Cum de a alege dreptul vibram cinci degete

Vibram cinci pantofi (VFF) sunt ideale pentru cei interesați de funcționarea în stil minimalist sau desculț. Mulți oameni cred că acest stil natural de funcționare îmbunătățește poziția dvs. și întărește mușchii importanți în picioare. Există mai multe modele diferite de încălțăminte VFF disponibile pentru a alege de la nivelul de activitate și preferințele de încălțăminte.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea dimensiunii pantofului
  1. Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 1
1. Așezați un conducător pe podea împotriva unui zid. Alegeți un perete care este neted și plat. Apoi, plasați un conducător rigid din lemn, metal sau plastic perpendicular pe perete. Conducătorul ar trebui să formeze un unghi de nouăzeci de grade cu peretele. Asigurați-vă că cea mai mică parte numerică a conducătorului este cea mai apropiată de perete.
  • Sfârșitul conducătorului trebuie să fie complet spălat cu suprafața peretelui. În caz contrar, măsurătorile dvs. vor fi incorecte.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul potrivit Cinci degete Pasul 2
    2. Măsurați-vă picioarele. Puneți piciorul pe conducător. Călcâiul tău ar trebui să atingă peretele, dar nu a apăsat împotriva ei. Apoi, măsurați-vă piciorul de la călcâi la cea mai lungă toe. Înregistrați acest număr și măsurați celălalt picior. Utilizați măsurarea mai mare pentru a determina dimensiunea pantofului.
  • Măsurați picioarele la sfârșitul zilei sau după o lungă perioadă de timp. Picioarele tale vor fi la cele mai mari.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 3
    3. Calculați dimensiunea pantofului. Uită-te pe site-ul vibram cinci degete pentru a găsi calculatorul dimensiunii pantofului. Această diagramă va afișa mai multe măsurători ale piciorului (în inci) și dimensiunile lor de încălțăminte din SUA și UE corespunzătoare. Aceste măsurători sunt afișate atât în ​​dimensiunile bărbaților, cât și ale femeilor.
  • De exemplu, dacă cumpărați pantofi pentru bărbați și piciorul dvs. este de 12 centimetri lungime, veți cumpăra un pantof de 13-14 din SUA (48 UE).
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 4
    4. Încercați diferite dimensiuni. Degetele de la picioare și călcâiul ar trebui să se potrivească confortabil în secțiunile lor respective. Cel mai lung toe trebuie să perie abia capătul manșonului său de la picioare. Este bine dacă sfârșitul degetelor de la picioare nu atingeți deloc pantoful. Cu toate acestea, ar trebui să aveți mai mult spațiu pentru a vă întinde degetele de la picioare.
  • Ar trebui să vă puteți ridica degetele de la picioare fără restricții suplimentare. Dacă nu, încercați un pantof mai mare.
  • Simțiți-vă picioarele de picioare contactați podeaua ca și cum ați merge fără pantofi.
  • Dacă piciorul dvs. se alunecă, încercați unul mai mic.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui model de pantofi
    1. Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 5
    1. Alegeți un pantof de sex masculin sau feminin. Pantofii masculi sunt ușor mai largi la mingea de la picior și mai mult în degetele de la picioare decât pantofii feminini. Indiferent de sexul dvs., dacă aveți picioare largi, poate doriți să luați în considerare obținerea pantofilor bărbaților. În mod similar, dacă aveți picioare foarte înguste, luați în considerare cumpărarea pantofului feminin.
    • Când aveți îndoieli, încercați ambele modele. Mulți oameni cu picioare largi constată că ambele modele sunt confortabile.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 6
    2. Cumpărați pantofi pentru exerciții de lumină. Dacă veți purta pantofii în interiorul unei sală de gimnastică sau în jurul casei, puteți cumpăra modelele minimaliste. Căutați pantofi cu tălpi subțiri și material respirabil. Comercianții cu amănuntul sortează modelele de încălțăminte după activitate, deci căutați modele care se află în categoriile "Running" și "Casual".
  • Modelele Bikila și KSO sunt alegeri populare pentru utilizarea de zi cu zi și exerciții interioare ușoare.
  • Pentru utilizarea casual în interior, alegeți modelele clasice și VI-S.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 7
    3. Achiziționați pantofi pentru utilizarea în aer liber. Dacă veți purta pantofii în timp ce alergi afară, faceți sporturi de apă, sau alpinism, alegeți unul dintre modelele grele. Căutați pantofi cu tălpi groase și acoperire de protecție peste partea superioară a piciorului.Când vă uitați la categoriile de modele, alegeți pantofi care sunt enumerați ca "formare și fitness", "watersports" și "în aer liber".
  • Modelele Spyridon, KSO și V-Run sunt alegeri populare pentru utilizarea grele.
  • Pantoful Signa este cel mai popular model de sport de apă.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 8
    4. Alegeți un model cu Velcro sau Lacații. Velcro atașamentele sunt ușor de pus și, de obicei, suportă elementele mai bune decât lacesul. Cu toate acestea, pantofii dresați pot găzdui o gamă mai largă de forme de picior. Prin strângerea lacesului, oamenii cu arcade înalte sau picioare plate pot purta aceste pantofi mai confortabil.
  • Dacă aveți arcade înalte, picioare plate sau o altă preocupare a piciorului, cum ar fi piciorul lui Morton, discutați cu un medic înainte de a purta aceste pantofi. În caz contrar, vă puteți răni picioarele.
  • Partea 3 din 3:
    Cumpărați pantofii
    1. Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 9
    1. Vizitați un comerciant cu amănuntul local. Căutați comercianții cu amănuntul care sunt enumerați ca vibram autorizat cinci cu amănuntul comercianți cu amănuntul. Aceste magazine vă vor vinde produsul autentic, spre deosebire de imitații subțire sau pantofii de mâna a doua. Găsiți comercianții cu amănuntul autorizați vizitând site-ul Vibram Five Fingers și făcând clic pe opțiunea "Locator magazin".
    • Ori de câte ori este posibil, cumpărați pantofii în persoană. Veți putea încerca o varietate de dimensiuni și modele înainte de a cumpăra o pereche.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 10
    2. Cumpărați pantofii de pe site-ul Vibram. Puteți cumpăra aceste pantofi direct de la producător, comandându-le online. Unii oameni preferă să facă acest lucru deoarece prețul este, în general, mai mic. Cu toate acestea, dacă cumpărați o pereche de pantofi și nu se potrivesc, va trebui să le trimiteți înapoi la producător pentru o rambursare.
  • Dacă este posibil, vizitați un distribuitor local și încercați câteva perechi de pantofi pentru a vedea ce dimensiune se potrivește. Utilizați aceste informații pentru a vă ajuta să comandați pantofi online.
  • Imagine intitulată Alegeți vibramul drept cinci degete Pasul 11
    3. Cumpărați de la un comerciant autorizat online. Unii oameni preferă să-și cumpere pantofii din alte surse online pentru a profita de cupoane și cărți cadou. Cu toate acestea, fiți conștienți de faptul că unele magazine online vinde falsuri ieftine sau produse furate în loc de pantofii autentici. Căutați cuvintele "distribuitor oficial" în descrierea produsului sau titlul site-ului pentru a determina validitatea vânzătorului.
  • Puteți găsi reduceri și cupoane pentru multe magazine online, făcând o căutare simplă pe Internet.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme cu mirosul piciorului, cumpărați șosete specializate pentru încălțămintea dvs. Rețineți că șosetele vor face ca pantofii să se potrivească mai strâns.
  • Rularea în pantofii minimalist este diferită de rularea în pantofi de tenis. Va dura ceva timp pentru a vă obișnui.
  • Curățați-vă picioarele înainte de a purta aceste pantofi pentru a reduce problemele de miros de picior.
  • Avertizări

    Aceste pantofi conțin latex. Evitați să le purtați dacă sunteți alergic.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar