Cum să se usuce hainele afară

Dacă doriți să vă reduceți consumul de energie sau costurile, uscarea hainelor în afara mai degrabă decât în ​​uscător este o modalitate excelentă de a face acest lucru. Lumina soarelui este un agent natural de dezinfectare și albire, iar uscarea liniei vă menține hainele într-o stare mai bună decât să le uscați într-o mașină. Un bonus adăugat este mirosul dulce al îmbrăcămintei uscate la soare proaspăt de pe linia de îmbrăcăminte!

Pași

Partea 1 din 5:
Crearea unui spațiu pentru a vă usca hainele
  1. Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 1
1. Verificați reglementările locale. În unele locuri, liniile de îmbrăcăminte sunt interzise pe balcoane și în curțile din spate, deoarece se ia în considerare vederea hainelor care stau la uscare "inestetic" și susceptibil de a reduce prețurile la proprietăți. Deci, va trebui să cunoașteți mai întâi regulile locale, inclusiv cea a asociației casei locale.
  • Dacă locuiți într-o zonă în care aceasta este o problemă, vă recomandăm să vă alăturați celor care susțin relaxarea acestor reguli, astfel încât să puteți economisi și bani și energie.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 2
    2. Instalați o linie de îmbrăcăminte. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca unul pe care l-ai pus Prin întinderea unei frânghii de nailon între două postări din lemn. Există, de asemenea, linii de îmbrăcăminte retractabile, linii de îmbrăcăminte Rotary FreeStanding (Umbrelă) și linii de îmbrăcăminte pentru încărcături dintr-o locație fixă.
  • O varietate de materiale, cum ar fi Paracord, funie de plastic și cord-ul de bumbac sau cânepă, vor funcționa bine pentru o linie de îmbrăcăminte.
  • Fiți atenți la care copacii utilizați pentru capetele liniilor de îmbrăcăminte. Conifers Drip Sap, iar unele sunt locuri comune pentru porumbei.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 3
    3. Păstrați-vă linia de îmbrăcăminte curată. Dacă linia de îmbrăcăminte nu este ștersă în mod regulat, se va acumula murdăria, sap și altă murdărire în timp. Firește, acest lucru poate transfera pe dvs "curat" Haine, astfel încât să împiedicați acest lucru, dați linia de îmbrăcăminte o ștergere rapidă cu un burete de bucătărie și un pic de detergent și apă în fiecare lună și lăsați-l să se usuce înainte de utilizare.
  • De asemenea, curățați în mod regulat cloturile, deoarece uneori pot fi murdare, sau chiar construi reziduuri de săpun. Aruncați cele sparte și amintiți-vă că nu puteți avea niciodată prea multe cloturi, deci înlocuiți-le în mod regulat, de asemenea.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 4
    4. Adăugați un raft de haine. Aceste zile, există opțiuni excelente de rafturi de pliere disponibile făcute din materiale minunate noi, care nu vă vor lovi hainele. Alternativ, ați putea pune o masă lângă linia de îmbrăcăminte pentru elementele care trebuie așezate plat pentru a se usca, mai degrabă decât a închis.
  • O masă de pliere veche poate fi transformată cu ușurință într-un stand de uscare prin pulover. Pur și simplu scoateți partea superioară a tabelului și înlocuiți cu plasă de nailon (sau o suprafață impermeabilă similară). Frumusețea acestui lucru este că poate fi ușor pliată când nu este utilizată!
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 5
    5. Ia un cal de haine. Acest lucru poate fi folosit pentru o varietate de articole delicate delicate sau pentru încărcături mici pe care doriți să le plasați chiar în fața ușii, pe o pridvor (cu o podea impermeabilă) sau pentru a prinde un patch neobișnuit de soare în curtea dvs. care ar putea nu fi suficient de mare pentru linia de îmbrăcăminte.
  • Dacă există un copil în jur, alegeți un cal de haine cu tije sparte în siguranță în loc de șiruri potențial periculoase.
  • Calul de haine are avantajul de a fi portabil, astfel încât să puteți chiar "Chase Soarele" Dacă vă place când umbrele se mișcă în jurul curții.
  • Partea 2 din 5:
    Alegerea sfeșnicului
    1. Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 6
    1. Utilizați cloturile metalice pentru elementele care nu se vor întinde. Cocoșele din oțel inoxidabil sunt ideale pentru foi, prosoape, haine de joc și orice alte elemente care nu vor scoate din formă sau întindere. Pinii metale pot asigura cu ușurință așternuturi și alte obiecte grele și nu vor rugina sau decădere.
    • Iliespinurile din oțel inoxidabil durează cele mai lungi.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 7
    2. Folosiți haine de lemn pentru articole robusi. Foi, pături, perne, și îmbrăcăminte robusi, cum ar fi denim, pot fi atârnate cu cloturi de lemn. Îmbrăcăminte delicată sau obiecte cu dantelă, margele sau alte ornamente nu ar trebui să fie ținute de cloturi de lemn, deoarece pot prinde și de a rupe țesătura. Calinurile de lemn pot dezvolta, de asemenea, mucegai, deci asigurați-vă că le permiteți să se usuce înainte de a le depozita.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 8
    3. Utilizați cloturi din plastic pentru materiale de bumbac și strașinoase. Pinii de plastic clip-on sunt cel mai bine pentru lenjerie de corp, tricouri, articole tricotate și uzură în întindere. Ei nu vor pata sau nu vor prinde haina ta, iar elementele mai ușoare vor fi ținute în siguranță de cloturile de plastic.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 9
    4. Stocați-vă cloturile în interior. Elementele exterioare vă pot deteriora rapid. Permiteți-le să se usuce după utilizare, să le colecteze într-un recipient din plastic, apoi să le păstreze în interior, cum ar fi în camera de spălătorie.
  • Partea 3 din 5:
    Articole suspendate să se usuce
    1. Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 10
    1. Rulați un ciclu de rotire suplimentar dacă mașina dvs. de spălat are una. Acest lucru va ajuta la depășirea excesului de apă și va economisi timp. În caz contrar, pur și simplu spălați rufele ca de obicei. Apoi, scoateți hainele de la mașina de spălat și luați-o la linia de îmbrăcăminte într-un coș de spălătorie.Dacă nu este necesar un timp mai scurt de uscare, economisiți costul energiei electrice pentru rotirea suplimentară dacă rufele pot fi lăsate pe linie mai lungă.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 11
    2. Utilizați un cârlig de îmbrăcăminte de plastic pentru a usca țesături delicate. Așezați bucata de îmbrăcăminte pe un cârlig de plastic și fixați cuierul la linia de haine pentru a împiedica transportorul să sufle de pe linia de îmbrăcăminte. Fii atent folosind umerase pe linie într-o zi cu vânt, deoarece cuierul ar putea sufla, sau elementul alunecă de pe cuier.
  • Este posibil să trebuiască să fixați îmbrăcămintea cu mare grijă cu cuierul, și folosiți vreodată umerase din plastic pentru a evita colorarea.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 12
    3. Atârnă prosoape. Atârnă prosoapele prin îndoirea lor peste linia un capăt și fixați fiecare capăt. Pentru a vă ajuta să realizați un prosoape mai moale, se agită foarte mult înainte de a le agăța pe linie, cu a "Snap." Făcând acest lucru slăbește grămada. Fă-o din nou când le scoateți de la linie.
  • Prosoape uscate Mai repede pe linie se poate simți mai moale, cum ar fi agățându-le pe o zi de vânt și caldă.
  • Le-ai putea da un buzunar rapid de 5 minute în uscător înainte de a le a agăța sau după ce le-au adus în linie.
  • Adăugând oţet la ciclul de clătire ar putea, de asemenea, să ajute la reducerea rigidității prosopului.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 13
    4. Hang Foi. Hang Foi prin plierea tivului la tiv, fixându-se cu o tivime pe linie, apoi fixând celălalt tiv la colțurile primului hem, doar câteva in / cm în interiorul primelor colțuri. Au foaia deschisă spre vânt, pentru a le permite să-l bată ca o navă și să-ți conducă mâinile pe margini pentru a se asigura că este agățat pătrat și chiar.
  • Lățimile sunt cele mai bune pentru agățarea obiectelor, cum ar fi foile, fețe de masă, și lucrul cu apartamente, deoarece ocupă mai puțin spațiu pe linie și pune stresul pe firele de urzeală (firele care rulează longitudinal), care sunt mai puternice decât firele de umplere.
  • Atârnați pături și alte obiecte grele pe două linii sau mai mult, după cum este necesar.
  • Întotdeauna închideți cazurile de pernă și articole similare cu partea deschisă în jos.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 14
    5. Atârnați pantaloni și pantaloni scurți. Pantaloni și pantaloni scurți pot fi uscate la linie. Hang Shorts și pantaloni / pantaloni de către talie pe linie dacă doriți să minimalizați ridurile.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 15
    6. Așezați topurile. Cele mai multe vârfuri pot fi atârnate pe o linie de îmbrăcăminte. Atârnă tricouri prin plierea hemului un pic peste linie și fixând la fiecare capăt.
  • Când agățați articole de bumbac 100%, nu trageți sau întindeți îmbrăcămintea umedă și fixați-o, deoarece acest lucru poate determina extinderea elementelor.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 16
    7. Hang rochii și fuste. Cele mai multe rochii și fuste pot fi uscate la linie, deși poate doriți să utilizați un cuier pentru a reduce ridurile. Atârnă rochii de pe umeri dacă sunt drepte sau de la tivul dacă are o fustă plină sau adunată.
  • Așteptați fustele drepte rotind peste talie și fixați fiecare parte laterală sau fulgi complet de tiv.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 17
    8. Așezați lenjeria. Atârnă șosete de degetele de la picioare, sutiene de capătul cârligului și pliați ceaiul de chiloți de pe linie și fixați fiecare parte pe linie. Pliați batiste în jumătate peste linie și știft la fiecare capăt.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 18
    9. Atârnă haine colorate în umbra și albii la soare. Pentru a vă menține obiectele colorate de la decolorare, ar trebui să-i atârnați la umbră. Îmbrăcăminte și lenjerie de culoare albă pot fi atârnați la soare, care vor înălța în mod natural articolele. Alternativ, puteți să închideți elementele colorate în afară pentru a păstra colorantul de țesături.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 19
    10. Atașați cloturile în locații discrete. Pentru a preveni amprentele de haine pe haine, încercați să fixați hainele în locații discrete. Dacă vă atârnați haine cu grijă, uscarea liniei poate duce adesea la îmbrăcăminte care se usucă fără riduri, salvând timpul de călcat.
  • Pentru a conserva obiectele de îmbrăcăminte, se suprapun îmbrăcăminte și folosește un pin pentru a închide sfârșitul unei bucăți de îmbrăcăminte și începutul următorului. Acest lucru poate fi economia de spațiu și pe linie, deși nu o face în cazul în care suprapunerea ar împiedica uscarea pe obiecte groase. Utilizați prudență la suprapunerea elementelor colorate pentru a vă asigura că colorantul nu sângerează.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 20
    11. Rotiți hainele. Diferite haine și țesături uscate la rate diferite. Dacă aveți nevoie să eliberați spațiul de linie, verificați în mod regulat pentru elementele uscate, eliminați-le și adăugați noi elemente umede la linia de uscare. Foi sunt un lucru minunat pentru a coborî rapid linia, așa cum vor să se usuce repede, dar și să ia o mulțime de spațiu.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 21
    12
    Împăturește hainele Pe măsură ce le scoateți de pe linia de îmbrăcăminte. Acest lucru economisește timp pentru călcare și, de asemenea, îi face mai ușor. Pe măsură ce scoateți hainele de la linie, agitați-le și fixați-le pentru a restabili forma, apoi se îndoaie frumos. Dacă intenționați să călcați hainele, îndepărtați-le ușor umede și fierbeți imediat.
  • Nu depozitați haine umede. Ei vor crește mucegaiul.
  • Dacă aruncați hainele în coș fără să vă îngrijiți cum se încadrează, veți avea un coș plin de Îmbrăcăminte încrețită. Nu numai că este această descurajare, dar anulează tot binele pe care l-ai agățat atât de atent!
  • Partea 4 din 5:
    Elemente de fixare plat pentru uscare
    1. Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 22
    1. Lasă lână și îmbrăcăminte tricotată în mod liber. Elemente care se întind atunci când sunt umede, cum ar fi lână și articole de îmbrăcăminte tricotate, ar trebui să fie uscate pe o suprafață, cum ar fi suportul de uscare a puloverului. Acest lucru poate fi în continuare plasat în exterior, poate pe o masă sau pe altă suprafață curată.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 23
    2. Materiale texturate. Unele elemente ar putea să nu pară la fel de bune după uscarea liniei, cum ar fi Flannelette, țesături de Terry, Chenille și țesături. Se plătește pentru a testa fiecare element, mai degrabă decât să presupunem că elementul nu va arăta bine, deoarece majoritatea țesăturilor se vor usca bine.
  • Dacă eticheta de îngrijire spune că nu se usucă în lumina directă a soarelui, agățați elementul peste calul de haine din umbra sau în interior în loc.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 24
    3. Puneți obiectele plate care conțin în jos. Sacuri de dormit și Duvets Nu vă uscați întotdeauna atât de bine pe linia de îmbrăcăminte, deoarece în jos poate scădea la un capăt. Pentru a evita acest lucru, agățați-le pe mai multe linii, ca și cum ar fi fost ca o masă care acoperă o masă. Acest lucru va distribui uniform greutatea.
  • Partea 5 din 5:
    Alegerea vremii bune de uscare
    1. Imagine intitulată haine uscate în afara pasului 25
    1. Alegeți zile calde și însorite. Cea mai bună vreme pentru uscarea hainelor în aer liber este o zi caldă și însorită. O ușoară briză vă va ajuta îmbrăcămintea să se usuce mai repede.
    • Este mai important să aveți o briză bună decât este de a avea lumina directă a soarelui.
    • Soarele poate să vă lase hainele, așa că nu le lăsați prea mult timp! Pentru a diminua îmbrăcămintea, îmbrăcămintea uscată în interior sau uscați-le în umbră și colectați elementul de îndată ce a fost uscat.
    • Polenul din aer se poate agăța de haine, deci aveți grijă ca uscarea dvs. de îmbrăcăminte din exterior agravând alergiile.Dacă se întâmplă, utilizați un uscător în primăvară.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 26
    2. Evitați zilele foarte vânturi. O ușoară briză este ideală pentru uscarea hainelor, deoarece Breeze va "fier de fier" ridurile pentru tine și accelerează timpul de uscare. Cu toate acestea, vântul puternic și gustos pot duce la suflarea hainelor dvs. sau în curtea unui vecin. Există, de asemenea, un risc crescut de îmbrăcăminte de prindere pe sârmă, plante etc. și Ripping.
  • Cloturile de ilustrații vor menține cel mai bine într-o zi cu vânt dacă se află într-un unghi.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 27
    3. Nu vă uscați hainele în afara dacă vine o furtună. Dacă știți că vântul se vor lovi cu piciorul sau probabil că va ploua, nu vă puneți hainele afară să se usuce. Așteptați o altă zi, închideți elementele din interior sau utilizați uscătorul.
  • De asemenea, puteți utiliza un capac de uscător de îmbrăcăminte rotativ, cum ar fi linia uscată Rotaire. Se potrivește cu o linie rotativă și vă permite să uscați hainele în afara chiar și atunci când plouă! De asemenea, puteți să vă acoperiți uscătorul rotativ cu o bucată de polietilenă (sau o perdea veche de duș) pentru a vă menține hainele uscate.
  • Imagine intitulată haine uscate în afara etapei 28
    4. Nu vă uscați hainele în afara temperaturilor de congelare. Nu numai că veți fi răciți, dar hainele voastre vor dura prea mult pentru a se usca. Dacă este într-adevăr rece, hainele voastre vor îngheța și, din moment ce apa se extinde atunci când se îngheață, la fel vor fi fibrele din hainele dvs. și ei nu vor reveni la forma lor originală.
  • Puteți usca hainele în subsol, pe o linie sau pe rafturi, în timpul iernii dacă hainele sunt înfundate bine în prealabil. Cu toate acestea, evitați să faceți acest lucru dacă locuiți într-un mediu deja umed, deoarece veți crește umiditatea.
  • sfaturi

    Avertizări

    Un șir, cum ar fi o linie de îmbrăcăminte, poate fi un pericol de strangulare. Nu permiteți unui copil să se joace cu el.Liniile de îmbrăcăminte în aer liber ar trebui să fie în afara copiilor și libere de slăbiciune care ar putea înfășura ceva.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Linia de îmbrăcăminte
    • Clothespins
    • Coș de spălare (de preferință plastic)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar