Cum se îmbracă și se dezbracă ușor în haine cu fermoare și butoane din spate

Multe articole de îmbrăcăminte pentru femei și fete de toate vârstele au fermoare, butoane sau alte închideri în spate. Acest lucru poate face dificilă sau consumatoare de timp pentru a da sau elimina îmbrăcămintea fără asistență. Din acest motiv, este posibil să fiți înclinați să purtați astfel de articole mai puțin, chiar rareori. Dar dacă știți câteva trucuri, problema rezolvată. Îmbrăcămintea cu închideri din spate pot deveni hainele preferate, cele mai frumoase, cele mai confortabile de purtat, și ați putea să vă găsiți aproape în fiecare săptămână.

Mai jos sunt prezentate sfaturi, trucuri și tehnici care vă vor începe să porniți calea spre a deveni o închidere înapoi.

Pași

  1. Imagine intitulată rochie și dezbrăca ușor în haine cu fermoare și butoane din spate Pasul 1
1. Intreaba-te pe tine insuti, "Chiar trebuie să folosesc fermoarul / butoanele"? Unele închideri din spate trebuie să fie deschise cu adevărat ca îmbrăcămintea să fie donată sau eliminată. Altele sunt doar acolo pentru scopuri estetice sau pot rămâne închise cu privire la anumite cifre. Deoarece acest lucru ar putea fi cazul, testați îmbrăcămintea pentru a vedea dacă poate fi pur și simplu alunecată.
  • Dacă este o bluză sau o rochie, încercați să o trageți peste cap.
  • Cele mai multe turtlenecks, tortlenecks, pulovere, pulovere și tricouri cu fermoare în spate Fermoare pentru a oferi opțiunea de a trage îmbrăcămintea peste cap fără a vă deteriora coafura sau sunt acolo pentru a face îmbrăcămintea suplimentară. Adesea, ele pot rămâne închise în timpul puloverului dacă cineva dorește.
  • Dacă este o fustă sau pantaloni, iar talia este elastică, este posibil să fiți capabili să o trageți, fie peste cap (pentru fuste), fie prin intrarea în ea.
  • Chiar dacă un fermoar trebuie să fie deschis, poate că nu trebuie să fie deschis tot drumul. De exemplu, pe unele rochii cu fermoar complet spate, fermoarul trebuie să fie deschis doar câteva centimetri pentru a permite capul și brațele. Pe unele vârfuri, fermoarul trebuie să fie deschis doar pentru a permite capul prin. Pe unele articole de îmbrăcăminte cu butoanele din spate, numai butonul de sus trebuie să fie deschis. Acest lucru poate varia în funcție de figura.
  • Toate acestea depind de figura și țesătura. Dacă o talie este mai mică decât un bust și nu este întins, talia trebuie să fie deschisă. Pentru cine are o talie grea, ar putea rămâne închisă. Țesăturile puternice sunt mult mai probabil să poată rămâne închise decât cele ne-elastice.
  • Imagine intitulată rochie și dezbrăca ușor în haine cu fermoare și butoane din spate Pasul 2
    2. Știți ce părți din spatele dvs. puteți ajunge cel mai ușor. Aceasta variază în funcție de fiecare persoană. Aproape toată lumea poate ajunge la spatele gâtului și taliei fără probleme. Acest lucru facilitează zipul unei fuste, skort sau pantaloni, pentru a introduce un singur buton pe spatele unei bluze, sau legați o singură cravată pe spatele unui costum de baie de îmbinare.
  • Pentru a afla ce altceva puteți ajunge, plasați mâna dominantă peste umăr și brațul tău mai slab în spatele spatelui tău inferior. Încercați să obțineți cele două mâini pentru a ajunge. Dacă pot, puteți ajunge la fiecare parte a spatelui dvs. un fermoar ar acoperi fără probleme.
  • Imagine intitulată rochie și dezbrăca cu ușurință în haine cu fermoare spate și butoane Pasul 3
    3. Fii fericit dacă îmbrăcămintea este o fustă, sutien sau bikini. Dacă da, există o veste foarte bună. Nu aveți nevoie să ajungeți în spate deloc. Același lucru este valabil și pentru alte articole de îmbrăcăminte, inclusiv unele rochii și bluze.
  • Pentru o fustă, puneți-o pur și simplu pe "Înălțar" (închideri în față), fixați și rotiți 180 °. Pentru a fi sigur că aveți fermoarul centrat complet în spate, verificați dacă cusăturile laterale sunt în partea dvs.
  • Pentru sutiene, fixați-vă înainte de a pune brațele în curele, rotiți, apoi plasați-vă brațele în curele (ele sunt, de obicei, suficient de întinse pentru a permite acest lucru).
  • Pentru topurile de bikini, faceți acest lucru, apoi vă puteți lega ușor în partea din spate a gâtului (vezi pasul 2) sau legați în față apoi întindeți-vă peste cap.
  • Pentru o îmbrăcăminte cu mâneci, cum ar fi o rochie sau o bluză, puteți face acest lucru dacă sunteți în măsură să vă îndepărtați brațele din mâneci, în timp ce pe deplin fixate. Pentru a face acest lucru, puneți îmbrăcămintea înapoi, zip sau buton tot drumul, scoateți brațele din mâneci, rotiți 180 °, apoi plasați-vă brațele înapoi în mâneci în care aparțin.
  • Pentru o rochie fără bretele, urmați instrucțiunile pentru o fustă.
  • Imagine intitulată rochie și dezbrăca ușor în haine cu fermoar spate și butoane Pasul 4
    4. Utilizați o oglindă. Acest lucru vă permite să vedeți ce faceți mai bine. Oglinda vă permite să vedeți exact unde vă plasați mâinile în spatele dvs. și este util atunci când sunteți începători.
  • Imagine intitulată rochie și dezbrăca cu ușurință în haine cu fermoar spate și butoane Pasul 5
    5. Zip o rochie cu un fermoar complet. Multe rochii au fermoare care trebuie să fie zipped tot drumul până la Don / Îndepărtați. Dacă o rochie nu este elastică și are o talie și / sau bust amenajată, acest lucru va fi cel mai probabil cazul. Dacă da, metoda dvs. depinde de tipul de fermoar. Examinați fila de tragere a fermoarului pentru a determina modul în care va fi metoda.
  • Dacă fila de tragere are o gaură în el, este foarte ușor să zip. Există două modalități de a face acest lucru. Fie puteți lega un șir prin el. Sau puteți folosi un obiect asemănător cu cârlig atașat unui baston. Multe obiecte comune pot îndeplini acest scop, inclusiv cele utilizate pentru agățarea imaginilor sau a unei cleme de hârtie îndoită în forma corectă. Atașați-l într-un obiect asemănător cu stick aproximativ 12-18" Și acolo ai - un instrument cu fermoar. Pentru a ferma îmbrăcămintea, puteți să o așezați în gaura fermoarului înainte de a intra în îmbrăcăminte. Sau probabil că puteți ajunge la fermoar în timp ce îmbrăcămintea este pe tine (vezi pasul 2). În ceea ce privește dezbrăcarea, dacă fermoarul trage până la gât, puteți ajunge cu ușurință la el ca în pasul 2. Dacă este la un punct inferior lângă nivel de piept, probabil că veți avea mai multe probleme în a face acest lucru, dar probabil că ați putea ajunge cu mâna și ați zip-o jos.
  • O opțiune pentru fermoar cu găuri este de a atașa o bandă permanentă de tragere care va deveni o parte a îmbrăcămintei. Un 2-3" bucată de piele, piele de piele sau o țesătură puternică potrivită este cea mai bună. Pentru a face acest lucru, introduceți banda prin gaura din fermoar, apoi legați-o în mijloc o dată sau de două ori. Stripul va deveni apoi o altă parte interesantă a rochiei. Unele rochii vin cu o astfel de bandă inclusă.
  • Dacă fila de tragere nu are gaură, ca în cu fermoar invizibil A fost obișnuit în secolul XXI, construiți un instrument așa cum este descris mai sus, dar în loc de un obiect asemănător cu cârlig, utilizați un clip metalic ca tipul găsit într-un magazin de alimentare de birou.
  • Mulți cu fermoar sunt asociați cu Închiderea cârligului și ochiului. Multe femei nu iau în considerare la fixarea lor, deși dacă sunt fixate, aspectul este mai măgulitor. Dacă închiderea cârligului și a ochiului este în partea din spate a gâtului, ar trebui să fie destul de ușor de fixat. Folosind o oglindă ca în pasul 4 ar putea ajuta. Dacă se află în mijlocul pieptului, utilizați două cleme metalice și dispozitive de stick așa cum este descris în etapa de mai sus, clipiți unul pe fiecare parte a țesăturii și împingeți împreună până când le-ați legat.
  • Imagine intitulată Rochie și dezbrăca cu ușurință în haine cu fermoare și butoane din spate Pasul 6
    6. Împingeți butoanele din spate. Butoanele din spatele unei rochii sau bluze pot părea mai provocatoare decât fermoarurile. Dar ele nu sunt imposibile și sunt mai prioritate decât credeți.
  • Un singur buton la nivelul gâtului este foarte ușor și este de fapt mai rapid și mai ușor decât butoanele 6-7 în partea din față a unei cămașă clasică buton-jos. Purtați destul de multe vârfuri și veți descoperi în curând acest lucru. Ditto pentru 2-3 butoane în apropierea vârfului.
  • Dacă partea de sus are butoane care merg la jumătatea drumului din spate de la gât, determinați câte dintre aceste butoane trebuie să fie deschise pentru a obține îmbrăcămintea și oprirea. Dacă numai unele dintre ele trebuie să fie deschise, puteți să le puteți ajunge la ele ca în pasul de mai sus. Dacă nu, puteți scoate partea din spate a îmbrăcămintei până când butoanele inferioare ajung la nivelul gâtului, apoi pe buton / desfaceți-le.
  • Dacă butoanele rulează întreaga lungime a spatelui, poate suna dificil. Dar nu este fără speranță. Vestea bună este că puteți ajunge, probabil, la toate butoanele mijlocii. Butoanele mijlocii pot sau nu să fie accesibile prin tragerea în sus ca în etapa de mai sus. Dar ele sunt probabil sub nivelul umărului. Aceasta înseamnă că puteți pune îmbrăcămintea pe spate, buton-le în față, rotiți îmbrăcăminte până când butoanele sunt în spate, plasați-vă brațele în manșoane, apoi butonul restului. Încercați acest lucru de câteva ori și veți fi pro.
  • Multe articole de îmbrăcăminte cu butoane în spate sunt destul de spațioase încât le puteți pune pe spate (ca în pasul 3), fixați butoanele, scoateți brațele din mâneci, rotiți 180 °, apoi puneți brațele înapoi în mâneci unde aparțin.
  • Imagine intitulată rochie și dezbrăca ușor în haine cu fermoare și butoane din spate Pasul 7
    7. Legați o îmbrăcăminte la spate cu ușurință relativă. Unele rochii și vârfuri au o legătură în partea din spate a taliei care face ca talia să fie montată și, prin urmare, să fie deschisă pentru a nu-și îndepărta îmbrăcămintea. Bikini și chiar unele costume de baie dintr-o singură bucată se leagă la partea din spate a gâtului și, uneori, partea din spate a pieptului. Dacă puteți lega un pantof, puteți lega și ceva în spate și ar trebui să fie ultimul dintre grijile voastre.
  • Pasul 4 (folosind o oglindă) poate fi un sfat bun aici până când veți obține simțul a ceea ce faceți.
  • După cum sa menționat mai sus, pentru un bikini cu o cravată dublă, cravată în partea din spate a pieptului poate fi legată în față.
  • Deschiderea ar trebui să fie la fel de ușoară ca tragerea unui șir dacă nu ajungeți cu un nod accidental. Pentru a dezactiva un nod, urmați sfatul din pasul 6 pentru îndepărtarea brațelor din mâneci, apoi rotirea. Acest lucru va aduce nodul în față, permițându-vă să lucrați la el.
  • sfaturi

    De asemenea, contrar ceea ce se poate gândi, o bluză din poliester sau un material similar cu un singur buton în spate poate fi la fel de confortabil ca un tricou, dacă nu mai bine. Perecheți-l cu blugi și puteți avea confortul sau fiți "îmbrăcați" când aveți nevoie să aveți în același timp confortul unui tricou în timp ce vă relaxați.
  • Îmbrăcămintea cu închideri din spate sunt în general luate în considerare Dressier, Chiar și atunci când sunt comercializate pentru a fi purtate ocazional. Prin purtarea unei îmbrăcăminte cu o închidere din spate, veți crește cantitatea de respect pe care o veți obține de la alții, deoarece este dardsier.
  • Dacă vremea este rece, cel mai probabil, ați dori să purtați pantaloni. Dar dacă purtați o fustă sau o rochie în vreme mai rece, pereche cu jambiere pentru căldură. Jambierele sunt foarte confortabile și pot face, de asemenea, costumul dvs. să arate mai atractiv dacă se potrivește corect.
  • Odată ce ați stăpânit toate aceste abilități, veți găsi că zipul spatele unei rochii sau a unei singure butoane la spate sau a unei bluze va fi mult mai ușoară și mai rapidă decât butoanele de 6-7 din partea frontală a unei cămașă buton-jos. Și ceea ce purtați va fi mult mai confortabil.
  • Contrar a ceea ce se poate gândi, multe rochii de zipuri din spate sunt foarte confortabile (la fel ca multe alte rochii). Dacă fermoarul din spate nu este o problemă pentru dvs., o rochie care devine mai în vârstă poate servi alte scopuri pentru dvs. în afară de îmbrăcăminte. Ar putea fi folosit ca o rochie de casă, rochie de piscină sau noapte de noapte. În același timp, este probabil potrivit pentru a rula comisioane dacă este nevoie.
  • Articole de îmbrăcăminte cu închideri din spate nu sunt numai haine de îmbrăcăminte care există și sunt departe de ea. Acest articol oferă sfaturi pentru a le purta.
  • Rochiile complete de zipping sunt de fapt cele mai ușoare pentru a intra în orice tip de îmbrăcăminte. Când fermoarul este complet deschis, pur și simplu țineți rochia în fața dvs. cu spatele deschis spre tine, intrați în interior și zip. Același lucru nu se poate spune despre o rochie de zipuri sau butoane în față sau este un pulover. Acest lucru este minunat pentru cei cu brațe bune și picioarele nu-atât de bune.
  • Purtând o îmbrăcăminte cu o închidere din spate vă poate face să vă îmbrăcați în mod convenabil când trebuie să fiți. De exemplu, dacă petreceți cea mai mare parte a zilei de a face mai multe activități care nu au o cerință specială de îmbrăcăminte, atunci ieșiți mai târziu neplanificată și trebuie să arate mai prezentabilă, veți fi deja îmbrăcați și nu trebuie să vă schimbați.
  • Articole de îmbrăcăminte cu închideri din toate tipurile descrise aici sunt disponibile pe piață pentru a se potrivi tuturor bugetelor. Ele pot fi găsite la fel de ușor în comercianții cu amănuntul high-end și în magazinele cu discount. Indiferent, ocaziile pe care le sunt în general proiectate pentru a include munca, petreceri, date, întâlniri cu prietenii și evenimente oficiale. Ele sunt, de asemenea, excelente pentru campusurile, comisioanele și serviciile religioase. Sudresele sunt minunate pentru orice zi de vară fierbinte în locul unui rezervor de sus și pantaloni scurți, oferind astfel avantajul unei piese.
  • Unele sundrese fără mâneci, concepute pentru vreme caldă pot fi purtate ca rochii de jumper în condiții de răcire pe o suprafață de sus a oricărei lungimi din manșoane. Dacă alegeți să faceți acest lucru, este posibil să aveți nevoie de rochie într-o dimensiune mai mare pentru a permite spațiul pentru partea de sus de dedesubt. Nu toate astfel de rochii vor arăta bine în acest fel, dar unii vor.
  • Unele rochii, mai degrabă decât având fermoare din spate, au fermoare laterale. Se poate crede înșelăciune că acest lucru este mai ușor de zip, Don și de a elimina. Este de fapt mai greu. Deoarece fermoarul este în afara unei părți, mai degrabă decât în ​​mijloc, nu poate fi atins uniform de nici un braț. Aceste fermoare sunt, de obicei, pe partea stângă a îmbrăcămintei. Este mai greu să aduceți brațul stâng aproape de ea lungimea completă, iar brațul drept nu poate ajunge la toate părțile cu ușurință fie. Fila de tragere cu fermoar care se învârte sub umăr are un aspect ciudat, iar rochia nu are avantajul sau poate fi înșelat.
  • Avertizări

    Unele jumpsuits și rompers zip sau mai rar buton în spate. (A "salopeta" este o îmbrăcăminte de o singură bucată și o "barboteză" este o îmbrăcăminte de scurtă durată.) Acestea pot fi printre cele mai confortabile articole de îmbrăcăminte pentru a purta odată ce sunt pe tine. Multe sunt atât de confortabile, pot fi folosite pentru activitatea atletică. Dar ei au nevoie de nefericire și refacere de fiecare dată când mergeți la baie. Același lucru se poate spune pentru pantaloni sau pantaloni scurți care zip în spate, deși sunt mai ușor. Dacă alegeți să purtați o astfel de îmbrăcăminte, luați în considerare ușurința pentru dvs. și cât de des va trebui să utilizați toaleta în ziua în care o purtați. Amintiți-vă, vă veți simți ciudat pentru a cere un străin pentru ajutor în public cu salturile dvs. / Romper.
  • De asemenea, multe femei le place să se îmbrace atunci când se întâlnesc cu prietenii la toate lucrurile, magazin pentru haine. Și există o șansă bună câteva dintre hainele pe care le veți încerca să le închideți. Acest articol ar putea fi exact ceea ce trebuie să vă pregătiți. Indiferent de ceea ce faceți cumpărături, doriți să vă puteți scoate îmbrăcămintea pe care o purtați odată ce ajungeți la camera de montare, apoi vă îmbrăcați din nou odată ce ați terminat de la haine.
  • Ditto pentru aruncarea unei rochii deasupra unui costum de baie din o singură bucată în timp ce călătoriți în / de la piscină sau plajă. Deoarece costumul de baie trebuie îndepărtat pentru a folosi toaleta, deci trebuie rochia.
  • Ca și în cazul oricărei îmbrăcăminte, citiți instrucțiunile de îngrijire înainte de spălare și uscare. Asigurați-vă că urmați exact ceea ce spune. Instrucțiunile sunt acolo pentru un motiv. Unele articole de îmbrăcăminte pot fi ușor aruncate în mașină de spălat și uscător de câte ori doriți. Alții necesită spălare pe un ciclu special, nu pot fi uscate în uscător sau trebuie să fie curățate uscate. Unele articole de îmbrăcăminte pot fi călcate - alții nu pot. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă deteriorați îmbrăcămintea prețioasă pe care o iubiți atât de mult.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar