Cum să curățim kenens

Kenens sunt pantofi versatili care sunt special concepuți pentru activități în aer liber, cum ar fi drumeții, mersul pe jos, alpinismul și multe altele. Deoarece acestea sunt folosite pentru o varietate de activități în aer liber, ele sunt susceptibile de a deveni murdare și murdare. Din fericire pentru tine, păstrarea lui Kenens curat și fără miros este ușor! Pentru curățarea grele, utilizați mașina de spălat. Pentru curățarea luminii, spălați-vă mâna cu o soluție de săpun.

Pași

Metoda 1 din 4:
Mașină-spălarea mașinii dvs. Kenes
  1. Imagine intitulată Curățenie Keens Pasul 1
1. Utilizați o perie rigidă de păr pentru a elimina murdăria liberă. Curățați exteriorul lui Kenens, inclusiv piesa de rulare, pentru a îndepărta murdăria și resturile libere. Curățați-le până când toate murdăria și resturile sunt îndepărtate.
  • În plus, puneți-le sub apă rece, cu apă curentă pentru a îndepărta murdăria și praful liber înainte de a le pune în mașina de spălat.
  • Imagine intitulată Curățenie Keens Pasul 2
    2. Așezați o lingură (15 ml) de detergent în mașina dvs. de spălat. Plasați pantofii în mașina de spălat. Setați mașina pe un ciclu blând cu apă rece.
  • Imagine intitulată Curățenie Kenes Pasul 3
    3. Aerul uscați pantofii. Odată ce ciclul este terminat, puneți-le în afara sub verandă sau alt tip de capac pentru uscarea aerului. Evitați să le plasați în lumina directă a soarelui. Asigurați-vă că sunt complet uscați înainte de a le folosi din nou.
  • Evitați utilizarea surselor de căldură ca uscătorul pentru a vă usca Kenens.
  • Umplerea pantofilor cu ziarul încorporat le poate ajuta să se usuce mai repede.
  • Metoda 2 din 4:
    Folosind o soluție de săpun
    1. Imagine intitulată Curățenie Kenes Pasul 4
    1. Curățați-vă Keens pentru a îndepărta murdăria și resturile. Folosind o perie rigidă, curățați întreaga suprafață exterioară a lui Kenens pentru a îndepărta murdăria și resturile. Frecați-le până când toate murdăria și resturile libere sunt îndepărtate. Apoi puneți-le sub apă rece, cu apă curentă pentru a îndepărta complet murdăria și praful liber.
  • Imagine intitulată Curățenie Keens Pasul 5
    2. Se toarnă o lingură (15 ml) de săpun de mâncare într-o găleată. Umpleți găleata cu apă călduță până când se formează o soluție de săpun. Veți avea nevoie de șase cești (1.4 litri) de soluție de săpun.
  • Imagine intitulată Curățenie Keens Pasul 6
    3. Spălați-vă:. Îndepărtați o perie de frecare curată în soluție. Începeți să curățați interiorul și în afara lui Kenens. Pe măsură ce vă curățați pantofii, faceți peria în soluție pentru ao re-umezi. Continuați acest proces până când ambii admiși sunt complet curați.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 7
    4. Clătiți-vă:. Plasați-le sub apă rece, cu apă să se clătească. Clătiți-le până când toate săpunul este îndepărtat. Odată ce acestea sunt complet clătite, stoarceți orice apa în exces.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 8
    5. Lăsați-i să se usuce. Așezați-vă Kenens în afara aerului. Evitați să le plasați în lumina directă a soarelui. În schimb, puneți-le sub o zonă acoperită pentru a se usca la aer. Asigurați-vă că sunt complet uscați înainte de a le reutiliza.
  • Evitați utilizarea uscătorului pentru a accelera procesul de uscare.
  • Metoda 3 din 4:
    Spălarea picioarelor
    1. Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 9
    1. Scoateți picioarele. Majoritatea lui Kenens conține picioare detașabilă. După două sau trei luni de utilizare, scoateți picioarele pentru a le curăța. Setați-le deoparte.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 10
    2. Plasați o linguriță (5 ml) de detergent într-o găleată. Umpleți găleata cu apă rece până când se formează o soluție de săpun, aproximativ șase până la opt cești (1.4 până la 2 litri). Așezați picioarele în găleată să se înmoaie timp de 15 până la 20 de minute.
  • Imagine intitulată Curățenie Kenens Pasul 11
    3. Utilizați o cârpă moale și curată pentru a spăla picioarele. După ce au terminat înmuiere, scufundați o cârpă în soluția de săpun. Curățați ușor picioarele cu pânza până când acestea sunt complet curate.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 12
    4. Clătiți picioarele. Așezați picioarele sub apă rece, cu apă curentă. Strângeți-le pentru a îndepărta orice soluție excesivă de săpun. Odată ce acestea sunt libere de soluție săpună, le strângeți din nou pentru a îndepărta orice exces de apă.
  • Imagine intitulată Curățenie Kenes Pasul 13
    5. Lăsați-i să se usuce. Așezați picioarele în afara aerului. Plasați-le sub o zonă acoperită ca o pridvor. Evitați să le plasați în lumina directă a soarelui. În plus, evitați utilizarea uscătorului sau a unei alte surse de căldură pentru a accelera procesul de uscare.
  • Picioarele trebuie să fie complet uscate înainte de a le plasa înapoi în pantofii dvs.
  • Metoda 4 din 4:
    Eliminarea mirosurilor
    1. Imagine intitulată Curățenie Keens Pasul 14
    1. Spălați-vă:. Plasați-le în mașina de spălat sau utilizați un amestec de săpun și apă pentru a le curăța. Doar asigurați-vă că încălțămintea dvs. sunt curate înainte de a încerca să elimine orice mirosuri.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 15
    2. Se presară cinci lingurițe (25 ml) de bicarbonat de sodiu în interiorul pantofilor. Stropiți sifonul de copt în interiorul pantofilor în timp ce sunt încă umede de la curățarea lor. Acoperiți toate zonele în care piciorul dvs. intră în contact cu pantoful cu bicarbonat de sodiu.
  • Imagine intitulată Curățenie Kenens Pasul 16
    3. Face o soluție de apă de oțet. Se toarnă părțile egale apă și oțet într-o sticlă de pulverizare. Așezați capacul pe sticla de pulverizare. Agitați sticla pentru a amesteca oțetul și apa împreună.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 17
    4. Spray pantofii cu soluția. Generos pulverizați soluția peste tot interiorul și în exteriorul pantofilor dvs., inclusiv părțile care au soda de coacere. Lăsați-vă deoparte pantofii timp de o oră pentru a lăsa sifonul de copt și soluția să-și facă magia.
  • Imagine intitulată Curățenie Kenens Pasul 18
    5. Clătiți-vă cu atenție. După ce ora este în sus, plasați-vă pantofii sub apă rece, cu apă cu apă pentru a le clăti. Spălați-le până când toată sucul de copt este îndepărtat.
  • Imagine intitulată Curățenie Keness Pasul 19
    6. Puneți-le afară pentru a se usca la aer. Plasați-vă pe cei mai mulți sub zone acoperite din lumina directă a soarelui la uscarea aerului. Evitați accelerarea procesului de uscare prin plasarea acestora în uscător.
  • Asigurați-vă că sunt complet uscate înainte de a le folosi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar