Cum să se usuce foi de pat fără riduri

Ah, este greu să bată foi proaspete, calde imediat din uscător. Așteaptă, ce e asta? Nu riduri! Nu vă faceți griji. Uscarea foilor, astfel încât acestea să nu crească este de fapt foarte ușor de făcut. Cu abordarea corectă, veți avea foi clare, fără riduri de fiecare dată. Pentru a explica procesul, am răspuns la câteva dintre cele mai frecvente întrebări pe care oamenii le au despre modul în care își pot usca foișele fără riduri.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
De ce foile mele ies din uscător încrețit?
  1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 1
1. Este posibil ca foile răsucite în uscător. Este destul de comun ca oamenii să-și tragă foile de pe patul lor, să le rotească și să-i arunce în mașina de spălat. Procesul de agitație poate provoca, de asemenea, ca foile să se răsucească și să se bucure. Dacă le mutați la uscător în timp ce sunt bledați, foile dvs. pot să se îmbrace și mai mult și să formeze crestături și riduri adânci care pot fi complicate pentru a elimina.
  • Uneori, spălarea și uscarea foilor cu alte articole de îmbrăcăminte le poate provoca, de asemenea, să se îmbină și să se răsucească.
Întrebarea 2 din 6:
Cum păstrați foile de la minge în uscător?
  1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 2
1. Uscați foile fără supraîncărcarea mașinii. Poate fi tentant să încercați să spălați toate foile dvs. imediat pentru a le face, dar este o idee rea. Suprasolicitarea uscătorului dvs. poate provoca uscarea foilor dvs. neuniform și poate duce la crese și riduri adânci. În schimb, umpleți mașina la jumătatea drumului până la trei sferturi complete, astfel încât foile dvs. să aibă loc pentru a vă deplasa, ceea ce poate ajuta la prevenirea ridurilor.
  • Încercați să spălați și numai foi. Adăugarea șosetelor, a pantalonilor, a cămășilor și a altor tipuri de îmbrăcăminte poate determina foile dvs. să se bucure în mașina de spălat și în uscător.
  • 2. Dezactivați foile dvs. înainte de a le usca pe o setare de căldură scăzută până la medie. Când vă mișcați foile de pe șaibă la uscător, faceți o clipă pentru a le arunca ușor. Îndepărtați orice răsturnare și deschideți orice secțiuni de blocare. Apoi, plasați foile în uscător și lăsați-i să se usuce complet pe o setare de căldură scăzută până la medie. Se va usca ușor și uniform, ceea ce poate ajuta la prevenirea ridurilor.
  • Luând timp pentru a ieși din foile dvs. înainte de a le usca este probabil cea mai bună modalitate de a preveni ridurile.
  • Întrebarea 3 din 6:
    Cum pot preveni ridurile în foile mele după ce le-am uscat?
    1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 4
    1. Scoateți foile în timp ce acestea sunt încă calde și le pun plat pe pat. Nu lăsați foile să se răcească și să se așeze în uscător sau să poată forma creșe adânci. În schimb, scoateți-le de îndată ce au terminat uscarea și în timp ce sunt încă plăcute și calde. Fie imediat să le puneți pe pat, fie să le așezați dacă intenționați să le pliați și să le păstrați.
    • De asemenea, puteți lua foile din uscător în timp ce acestea sunt încă ușor umede și le pun plat pe pat, astfel încât să termine uscarea fără formarea ridurilor.
    Întrebarea 4 din 6:
    Cum am uscat foi fără riduri fără un uscător?
    1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 5
    1. Să le întindeți și să-i atârnați pe o linie de îmbrăcăminte până când sunt uscați. Un suport de uscare este prea mic pentru a vă usca în mod egal și fără riduri, dar o linie de îmbrăcăminte veche veche va face trucul! Puff scoateți foile, întindeți-le de-a lungul liniei și le fixa pe fiecare capăt și în centru, astfel încât acestea să fie complet susținute. Așteptați până când sunt complet uscați înainte de a le lua jos. Apoi le puteți pune pe pat sau le puteți plânge și le puteți păstra.
    • Foile dvs. pot să se usuce mai repede dacă le închideți într-o locație însorită și breezie.
    Întrebarea 5 din 6:
    Ce fel de foi nu ridică?
    1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 6
    1. Alegeți foile care sunt special concepute pentru a fi fără riduri. Există un motiv pentru care foile hoteliere arată întotdeauna atât de clare și perfecte - sunt făcute cu materiale care sunt făcute pentru a rezista ridurilor. Dacă sunteți în căutarea unor coli care nu se vor înălța când vă spălați și uscați-le, mergeți cu cei care sunt etichetați ca fiind fără riduri sau rezistente la riduri. Verificați ambalajul sau descrierea produsului pentru a vedea dacă sunt concepute pentru a fi fără riduri.
    • "Free fără riduri" sau "rezistente la riduri" pot fi uneori mai puțin confortabile decât alte foi și pot fi tratate cu o rășină care poate provoca uneori erupții cutanate.
    Întrebarea 6 din 6:
    Cum obții riduri din foi de pat?
    1. Imagine intitulată Foi de pat uscate fără riduri Pasul 7
    1. Spritz foile cu apă și trageți-le strâns peste pat. Dacă foile dvs. sunt încă puțin în mână sau dacă sunt deja pe patul dvs. și doriți să eliminați ridurile Pisky, nici o problemă! Luați o sticlă de pulverizare plină de apă curată și pulverizați ușor suprafața foii. Apoi, în timp ce sunt încă puțin umede, trageți-le super-strâns peste saltea. Tensiunea pe material va elibera în mod natural și va scăpa de orice riduri.
    • Nu trebuie să saturați foile. Doar o emițătoare blândă va ajuta la slăbirea fibrelor.
  • 2. Fier partea superioară a foilor pentru a crea un aspect presat. În timp ce călcarea foile dvs. se poate degrada și purta materialul, dacă doriți ca foile să aibă acea pristină, aspect crocant, fier doar primele 12 centimetri (30 cm) din foaie. Foaia va arăta presată și odihnă va fi ascunsă sub capacele dvs.
  • sfaturi

    Încercați să spălați foile cu un detergent de spălare special formulat pentru lenjerie de pat și foi. Poate ajuta la prevenirea ridurilor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar