Cum să asamblați un pătuț

Deși există multe tipuri diferite și branduri de pătuțuri, cele mai multe paturi de bază au aceleași piese funcționale. Unele specifice pot diferi între branduri și stiluri, dar liniile directoare generale pentru asamblarea unui pătuț sunt în mare parte aceleași. Este nevoie doar de un mic efort și câțiva pași pentru a construi în siguranță noul copil al bebelușului.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea pieselor
  1. Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 1
1. Aduceți totul în camera copilului. Cel mai bine este să asamblați pătuțul din camera de bebeluș, astfel încât să nu trebuie să mutați patul în jurul valorii de odată ce ați terminat asamblarea acestuia. Ele pot fi mari și ciudate pentru a vă deplasa și poate fi dificil să o luați prin ușă.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 2
    2. Despachetați patul. Dacă este nou într-o cutie, va veni în mai multe piese. Tot ceea ce trebuie să asamblați patul ar trebui să fie inclus în caseta cu patul și probabil că nu veți avea nevoie de instrumente suplimentare decât dacă instrucțiunile dvs. particulare să le apeleze.
  • Dacă critul dvs. necesită instrumente, atunci este posibil să aveți nevoie de o șurubelniță Phillips, un ciocan și / sau set de clichet. Citiți instrucțiunile pentru a afla ce instrumente, dacă există, aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas 3
    3. Verificați dacă aveți toate piesele enumerate în instrucțiuni. Dacă nu, va trebui să sunați la magazin și să schimbați patul pentru unul nou.
  • Dacă din anumite motive nu aveți instrucțiunile, atunci puteți verifica în continuare pentru a vă asigura că aveți toate piesele. Cele mai multe paturi vor include un cap, tablă, șine (laturile lungi ale șinei de critică sunt, de obicei, o șină picătură, ceea ce înseamnă că poate să vă atingeți ușor copilul), un fel de suport de saltea (poate fi pur și simplu o placă sau poate fi o bord cu izvoare) și o saltea. Poate avea, de asemenea, două plăci laterale lungi subțiri ca suport între cap și picior, mai ales dacă ambele șine pot deplasa în sus și în jos (șine de cădere).
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 4
    4. Verificați starea pieselor de pătuț. Asigurați-vă că niciuna dintre piesele nu este deteriorată, de exemplu, arătând lemnul sau vopsea peeling. Acest lucru este valabil mai ales pentru pătuțurile secundare, deși ar trebui să verificați, de asemenea, starea de noi paturi pentru a vă asigura că sunt sigure pentru copilul dumneavoastră.
  • Dacă vedeți orice deteriorare, cum ar fi spintering, mucegai, vopsea peeling, colțuri ascuțite sau umezeală, atunci veți dori să vă testați piesele cu atenție și poate obține un nou pat. Piesele deteriorate au posibilitatea de a rupe, potențial rănirea copilului. De asemenea, trebuie să vă asigurați că distanța dintre plăci nu este mai mare de 2 3/8 inci (6 cm).
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pasul 5
    5. Citiți cu atenție instrucțiunile. Fiecare crit are propriile instrucțiuni particulare pe care ar trebui să le urmați cu atenție. Este important să fii atent la aceste instrucțiuni, deoarece o greșeală în asamblarea unui pătuț ar putea pune în pericol viața copilului. Fi amănunțit și nu vă grăbiți.
  • Dacă nu aveți instrucțiuni pentru patul dvs., poate dacă le-ați pierdut sau folosiți un pătuț secundar, adesea veți putea găsi instrucțiunile producătorului online. Du-te pe site-ul producătorului și căutați modelul dvs. de Crib pentru a încerca să le obțină.
  • Dacă tot nu puteți găsi instrucțiunile, atunci nu ar trebui să fie greu să vă dați seama cum să asamblați patul. Deoarece majoritatea pătuților au aceleași piese de bază, nu ar trebui să fie dificil de a afla cum să asambleze patul.
  • Partea 2 din 2:
    Asamblarea pieselor
    1. Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 6
    1. Pune capul plat pe pământ. Așezați capul plat pe sol cu ​​partea orientată spre interior spre pat. Puteți recunoaște această parte prin găurile pentru paranteze sau dibluri care vor exista, de obicei, pe partea interioară.
    • Unele paturi arată puțină diferență între cap și picior. Pur și simplu alegeți una dintre piese și așezați-o pe partea la fața locului în sus.
  • Imagine intitulată asamblează un pas de crit 7
    2. Atașați parantezele de zăvor pe interiorul capului. Aceste paranteze vor atașa în cele din urmă panoul și tabloul la suportul saltelei, astfel încât acestea să se confrunte cu interiorul pătuiei.
  • Unele tablouri ar putea avea deja suporturile de blocare atașate - dacă se deplasează la următorul pas.
  • Păcatele care au panouri laterale lungi (de obicei cele cu șine de cădere) se vor atașa în mod diferit. Pentru acestea, introduceți hardware-ul plăcii laterale în cap și la picior. Dacă există o locație pentru a înșuruba aceste piese, atunci ar trebui să faceți acest lucru.
  • Pentru nou-născuți, veți dori baza pătuțului la cel mai înalt nivel, astfel încât să vă atașați parantezele sau șinele laterale la acest nivel. Bebelușii mai în vârstă vor avea nevoie de o bază inferioară a paturilor.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 8
    3. Atașați șina staționară la cap și la picior. Cele mai multe șine staționare vor avea dibluri la capete. Glisați diblurile în parantezele de blocare de pe panoul și panoul de pe o parte a pătuțului și înșurubați-le la pat.
  • Acest atașament ar putea necesita să înșurubați șina în poziție. Folosind șurubelnița Phillips, înșurubați bucățile împreună. Ei ar trebui să fie suficient de strâns ca feroviarul să nu se agită.
  • Uneori, șina dvs. staționară nu va avea dibluri, ci mai degrabă atașată numai de șuruburi. În acest caz, utilizați șurubelnița Phillips pentru a atașa aceste șuruburi la șină. Din nou, acest lucru ar trebui să fie suficient de strâns încât șina nu se agită.
  • Dacă pătuțul dvs. are panouri laterale și două șine de cădere, atunci nu veți atașa încă șinele. Treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 9
    4. Atașați suportul saltelei la baza pătuțului. Suportul saltelei va fi o placă, un panou (arată ca o scară) sau arcuri într-un cadru, în funcție de pătuțul dvs. special. Aceasta este ceea ce saltea se va odihni, așa că este foarte important ca acest lucru să fie sigur. Glisați-l în înălțimea corespunzătoare și atașați la cap și la bord folosind șuruburi, piulițe și șuruburi sau alt tip de dispozitiv de fixare, în funcție de patul dvs. special.
  • Dacă patul dvs. este nou, este posibil să aveți nevoie să atașați unele părți, cum ar fi paranteze la suportul saltelei înainte de a le atașa la cap și la picior.
  • Pentru nou-născuți atașați suportul saltelei la cea mai mare înălțime posibilă. Copiii mai în vârstă vor avea nevoie puțin mai mult spațiu și, astfel, suportul saltelei trebuie plasat mai jos, în funcție de vârsta copilului dumneavoastră.
  • De obicei, va fi un autocolant producător care arată care se confruntă în jos pe suportul saltelei.
  • Dacă aveți un pătuț cu două șine de cădere, atunci veți atașa suportul saltelei înainte de a atașa una dintre laturi. În acest fel, puteți ajunge mai ușor în pat, în timp ce atașați suportul.
  • Imagine intitulată Asamblați o pas cu pas 10
    5. Atașați șinele de cădere în partea din față a pădurii. Stați șina de picătură pe paranteze de zăvor de pe cap și la bord. Fiecare parte a șinei de picătură va avea o tijă de metal, care este utilizată pentru alunecarea șinei în sus și în jos. Introduceți tijele metalice în orificiile din cap și la bord și atașați folosind șuruburi (sau alt dispozitiv de fixare în funcție de patul dvs. de model).
  • Trebuie mai întâi să atașați partea inferioară a tijelor de pe fiecare parte înainte de a atașa topurile pentru a fixa șina și pentru a menține constantă în timp ce lucrați.
  • Imagine intitulată Asamblați un pașariu de critică 11
    6. Glisați izvoarele libere pe un diblu și introduceți-l chiar deasupra orificiului inferior din calea ferată laterală. Pe marginea suportului de saltea poate fi două izvoare libere. Trageți-le pe un diblu și introduceți dibluul chiar deasupra orificiului inferior al șinei laterale de picătură. Acest lucru va împiedica calea calea carală să cadă până la podea, dacă nu este asigurată corect.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas de critică 12
    7. Verificați soliditatea pătuțului. Agitați patul. Nu ar trebui să se rătăcească atunci când încercați să o agitați. Partea (e) ar trebui să fie, de asemenea, ferm atașată, nu pierduți și puteți să alunece în sus și în jos. Aceasta este pentru a asigura siguranța copilului dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 13
    8. Glisați salteaua în pat. Nu va exista nici un hardware care să meargă cu saltea - poți să-l coborâți pur și simplu în baza pătuțului și să-l lăsați să se odihnească acolo.
  • Nu ar trebui să existe mai mult de două lățimi ale degetelor între partea de pat și saltea. Acest lucru vă asigură siguranța copilului atunci când se mișcă sau se rostogolește în jur.
  • Imagine intitulată Asamblați un pasaj 14
    9. Atașați roțile dacă doriți. Unele paturi pot avea roți pe fund pentru a le face mai ușor să se miște. Glisați roțile în găurile de pe partea inferioară a celor patru posturi ale pătuțului pentru a le asigura. Să fie sigur că lucrează în mod corespunzător atât în ​​mișcare, cât și în timp ce sunt blocați.
  • Ar trebui să existe blocări pe cel puțin două roți pentru a preveni deplasarea pătuiei în timp ce copilul este înăuntru.
  • Imagine intitulată Asamblați un pas cu pas 15
    10. Verificați-vă patul săptămânal pentru șuruburile libere și marginile ascuțite și asigurați-vă un pat adecvat. Păstrați copilul în siguranță Atâta timp cât patul este în uz, verificând că așternutul nu este prea fierbinte, patul este în stare bună și că copilul dvs. nu este prea mare. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați copilul în siguranță în timp ce utilizați copilul dvs.
  • De obicei, vă opriți să utilizați pătuțul atunci când copilul este de 32-35 cm (81-89 cm) înalți sau alpinism din pat.
  • Dacă bebelușul dvs. este capabil să urce din pătuț, puteți coborî și porțiunea de jos pentru a vă menține copilul în siguranță.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Curățați pătuțul cu un săpun ușor de spălat vase și apă înainte de a fi îndepărtați și murdăria sau praful.
  • Asamblați patul înainte ca bebelușul să sosească, astfel încât să vă puteți asigura că totul este sigur și sigur înainte de a vă plasa copilul în interior.
  • Asamblați patul unde va fi folosit, de obicei pepinieră sau pe dvs dormitor, pentru a evita să-l luați după aceea după aceea.
  • Procedura va varia în funcție de modelul pe care l-ați cumpărat. Urmați instrucțiunile cu atenție!
  • Dacă vă lipsesc bucăți de pătuț, este posibil să le puteți ordona de pe site-ul producătorului.
  • Avertizări

    Verificați starea săptămânală a păcii pentru orice deteriorare, cum ar fi șuruburile libere care ar putea provoca vătămări copilului dumneavoastră. De asemenea, trebuie să vă asigurați că calea carapei dvs. se blochează în mod corespunzător.
  • Urmați întotdeauna instrucțiunile furnizate de producător. Aceasta este cea mai sigură modalitate de a menține utilizarea și siguranța corespunzătoare.
  • Verificați adesea pe site-ul Comisiei pentru siguranța produselor de consum pentru a vă asigura că pătuțul dvs. nu a fost rechemat de către producător. Multe laturi de picătură au fost recheiate de producători din cauza riscului de rănire.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar