Cum să găsiți membrii familiei

Urmărirea membrilor familiei poate fi o provocare interesantă și poate arunca lumină asupra ramurilor uitate ale copacului dvs. de familie. S-ar putea să găsiți membrii familiei pe un capriciu - puteți cerceta un copac de familie - sau ați putea căuta să obțineți informații istoric medicale pentru dvs. sau alt membru al familiei. Oricare ar fi motivul dvs., există trucuri care pot ușura procesul de găsire a membrilor familiei, economisirea timpului și efortul pe termen lung.

Pași

Metoda 1 din 3:
Organizarea unei căutări
  1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 1
1. Ia în considerare implicațiile de a găsi această persoană. Gândiți-vă de ce doriți să găsiți un anumit membru al familiei. A fost acolo turbulențe familiale care pot fi dezrădăcinate dacă alți membri ai familiei știu că căutați acea persoană? Vă puteți angaja ajutor de la alți membri ai familiei dvs? Gauge alți reacții posibile ale membrilor familiei înainte de a izbucni ideea de ele, pentru a nu provoca sentimente rănite.
  • Situațiile de adopție pot face pentru căutări complicate. Dacă sunteți în căutarea părinților de naștere sau pentru copiii care au fost renunțați la adopție, asigurați-vă că nu veți fi amestecați un subiect de tabu sau creați neliniște în familia dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 2
    2. Cereți altor membri ai familiei să ajute. Interviu orice membri disponibili de familie care vă pot oferi mai multe informații sau posibilele conduceri. Este posibil să trebuiască să vorbiți cu mai mulți oameni pentru a obține toate informațiile de care aveți nevoie. Cu cât mai mulți oameni puteți întreba despre istoria membrului familiei dvs. și despre posibila direcție pe care a urmărit-o, cu atât mai mult veți afla probabil.
  • Dacă familia dvs. este susținută de căutarea dvs., începeți să împărțiți sarcini astfel încât să puteți acoperi mai mult teren într-o perioadă mai scurtă de timp. Au o persoană de căutare social media, o persoană vizitează arhivele locale de înregistrare publică și o persoană contactează cunoștințele vechi ale membrilor familiei dvs. să solicite informații.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 3
    3. Verificați înregistrările publice. Vizitați orașul natal al persoanei - sau orașul în care bănuiți că membrul familiei locuiește și verificați înregistrările publice disponibile. Aceste înregistrări ar putea include certificate de căsătorie, naștere și de deces sau chiar articole și anunțuri de ziare. Vizitați biblioteca publică locală sau întrebați-vă la tribunalul local pentru arhivele accesibile publicului.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 4
    4. Înregistrați-vă constatările. Păstrați înregistrările organizate de tot ce învățați. Notați faptele și zvonurile, numerele de telefon și adresele și contactele care ar putea să vă dea mai multe informații. Împreună tot ceea ce știi. Luați în considerare ce informații, dacă există, ar putea fi lipsiți.
  • Luați în considerare marcarea unei hărți cu fiecare loc pe care membrul familiei dvs. a dispărut și de ce. Dacă vă puteți vizualiza călătoria, ar putea fi mai ușor să ghiciți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 5
    5. Urmăriți-vă pe conducerea dvs. Dacă descoperiți orice informații de contact, luați în considerare apelarea, trimiterea la e-mail sau trimiterea unei scrisori pentru a confirma locația membrului familiei.Dacă tot ce puteți găsi este o adresă, luați în considerare vizitarea acelei adrese pentru a afla dacă persoana pierdută locuiește acolo. Să fie persistente și să fie amănunțită. Nu știți niciodată când un plumb va funcționa.
  • Dacă sunați, nu faceți ipoteze. Spune, "Bună, este acolo acolo?" și explicați de ce încercați să o găsiți. Dacă persoana de la celălalt capăt a liniei nu pare să știe nimic, nu împingeți.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 6
    6. Luați în considerare angajarea unui investigator privat. Dacă cercetarea dvs. vă conduce la un sfârșit mort, încercați să întoarceți cazul unui profesionist care găsește oameni de viață. Oferiți investigatorului toate informațiile de fundal pe care le-ați compilat deja și lăsați-le să facă piciorul pentru tine. Caută "Investigator privat [zona dvs.]" sau "Investigator privat a pierdut membrul familiei". Există multe site-uri web care vă pot ajuta să găsiți familii, pierduți și prieteni vechi. Fii precaut: Internetul abundă cu site-uri înșelătoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind Internetul pentru a găsi membrii familiei
    1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 7
    1. Utilizați servicii de căutare pentru oameni. Există o serie de servicii web prin care puteți găsi nume, adrese, vârste și înregistrări: căsătorie, ocuparea forței de muncă și istorii legale. Unele site-uri sunt gratuite, iar unele taxe de serviciu mici. Comparați opțiunile de căutare low-cost și fără costuri și găsiți ceva care se potrivește scopurilor dvs. De asemenea, puteți rula o căutare de numere de telefon inverse dacă aveți un număr de telefon care este conectat la membrul familiei dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 8
    2. Căutați membrii familiei prin intermediul social media. Puteți căuta persoane pe Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram și cele mai multe alte rețele, deși este posibil să fie nevoie să căutați prin liste lungi de persoane cu nume comune. Este posibil să puteți rafina căutarea dacă cunoașteți adresa de e-mail a persoanei, comunitatea lor sau școlile lor.
  • Dacă sunteți în căutarea unei anumite persoane, căutați numele său complet. Încercați să căutați porecle și variații în plus față de numele legal complet. De exemplu, dacă încercați să găsiți Bob Shopels, încercați să căutați "Robert" și "Bobby" pe lângă "Bob". Căutați orice variante pe care le cunoașteți o persoană a folosit.
  • Dacă bănuiți că cineva pe care îl cunoașteți ar putea fi prieteni Facebook cu persoana pe care încercați să o găsiți, încercați să căutați prin lista de prieteni. Este posibil să vă dezghețați profilul de la instrumentul de căutare Facebook, deci doar pentru că nu puteți găsi membrul familiei printr-o căutare de bază nu înseamnă întotdeauna că el sau ea nu are un profil.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 9
    3. Urmăriți un apel sau un mesaj. Dacă sunteți în mod rezonabil sigur că ați găsit membrul dvs. de familie pierdut, încercați să găsiți un mijloc sigur de a le contacta. Căutați o adresă de stradă, o adresă de e-mail, un număr de telefon sau un profil social media. Ajungeți la persoana cu un mesaj care explică cine sunteți sau apelați numărul pe care îl găsiți și cereți cineva după numele ei.
  • Dacă nu puteți găsi membrul familiei dvs. online, ar putea fi un semn că el sau ea a plecat de pe grilă. El sau ea poate fi "ilegal" într-un fel sau dorit de poliție sau pur și simplu nu dorește să fie găsit
  • Țineți minte că dacă nu sunteți "prieteni" Cu cineva pe Facebook, mesajele private vor merge la o cutie poștală separată, mică. Persoana poate vedea în cele din urmă mesajul dvs., dar el sau ea nu va observa neapărat imediat.
  • Metoda 3 din 3:
    Urmărirea copacului familiei
    1. Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 10
    1. Începeți cu rudele vii și lucrați în trecut. Puneți întrebări și obțineți cât mai multe detalii posibil: Numele complete, numele de fată, data nașterii, data morții, data căsătoriei, data divorțului, numele copiilor și locurile pe care le-au trăit. Biblia de familie au adesea informații familiale înregistrate în ele, iar vechile note personale sau scrisori pot fi de ajutor, de asemenea.
    • Dacă tot ce aveți este o fotografie a membrilor familiei dvs., cereți altor membri ai familiei, dacă îl recunosc pe el sau ei. Uită-te prin albume foto vechi de familie și încercați să dați seama cine este cine este. Dacă nu sunteți sigur când a fost realizată o fotografie, verificați partea din spate a fotografiei pentru data.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 11
    2. Utilizați site-urile de genealogie. Puteți utiliza Internetul pentru a pune toate informațiile pe care le aduni. Site-uri precum ANCESTRY.COM și Findagrave.com sunt un punct de plecare bun, iar unele oferă studii gratuite. Aceste site-uri au acces la înregistrările recensământului american, nașterea, căsătoria, certificatele de deces și alți copaci de familie care vă pot intersecta. Dacă aveți un nume de căutat, puteți afla unde sunt îngropați membrii familiei și puteți găsi informații despre orice memorii care au avut loc.
  • Rețineți că puteți găsi mulți oameni cu nume similare. Imigranții din medii similare au adesea tind să se adune într-un anumit cartier sau regiune, astfel încât să găsiți că găsiți persoane cu nume extrem de similare.
  • Numele s-ar putea să fi fost modificate cu greșeli sau arbitrar în înregistrările mai vechi, astfel încât să găsiți multe alte numere ale anumitor nume și date. Urmăriți cu municipalitățile locale pentru a verifica orice informație pe care o găsiți.
  • Site-urile de căutare ancestrale vă permit, de obicei, să căutați depozite și documente internaționale. Dacă familia dvs. ancestrală salută dintr-o altă țară, puteți să strângeți călătoria pe care strămoșii ați luat din patria lor.
  • Imagine intitulată Găsiți membrii familiei Pasul 12
    3. Luați în considerare angajarea unui genealogist profesionist. Dacă nu faceți cât mai multe progrese doriți, sau veți găsi că aveți nevoie de un traducător de limbă, puteți găsi genealogii profesioniști pe site-urile de căutare ancestrală.
  • Amintiți-vă, informații cum ar fi numele mamei dvs. sunt adesea folosite ca o întrebare de securitate pentru informațiile financiare. Aveți grijă să împărtășiți informații personale.
  • Cercetați bine genealogiștii profesioniști. Citiți recenzii și referințe înainte de a decide cine să aibă încredere în informațiile dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar