Cum să îmbrăcați o talie scurtă

Găsirea costumului perfect este vorba despre lovirea echilibrului potrivit, mai ales dacă aveți o talie scurtă. Nu vă faceți griji - există o mulțime de modalități elegante de a vă bucura de tipul corpului fără a vă sacrifica garderoba în acest proces. Defilați această listă și vedeți dacă oricare dintre aceste opțiuni vă atrage!

Pași

Metoda 1 din 11:
Apuca pantaloni mici sau mijlocii.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 1
1. Pantalonii înalte nu vă deblochează întregul potențial. Ei iau o mulțime de tinuta ta și pot lăsa ansamblul dvs. să se simtă puțin disproporționar. În schimb, apucați o pereche de pantaloni mijlocii sau cu creștere redusă - acestea fac ca picioarele să pară mai scurte și talia arată mai mult, ceea ce creează un costum cu adevărat echilibrat.
Metoda 2 din 11:
Alegeți tăieturile imperiului.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 2
1. Îmbrăcămintea de tăiat Empire ajută la re-definirea și prelungirea taliei. Spre deosebire de alte rochii și fuste care stau pe șolduri sau talie, Empire Cuts Puneți cusătura centrală direct sub bustul dvs. Acest lucru adaugă într-adevăr o mulțime de lungime în figura dvs.
Metoda 3 din 11:
Alegeți articole de îmbrăcăminte cu heme diagonale.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 3
1. Diagonal Hems ajuta talia ta arata un pic mai mult. Cea mai mică secțiune mai mică a cămășii ajută la adăugarea unei lungimi la trunchiul dvs., în timp ce capătul mai scurt oferă echipamentul dvs. un pic de structură. Căutați prin dulapul sau magazinul dvs. pentru topurile în diagonală, pentru a încerca acest aspect rece și dinamic!
Metoda 4 din 11:
Rochie monocromatic.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 4
1. Alegeți vârfurile și fundul în culorile potrivite. Pușcă prin dulapul tău și caută orice pantaloni, fuste sau bluze care sunt aceeasi culoare. Se împerechează aceste elemente pentru a crea un costum cu adevărat dinamic, coeziv. Culoarea unică face ca talia să arate mult mai mult.
  • De exemplu, ați putea purta o bluză de marină cu o pereche de marfă de pantaloni.
Metoda 5 din 11:
Purtați articole de îmbrăcăminte de cădere.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 5
1. Drop-talie rochii si tops fac talia arata mult mai mult. După cum sugerează și numele, cusăturile de rochie de rulare cad în jurul șoldului în loc de bustul sau talia. Acest lucru se prelungește cu adevărat trunchiului, care este minunat dacă aveți o talie scurtă.
Metoda 6 din 11:
Încercați topurile de gât.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 6
1. Un neckline dramatic vă ajută să vă prelungi trunchiul. Acest tip de neckline vă ajută să vă arătați talia mai mult decât este de fapt. Lungime medie și lung, dramatică, dramatică, sunt foarte mari, cu o talie scurtă.
  • Stați departe de topurile cu barca-gât - acestea pot face ca talia să arate mult mai scurtă.
Metoda 7 din 11:
Purtați un sutien ridicat.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 7
1. Un sutien bine sprijinit ajută la maximizarea trunchiului. Din păcate, un sutien slab și mai puțin de susținere lasă bustul dvs. un pic droopie, care nu profită la maximum de acest tip de corp. În schimb, magazinul pentru un sutien care se ridică și susține bustul - acest lucru vă ajută să vă maximizați cu adevărat trunchiul.
  • Poate ajuta la verificarea dublării și Re-măsurați dimensiunea sutienului Înainte de a ridica sutiene noi.
Metoda 8 din 11:
Alegeți centurile subțiri.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 8
1. Apuca o centură care este /2 în 1.3 cm) sau mai subțire. Din păcate, curelele pot fi o pantă alunecoasă dacă aveți o bandă scurtă de talie-ciudat să iau o mulțime de spațiu și să-ți accentuați cu adevărat talia scurtă. În schimb, săturați-vă prin dulapul dvs. pentru o centură cu adevărat subțire, care adaugă o dimensiune suplimentară la costumul dvs., fără a fi supra-the-top.
  • Curelele cu minciuni funcționează bine dacă aveți o talie scurtă. Tu legați această centură foarte slăbită în jurul taliei dvs. și lăsați-o în mod natural într-o formă de V.
Metoda 9 din 11:
Alegeți accesorii dangling.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 9
1. Accesorii lungi adăugați o anumită lungime la costumul dvs. Apucați o eșarfă lungă sau colier, care ajută la schimbarea focalizării costumului dvs. Alegeți accesoriile care ajută la redirecționarea ochiului la diferite secțiuni ale costumului dvs. și atrageți atenția de la zona taliei.
  • De exemplu, colierele pandantive sunt o opțiune mare de accesorii.
Metoda 10 din 11:
Nu vă puneți în cămașă.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 10
1. Lăsați-vă topurile draping sau jumătate ascunse. Tucking în partea de sus poate face costumul tău să arate un pic dezechilibrat, care nu este super minunat. În schimb, lăsați-vă să vă încurcați deasupra taliei sau o parte din ea în talie.
  • De exemplu, vă puteți pune în partea de sus în fața butonului buricului și lăsați restul.
Metoda 11 din 11:
Evitați jachetele tăiate.
  1. Imagine intitulată Rochie O talie scurtă Pasul 11
1. Jachetele tăiate tind să-ți accentueze talia. Când îmbrăcați o talie scurtă, lungimea este numele jocului. Din păcate, jachetele tăiate stau aproape de talie și fac costumul tău un dezechilibrat.

sfaturi

Opriți-vă de un croitor dacă pantalonii se simt prea mult timp. Ei pot ajusta creșterea un pic, astfel încât pantalonii tăi să arate mai mult cu forma corpului.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar