Cum să activați bara de notificare pe un android

Barul de-a lungul vârfului ecranului servește ca o bară de notificare, astfel încât orice aplicații pe care le-ați setat să vă avertizeze despre anumite evenimente (cum ar fi apelurile telefonice pierdute) vor apărea acolo. Deoarece bara de notificare este o caracteristică implicită cu Androids, Thiswill vă învață cum să afișați notificările dvs. pe ecranul dvs. de blocare și alte modalități de a utiliza bara de notificare în Android 11. În mod implicit, dacă vedeți o pictogramă de notificare în bara de notificare pe care doriți să o vedeți mai multe despre, glisați o dată din partea de sus a ecranului pentru a vă extinde notificările.

Pași

Metoda 1 din 2:
Afișarea notificărilor pe ecranul de blocare
  1. Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe un pas al Android 1
1. Deschide setările. Puteți găsi pictograma angrenajului în panoul Meniu Quick Swiping din partea de sus a ecranului sau puteți găsi pictograma aplicației pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe un pas al Android 2
    2. Atingeți Ecran de blocare. S-ar putea să vedeți în schimb "Notificări" sau unele limbi similare. Aceste opțiuni de meniu vor varia între producători.
  • Este posibil să aveți nevoie să găsiți setările pentru ecranul de blocare în "Meniul de notificări Deci, dacă trebuie să atingeți "Notificări" În opțiunile de meniu, apăsați pentru a naviga la setările de notificare pentru ecranul dvs. de blocare. Unele telefoane, cum ar fi Samsung Galaxy, vă vor arăta sugestii pentru setări similare din partea de jos a ecranului.
  • Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe un pas al Android 3
    3. Atingeți comutarea de lângă Notificări pentru ao activa. Veți vedea apoi că notificările apar pe ecranul dvs. de blocare, precum și bara de notificare din partea de sus a ecranului.
  • După ce ați atins comutarea pentru a porni, puteți schimba setările aici pentru a personaliza notificările. Dacă, de exemplu, doriți doar notificarea dvs. pentru a vă arăta pictograma aplicației care a trimis notificarea, apăsați Vizualizați stilul > Detalii. De asemenea, puteți apăsa comutatorul de lângă "Ascundeți conținutul" Pentru a preveni notificările să vă prezinte mai mult decât pictograma aplicației.
  • Metoda 2 din 2:
    Snoizing Notificări
    1. Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe un pas al Android 4
    1. Deschide setările. Puteți găsi pictograma angrenajului în panoul Meniu Quick Swiping din partea de sus a ecranului sau puteți găsi pictograma aplicației pe unul dintre ecranele de acasă, în sertarul de aplicații sau prin căutarea.
  • Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe un pas Android 5
    2. Atingeți Notificări. Puteți vedea un meniu numit "Aplicații și notificări" în schimb, și apoi va trebui să atingeți "Notificări" din nou.
  • Imaginea intitulată Activează bara de notificare pe o etapă Android 6
    3. Atingeți comutarea de lângă Glisați spre stânga sau spre dreapta pentru amânare. Acum, când primiți o notificare, veți putea să-l amânați și să obțineți un memento mai târziu. Când obțineți alerta de banner de notificare, glisați-o la jumătate la fel de mult ca o glisare normală și veți vedea pictograma ceasului. Atingeți pictograma respectivă și va amâna o oră (sau atingeți săgeata în jos și selectați un timp diferit).
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar