Cum să participați la new york city fashion week

Săptămâna de modă din New York (NYFW) se întâmplă de două ori pe an, o dată în februarie și o dată în septembrie. Săptămâna însăși are o istorie lungă și împodobită, care a dus la crearea de către un număr de producători. La aceste evenimente, designerii își prezintă munca pentru viitoarele sezoane, oferind insiderilor de modă o privire furioasă înainte ca desenele să fie disponibile pentru cumpărare. Există câteva opțiuni diferite pentru participarea la NYFW, inclusiv participarea la un spectacol deschis la public, asigurând un bilet pentru un spectacol privat și voluntariat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Participarea la un spectacol public
  1. Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 1
1. Explorați opțiunile dvs. În primul rând, va trebui să faceți unele cercetări, deoarece mai multe entități produc spectacole în timpul NYFW.
  • Din 2012, Săptămâna de modă online a menținut o listă completă de spectacole NYFW de la mai mulți producători, precum și oportunități deschise la public.
  • IMG produce "NYFW: spectacolele," una dintre cele mai mari serii de spectacole în timpul NYFW. (Dar este doar o serie de spectacole.) Odată ce ați identificat un spectacol care vă interesează, puteți scrie "Bună ziua, numele meu este Sarah, și am rulat un blog de moda popular numit Stilettos și sclipici. Sunt interesat să particip la spectacolul dvs. NYFW pe 10 februarie, pentru că aș vrea să prezint evenimentul pe blogul meu. Aș putea să obțin un bilet la spectacol? Vă mulțumesc atât de mult pentru considerația dvs!"
  • Imaginea intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 3
    2. Descărcați aplicațiile GPS gratuite GPS și EventBrite. Odată ce ați trimis e-mailurile dvs., descărcați aceste aplicații pentru a putea fi ușor de la RSVP la orice spectacol pe care îl puteți primi o invitație de participare. Cele mai multe spectacole vor folosi 1 din aceste 2 aplicații, care includ data, ora și locația evenimentului și vor produce, de asemenea, un bilet e-bilet pentru telefonul dvs. pe care îl puteți scana la ușă.
  • S-ar putea să trebuiască să trimiteți o mulțime de e-mailuri înainte de a obține un răspuns. Doar RSVP "da" pentru a arăta că știți că puteți participa.
  • Imaginea intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 4
    3. Căutarea designerilor emergenți ca spectacole sunt anunțate. Mulți designeri emergenți vor deține spectacole care sunt deschise publicului atâta timp cât vă veți face RSVP că mergeți. Aceste evenimente vor fi postate cu 2-3 luni înainte de începerea săptămânii de modă. Site-urile web ale designerilor și social media pentru a ține un ochi pentru evenimente care nu necesită deloc un bilet.
  • Uneori aceste evenimente vor fi sponsorizate de branduri în afara modei, cum ar fi mărcile de mașini. Păstrați un ochi pe mass-media socială!
  • Imaginea intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 5
    4. Participați la evenimente care nu necesită un bilet. Unele evenimente non-show nu necesită un bilet pentru a intra în. Acestea includ petreceri de lansare, pop-up-uri și experiențe imersive, cum ar fi Makeovers și swap-uri de îmbrăcăminte. Dacă nu aveți un spectacol de a merge, puteți să vă petreceți ceva timp de frecare a coatelor cu Fashionistas!
  • Metoda 2 din 3:
    Asigurarea unui bilet pentru un spectacol privat
    1. Imagine intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 6
    1. Trimiteți un e-mail pentru a solicita un bilet de 3 luni în avans. Cele mai multe spectacole private au un număr foarte limitat de bilete pentru a da, iar beneficiarii sunt adesea selectați de companiile PR. Trimiteți un e-mail de interes scurt și dulce cu aproximativ 3 luni în avans.
    • Dacă nu ați auzit de 1 lună înainte de spectacol, trimiteți un e-mail de urmărire pentru a verifica orice spații deschise care pot fi disponibile.
    • Dacă executați un blog, scrieți pentru o revistă de modă sau aveți alte conexiuni la industrie, ar putea fi utilă oferirea unui fel de acoperire de presă în schimbul unui loc de spectacol.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 7
    2. RSVP în timp util. Dacă primiți o invitație, asigurați-vă că RSVP cât mai curând posibil pentru a vă confirma locul. Invitații vor ajunge în mod normal prin e-mail cu un link către RSVP, deci păstrați un ochi în căsuța de e-mail în cursul săptămânii de modă. Numai RSVP "Da" dacă sunteți sigur că veți putea să o faceți la spectacol.
  • Aveți grijă să nu vă dublezi! Ar putea fi util să păstrați o listă de evenimente pentru fiecare zi, astfel încât să știți când sunteți liberi să participați la un spectacol și la ceea ce ați rezervat deja pentru această zi.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 8
    3. Introduceți NYFW Giveways sponsorizat de companiile mari. Multe branduri mari corporative, cum ar fi Givedia gazdă a lui Macy pentru a participa la NYFW. Cu câteva luni înainte de săptămâna de modă, căutați în jur pentru orice dayways sau concursuri pe care le puteți găsi.
  • O căutare rapidă a NYFW Givedaways va da tone de rezultate. Dacă este sponsorizată de un brand major, este sigur să introduceți. Majoritatea mărcilor vor necesita numele dvs., data nașterii și o adresă de e-mail care urmează să fie introdusă.
  • Unele companii fac Instagram și Facebook Givedaways, unde puteți introduce utilizând conturile dvs. pe fiecare site media socială. Uneori, vi se va cere să etichetați prietenii sau să repostați o imagine, dar este distractiv și ușor de participat.
  • Imaginea intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 9
    4. Afișați stilul personal în fiecare zi în timpul săptămânii de modă. Îmbrăcați o parte a unui participant la o săptămână de modă prin afișarea stilului dvs. personal. Nu este necesar să purtați îmbrăcăminte de către designer, dar este inteligent să păstrați costumele simple, confortabile și la modă. Probabil că veți face o mulțime de mers pe jos, așa că asigurați-vă că veniți pregătiți cu pantofi confortabili!
  • De exemplu, în luna februarie, este mai bine să se pregătească pentru vreme. Mai puteți arăta foarte bine într-un strat elegant, solid, pantaloni de țigări negre, un vârf tipărit floral și apartamente de balet.
  • Pentru luna septembrie, opțiunile dvs. sunt mai deschise. O rochie colorată Boho cu broderie și ciucuri asociate cu sandale Gladiator este un costum simplu și confortabil care nu va fi constrictiv. Dacă nu sunteți un profesionist la mers în ele, tocurile nu sunt de obicei o idee bună.
  • Metoda 3 din 3:
    Obținerea unei poziții de voluntariat
    1. Imaginea intitulată participă la New York City Fashion Week Pasul 10
    1. Scrieți un scurt e-mail de anchetă destinat producătorilor și caselor de proiectare. Păstrați e-mailul ca fiind nespecific pentru o marcă sau un designer posibil, astfel încât să puteți trimite mai multe e-mailuri la un moment dat. Introduceți-vă la cititor și exprimați-vă interesul față de voluntariat pentru spectacol.
    • Dacă aveți contacte din industrie, întrebați-le dacă le puteți utiliza ca o trimitere în e-mailul dvs. către compania lor.
    • Este sigur să săriți povestea despre cât de mult admirați marca și să ajungeți direct la punct, deoarece majoritatea producătorilor și designerilor vor primi tone de e-mailuri.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 11
    2. Contactați producătorii săptămâni de modă pentru a aplica pentru o poziție de voluntariat. Uneori, aceste poziții vor fi deschise pentru aplicarea cu 2-3 luni în avans pe site-ul producătorului. Dacă nu au o pagină de aplicare pentru voluntari, contactați-le utilizând e-mailul furnizat pe site-ul lor și exprimați-vă interesul față de voluntariat.
  • Unii producători populari includ IMG, Style360, Amconyc și FTL MODA.
  • Imagine intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 12
    3. Ajungeți la proiectarea caselor pentru a vă trimite numele pentru voluntariat. Căutați case de design Holding în timpul săptămânii de modă și trimiteți-le un e-mail de anchetă. Păstrați-l scurt și exprimați interesul pentru a vă oferi voluntariat.
  • Site-ul săptămânii de modă din New York va avea o listă numele și informațiile de contact ale tuturor spectacolelor afiliate pentru săptămână. Deși aceasta nu este o listă completă, deoarece există multe spectacole neanunțate de branduri mai mici, este un loc minunat pentru a începe căutarea.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 13
    4. Fi la timp și pregătiți-vă pentru ore lungi. Majoritatea voluntarilor de la NYFW se așteaptă să ajungă la ora 6:00 și nu vor pleca până la ora 11:00 cât mai curând. Dacă sunteți voluntariat pentru o organizație cu câteva spectacole, așteptați să petreceți toată săptămâna în acest program.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 14
    5. Urmați codul de îmbrăcăminte al coordonatorului. Majoritatea designerilor și producătorilor vor avea un cod strict de îmbrăcăminte pentru ca voluntarii să urmeze. Mulți cer ca toți voluntarii să poarte pantaloni de rochie și culori solide, în mod normal negru. Asigurați-vă că cunoașteți codul de îmbrăcăminte și urmați-l exact pentru că organizatorii vă vor întoarce dacă nu faceți acest lucru!
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 15
    6. Purtați pantofii cele mai elegante și confortabile. Asigurați-vă că purtați pantofi foarte confortabili, cum ar fi apartamente sau adidași eleganți, atunci când sunteți voluntariat pentru că probabil veți fi în picioare toată ziua și alergați de la un loc la altul. Odată ce știți codul de îmbrăcăminte, începeți să căutați pantofi confortabili care să corespundă cerințelor cât mai curând posibil.
  • Inserțiile de gel vă pot ajuta, de asemenea, să vă mențină confortabil toată ziua!
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 16
    7. Urmați regulile coordonatorului. Cei mai mulți voluntari nu li se permite să-și folosească telefoanele sau să facă fotografii. Dacă organizația pe care o oferiți voluntar are aceste reguli, urmați-le. Dacă nu, riscați să primiți acasă și să distrugeți alte oportunități cu acel designer sau producător.
  • La un moment dat, s-ar putea să aveți o urgență în care trebuie să utilizați telefonul. Discutați cu persoana care este repartizată ca supraveghetor pentru săptămână și spuneți-i să știe ce se întâmplă. Pentru o situație de urgență, vor face în mod normal o excepție o singură dată.
  • Imaginea intitulată Participați la New York City Fashion Week Pasul 17
    8. Faceți-vă slujba cu un zâmbet. Asigurați-vă că știți ce să vă așteptați să intrați în proces. Probabil că veți organiza modele sau haine, umplute pungi de cadou, înființarea de scaune sau usor de oaspeți la locurile lor. Nu fi dezamăgit dacă sunteți alocat unui loc de muncă aparent "inutil". Sunt toți importanți pentru a face o zi succesul!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar