Cum de cafea rece de preparare

Vrei niște cafea, dar este prea fierbinte pentru o ceașcă de aburi de Joe? Luați în considerare realizarea unei cafea preparate la rece în loc de metodele tradiționale preparate la cald. Este o modalitate gustoasă și ușoară de a vă prepara cafeaua, deși durează destul de mult să facă.Tot ceea ce va trebui să faceți cafeaua rece de preparare rece în bucătăria dvs. deja, deci obțineți cafeaua a început acum!

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea cafelei și echipamentelor
  1. Imagine intitulată Cafeaua rece de preparare la rece 1
1. Cumpărați boabe de cafea medie de calitate superioară. Cea mai bună cafea provine de la fasole care au fost recent prăjite, așa că încercați să obțineți fasole care au fost prăjite la nivel local. Dacă nu găsiți fasole locale, găsiți un fasol de cafea pe care v-ați bucurat în trecut.
  • Dacă aveți un polizor, cumpărați fasole de cafea care nu au fost încă terenuri. Șlefuirea propriei dvs. vă va oferi mai proaspătă și o degustare mai bună a cafelei rece.
  • Imagine intitulată Coffee de cafea rece Pasul 2
    2. Găsiți un container mare pentru a vă prepara cafeaua în. Acesta poate fi un pitcher, un borcan mare, sau filtrul de cafea de presă franceză, cu preparatul preparat.
  • Pentru a evita aromele sau substanțele chimice care leagă în cafeaua, încercați să găsiți un recipient din sticlă. Sticla nu va reacționa cu cafeaua și nu va scurge nici substanțele chimice în ea.
  • Există câteva produse de specialitate care sunt făcute în mod specific pentru cafeaua de preparare rece la rece. Dacă doriți să faceți o mulțime de băuturi reci și vă plac gadget-urile, luați în considerare investiția într-unul din aceste sisteme.
  • Imagine intitulată Coffee de cafea rece Pasul 3
    3. Grind boabele de cafea. Veți dori să mănânci aproximativ o uncie de cafea pentru fiecare ceașcă de apă pe care o veți folosi. Determinați câte cești de apă pot deține containerul dvs. și apoi să utilizați acele uncii de cafea.
  • Dacă vă place o băutură foarte puternică la rece, utilizați mai multă cafea pe ceașcă de apă. Depinde de tine, să experimentezi cu rația de a găsi unul care vă place!
  • Există o dezbatere despre ce mănâncă să folosească. Unii experți spun că doriți ca boabele de cafea la nivel mediu, spre fel, spre deosebire de sol fin. Acest lucru se datorează faptului că face o extracție mai lentă și mai lungă a aromei de cafea în apă. Alții susțin o cafea fină măcinată, deoarece veți obține mai multă extracție din fasole. Deoarece opiniile variază, încercați să vă măcrați fasolele în ambele sensuri și să vă dați seama că vă place mai bine.
  • Sfat de experți
    Lee bogat

    Lee bogat

    Directorul Programului de cafea și alimentar, Spro Cafea Lacrich este directorul de cafea și produse alimentare din Laboratorul de cafea SPRO din San Francisco, o companie din California, care este specializată în cafea de artizanat, mocktail-uri experimentale și știința culinară a produselor alimentare. Împreună cu echipa sa, bogați se străduiesc să aducă o experiență transcendentă unică, fără mancate stereotipice și băuturi.
    Lee bogat
    Lee bogat
    Programul de cafea și produse alimentare, SPRO Coffee Lab

    Optați pentru o măcinare grosieră pentru o preparare tradițională rece. Nu există nici o modalitate corectă de a face cafea rece. Cu toate acestea, preparatul tradițional rece este realizat cu apă temperatura camerei și cafea măcinată grosieră și se află pentru un minim de 12-24 ore. Apoi, este filtrat printr-o hârtie sau un filtru de metal, diluat cu apă și refrigerat.

    Partea 2 din 2:
    Prepararea cafelei tale
    1. Puneți terenul în recipient și apoi turnați apa la temperatura camerei în teren. Amintiți-vă, doriți să rămâneți la un raport specific de o ceașcă de apă la fiecare uncie de fasole de cafea. Deci, dacă recipientul dvs. deține șase cești de apă, ar trebui să puneți șase uncii de cafea în ea.
    • Odată ce motivele au fost în apă timp de aproximativ zece minute, amestecați terenul în apă. Acest lucru vă va asigura că obțineți o extracție completă a aromei din toate terenurile.
  • Imagine intitulată Coffee de cafea rece Pasul 5
    2. Acoperiți amestecul de cafea și apă, apoi lăsați-l pe tejghea. Permiteți cafeaua să abrupte timp de 12 - 24 de ore, în funcție de cât de puternică doriți ca cafeaua dvs. rece preparată.
  • Puteți amesteca ocazional amestecul în timp ce se abtăi pentru a asigura o saturație chiar de cafea.
  • Unii recomandă plasarea amestecului de cafea în frigider. În timp ce acest lucru nu este necesar, deoarece cafeaua nu se va strica la temperatura camerei, va duce la o preparare rece rece atunci când procesul este terminat.
  • 3. Filtrați amestecul de cafea și apă.Puteți filtra amestecul mai multe moduri diferite.O modalitate simplă este să puneți un filtru de plasă de sârmă cu o bucată de brânză sau un filtru de cafea mare în el peste un pitcher. Apoi pur și simplu turnați cafeaua abruptă prin ea.Scopul este de a scăpa de toate terenurile de cafea, lăsându-vă cu o băutură rece și delicioasă rece.
  • Dacă utilizați o presă franceză, plasați pistonul pe presă și apăsați-l ușor până când toate produsele de cafea se află în partea de jos a presei franceze.
  • Dacă după primul dvs. filtru aveți încă câteva motive în cafea, executați cafeaua printr-un filtru a doua oară.
  • După ce toată cafeaua preparată este turnată, vor fi lăsate peste motive în partea de jos a recipientului.Nu turnați aceste motive în exces în filtru. Ei nu vor adăuga nimic la produsul dvs. finit.
  • 4. Răciți cafeaua și serviți când sunteți gata.Acum aveți o băutură de cafea gheață ne-diluată pentru a vă bucura de gheață, lapte sau cremă și îndulcitorul ales.
  • Ia în considerare făcând unele sirop simplu Pentru a adăuga la cafeaua dvs. rece preparată. Spre deosebire de zahărul obișnuit, care nu se va dizolva în cafea rece, siropul simplu se va combina cu Brew rece frumos.
  • Cafeaua preparată rece poate fi păstrată în frigider timp de câteva săptămâni, doar păstrați-o acoperită. Spre deosebire de cafeaua preparată la cald, cafeaua rece la rece nu va deveni învechită în timp.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Cafeaua dvs. rece poate fi foarte puternică.Pentru a rezolva acest lucru, diluați-l cu apă sau gheață.Unele se diluează cu 50-50 de apă până la cafea.Raportul va depinde de puterea preferată de cafea.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pitcher, container mare sau o presă franceză
    • 4 cani de apă
    • 4 uncii de boabe de cafea
    • Strainer de plasă de sârmă
    • Cheese, filtru de cafea sau sac de lapte cu nuci
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar