Cum să găsești un vechi prieten

Internetul face ca găsirea unui vechi prieten mult mai ușor decât a fost, dacă știți ce instrumente de utilizat. Cineva cu nume comune sau o prezență mică online poate fi totuși greu de localizat, dar rămâneți răbdători și lăsați mesaje pe site-uri de identificare a prietenilor și poate fi cel care vă va găsi. Recordurile guvernamentale sunt o altă resursă bună, mai ales dacă prietenul dvs. are un record al instanței sau a donat la campanii politice.

Pași

Metoda 1 din 3:
Pornirea căutării
  1. Imagine intitulată Găsiți un prieten vechi Pasul 1
1. Notați cât mai multe detalii cum vă puteți aminti. Dacă căutarea dvs. se termină să tragă sau să producă rezultate neclare, veți fi recunoscători cât mai multe detalii posibil. Încercați să vă amintiți culoarea părului dvs., înălțimea, numele de fată, numele membrilor familiei și numele tuturor orașelor pe care le-a trăit și locurile pe care le-a lucrat.
  • Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten Pasul 2
    2. Intrați în contact cu alți oameni care cunoșteau persoana specifică pe care o căutați. Puneți-le întrebări despre momentul în care le-au văzut, au vorbit cu ei sau de orice informații personale, cum ar fi ultimele adrese de e-mail cunoscute sau numere de telefon.
  • Dacă tu și prietenul tău ai avut o cădere majoră, unele dintre contactele dvs. nu pot coopera.
  • Merită să vă îmbogățiți cartea de adresă pentru a vedea dacă ați scris orice conexiuni cu ei pe care ați uitat-o.
  • Imaginea intitulată Găsiți un vechi prieten pas 3
    3. Știți cum să căutați online. O încercare simplă a motorului de căutare nu duce oriunde, dar merită o încercare. Indiferent dacă utilizați Google sau unul dintre serviciile mai specializate descrise mai târziu, acesta plătește să știe cum să faceți căutarea mai eficientă:
  • Căutați și porecle, chiar dacă prietenul tău nu avea unul când ai știut-o. De exemplu, un "Elizabeth" ar putea merge acum "Beth," "Betty," sau "Liza."
  • Căutați doar numele, în cazul în care numele de familie al prietenului dvs. sa schimbat cu căsătorie sau divorț.
  • Pe motoarele de căutare, închideți numele prietenului dvs. în ghilimele, apoi adăugați mai multe informații, cum ar fi școala la care a mers, orașul în care a trăit sau de afaceri pentru care a lucrat.
  • Imaginea intitulată Găsiți un vechi prieten pasul 4
    4. Căutați numele prietenului dvs. pe căutarea imaginilor Google. Dacă vedeți o față care poate fi prietenul dvs., urmați link-ul către site-ul web, imaginea a apărut. Chiar dacă acest lucru nu duce la contact, ați putea găsi o fotografie mai actualizată a prietenului dvs., care vă poate ajuta să îl identificați în rezultatele căutării ulterioare.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea pe site-urile sociale și site-urile de căutare a persoanelor
    1. Imagine intitulată Găsiți un prieten vechi Pasul 5
    1. Utilizați site-urile media sociale. Căutați numele complet al prietenului dvs. pe Facebook, Twitter, LinkedIn și alte site-uri sociale, precum și Google sau alte motoare de căutare.
    • Pe Facebook, introduceți un nume în bara de căutare de top și apăsați Enter. Pe panoul din stânga, selectați oameni. O listă de filtre ar trebui să apară în partea de sus a căutării dvs., unde puteți introduce locații posibile, locații sau școli.
  • Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten pasul 6
    2. Utilizați site-uri dedicate de căutare a oamenilor. Pipl este unul dintre cele mai impresionante servicii de căutare gratuite acolo. De asemenea, puteți încerca Zabasearch, sau cumpărați o căutare pentru câțiva dolari pe Intelius, Radaris, Peekyou, Veromi.com sau Spokeo.COM. Puteți lua adesea rezultatele parțiale gratuite din mai multe site-uri de căutare comerciale și patch-uri împreună numere de telefon și adrese, fără a plăti efectiv pentru date. Fiecare site are informații diferite, deși majoritatea tinde să fie destul de învechite. Spokeo tinde să aibă cele mai proaspete date.
  • Asigurați-vă că ați derula tot drumul prin rezultatele PIPL. O adresă de e-mail poate fi îngropată într-un blog vechi, sondaj online sau comentariu Forum.
  • Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten Pasul 7
    3. Înscrieți-vă pentru site-urile de identificare a prietenilor. Acest lucru funcționează cel mai bine dacă bănuiți că prietenul dvs. vă poate căuta, deoarece aceste site-uri permit mesaje publice pentru ca oamenii să găsească. Încerca Prietenii pierduți
  • Fiți foarte precauți cu site-urile care necesită o înregistrare a cărții de credit, deoarece acestea pot fi înșelătorii sau sunt mai scumpe decât ați anticipat. Toate opțiunile de mai sus sunt gratuite.
  • Verificați dosarul SPAM sau Junk Mail pentru e-mailul de confirmare în timp ce vă înscrieți.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten vechi Pasul 8
    4. Căutați după Alma Mater, Serviciu militar sau Afaceri. Multe site-uri ale absolvenților necesită calitatea de membru plătit pentru a utiliza sau vă vor cere prietenului dvs. să plătească pentru a vizualiza mesajul dvs. Totuși, unele dintre aceste site-uri pot fi resurse utile, dacă știi unde a mers prietenul tău la școală.
  • Căutarea lui Zoominfo este o mare resursă pentru oamenii din lumea corporativă.
  • Batchmates este un site de reuniune gratuită al absolvenților. Se concentrează pe India, dar include membrii din întreaga lume.
  • Dacă prietenul tău a servit în armata americană, verificați Căutarea de amici online.
  • Metoda 3 din 3:
    Verificarea bazelor de date guvernamentale
    1. Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten Pasul 9
    1. Căutați înregistrările căsătoriei. Căutați online pentru "înregistrări de căsătorie" și numele țării prietenul tău a trăit ultima dată sau statul ei dacă a trăit în SUA. Aceste înregistrări sunt adesea disponibile numai în persoană, dar site-ul dvs. de stat sau județ ar trebui să vă direcționeze la biroul unde puteți verifica aceste persoane.
    • Dacă găsiți o înregistrare de căsătorie, dar nu există informații de contact însoțitoare, încă mai aveți numele unei noi persoane pentru a căuta (soțul / soția), precum și o potențială schimbare de nume de luat în considerare.
  • Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten Pasul 10
    2. Verifică contribuțiile politice americane. În Statele Unite, dacă prietenul tău a donat mai mult de 200 de dolari la o campanie politică în termen de 10 zile de la alegeri, numele ei este înregistrat pe site-ul Comitetului Electoral Federal, adesea cu o adresă.
  • Imagine intitulată Găsiți un vechi prieten Pasul 11
    3. Căutați înregistrările instanțelor. Din nou, va trebui să căutați "Înregistrările instanțelor" Împreună cu numele țării sau de a afișa prietenul dvs. a trăit, deoarece nu există o singură bază de date în care puteți să vă uitați. În multe cazuri, va trebui să depuneți o solicitare cu o anumită instanță pentru a obține mai multe informații, astfel încât această metodă poate lua o perioadă de timp echitabilă.
  • Nu vă lăsați păcăliți de site-urile înșelătoare care vă taxează bani pentru a căuta baze de date guvernamentale.
  • Imagine intitulată Găsiți un prieten vechi Pasul 12
    4. Utilizați Registrul electoral din Regatul Unit. Pentru a căuta această bază de date gratuit, întrebați biroul local de înregistrare electorală sau solicitați personalului dvs. de bibliotecă locală dacă serviciul este disponibil.
  • De asemenea, puteți plăti câteva kilograme unei companii private pentru a vă efectua această căutare pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă numele complet al prietenului dvs. nu oferă rezultate, încercați să căutați doar primul nume, plus numele de mijloc dacă îl cunoașteți. Numele prietenului tău s-ar fi putut schimba după căsătorie sau divorț. Dacă primul nume al prietenului dvs. este comun, îngustați-l prin adăugarea unei locații sau almei materne.
  • Dacă căutarea dvs. pentru un prieten din Marea Britanie ia în considerare utilizarea informațiilor de naștere, moarte și căsătorie pentru a găsi informații exacte despre prietenul dvs. Acest lucru vă va asigura că aveți informații actualizate cu privire la numele lor în special. Odată ce aveți cele mai bune informații, va fi mai ușor să le găsiți. Dacă căutați pe cineva din Marea Britanie să ia în considerare Găsiți prieteni vechi ei au cea mai bună reputație și au fost prezentate pe BBC1 și TLC.
  • Avertizări

    Unii prieteni ar putea dori să se deplaseze din trecut sau să meargă prea mult pentru a reaprinde o prietenie. Nu luați acest lucru personal. Dacă prietenia este importantă pentru dvs., luați în considerare atingerea din nou după câteva luni pentru a vedea dacă ceva sa schimbat.
  • Plătiți doar pentru membrii site-ului online ca o ultimă soluție și asigurați-vă că site-ul este demn de încredere. Colegi de clasa.com face ca acesta să fie deosebit de dificil de a anula un membru, și la mai multe site-uri, vă va reînnoi automat contul în fiecare lună și vă va percepe pentru el. Unele dintre site-urile de absolvenți mai bune includ ClassReport (cea mai mare parte gratuită).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar