduse.
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 7
    2. Creați o intrare de listă de referință pentru a cita o pagină individuală pe un site web. Pentru a cita o pagină web individuală fără autor, listați mai întâi titlul paginii web. Introduceți titlul în funcție de titlu, capitalizând numai primul cuvânt și orice substantive adecvate. Plasați o perioadă la sfârșitul titlului paginii web.
  • Exemplu: Canada: Structura educației.
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 8
    3. Furnizați data publicării în paranteze. Data publicării va fi data ultimei actualizare sau data drepturilor de autor. Dacă nu găsiți o dată pe site pe site pentru a utiliza, puneți abrevierea "n.D." (pentru "fără dată") în paranteze. Plasați o perioadă după paranteze închise.
  • Exemplu: Canada: Structura educației. (2018).
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 9
    4. Adăugați titlul site-ului web în caractere italice. Introduceți cuvântul "În" urmată de titlul site-ului. Introduceți titlul site-ului în cazul unei propoziții, capitalizând numai primul cuvânt și orice substantive adecvate. Plasați o perioadă după titlul site-ului.
  • Exemplu: Canada: Structura educației. (2018). În Global Road Warrior.
  • Imagine intitulată citează un site web fără nici un autor Pasul 10
    5. Includeți data accesului și URL-ului. Introduceți cuvântul "Recuperat" urmată de data accesului în format de o zi de o zi. O dată de acces nu este necesară decât dacă credeți că conținutul este probabil să se schimbe în timp. Dacă includeți data accesului, introduceți o virgulă la sfârșitul datei. Apoi tastați cuvântul "din" urmată de o copie a adresei URL completă pentru pagina web. Nu plasați o perioadă la sfârșitul adresei URL.
  • Exemplu: Canada: Structura educației. (2018). În Global Road Warrior. Recuperat pe 17 februarie 2018, de la http: // GlobalRoadwarrior.Modul COM / # = Country & Regionid = 27 & URI = conținut de țară & Nid = 62.18 & Key = Structura țării
  • Formatul listei de referință APA

    Titlul paginii în cazul sentinței. (An). În Titlul site-ului în cazul sentinței. Ziua zilnică a lunii, an de la adresa URL.

  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 11
    6. Utilizați o versiune redusă a titlului pentru citările în text. Stilul APA utilizează în mod normal citații paranteze ale autorului. Deoarece nu există niciun autor, utilizați 1 sau 2 cuvinte cheie din titlu, închise în ghilimele duble. Plasați o virgulă în interiorul mărcilor de închidere, apoi adăugați anul de publicare (sau "n.D.," Dacă nu a fost disponibilă nicio dată).
  • De exemplu, ați putea scrie: "Cârligul de clasificare în Canada diferă între provinciile, ceea ce poate face dificilă deplasarea copiilor în mijlocul unui termen ("Canada," 2018)."
  • Metoda 3 din 3:
    Chicago
    1. Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 12
    1. Introduceți titlul site-ului web în caractere cursive. Deoarece nu aveți un autor, primul element al intrării dvs. de bibliografie este titlul site-ului. Utilizați cazul titlului, valorificând toate substantivele, pronumele, verbele și adverbele în titlul site-ului. Plasați o perioadă după titlu.
    • Exemplu: Comisia de standarde de contabilitate financiară.
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 13
    2. Furnizați sponsorului site-ului web și data publicării originale. Listează instituția sau organizația care menține site-ul, urmată de o virgulă și un spațiu. Apoi introduceți data publicării, dacă este disponibilă, în format de o zi de zi, urmată de o perioadă. Dacă nu există nicio dată, plasați o perioadă după numele sponsorului site-ului web.
  • Exemplu: Comisia de standarde de contabilitate financiară. Fundația de contabilitate financiară.
  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 14
    3. Includeți adresa URL și data accesului. Copiați adresa URL completă pentru site-ul dvs. în citarea dvs., urmată de o perioadă. Apoi tastați cuvântul "Accesat" urmată de ultima dată când ați accesat site-ul web în format de o zi de zi. Închideți această expresie în paranteze, plasând o perioadă în afara parantezelor de închidere.
  • Exemplu: Comisia de standarde de contabilitate financiară. Fundația de contabilitate financiară. https: // fasb.Org / Home. (Accesat la 29 octombrie 2018).
  • Formatul bibliografiei Chicago

    Titlul site-ului web. Sponsor de site-ul web, ziua lunii, anul creării resurselor. URL. (Ziua lunii accesate, anul).

  • Imagine intitulată citează un site fără autor Pasul 15
    4. Utilizați virgule în loc de perioade în notele de subsol. Plasați un număr superscripționat la sfârșitul oricărei propoziții în care menționați site-ul web. Nota de subsol include aceleași informații ca și intrarea bibliografică. Singura diferență este că elementele sunt separate cu virgule, mai degrabă decât perioadele. Singura perioadă din nota de subsol este la sfârșit.
  • Exemplu: Comisia de standarde de contabilitate financiară, Fundația Contabilitate Financiară, HTTPS: // fasb.Org / Home, (Accesat 29 octombrie 2018).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Un site web "despre" Pagina este un loc bun pentru a găsi numele unui autor potențial. Poate fi, de asemenea, un formular web pe care îl puteți utiliza pentru a contacta proprietarul site-ului și pentru a cere cine ar trebui să listați ca autor.
  • Distinge între o pagină web și un site web. Site-ul web este totul, în timp ce o pagină web este o parte individuală a site-ului mai mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar