Cum de a alege dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online

În timp ce cumpărăturile de încălțăminte este cel mai bine făcut în persoană, puteți economisi adesea timp și bani, căutând noi încălțăminte online. Deoarece nu puteți atinge fizic sau examinați un pantof dintr-o listă de magazine digitale, examinați-vă propriile picioare pentru a obține o idee despre cât timp, larg și arcuit sunt. Când aveți o idee mai bună despre dimensiunea și forma fizică a piciorului, puteți selecta o dimensiune a pantofului care va oferi o potrivire mai confortabilă pentru dvs!

Pași

Partea 1 din 2:
Verificarea formei și dimensiunii piciorului
  1. Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 1
1. Setați o bucată de hârtie pe o suprafață plană. Luați o foaie de hârtie de imprimantă și plasați-o pe podea sau o altă zonă plană. Verificați că piciorul dvs. se poate potrivi în parametrii hârtiei - dacă nu, selectați o foaie mai mare. Aranjați foaia într-o zonă sigură, interioară, unde nu veți avea niciun risc de alunecare.
  • Pentru a oferi o suprafață mai robustă de măsurare, luați în considerare stabilirea hârtiei imprimantei în funcție de perete.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 2
    2. Centrați-vă piciorul în mijlocul hârtiei. Îndepărtați ciorapi, ciorapi sau ciorapi, apoi plasați piciorul pe partea superioară a hârtiei. Verificați că piciorul dvs. nu se termină de pe pagină și că există suficient spațiu pentru a urmări în jurul perimetrului.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 3
    3. Traceți în jurul piciorului dvs. cu un creion pentru a crea o schiță exactă. Încercați să păstrați schița cât mai aproape de marginea piciorului posibil, astfel încât desenul poate fi corect. Dacă vă aflați dificil să vă urmăriți imediat întregul picior, încercați să lucrați în secțiuni.
  • Luați în considerare solicitarea unui prieten sau unui membru al familiei să vă ajute cu acest lucru, deoarece ar putea obține o schiță mai precisă.
  • În funcție de piciorul tău, cea mai înaltă deget toe ar putea fi degetul mare, sau ar putea fi degetul de la picioare lângă degetul tău mare! Verificați dublu schița dvs. pentru a vă asigura că este corect înainte de a continua.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 4
    4. Repetați acest proces pentru a măsura piciorul opus. Setați o nouă bucată de hârtie pe o suprafață plană, apoi plasați piciorul în centrul foii. Încă o dată, utilizați un creion pentru a urmări perimetrul, menținând schița de-a lungul marginii piciorului. Când ați terminat urmărirea, setați bucata de hârtie deoparte împreună cu schița dvs. originală.
  • Luând 2 măsurători vă ajută să vedeți dacă dimensiunile piciorului sunt chiar sau disproporționate.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 5
    5. Măsurați lungimea schițelor cu un conducător. Centrată o conducătoare sau o bandă de măsurare de-a lungul porțiunii călcâie a desenului, asigurându-vă că instrumentul de măsurare trece prin centrul schiței. Măsurați în partea de sus a celei mai înalte toe toe, apoi verificați pentru a vedea ce spune curentul sau banda de măsurare. Repetați acest proces cu ambele schițe pentru a obține o idee exactă a dimensiunii pantofului dvs.
  • Este posibil să ajute la scăderea măsurătorilor exacte pe o bucată separată de hârtie.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 6
    6. Determinați dimensiunea pantofului prin compararea măsurătorilor la o listă oficială. Căutați online pentru a găsi o diagramă precisă a dimensiunii pantofului pentru țara sau regiunea dvs. Găsiți măsurătorile piciorului pe diagramă pentru a vedea care grupă de dimensiune vă potriviți. Dacă picioarele dvs. sunt 2 dimensiuni diferite, asigurați-vă că comparați ambele măsurători față de grafic.
  • Conversia dimensiunea pantofului Dacă intenționați să faceți cumpărături de pe un site internațional.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 7
    7. Verificați diametrul schiței pentru a vedea dacă aveți picioare largi sau înguste. Luați un conducător sau o bandă de măsurare și puneți-o orizontal pe schița piciorului. Aliniați instrumentul de măsurare, astfel încât acesta se întinde pe cele două părți mai largi ale picioarelor dvs., ceea ce vă va oferi un rezultat mai precis. Jot în jos măsurarea exactă, apoi căutați online pentru a compara rezultatele dvs. la o diagramă de dimensionare a lățimii.
  • Cele mai largi părți ale picioarelor tale sunt direct sub picioarele tale mari și piggy toe.
  • Lățimea picioarelor tale este proporțională cu dimensiunea globală. De exemplu, dacă picioarele dvs. sunt o dimensiune 7 și 3.8 în (9.7 cm) Wide, ați putea să le clasificați la fel de largi. Cu toate acestea, dacă picioarele tale sunt o dimensiune 10, atunci picioarele tale ar fi considerate a avea o lățime medie.
  • Verificați diagramele de pe acest site pentru a vedea cât de mari sau înguste sunt picioarele dvs.: http: // SizeCharter.com / îmbrăcăminte-fit-and-măsură / înțelegere-pantofi.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 8
    8. Îndepărtați piciorul în apă pentru a vedea dacă aveți arcade ridicate sau joase. Puneți piciorul într-o găleată de apă rece, apoi pas pe o bucată de carton. Scoateți piciorul din foaie, apoi examinați amprenta care este rămase. Dacă puteți vedea cea mai mare parte a piciorului dvs., probabil că aveți arcuri mici. Dacă jumătate din piciorul dvs. nu este vizibil în amprentă, aveți arcade înalte.
  • Dacă puteți vedea despre piciorul dvs. în amprentă, probabil că aveți arcuri normale.
  • Știați? În timp ce arcurile nu influențează dimensiunea piciorului, ele influențează tipurile de pantofi pe care le puteți purta confortabil. Dacă aveți un arc plat, sunteți mai bine să faceți cumpărături pentru pantofi cu stradă vastă. Dacă aveți un arc înalt, ar trebui să căutați încălțăminte care oferă o amortizare suplimentară.

    Partea 2 din 2:
    Evaluarea listei de pantofi
    1. Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 9
    1. Comparați dimensiunea pantofului la diagrama furnizată de pe site-ul magazinului. Înainte de a căuta un anumit tip de pantof, căutați site-ul web pentru o diagramă de dimensionare care se referă la brand. În timp ce majoritatea graficelor vor fi similare, rețineți că unele branduri ar putea oferi recomandări diferite de dimensionare. Găsiți propriile măsurători ale încălțămintei pe diagramă pentru a obține o idee despre dimensiunea pantofului să se potrivească cel mai bine.
    • Multe site-uri web vă permit să restrângeți parametrii de căutare prin dimensiunea pantofului. Vedeți dacă această opțiune este disponibilă în timp ce navigați!
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 10
    2. Citiți descrierea pentru a obține o idee despre materialele pantofului. Rețineți că pantofii sintetici tind să includă materiale precum spandex, acrilic, poliester, nailon sau acetat, ceea ce indică faptul că încălțămintea este mai flexibilă și respirabilă. Fiți precauți atunci când cumpărături pentru încălțăminte făcute din materiale mai grele, cum ar fi pielea, care se poate simți rigid în jurul picioarelor dvs. cu utilizare pe termen lung.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 11
    3. Căutați listarea pentru recomandări speciale de dimensionare. Verificați partea inferioară a listei pentru orice note sau orientări ale producătorului care ar putea fi importante pentru a lua în considerare. În funcție de modelul de pantofi sau de brand, unele încălțăminte pot rula în mod constant mici, înguste sau mari. Având în vedere acest lucru, încercați să factor în acest sfat ori de câte ori achiziționați o pereche de pantofi online.
  • De exemplu, dacă o listă pentru cizme de drumeții afirmă că pantofii tind să ruleze mari, să achiziționeze o pereche care este o jumătate sau o dimensiune mai mică decât dimensiunea obișnuită.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 12
    4. Verificați lista de produse pentru recenzii clienți. În afară de recomandările personale ale companiei, a se vedea dacă alți clienți s-au bucurat purtând pantofii pe care au cumpărat-o. Dacă clienții anteriori nu au fost mulțumiți de achizițiile lor, căutați cuvinte cheie în revizuirea care indică de ce. S-ar putea să fiți capabili să obțineți câteva informații valoroase în cât de bine se potrivește pantoful și dacă aveți nevoie să îl cumpărați într-o dimensiune mai mare sau mai mică.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 13
    5. Cumpărați pantofi ascuțiți într-o dimensiune mai mare, astfel încât picioarele dvs. să nu se simtă înghesuiți. Dacă căutați încălțăminte ascuțită, ca apartamente, pantofi de îmbrăcăminte sau tocuri, verificați listarea dimensiunilor pentru a vedea ce sunt opțiunile dvs. Deși poate părea practic de a cumpăra pantofi în dimensiunea dvs. exactă, vă puteți stabili pentru crampe și ciupit. În schimb, cumpărați pantofii într-o dimensiune ½ sau întreagă mai mare.
  • De exemplu, dacă doriți să cumpărați o pereche de tocuri ascuțite, dar aveți dimensiunea de 6 metri, optați pentru o pantof de dimensiune de 6½ sau 7.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului când faceți cumpărături online Pasul 14
    6. Comandați pantofii sezonieri într-o dimensiune mai mare pentru a se potrivi cu vremea. Utilizați prudență la achiziționarea de cizme, sandale sau alte încălțăminte folosite în special temperaturile calde sau reci. Rețineți că unele picioare tind să se umfle în vreme mai caldă, ceea ce vă poate face ca dimensiunea normală a pantofului să pară strânsă și incomodă. În vreme rece, pantofii strânși tind să-ți facă picioarele să se simtă mai rece. Ținând cont de acest lucru, comandați încălțămintea dvs. sezonieră într-o dimensiune ½ sau întreagă mai mare decât de obicei ați cumpăra.
  • De exemplu, dacă sunteți o dimensiune 10, cumpărați o pereche de cizme de iarnă într-o dimensiune 10½ sau 11.
  • Imagine intitulată Alegeți dimensiunea pantofului atunci când faceți cumpărături online Pasul 15
    7. Du-te cu dimensiunea mai mare dacă picioarele tale sunt 2 dimensiuni diferite. Din păcate, marea majoritate a magazinelor online nu vă oferă o opțiune de a cumpăra 2 pantofi de dimensiuni diferite ca pereche. Dacă picioarele dvs. sunt inegale, utilizați măsurarea piciorului dvs. mai lung atunci când investiți într-un nou set de pantofi online.
  • De exemplu, dacă piciorul stâng este o dimensiune 8.5 și piciorul drept este o dimensiune 9, cumpără pantofi care sunt o dimensiune 9.
  • sfaturi

    Verificați site-ul magazinului pentru a vedea dacă au o politică de returnare echitabilă. Dacă nu puteți returna pantofii după ce le-ați încercat, poate doriți să vă luați afacerea în altă parte.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Conducător sau bandă de măsurare
    • Apă
    • Foaia de carton
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar