Cum să beți cafea rece

Să nu fi confundat cu cafeaua cu gheață (cafea servită cu gheață), cafeaua rece de preparare este cafea care este rece rece. Cafeaua rece a băuturilor a crescut în popularitate datorită aromei sale pline de corp și îndrăzneț. Este, de asemenea, mai puțin acid și mai ușor de consum decât cafeaua tradițională preparată cu apă caldă. Făcând propria cafea de băutură rece durează ceva timp, dar este o modalitate delicioasă și ușoară de a face cafea care poate fi consumată rece sau fierbinte și personalizată la preferințele dvs!

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând propria cafea de bază la rece
  1. Imagine intitulată băutură de cafea rece Pasul 1
1. Măsurați și amestecați cafeaua măcinată cu apă rece sau cu temperatura camerei. Raportul dintre cafeaua măcinată la apă va varia în funcție de gustul personal. Un loc bun pentru a începe este să utilizați formula de bază a unui kilogram de cafea măcinată pentru fiecare galon de apă și creșteți sau micșorați cantitatea de cafea măcinată pentru a găsi puterea dorită de aromă dorită.
  • Odată ce ați determinat cantitatea de apă și cafea să se folosească, se toarnă cantitatea dorită de apă la temperatura reci sau de cameră în recipientul dvs. mare. Se amestecă cafeaua măcinată și se amestecă bine.
  • 2. Acoperiți amestecul de cafea și apa la sol și lăsați-l să se odihnească la temperatura camerei timp de 12 până la 24 de ore. Puteți lăsa amestecul să stea acoperit peste noapte, dar asigurați-vă că lăsați-l să se odihnească timp de cel puțin 12 ore, astfel încât cafeaua să aibă timp să se prelească complet. Pentru o cafea mai puternică, măriți timpul pe care l-ați lăsat să se odihnească amestecul, până la 24 de ore.
  • 3. Separați cafeaua de la amestec utilizând un filtru de cafea mare sau filtru de plasă căptușită cu cilindru de brânză. Acum că amestecul a avut timp suficient de odihnă, cafeaua dvs. a fost fabricată rece și sunteți gata să îndepărtați terenurile rămase de cafea din amestec. Există câteva modalități prin care puteți separa terenul de cafea pentru a evita orice textură de grație nedorită. Iată câteva sugestii.
  • Se toarnă amestecul printr-un filtru de cafea mare. Dacă există sediment rămas în amestec, turnați-l prin filtru a doua oară pentru a vă asigura că lichidul rămas este limpede și netedă.
  • Se toarnă amestecul printr-un filtru fin de plasă, căptușit cu brânză pentru a filtra terenul.
  • 4. Răciți cafeaua filtrată sau tensionată la rece și serviți cu gheață. Odată ce toate terenurile de cafea au fost separate de lichid, veți avea un lot proaspăt de cafea rece de bere gata să fie răcită. Odată ce cafeaua rece de preparare rece este răcită la temperatura dorită, serviți cu gheață și bucurați-vă!
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând variații de cafea rece
    1. Adăugați lapte sau o alternativă lapte fără lapte la cafeaua dvs. rece pentru a tăia amărăciunea. Dacă cafeaua neagră nu este chestia dvs., adăugarea de lapte și sau o alternativă lapte este o modalitate excelentă de a face cafea rece care este cremoasă și netedă. Indiferent dacă vă bucurați de cafeaua fierbinte sau rece, puteți adăuga lapte sau lapte alternativă la cafeaua dvs. rece.
    • Adăugați 1/2 la 2 linguri de lapte integral, jumătate și jumătate, cremă sau un cremă fără lapte pentru a vă face băutura deosebit de cremoasă.
    • Se amestecă în 1 la 2 linguri de lapte de migdale, cashew sau macadamia lapte pentru o băutură ușoară, ușor dulce.
    • Încercați de la 1 la 2 linguri de lapte de nucă de cocos pentru o aromă tropicală unică care merge grozavă cu cafea rece.
  • Imagine intitulată Băutură Coffee de cafea rece Pasul 6
    2. Încălziți-vă băutura la rece pentru o ceașcă de cafea fierbinte în stil tradițional. Cafeaua caldă rece de băutură are un gust similar pentru cafeaua dvs. mai tradițională preparată fierbinte, dar cu o aciditate și amărăciune semnificativ mai mică. Coffea încălzită de băutură rece ar putea împacheta mai puțin dintr-o lovitură de la cafeaua obișnuită fierbinte, dar va face pentru o băutură caldă netedă, aromă și delicioasă!
  • Selectați o cafea rece de fierbere cu o concentrație puternică pentru a evita fabricarea de cafea prea apoasă. Încălzirea cafelei de preparare la rece fără acea aromă nedorită "arsă" necesită ca diluarea concentratului original. Indiferent dacă vă faceți propria cafea de băutură rece sau cumpărați un lot pre-realizat de la un magazin, va trebui să selectați un lot cu o concentrație puternică pentru a evita supra-diluarea, rezultând o ceașcă de cafea prea apoasă.
  • Se fierbe șase uncii de apă pentru fiecare ceașcă de opt-uncie de cafea fierbinte rece de băutură pe care doriți să o faceți.
  • Odată ce apa se fierbe, se toarnă într-o cană mare și se amestecă în două uncii de combinații puternice de concentrat rece pentru fiecare șase uncii de apă.
  • 3. Adăugați în ingrediente suplimentare pentru o băutură în stil de cafenea. Prin adăugarea oricărui lapte sau cremă, zahăr, sirop sau mirodenii la cafeaua dvs. rece de preparare, puteți re-crea băutură preferată de cafenea la domiciliu, de obicei pentru mult mai ieftin! Dacă vă simțiți mai mult, puteți învăța cum puteți sirop simplu sau smântână pentru a adăuga la cafeaua dvs. rece pentru a se descurca pentru o versiune delicioasă de casă.
  • 4. Utilizați un blender și adăugați o mână de gheață pentru o băutură de cafea amestecată. Utilizați blenderul dvs. și adăugați o mână de gheață la cafeaua de preparare rece și orice ingrediente dorite pentru a face o băutură de cafea amestecată, care este de obicei mai ieftină și mai sănătoasă decât la o cafenea.
  • Amestecați o ceașcă de lapte sau alternativă lapte, o lingură de zahăr sau de sirop de alegere, o mână de gheață și o ceașcă de cafea rece de băutură pentru o băutură răcoritoare rece amestecată cappuccino.
  • Imagine intitulată Băutură Coffee de cafea rece Pasul 9
    5. Amestecați un cocktail de cafea rece sau Mocktail prin adăugarea de alcool sau mixere. Dacă sunteți în căutarea unor modalități noi și interesante de a bea cafea rece de preparare, făcând o cocktail de cafea rece sau mocktail, se poate potrivi facturii.
  • Adăugarea a 8 uncii de apă tonică la 2 uncii de cafea rece de băutură rece vă va lăsa cu un cocktail răcoritor care se poate bucura de orice moment al zilei.
  • Pentru un cocktail delicios de băutură rece, mixologii recomandă adăugarea Mezcal pentru o băutură îndrăzneață și fumoasă sau sherry și smântână pentru o opțiune dulce și catifelată.
  • Încercați să amestecați în 2 uncii de Kahlua sau Bailey cu o ceașcă de lapte sau alternativă lapte, 2 uncii de cafea rece de preparare și un vârf al condimentului dvs. preferat pentru un cocktail de preparare rece cremoasă.
  • 6. Faceți un desert de cafea rece pentru a vă satisface dintele dulci. La fel ca cafeaua tradițională preparată caldă, recirea se poate folosi pentru a face unele deserturi delicioase. Cu o singură ceașcă de cafea rece de preparare la rece, 3 linguri de lapte condensat, un set de matrițe de popsicle și bastoane, puteți îngheța și servi niște popsicule încântătoare de cafea rece în o chestiune de ore.
  • Pentru un desert intensiv ușor de muncă, dar incredibil de satisfăcător, încercați să faceți un lot de înghețată rece. Se amestecă 2 cani de cremă de biciuire greu, 12 uncii de lapte condensat și o lingură de Kahlua până la formularul de vârf. Se amestecă ușor într-o bucată de cafea rece, înghețați timp de 2-3 ore, serviți și bucurați-vă!
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Cafea măcinată grosolană
    • Un recipient mare
    • Apă rece sau de apă
    • Un filtru de cafea mare sau un filtru de plasă fină căptușit cu cilindru de brânză
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar