Cum se adaugă lanterna pe ecranul de blocare

Thiswill vă învață cum să adăugați lanterna pe ecranul dvs. de blocare pe un Android, precum și cum să dezactivați și pe lanterna de pe ecranul de blocare de pe un iPhone. iPhone-urile care nu au un buton de pornire, dar au o opțiune de ridicare la Wake sau atingeți ecranul pentru a vedea caracteristica de blocare a ecranului de blocare, de obicei, o pictogramă de lanternă lângă partea de jos a ecranului. Dacă aveți o galaxie Samsung, navigați prin setări pentru a seta unul dintre comenzile rapide la lanterna. Și dacă aveți un Android care nu este un Samsung, puteți accesa lanterna prin panoul Setări rapide.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind un Android
  1. Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 1
1. Deschide setările. Puteți atinge pictograma angrenajului din panoul Setări rapide când glisați în jos din partea de sus a ecranului sau găsiți pictograma APP Gear din sertarul aplicației.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 2
    2. Atingeți Ecran de blocare. Pentru utilizatorii Samsung Galaxy, acest lucru este, de obicei, în cea de-a patra grupare de elemente de meniu sub Afişa, Dar acest lucru poate fi diferit în funcție de producătorul telefonului dvs. Dacă utilizați un pixel Google, acest lucru ar putea fi în prima grupare.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 3
    3. Atingeți Comenzi rapide. Derulați în jos setările ecranului de blocare și veți găsi această opțiune de meniu. Dacă comutatorul este gri, este oprit și va trebui să atingeți pentru a porni (acesta va deveni albastru pentru a indica faptul că este activat) pentru a seta comenzi rapide.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 4
    4. Atingeți fie Comandă rapidă din stânga sau scurtătură corectă. Din nou, dacă comutatorul este gri, este oprit și va trebui să atingeți pentru a porni (acesta va deveni albastru pentru a indica faptul că este activat) pentru a seta comenzi rapide. Când ați activat comutatorul, veți vedea o listă de aplicații pe care le puteți seta la acea comandă rapidă.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul de blocare Pasul 5
    5. Atingeți Lanternă. Acesta este, de obicei, în "Fără deblocare necesară" secțiune. Data viitoare când atingeți sau atingeți dublu telefonul pentru a vedea ecranul de blocare, pictograma lanternă va apărea în apropierea fundului ecranului.
  • Pentru a utiliza lanterna, atingeți pictograma pentru al porni și opri.
  • Dacă aveți un Android care nu oferă comenzi rapide, veți putea accesa lanterna în panoul de setări rapide când glisați în jos din partea de sus a ecranului.
  • Telefoanele Motorola se pot întoarce lanterna prin agitare a telefoanelor și a persoanelor cu telefoane uniplu pot trage a "V" pe ecranul telefonului lor dacă este configurat Setări > Gesturi.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind un iPhone sau iPad
    1. Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 6
    1. Ridicați sau atingeți telefonul sau tableta pentru a vedea ecranul de blocare. Multe iPhone-uri și iPad-uri, cum ar fi iPhone 11, nu au un buton de acasă pe care îl puteți utiliza pentru a accesa lanterna, dar aveți pictograma lanternă pe ecranul de blocare.
    • Dacă iPhone-ul dvs. are un buton de acasă, lanterna nu va fi o pictogramă pe ecranul dvs. de blocare. În schimb, va trebui să accesați Centrul de Control și utilizați pictograma lanternă acolo. Sau puteți Întreabă Siri.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul de blocare Pasul 7
    2. Apăsați pictograma lanternă. Ar trebui să fie în colțul din stânga jos al ecranului și va porni lumina LED-ului de lângă camera dvs. care este pe partea din spate a telefonului sau a tabletei.
  • Imagine intitulată Adăugați lanterna în ecranul dvs. de blocare Pasul 8
    3. Apăsați din nou pictograma lanternei pentru ao opri. Puteți repeta acest proces cât de mult trebuie să.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar