Cum de a sparge pantofii din piele de brevet

Pantofi din piele de brevet, cu strălucirea lor distinctivă, fac o adăugare izbitoare și distractivă a oricărui garderobă. Pantofii din piele de brevet modern își strânge stralucirea dintr-o acoperire subțire de plastic peste piele. Din păcate, acest finisaj din plastic face pantofi din piele de brevet inflexibil și greu de întins. Minimizați nevoia de a rupe prin cumpărarea de pantofi care se potrivesc bine și luând câteva măsuri de bază pentru a vă proteja picioarele. Vă puteți întinde pantofii de piele de brevetă prea strânsă, un pic cu căldură blândă de la un uscător de păr sau cu un kit de întindere a pantofului.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând noi pantofi mai confortabil
  1. Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 1
1. Cumpărați pantofi care se potrivesc bine. Să minimalizeze nevoia de a se întinde sau de a sparge pantofii din piele de brevet care sunt deja potrivite pentru dvs. Deoarece pielea de brevet este rigidă și neiertătoare, nu veți putea schimba foarte mult - poate un sfert de dimensiune a pantofului, cel mult. Aveți potriviți pentru încălțăminte din magazin și încercați câteva perechi înainte de a cumpăra. Uită-te la următoarele atunci când încerci pe pantofi din piele de brevet:
  • Asigurați-vă că degetele de la picioare nu se simt stoarse sau zdrobesc.
  • Alegeți un pantof care este confortabil în călcâie. Partea din spate a pantofului nu trebuie să-ți frece călcâiul sau să alunece când te plimbi.
  • Să notați cum se simte pantoful în jurul minge al piciorului. Aceasta este cea mai largă parte a piciorului tău, deci căutați un pantof care permite ca mingea piciorului să stea confortabil.
  • Testați pantofii cu tipul de șosete pe care le-ați purta în mod normal cu acele pantofi. Asigurați-vă că se potrivesc confortabil cu șosetele obișnuite.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 2
    2. Creșteți treptat timpul de uzură, cu creșteri de 10 minute. S-ar putea să fiți tentați să luați imediat noi pantofi pentru o noapte în oraș, dar aceasta este o rețetă pentru picioarele dureroase. Cumpărați pantofii din piele de brevet înainte de momentul în care intenționați să le purtați și să petreceți câteva zile, purtându-le pentru perioade scurte de lucru la domiciliu sau la locul de muncă. Începeți să le purtați timp de 10 minute la un moment dat și apoi să vă măriți timpul de uzură cu încă 10 minute. Continuați să faceți acest lucru peste câteva zile până când sunteți confortabil purtați (și plimbându-vă în jurul) pantofii pentru o oră întreagă.
  • Timpul total de rupere va depinde de o mulțime de factori, inclusiv de ce fel de material este fabricat și cât de bine pantofii se potrivesc cu.
  • Pantofii dvs. pot dura oriunde de la câteva zile până la câteva săptămâni să se simtă confortabil. Pantofii cu tălpi din piele durează mai mult timp să se rupă decât pantofii cu tălpi de cauciuc.
  • Prima dată când vă purtați pantofii, încercați să vă păstrați timpul de uzură la cel mult 2-3 ore.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 3
    3. Purtați pantofii cu șosete groase de 1-2 ore pe zi timp de câteva zile. Șosetele groase pot întinde ambele pantofi și pot proteja picioarele de la ciupituri și blistere, deoarece pantofii dvs. se adaptează la picioarele dvs. (și invers). Petreceți câteva ore în fiecare zi, purtând pantofii în jurul casei cu șosete groase. În cele din urmă, pantofii trebuie să se extindă puțin și să se simtă mai confortabil cu șosete sau ciorapi obișnuiți.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 4
    4. Pad zonele problematice pentru a preveni blisterele și durerea. În timp ce tu și pantofii tăi se ajustează unul la celălalt, puteți minimiza disconfortul dvs. prin punerea de acoperiri de protecție pe pete sensibile, cum ar fi tocurile și buni sau bunioni. Verificați farmacia sau magazinul de pantofi pentru produsele care se potrivesc nevoilor dvs., cum ar fi:
  • Blisterul perne
  • Bunion Pads
  • Bandaje adezive
  • Bandă chirurgicală
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 5
    5. Hidratați picioarele pentru a reduce fricțiunea. O mulțime de disconfort legate de încălțăminte este cauzată de pantofi care se freacă pe picioare. Minimizați blisterele și durerile legate de frecare prin frecare o mică loțiune, jeleu de petrol sau antiperspirant pe picioare înainte de alunecare pe pantofii tăi. Concentrați-vă pe punctele care tind să obțină cele mai iritate.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 6
    6. Dă-ți picioarele o pauză dacă încep să rănească. Dacă picioarele dvs. încep să rănească sau să dezvolte blistere, să le dați ceva timp pentru a vindeca înainte de a purta pantofii din nou. Luați în considerare aducerea unei perechi confortabile de pantofi pentru a vă schimba dacă trebuie să purtați pantofii de piele de brevet pentru o lungă perioadă de timp în timpul perioadei de spargere.
  • Este, de asemenea, o idee bună să păstrați bandajele adezive și pernele blistere asupra dvs., în cazul în care ați terminat blocați fără o schimbare de pantofi.
  • Imagine intitulată pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 7
    7. Păstrați-vă pantofii pe un copac de pantofi pentru a le ajuta să-și păstreze forma. De când nu vă purtați pantofii, puneți-i pe un copac de pantofi. Un arbore de pantofi este un dispozitiv în formă de picior, la fel ca un strat de pantof. Arborele de pantofi vă va ajuta să vă mențineți forma încălțămintei atunci când nu este utilizat, ceea ce este foarte util în timpul perioadei de spargere.
  • Copacii de încălțăminte sunt variabile în preț și design, dar tind să costă oriunde de la $ 10 USD la 35 USD.
  • Unii arbori de încălțăminte funcționează, de asemenea, ca întinderi de încălțăminte.
  • Metoda 2 din 3:
    Întinzându-ți pantofii cu un uscător de păr
    1. Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 8
    1. Pune pe o pereche de șosete groase. Utilizați șosete termice grele sau straturi pe câteva perechi de șosete obișnuite de bumbac. Șosetele groase vă vor ajuta să forțați pantoful să se deschidă un pic mai larg când îl întindeți.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevete Pasul 9
    2. Puneți pantofii din piele de brevet. Odată ce șosetele sunt aprinse, stoarceți picioarele în pantofii pe care doriți să-l întindeți. Acest lucru poate dura un pic de efort, dar șosetele groase vă vor ajuta să vă protejați picioarele de la frecare și de ciupit.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 10
    3. Suflați aerul fierbinte pe pantof cu un uscător de păr în izbucniri de 20 de secunde. Cu pantofii și șosetele dvs., treceți ușor aerul fierbinte dintr-un uscător de păr peste părțile strânse ale pantofului dvs. Setați uscătorul pe căldură medie. Nu faceți acest lucru pentru mai mult de 20 de secunde la un moment dat, deoarece prea multă căldură poate deteriora pielea și finisajul. Lăsați-vă pantofii să se răcească puțin, apoi treceți peste ei din nou. Scopul pentru o perioadă de încălzire totală de 2-3 minute.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 11
    4. Mișcați și întindeți-vă picioarele pe măsură ce vă încălziți pantofii. În timp ce aplicați căldura, flexați-vă picioarele în interiorul pantofilor. Obținerea în mișcare a pielii va ajuta să o înmoaie și să o facă mai pliabilă.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 12
    5. Lăsați-vă pantofii să se răcească pe picioarele voastre. Nu vă scoateți pantofii de îndată ce ați făcut-o să se răsucească cu aer cald. Permiterea pantofilor să se răcească cu picioarele încă în ele, îi vor ajuta să se conformeze dimensiunii și formei picioarelor voastre. Mers pe jos în timp ce pantofii tăi răciți, poate ajuta, de asemenea, slăbiți pielea și formați-o la picior.
  • Imagine intitulată pauză în pantofii din piele de brevet Pasul 13
    6. Încercați pantofii cu șosete regulate după ce s-au răcit. După ce ți-ai bătut pantofii cu căldură de câteva ori și le-a permis să se răcească, să-ți scoți pantofii și să scoată șosetele groase. Încercați din nou pantofii cu șosetele sau ciorapii pe care ați purta în mod normal și vedeți cum se potrivesc. Dacă încă se simt puțin strânși, repetați tratamentul termic. Este posibil să aveți nevoie de 2-3 tratamente pentru a vedea o diferență.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind o targă de pantofi
    1. Imagine intitulată pauză în pantofi din piele de brevete Pasul 14
    1. Întindeți puncte problematice cu o targă de minge și inel. O targă de minge și inel, care arată un pic ca o pereche uriașă de clești, oferă o întindere vizată într-o anumită parte a încălțămintei (E.G., peste un bunion). Puneți o pungă de sandwich din plastic peste pantof pentru a proteja finisajul. Introduceți partea minge a treptei în pantof în punctul în care doriți să o întindeți și să strângeți întinderea. Strângeți clema pe mânere pentru ao menține în poziție și lăsați peste noapte.
    • Deoarece pantofii din piele de brevet sunt destul de inflexibili, este posibil să fie necesar să repetați acest proces de mai multe ori pentru a obține suficientă întindere.
    • Veți observa o bătaie pe pantof după ce ați decolat întinderea. Pe măsură ce purtați pantoful, această ciocnire va dispărea în cele din urmă.
    • Stretchers cu bile și inelul poate fi scump, cu modele mai puțin costisitoare începând de la aproximativ 40 USD și modele mai scumpe care rulează în jurul valorii de 70 USD.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 15
    2. Adăugați lungimea și lățimea cu o targă de pantofi cu 2 căi. Stretchii de încălțăminte cu două căi se încadrează în pantof ca un picior și pot fi extinse lungime și lățime. Introduceți întinderea pantofului în pantof și rotiți lent mandatul pentru a extinde întinderea în interiorul pantofului. Odată ce ați deschis întinderea la lungimea și lățimea dorită, lăsați-o în pantof timp de 24-48 de ore. Repetați după cum este necesar.
  • Aveți grijă să nu vă întindeți pantoful prea mult sau prea repede sau puteți deteriora pantoful.
  • Adăugați treptat mai multă întindere prin extinderea intermediarii cu o singură întoarcere a manivela o dată la fiecare 8 ore.
  • Stretchii de încălțăminte cu două căi vin într-o varietate de stiluri, iar unele pot fi echipate cu "poduri de presiune" pentru a viza zonele problematice. Modelele inferioare încep de aproximativ 10 USD și modelele mai scumpe costă aproximativ 50 USD USD.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 16
    3. Utilizați un șosete sau un ziar pentru o întindere mai blândă. Dacă vă este frică că un strat de pantof ar putea fi un pic prea aspru asupra pielii delicate de brevete, puteți extinde ușor interiorul pantofului dvs. prin împingerea unei șosete laminate, un ziar plin de răsturnare sau chiar un cartof de dimensiuni reduse în degetul picioarelor și lăsându-l peste noapte.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevete Pasul 17
    4. Aplicați spray-uri de întindere a încălțămintei cu prudență. Există o varietate de spray-uri de întindere a încălțămintei și tratamente disponibile pentru a condiționa pielea și fac mai ușor să se întindă. Cu toate acestea, finisajul special din plastic pe pantofii din piele de brevet poate limita eficacitatea acestui tratament. Dacă alegeți să încercați spray-ul de întindere a încălțămintei, verificați eticheta pentru a vă asigura că produsul este sigur pentru utilizarea pe piele de brevet.
  • Imagine intitulată Pauză în pantofi din piele de brevet Pasul 18
    5. Lăsați-o profesioniștilor dacă sunteți îngrijorat de pantofii dvs. Dacă nu sunteți încrezători în capacitatea dvs. de a vă întinde pantofii fără a le deteriora, luați-le la un profesionist de reparare a încălțămintei. Cineva care este experimentat în manipularea pantofilor delicat și scump poate avea o idee mai bună despre cât de mult vă poate întinde pantofii și ce tehnici vor funcționa cel mai bine pentru a obține rezultatul dorit.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Șosete groase
    • Perne blister, bandă chirurgicală sau altă acoperire de protecție protectoare
    • Loțiune, jeleu de petrol sau antiperspirant
    • Uscător de păr
    • Arbore de încălțăminte
    • Stretcher de pantofi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar