Cum să cumpărați pantofi online

Shopping Shopping pot fi o mulțime de distracție, dar uneori doriți doar să o faceți din confortul canapelei sau patului propriu! Cumpărarea de pantofi online este convenabil și vă oferă tone de opțiuni pentru a alege, dar poate fi, de asemenea, greu dacă nu sunteți sigur de dimensiunea dvs. sau ce va simți pantoful când îl purtați. Câteva trucuri simple vă pot ajuta să restrângeți în dimensiunea potrivită și să alegeți cel mai bun distribuitor pentru a vă asigura că pantofii dvs. apar exact așa cum doriți!

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea unui comerciant online
  1. Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 1
1. Uită-te pe site-uri de încredere sau de marcă recunoscută sau magazin. Pentru pantofii de cea mai înaltă calitate, este mai bine să faceți cumpărături pe site-urile magazinului sau de marcă pe care le cunoașteți și încredere. Deși ați putea găsi prețuri mai bune de la vânzătorii terțe, nu veți avea aceeași garanție că încălțămintea dvs. va fi de bună calitate sau chiar produsul potrivit. Stick la site-urile oficiale de marcă și la magazinele recunoscute în care aveți încredere în cel mai bun serviciu și produse.
  • Verificați pagina site-ului "Despre" și răsfoiți un pic pentru a vă asigura că este legitim. Site-ul web ar trebui să fie bine conceput fără glitches sau greșeli, iar fiecare produs ar trebui să aibă propria pagină cu o descriere și informații de dimensionare.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 2
    2. Alegeți un magazin cu o politică bună de returnare. Chiar dacă cumpărați dimensiunea și stilul potrivit, există o șansă bună că veți mai fi nevoie să vă întoarceți pantofii. Înainte de a cumpăra, citiți în întregime politica de returnare a magazinului și știți ce se așteaptă să facă întoarcerea. Va trebui să plătiți pentru el? Veți primi banii returnați pe cardul dvs. de credit sau ați dat ca credit de magazin?
  • Unele magazine vă vor permite să faceți returnări gratuite, în timp ce altele oferă opțiunea de întoarcere în magazin, dacă este convenabil. Căutați o politică cât mai cuprinzătoare posibil, și este convenabil pentru dvs.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 3
    3. Comanda de la un brand pe care l-ai cumpărat înainte de a vă cunoaște dimensiunea. Dimensionarea într-o singură marcă tinde să fie destul de consistentă, deci dacă vă cunoașteți dimensiunea într-un singur pantof, există o șansă bună că veți fi același în alt stil. Acest lucru este valabil mai ales dacă cumpărați pantofi în același stil sau un stil similar. Dacă ați cumpărat deja o pereche de adidași Nike, de exemplu, veți folosi probabil aceeași dimensiune pentru o pereche de pantofi de baschet Nike.
  • Acest lucru nu este întotdeauna adevărat, dar este un loc bun pentru a începe să vă asigurați cât mai aproape posibil.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 4
    4. Intrați în magazin și încercați mai întâi pantoful înainte de a cumpăra, dacă puteți. Dacă nu ați mai cumpărat niciodată de la un anumit brand, o tehnică excelentă pentru a vă asigura că dimensiunea corectă este să încercați mai întâi într-un magazin. Acest lucru este util în special dacă ați găsit aceleași pantofi la vânzare online - puteți să le mărim corect în magazin, apoi să le ordonați online pentru a obține o afacere mai bună.

    Bacsis: Când intri în magazin, vei avea, de asemenea, bonusul adăugat de a testa pantofii pentru confort și calitate în persoană.

  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea perechii potrivite
    1. Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 5
    1. Cumpărați o pereche de pantofi care se potrivesc cu ocazia. De ce aveți nevoie de pantofi pentru? Gândiți-vă la ceea ce ar fi potrivit pentru ocazia sau evenimentul pe care doriți să purtați pantofii, luând în considerare codul de îmbrăcăminte și ce alte persoane vor purta. Încercați să nu obțineți pantofi și să cumpărați pantofi pe care nu sunteți sigur că veți avea nevoie de un anumit scop sau o ocazie - veți ajunge să cheltuiți mult mai mulți bani în acest fel.

    Ce pantofi ar trebui să cumpăr ..

    ...muncă? Un stil confortabil, sensibil, cum ar fi Loafers sau apartamente de balet.

    ...o noapte formală? Pentru bărbați, un pantof din piele clasică. Pentru femei, o pereche de tocuri frumoase sau apartamente cu niște scânteieri.

    ...o nunta? Pentru bărbați, pantofi frumos din piele. Pentru femei, pene, sandale sau cizme, în funcție de sezon.

    ...imbracaminte casual? Sandale, flip-flops sau adidași.

  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 6
    2
    Găsiți o pereche confortabilă cu sprijin bun. Este greu să găsești un pantof care se va simți bine fără a încerca mai întâi, dar există câteva trucuri pe care le poți folosi! Căutați pantofi care precizează că au un bun suport arc, flexibilitate și o cutie mai largă de toe. Citiți recenzii pentru a vedea ce gândesc alți clienți la nivelul confortului.
  • Odată ce primiți pantofii, încercați-le și umblați în jur. Asigurați-vă că aveți un spațiu lângă partea din față a pantofului și că materialul nu se freacă pe picioare, ceea ce ar putea provoca blistere.
  • Dacă cumpărați tocuri, uitați-vă îndeaproape la înclinarea călcâiului, numită și terenul. Cel mai clar unghiul, cu atât mai inconfortabil, pantofii vor fi.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 7
    3. Alegeți pantofii care vă vor potrivi hainele în culoare și stil. Când vă uitați la pantofi online, încercați să imaginați un costum pe care îl aveți deja că ați putea purta cu fiecare pereche. Dacă vă puteți gândi mai mult de unul, chiar mai bine! Doriți să vă asigurați că cumpărați pantofi care se potrivesc cu hainele pe care le aveți deja și stilul dvs. general.
  • De exemplu, pantofii negri pot merge cu aproape fiecare culoare de îmbrăcăminte, cu excepția pastelurilor și a unor tonuri de pământ.
  • Pantofii maro arata grozav cu culori cum ar fi bronzul, bej, portocaliu si verde, in timp ce pantofii albi completa costumele din culori neutre lumina, nuante luminoase si pasteluri.
  • Puteți utiliza o roată de culoare pentru a vedea dacă pantofii dvs. se vor potrivi cu o anumită schemă de culori. Identificați culoarea pe roată și vedeți dacă culoarea îmbrăcămintei este fie aproape de aceeași nuanță, fie complementară-pe partea opusă a roții.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 8
    4. Alegeți o pereche realizată din material de înaltă calitate. Poate fi greu de spus calitatea pantofului atunci când faceți cumpărături online, dar este, de asemenea, unul dintre cele mai importante lucruri pentru a vă asigura înainte de a achiziționa. Materialul de înaltă calitate vă va face pantofii mai confortabili și de lungă durată. Verificați descrierea încălțămintei pentru a vedea ce este făcută, citiți recenzii clienți și căutați materialul pentru a vedea ce se simte de obicei într-un pantof. Materialele bune includ:
  • Piele, care este flexibilă și durabilă. Este adesea grea, totuși și poate fi costisitoare.
  • Țesătură cum ar fi bumbac, poliester, lână sau nailon. Aceste țesături sunt adesea respirabile și versatile.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 9
    5. Uită-te la imagini din mai multe perspective. Faceți clic pe imagini diferite ale pantofilor pentru a vedea cum arată de sus, din partea laterală și chiar din spate. Nu doriți să cumpărați o pereche care arată bine din față, dar cu curele complicate sau detalii laterale pe care nu le place.
  • Dacă distribuitorul oferă doar o imagine sau un unghi, vezi dacă clienții au postat imagini pe site. De asemenea, puteți introduce numele pantofului într-o căutare de imagini pentru a vedea dacă fotografiile au fost postate în altă parte.
  • Imagine intitulată Cumpărați pantofi online Pasul 10
    6. Citiți recenzii pentru a afla mai multe despre calitatea de potrivire și încălțăminte. Dacă nu vă puteți vedea pantofii în persoană înainte de a cumpăra, recenzii clienți pot fi cel mai bun lucru următor. Citiți pe perechea pe care o priviți pentru a vedea ce spun ceilalți despre calitatea, confortul și dimensionarea. Unii clienți vor posta chiar imagini cu pantofii lor, astfel încât să puteți vedea cum arată în viața reală.
  • Recenzile vă pot ajuta, de asemenea, să vedeți dacă site-ul este demn de încredere sau nu. Unii clienți vor posta feedback despre politica de returnare a unui magazin și serviciul clienți, în plus față de oferirea de recenzii de produs.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea dimensiunii dvs
    1. Măsurați-vă piciorul pentru a vă imagina dimensiunea exactă. Comandarea pantofilor online înseamnă că probabil că nu veți putea să le încercați înainte de a efectua achiziția dvs. Chiar dacă cunoașteți dimensiunea generală a pantofului, dimensionarea variază între branduri și este întotdeauna cel mai bine pentru a obține o măsurătoare de centimetru sau centimetru pentru a compara cu diagrama de dimensiune particulară a mărcii.
    • Indiferent dacă trebuie să măsurați în centimetri sau centimetri, depinde de brand.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 1
    2. Plasați o foaie de hârtie pe podea pe un perete. Ia o foaie de hârtie goală și setați-o astfel încât partea scurtă să fie aliniată împotriva unui perete. Utilizați 2 bucăți mici de bandă pentru al ține la loc în nici un colț.
  • Banda asigură că hârtia nu se va aluneca când ieșiți pe ea.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 2
    3. Stați cu un picior pe hârtie, călcâiul împotriva peretelui. Stați drept în sus pe perete și puneți un picior pe hârtie. Asigurați-vă că călcâiul este în sus față de perete pentru a obține cea mai precisă măsurătoare.
  • Schimbați greutatea pe acel picior cât de mult puteți. Acest lucru vă va face degetele de la picioare și piciorul să se întindă puțin mai mult, astfel încât atunci când măsurați, veți putea obține lungimea completă a piciorului.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 3
    4. Traceți în jurul piciorului cu un creion. Așezați-vă cu o mână și utilizați un creion pentru a atrage conturul piciorului dvs. la fel de precis posibil. Nu vă faceți griji cu privire la urmărirea în jurul spate a călcâiului dvs. - este pe partea din spate a hârtiei, așa că va servi ca marginea spate când măsurați.

    Bacsis: Când urmăriți în jurul piciorului, țineți capătul creionului pentru a obține plumbul cât mai aproape de marginea piciorului. De asemenea, puteți să vă adresați unui prieten să vă urmeze piciorul pentru dvs.

  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 4
    5. Trageți linii drepte în jos lungimea și lățimea formei piciorului. Luați piciorul de pe hârtie, apoi așezați o margine dreaptă, ca un conducător, în jos de la mijlocul marginii din spate până la vârful celor mai lungi picioarele. Trage o linie dreaptă. Apoi, răsturnați lățimea conducătorului și trageți o linie din cele mai largi puncte ale picioarelor tale, care ar trebui să fie chiar sub degetele de la picioare.
  • De asemenea, puteți utiliza o altă foaie de hârtie sau o carte ca margine dreaptă.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 5
    6. Măsurați liniile pentru a obține măsurarea piciorului. Aliniați conducătorul dvs. de-a lungul liniei de lungime pentru a obține lungimea piciorului. Scrieți-l pe hârtie, apoi întoarceți conducătorul și măsurați a doua linie pentru a obține lățimea piciorului.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 10
    7. Verificați măsurarea dvs. în diagramele de dimensionare a mărcii pentru a vă găsi dimensiunea. Acum că aveți măsurătorile dvs. de încălțăminte, verificați diagrama de dimensionare a mărcii sau a magazinului pentru a găsi pantoful de dimensiune care se traduce la. Măsurarea lungimii piciorului vă va ajuta să determinați dimensiunea dvs. numerică a pantofului. Unele tipuri de pantofi vor lua, de asemenea, lățimea piciorului, oferind dimensiuni largi și înguste pentru anumite pantofi.
  • Diagrama de dimensionare trebuie să fie disponibilă pe pagina produsului sau sub o diagramă "Informații de dimensionare" pe site-ul magazinului sau al mărcii.
  • Amintiți-vă că dimensiunile se pot schimba între branduri. Chiar dacă știți dimensiunea dvs. pentru un tip de pantof, este întotdeauna cel mai bine să verificați din nou când treceți la un nou brand.
  • Imagine intitulată Găsiți dimensiunea pantofului Pasul 12
    8. Comanda în câteva dimensiuni diferite dacă nu sunteți sigur. Dacă credeți că ați putea fi între dimensiuni sau încercați un nou brand pe care nu sunteți sigur, încercați să comandați pantofii în cele două dimensiuni cele mai apropiate. Acest lucru este util în special dacă aveți nevoie de pantofi pe o scurtă notificare! Puteți păstra perechea care se potrivește și trimite înapoi cel care nu are o rambursare.
  • Asigurați-vă că înțelegeți politica de returnare a site-ului înainte de a comanda mai multe perechi.
  • Imagine intitulată Fix Pantofi dureroase Pasul 4
    9. Încercați pe pantofii dvs. de îndată ce le obțineți. Când primiți pantofii în poștă, nu scoateți încă etichetele! Umblați în jurul și purtați-le în jurul casei pentru câteva ore pentru a vedea dacă sunt confortabile. Ar trebui să existe o mulțime de spațiu pentru degetele de la picioare, dar nu ar trebui să alunece în jur sau să alunece.
  • Evitați să vă purtați pantofii, dar ar putea fi incomod și ați putea să le deteriorați și să nu le puteți întoarce.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar