Hacks ușor pentru a face lumină în timpul unei întreruperi a alimentării

În timpul unei întreruperi a alimentării, unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți este să găsiți o modalitate de a vă aprinde casa. Dacă nu puteți vedea nimic, va fi greu să realizați celelalte sarcini pe care le aveți în fața dvs! În timp ce există câteva soluții evidente aici, cum ar fi lanternele, există de fapt o varietate de alte opțiuni în funcție de ceea ce ați mințit în jur. Ca o notă, orice soluție care necesită o flacără deschisă va fi o soluție periculoasă pentru problema dvs. Puteți folosi ceva ca o lumânare dacă într-adevăr nu aveți alte opțiuni, dar nu lăsați camera cu flacăra deschisă în ea și stingeți flacăra când ați terminat-o.

Pași

Metoda 1 din 10:
Lumina de citit
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere 1
1. Dacă aveți surse de lumină mai mici, începeți să le colectați acum. Luminile de citire sunt scăzute și utile într-o situație de urgență. Dacă aveți nevoie doar de puțină lumină, păstrați bateriile lanternei și utilizați sursa de lumină mai mică.
  • Dacă aveți una din acele lumini de chei sau a cremelor, puteți folosi și acele.
  • Pot exista alte surse mai mici de lumină în jurul casei dvs. Dispozitivele de jocuri video handheld și telefoanele mobile vechi pot fi capabile să ofere câteva ore de lumină.
Metoda 2 din 10:
Lumânări
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere Pasul 2
1. Aceasta nu este cea mai sigură opțiune, dar lumânările vor oferi lumină. Dacă aprindeți lumânări, nu le lăsați nesupravegheați. Păstrați-le la îndemâna copiilor și a animalelor de companie și folosiți un suport de lumânare adecvat pentru a le menține constant. Puteți folosi orice fel de lumânare pe care o aveți la îndemână pentru a obține câteva ore de lumină.
  • Întotdeauna stingeți lumanari înainte de a merge la culcare sau părăsirea camerei în care este lumânarea.
  • Dacă lucrurile sunt agitate și aveți o întreagă gospodărie de membrii familiei care rulează în jurul încercării de a face pregătiri de urgență, nu este un moment bun pentru a lumina o lumânare.
Metoda 3 din 10:
Creioane
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere 3
1. Creioanele sunt inflamabile, deci sunt o modalitate ieftină de a crea o lumină. Ciorații pe bază de ceară sunt practic identice cu lumanari și probabil că aveți câteva așezări în jur. Luați un creion și fixați-l în siguranță într-un titular de lumânare cu laturi înalte. Utilizați o brichetă sau potriviți pentru a aprinde partea superioară a creionului și a folosi asta ca o lumânare. Doar fiți atenți și nu lăsați creionul din vedere în timp ce îl utilizați pentru lumină.
  • Păstrați hârtia pe creion. O să-i ajute să-și păstreze forma și să o împiedice să renunțe prea repede.
  • Dacă nu puteți să lăsați lumânarea la lumină, rupeți vârful, astfel încât hârtia din partea de sus este expusă și ușoară.
Metoda 4 din 10:
Ulei de măsline, sfoară și sârmă.
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere 4
1. Puteți crea un felinar improvizat cu câteva articole de uz casnic. Apuca un borcan de zidar. Relaxați un cârlig de metal sau scoateți niște fire metalice rigide. Înfășurați firul într-un 2-4 în (5.1-10.2 cm) bobină înaltă care se va potrivi în interiorul borcanului. Îndepărtați o lungime de sfoară și înfășurați-o în jurul metalului. Umpleți partea de jos 1 în (2.5 cm) de borcan cu ulei de măsline și setați bobina înăuntru. Aprindeți vârful firului și ar trebui să aveți o sursă consistentă de lumină pentru câteva ore!
  • Asigurați-vă că există aproximativ /4 în (0.64 cm) de sfoară lipind peste partea de sus a metalului înainte de ao aprinde. Aveți nevoie de un pic de țesătură suplimentară la început pentru a păstra flacăra să iasă din mână.
  • Aceasta nu este cea mai sigură opțiune disponibilă și ar trebui să faceți acest lucru numai dacă nu aveți alte opțiuni. Nu lăsați lampa dvs. improvizată din vederea dvs. în timp ce îl utilizați și stingeți flacăra când ați terminat.
  • Acest lucru ar trebui să funcționeze cu practic orice ulei de gătit. Dacă aveți sardine care se află în jur, este probabil ulei de măsline acolo.
Metoda 5 din 10:
Slănină unsoare și wick
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieri de putere Pasul 5
1. Veți avea nevoie, de asemenea, de o scobitoare pentru a transforma grăsimea de slănină într-o lumânare. Acest lucru va funcționa numai dacă depozitați unsoare de slănină într-un recipient rezistent la flacără, cum ar fi un borcan de zidar. Utilizați scobitoarea pentru a scoate o gaură verticală în mijlocul grăsimii și împingeți o cârpă liberă înăuntru. Dacă nu aveți un fitil, puteți tăia o bandă subțire de țesătură de pe o cârpă de bumbac sau o cămașă și să utilizați asta. Apoi, luminează fitilul sau țesătura cu o brichetă sau o potrivire. Grăsimea de slănină se va topi și uleiul pe care îl produce va păstra flacăra.
  • Pentru a reitera, aceasta nu va fi cea mai sigură opțiune disponibilă și ar trebui să faceți acest lucru numai dacă nu aveți alte opțiuni disponibile.
  • Puteți face același lucru cu Crisco dacă aveți un container de care nu aveți nevoie.
Metoda 6 din 10:
Glowsticks
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieri de putere Pasul 6
1. Dacă aveți Glowsticks ambalate undeva, le spargeți pentru lumină. Este posibil să aveți niște strălucire rămase de la o petrecere de Halloween sau într-un kit de urgență. Acestea sunt de obicei bune pentru câteva ore de lumină și sunt extrem de sigure de utilizat.
  • Dacă stocați pentru o întrerupere a alimentării în viitor, există bastoane de lumină militară pe care le puteți cumpăra care vor oferi mult mai multă lumină decât o strălucire tradițională.
  • Dacă a existat o mare întrerupere a alimentării și magazinele locale sunt în afara lanternelor, încercați să swinging de o ofertă de partid sau un magazin mare cutie și să luați niște Glowsticks. Este puțin probabil ca nimeni altcineva să fi ajuns la ei.
  • Este posibil să aveți niște Glowsticks în trunchiul vehiculului dvs. dacă conduceți și aveți un kit de urgență. Nu aprindeți nici un fel de rafturi din interior, totuși.
Metoda 7 din 10:
Lanterne
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere 7
1. Acesta este cel mai sigur și mai simplu mod de a produce lumină ieftină. Dacă oricare dintre lanternele dvs. nu porniți, încercați să înlocuiți bateriile. Acest lucru ar trebui să vă ofere acces la o sursă de lumină consistentă pentru viitorul imediat în timp ce lucrați la realizarea altor preparate pentru a rămâne cald sau pentru a economisi alimente.
  • Dacă cumpărați o lanternă pentru a vă pregăti pentru o întrerupere a alimentării, cumpărați cel puțin o lanternă de mână care nu necesită baterii. În acest fel, veți avea întotdeauna o sursă de lumină dacă nu mai aveți baterii.
  • Probabil nu doriți să sariți direct la lanterna de pe telefonul dvs. Este posibil să aveți nevoie de baterie pentru a plasa apeluri de urgență în viitorul apropiat.
  • Lanternele sunt exponențial mai sigure și mai consecvente decât lumanările când vine vorba de a crea lumină în timpul unei întreruperi a alimentării. Dacă aveți de ales, utilizați lanternele.
Metoda 8 din 10:
Lampă de cap
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieri de putere Pasul 8
1. Folosirea unui far este o soluție aproape perfectă pentru întreruperile de alimentare. Farurile vă vor ajuta să iluminați tot ce trebuie să vă uitați și veți elibera mâinile, astfel încât să puteți colecta consumabile, mâncarea de salvare sau să faceți altceva ce trebuie să faceți pentru a face față blackout-ului.
  • O lampă cu LED-uri acționate de baterie vă va oferi toată lumina de care aveți nevoie. Dacă puneți împreună un kit de urgență, aceasta este una dintre cele mai bune investiții pe care le puteți face.
Metoda 9 din 10:
Flacon de apă Lantern
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieturi de putere 9
1. Puteți transforma o mică lanternă într-o sursă de lumină mare cu apă. Apuca un canal clar - cu atât mai mare cu atât mai bine - și să-l umpleți cu apă. Apoi, apucați o lanternă și fixați-o astfel încât să se odihnească direct pe sticlă. Lumina va refracta în apă și se va întinde pentru a ilumina camera. Dacă aveți nevoie de o sursă de lumină mobilă, țineți-l doar sticla și lanterna împreună și mergeți cu el.
  • Acest lucru nu va funcționa și dacă canalul nu este complet transparent.
  • Puteți face acest lucru cu o sticlă de apă mai mică, dar cu cât este mai mare recipientul, cu atât este mai puternică lumina.
Metoda 10 din 10:
Oglinzi
  1. Imaginea intitulată Creați lumină ieftină în timpul unei tăieri de putere Pasul 10
1. Puteți utiliza o oglindă pentru a amplifica orice lumini mai mici pe care le aveți. Dacă există vreun fel de lumină care vine din afară, setați o oglindă în sus la un unghi, astfel încât lumina reflectă în casa ta. Dacă aveți doar o lumină mică de lectură, îl puteți fixa la marginea unei oglinzi pentru a amplifica lumina. Indicând o lanternă la o oglindă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a răspândi lumina și de a ilumina o cameră întreagă.
  • Acest lucru funcționează deoarece oglinzile reflectă lumina mult mai bună decât orice altă suprafață sau material. Orice sursă de lumină care lovește oglinda va fi răspândită într-o direcție mai largă, ceea ce poate face mult mai ușor de văzut.

sfaturi

Dacă ați terminat bateriile AA, puteți utiliza bateriile AAA și completați golurile cu benzi mici de folie de aluminiu.
  • Utilizați lumina soarelui în avantajul dvs. Deschiderea blind-urilor în timpul zilei vă va ajuta casa să rămână caldă și vă va oferi o mulțime de lumină pentru a lucra cu.
  • Dacă frigiderul are o lumină de rezervă în interior, nu utilizați ca o sursă de lumină. Un frigider închis va păstra alimentele reci / înghețate timp de 24-36 ore dacă ușa rămâne închisă, dar deschiderea va lăsa o mulțime de aer rece afară.
  • Avertizări

    Nu folosiți niciodată barbeques de cărbune sau de gaz, arzătoare de camping sau generatoare în interiorul casei dvs. Acestea emit monoxid de carbon, care este otrăvitor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar