Cum se îmbracă afacerea casual pentru femeia de dimensiune plus

Conceptul de afaceri casual poate fi confuz în contradicția sa.Adăugați la faptul că provocările de a găsi îmbrăcăminte pentru a se potrivi femeilor de dimensiuni plus și poate părea dificil să se potrivească la birou.Găsiți potrivirea potrivită și unele elemente esențiale de îmbrăcăminte pentru a finaliza un stil casual de afaceri de dimensiuni plus.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unor elemente esențiale pentru aspectul casual al afacerii
  1. Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus pasul 1
1. Definiți afacerea casual.Prima întrebare pentru mulți oameni este: "Ce este afacerea casual?"Se pare că o contradicție și definițiile pot varia foarte mult de la o persoană la alta.Un lucru este sigur, afacerea casual nu este costume și jachete.Pe de altă parte, nu sunt blugi și flip flops, dar undeva între ele.
  • Cea mai bună modalitate de a defini interpretarea dvs. specifică a companiei de afaceri casual este să vă uitați în jur de colegii dvs.Dacă sunteți nou la locul de muncă, vizitați birouri similare sau întrebați-vă pentru sfaturi de la persoane într-un câmp similar.
  • O parte din conceptul de afaceri casual scapă de codul de îmbrăcăminte înfundat și permite mai multă expresie de sine în costumul dvs.Acest lucru vă va permite să vă distrați și să vă distrați confortabil.
  • Business Casual este mai popular în parte la stilul de viață ocupat, care nu permit timp ca oamenii să meargă acasă înainte de planurile lor de seară.Îmbrăcămintea casual de afaceri ar trebui să poată transforma cu ușurință de la birou la orele dvs. după orele de lucru.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus pasul 2
    2. Găsiți o bluză care se mișcă cu dvs. și cu curbele dvs.Tricourile buton-jos pot fi complicate pentru femeile bustoase care au probleme cu decalajele sau "orificii" create între butoane.Alegeți un material care se întinde pentru a permite mișcarea fără lacune.Unele stiluri de măgulitoare vor fi tăiate pentru a crea mai multă formă cu caracteristici cum ar fi darts sau rucare.
  • Stratificați un cardigan pe un buton montat în sus pentru a crea un efect de slăbire prin alungire a liniei de mijloc.
  • Imagine intitulată Dressing Business Casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 3
    3. Achiziționați o pereche de pantaloni de bumbac.Pentru majoritatea birourilor, afacerea casual încă nu include blugi, cu excepția faptului că vineri.Pe de altă parte, nu aveți nevoie să purtați pantaloni și fuste de creioane în fiecare zi.Stocuri pe niște pantaloni de bumbac.Khakis lucrează întotdeauna, dar dacă doriți să lăsați stilul tău să strălucească, puteți încerca niște modele.Asigurați-vă că modelul este proporțional.Modelele mici pot fi pierdute pe femei mari.
  • Alegeți materialul care este mai gros și are mai multă substanță.Materialul mai gros va afișa mai puține lovituri decât o slăbiciune.
  • Acestea ar trebui să fie confortabile și fără riduri.
  • Evitați pantalonii care sunt prea strânși și sunt mai potriviți ca jambiere.Vrei hainele tale să stea ușor pe curbele tale.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus pasul 4
    4. Du-te pentru un costum de pantaloni într-o nuanță neutră.Costumele de pantaloni sunt flexibile și vă permit să alunecați o jachetă la trecerea de la casual la o întâlnire importantă.Alegeți o nuanță neutră ca negru, bej, marine sau gri și pereți-le cu bluze sau pulovere colorate.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 5
    5. Utilizați dungi cu înțelepciune.Probabil ați auzit că trebuie evitate dungi orizontale mari, dar există modalități de a utiliza dungi în avantajul dvs.Dungi care unghiul în interior pot crea iluzia de formă și o talie mai mică.Dungile mai subțiri sunt dungi mai bune, iar dungi de culoare deschisă pe un fundal întunecat sunt ideale.
  • Imagine cu titlu de rochie de afaceri Casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 6
    6. Păstrați o rochie clasică de teatru în dulapul dvs.Este mai ușor să mergi pentru rochia neagră mică, care poate fi îmbrăcată în sus sau în jos în funcție de nevoia dvs.O culoare solidă, ca negru, poate avea un efect de slăbire prin crearea unei linii drepte de la cap până la picioare.Puteți adăuga în continuare propria dvs. aromă cu niște bijuterii colorate, un eșarfă unui cardigan.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 7
    7. Susțineți aspectul dvs. cu lenjerie de corp de înaltă calitate.Sutienul și lenjeria dvs. pot avea un efect asupra aspectului și confortului în timp ce la locul de muncă.Luați în considerare să mergeți la un magazin care este specializat în lenjerie de corp.Aduceți-vă măsurătorile sau le măsurați acolo pentru a obține potrivirea perfectă.
  • Petreceți banii suplimentari aici pe calitate.Sprijinul va merita.
  • Alegeți colabile cu finisaje netede pentru a permite îmbrăcămintei dvs. să stea fără probleme pe partea de sus.
  • Partea 2 din 3:
    Adorning cu accesorii
    1. Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus pasul 8
    1. Purtați pantofi de îmbrăcăminte confortabil care acoperă toate sau majoritatea piciorului.Pantofii de la picioare sunt acceptabili pentru stilul casual al afacerii, dar evitați sandalele.Asigurați-vă că pantofii dvs. sunt confortabili și lăsați suficient spațiu pentru ca picioarele dvs. să respire.
    • Alegeți apartamente sau tocuri scurte.
    • Pantofii negri se vor potrivi majoritatea costumelor dvs. A considerat o umbra nudă, acestea vor merge cu orice.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 9
    2. Accent cu un colier lung.Un colier frumos lung vă poate alungi caracteristicile de pe gât în ​​piept.Alegeți un colier care se ocupă în linii drepte înainte de curbă.
  • Imagine intitulată Dressing Business Casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 10
    3. Găsiți și brățări de dimensiuni plus.Evitați orice manșetă care sunt prea strânși și strângeți pielea în jurul încheieturii mâinii.Dacă aveți un colier de lanț, care este puțin prea scurt, este posibil să îl puteți înfășura în jurul încheieturii mâinii de câteva ori pentru a face o brățară de frânghie.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiuni plus Pasul 11
    4. Alegeți un inel minunat, ciudat.Evitați un inel pentru fiecare deget și alegeți doar unul care are o mică clasă și stil.Du-te pentru un inel care are o culoare mai neutră și poate funcționa cu mai multe costume.
  • Puteți găsi inele care vin în dimensiuni reglabile la magazine de dimensiuni plus.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 12
    5. Creați iluzia unei talie utilizând o centură largă.Evitați o centură prea subțire.Încercați o centură frumoasă, sau o centură înfășurată pentru un mic flare.Purtați centura peste rochii, cămăși sau chiar jachete.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea potrivirii potrivite
    1. Imagine intitulată Dressing Business Casual pentru femeia de dimensiuni plus Pasul 13
    1. Magazin la magazine care au mai multe opțiuni pentru femeile de dimensiune plus.Poate fi frustrant pentru a găsi doar o mică parte a unui magazin cu câteva elemente pentru a alege de la dimensiunea dvs.Pentru mai multe opțiuni și acces la tendințe, verificați unele dintre magazinele, persoanele sau on-line, care să răspundă la femei plus.
    • Moda la Figura este un magazin online care oferă câteva dintre cele mai trenate elemente disponibile pentru femeile de dimensiuni 1x-3x.
    • Torrid nu numai că oferă opțiuni de îmbrăcăminte, dar puteți găsi niște tocuri și cizme glezne în lățimi mari.
    • Dacă doriți să intrați într-un magazin și să răsfoiți rafturile, Lane Bryant se ocupă de femeile profesionale de dimensiuni mari.
    • Au o rochie făcută special pentru a se potrivi corpului online la eshakti.Alegeți orice stil de îmbrăcăminte de pe site, apoi adăugați măsurătorile dvs.Ei vor adapta rochia în consecință înainte de a vă trimite.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 14
    2. Încercați elementele din magazin.Poate părea o durere pentru a încerca totul înainte de ao achiziționa, dar nu scrieți ceva înainte de a încerca.Se poate dovedi mult mai bine decât ați anticipat.
  • Pe de altă parte, s-ar putea să se potrivească mult mai rău și timpul petrecut de încercat ar fi fost mult mai puțin timp decât trebuie să returneze articolul la magazin.
  • Cereți funcționarului magazinului pentru asistență cu dimensiuni.Ei pot, de asemenea, să facă un ochi bun în afara unei a doua opinii cu privire la potrivire.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus pasul 15
    3. Alegeți haine care sunt bune potrivite pentru dvs.Dacă un element este prea strâns într-un singur loc, optați pentru o dimensiune puțin mai mare.Puteți avea întotdeauna elementul adaptat pentru o potrivire mai bună.Haine care se potrivesc bine sunt mai măgulitoare și profesionale decât îmbrăcămintea bolnavă.
  • Dacă purtați un element de îmbrăcăminte care este ușor mare, se potrivesc cu un element mai potrivit.Nu vrei ca întregul costum să arate baggii.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiuni plus Pasul 16
    4. Luați măsurătorile.Utilizați o bandă de măsurare flexibilă ca una găsită într-un kit de cusut.Măsurați coapsele, șoldurile, talia și pieptul.Aceste măsurători vor fi extrem de utile atunci când cumpărăm online sau din cataloage.Comparați măsurătorile dvs. la diagramele de dimensiuni enumerate de vânzător.
  • Luați toate măsurătorile dvs. în partea cea mai largă a acelei secțiuni a corpului.
  • Nu trageți banda de măsurare prea strâns în jurul corpului.Banda de măsurare nu trebuie să provoace pielea lui Cinch, dar ar trebui să atingă ușor corpul în jur.
  • Nu aveți niciun fel de îmbrăcăminte în cale când luați măsurătorile dvs.
  • Scrieți măsurătorile pe o bucată de hârtie și păstrați-o la îndemână.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 17
    5. Închiriați un croitor pentru a regla potrivirea.Este dificil pentru oricine să găsească potrivirea perfectă.Toate corpurile sunt diferite.Un croitor poate ajusta dimensiunea și forma unui element de îmbrăcăminte pentru cea mai bună potrivire a corpului dvs. particular.
  • Dacă sunteți între dimensiuni, alegeți elementul care este ușor prea mare pentru a vă da camera dvs. de a lucra.
  • Imagine intitulată rochie de afaceri casual pentru femeia de dimensiune plus Pasul 18
    6. Rochie pentru forma ta.Femeile de dimensiuni suplimentare încă vin într-o varietate de forme.Oamenii își dau greutatea în diferite părți ale corpului lor.Este util să cunoașteți forma dvs. și cum să accentuați cele mai bune caracteristici.
  • Femeile în formă de mere sunt mai largi în mijloc cu picioarele mai subțiri.Ele arata grozav in rochii mai scurte de teatru, care creeaza o linie dreaptă de sus la coapse, și permit atenția să meargă la picioarele lor mari.Păstrați lungimea de lungă durată cu vârful degetelor pentru muncă.
  • Femeile în formă de pere își poartă greutatea în șoldurile lor.Blugi pot fi o potrivire dură aici.Încercați o boxă de sus la Chiar și la aspectul dvs. sau îmbrățișați forma cu o rochie de linie.
  • Hourglass se referă la șolduri mari și bust cu o talie mai mică.Încercați o potrivire a stilului retro-stil și un aspect de flare pentru a se potrivi curbelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar