Cum se face glitches pe super mario 64

Doriți să vă impresioneze pe prietenii dvs. - doriți să încercați ceva nou? Acesta este locul. Notă: aceste glitches sunt doar pentru SM64. (nu versiunea DS)

Pași

  1. Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 1
1. Acest glitch funcționează numai cu N64: (Ne pare rău Wii și wii u proprietari) încercați să ridicați încet pachetul de joc pe partea care are ESRB. Mario va merge nebun!
  • 2. Mort care zboară Mario: Pentru a face această glitch, du-te la schimbarea terenului de nisip și dotați capacul aripilor de lângă tun. Apoi hop în tun și îndreptați-vă și lăsați cât de departe puteți până când tunul nu se oprește în această direcție, apoi trage. Mario va bate peretele invizibil și va intra în tun cu jumătate din sănătatea lui lipsă.Faceți acest lucru din nou și toată sănătatea lui va fi plecată. Apoi trageți orice direcție pe care doriți să o trageți. A face: Adăugați o imagine a lui Nead Mario Flying în Schimbarea terenului de nisip.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 3
    3. Glitch-ul de lungă durată: Pentru a face acest lucru glitch, trebuie să aveți cea de-a doua cheie a celui de-al doilea sef de bowser. Apoi, prindeți o viteză de rulare și apăsați butonul z și apoi apăsați imediat A pentru a face saltul de lungă durată în timp ce inversați direcția ținută pe joystick. Va trebui să păstrați mashing A după ce l-ați pornit pe saltul de lungă durată sau veți opri bljingul. Încercați la scara nesfârșită! Veți mări trecerea de nesfârșită și veți ajunge la Lairul final al lui Bowser.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 4
    4. Beat Koopa rapid în zero secunde: Pentru a face acest lucru, trebuie să obțineți capacul aripii. Apoi, executați un salt triplu, dar când sunteți pe cale să faceți al treilea salt, trebuie să aterizați de Koopa. Fly și Cannon Calea ta (pământ lovind în tunuri într-adevăr ajutor) la steagul de pe partea de sus a regelui Bob-Ob`s Munte și Koopa Va vorbi rapid cu tine de acolo. P.S. Koopa nu va începe niciodată să alerge, de când a dispărut. Asta înseamnă că nu veți primi steaua pe care ți-ar da-o. Hitbox-ul lui este încă acolo...
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 5
    5. Duplicat Hat Glitch:Du-te la pământul de zăpadă și intră în tun și trage unde poți ajunge la omul de zăpadă deasupra să-ți sufle pălăria. Când pălăria este suflată, Nu-l întoarce. Du-te la copac și te teleportați și înapoi și apoi reveniți la locul în care era pălăria ta. Vor fi două pălării identice care stau la sol.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 6
    6. Lift Glitch: Du-te la Pestera lui Hazy labirint și du-te la lift pentru a face un salt de lungă durată pe spatele ascensorului. Mario se va întoarce în zona neagră și apoi va muri sau va ateriza la etajul al doilea.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 7
    7. Camera neagră a morții: Acest glitch necesită 120 de stele pentru a accesa tunul în afara castelului. Trageți Mario în partea de sus a castelului, obțineți pălăria zburătoare și apoi zburați în tun și trageți la partea de mijloc a castelului. Apoi continuați să mergeți pe mijlocul castelului până cânddeți în interiorul intrării ușii. Pentru a ieși din interior afară, du-te prin grafică.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 8
    8. Ia-te pe partea de sus a castelului fără 120 de stele: Mergeți la castel din dreapta și veți vedea un mic munte înclinat. Trecerea triplă pe asta și ajunge la marginea castelului.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 9
    9. Cotorul castelului de moarte: Du-te la marginea acoperișului castelului, stai pe ea și urcați înapoi. Dacă se face corect, Mario va sta doar acolo, mai puțin, pentru că nu există niciun motiv în timp ce râsul de marcă al lui Bowser se aude în fundal.
  • Imagine intitulată face glitches pe Super Mario 64 Pasul 10
    10. Calea secretă de a intra în interiorul castelului: Hop în tunul de la castel și îndreptați-vă la vârful castelului, scoateți capacul aripii și zburați spre peretele drept al castelului și apoi zburați în camera neagră cu ușa și intrați în ușă. Veți fi într-o cameră neagră chiar în afara interiorului castelului. Umblați prin peretele interiorului pentru a ieși din nou.
  • sfaturi

    Camera neagră a morții poate fi introdusă fără 120 de stele. De fapt, cu glitch, puteți merge în camera neagră fără stele!
  • Unele dintre aceste glitches pot lua unele practici, deci nu vă simțiți rău dacă nu primiți prima dată. Doar continuați să încercați și veți obține!
  • Asigurați-vă că aveți suficiente puncte pentru a cumpăra acest joc pentru consola virtuală.
  • Pălăria pe care o obțineți de la glitch pe pasul 4 poate fi folosită pentru a apuca fără a se mișca HOLP. Asta înseamnă că puteți arunca orice obiect de oriunde ați aruncat ultima dată ceva fără pălărie în mână.
  • Avertizări

    Unele dintre aceste glitches ar putea să vă înșurubați jocul. Atenție. Ar putea deteriora pachetul de jocuri și de consola dvs!

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Jocul Super Mario 64 (disponibil și pe consola virtuală dacă aveți Wii)
    • N64 (dacă nu aveți consola, luați în considerare cumpărarea unui Wii)
    • 120 de stele (opțional)
    • Classic Controller. (pentru wii)
    • Wii Points Card. (pentru a cumpăra acest joc la canalul consolei virtuale)
    • Super Mario 64 ROM + N64 Emulator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar