Cum să ai grijă de sisterlocks

Sisterlocks este un tip de coafură cunoscută de încuietorile sale strâns înfășurate, care sunt mai mici în diametru decât Dreadlock Tradițional. Când un consultant utilizează tehnica Sisterlock, consideră că modelul dvs. individual de curl și densitatea părului pentru a determina cel mai bun model pentru tipul dvs. de păr. După ce vă veți obține sorselock-urile, urmați Instrucțiuni de întreținere furnizate cu atenție de către dvs. de către consultantul dvs. pentru a vă asigura că Sisterlock-urile dvs. se află în poziție. NU UTILIZAȚI NICIODATĂ PRODUSE NO-SAMSLOCHĂ SAU UNELE DE CĂLĂTORIE DE CĂLĂTORIE PE PĂRĂTORII ȘI SĂ SĂ SĂ FACEȚI CONSULTATUL DIN CONSULTANTUL DVS.

Pași

Partea 1 din 2:
Spălați-vă sorselock-urile
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 1.Jpeg
1. Citiți instrucțiunile din Kitul de Starter Sisterlock. După întâlnirea dvs. Sisterlock, consultantul dvs. vă va oferi un "kit de pornire", care vine cu șampon de specialitate, benzi mici de cauciuc și o foaie de vârf despre îngrijire și șamponare. Pentru a vă menține încuietori cât mai strâns posibil, trebuie să urmați exact aceste instrucțiuni. De obicei, aceste instrucțiuni sunați la spălarea părului la fiecare 1-2 săptămâni.
  • Dacă utilizați alte șampoane sau nu utilizați foaia de vârf, puteți deteriora încuietorile sau rădăcinile și puteți perturba procesul de sisterlock.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 2.Jpeg
    2. Împingeți părul în secțiuni înainte de ao spăla. Împărțiți părul în 4 secțiuni chiar pentru a vă separa părul în pachete. Utilizați degetele pentru a vă secționa părul în jumătate și apoi separați acele jumătăți în 2 secțiuni fiecare.Pentru o protecție suplimentară, tresă Fiecare pachet de păr, apoi pune capetele și fixați fiecare panglică cu o bandă de cauciuc, creând o buclă împletită.
  • Consultantul dvs. Sisterlocks instruit vă va instrui în funcție de nevoile dvs. individuale. În general, ar trebui să vă îmbinarea părului în secțiuni înainte de ao spăla. Secționați-vă sorselock-urile în cât mai multe porțiuni necesare pentru a le îmbina confortabil. Pentru încuietori mai lungi, trebuie să aveți o secțiune de la 8 la 10, care ar trebui să fie împletită în afara locului la scalp. Întoarceți capătul spre cap și la banda de cauciuc în poziție.
  • Părul mai scurt va necesita mai multe pachete. Pentru a vă îmbogăți încuietori scurte, ar trebui să alunecați o bandă de cauciuc în jurul unei secțiuni mici. Înfășurați banda de cauciuc aproape de baza încuietorilor până când este sigură. Dacă încuietorile dvs. sunt suficient de lungi, îndoiți capetele în jos spre cap și fixați-le cu ultima învelitoare a cauciucului. Asigurați-vă că lăsați loc la scalp dacă este posibil.
  • Aceasta este tehnica potrivită de utilizat la spălarea părului. Îmbunătățirea părului vă ajută încuietorile să rămână strâns înfășurate.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 3.Jpeg
    3. Aplicați șamponul Sisterlock direct la scalpul dvs. Când primiți mai întâi sorselock-urile, utilizați 4oz (118.3 ml) sticlă de pornire care vine în kitul tău. Umpleți-vă părul bine în duș, și lucrați șamponul prin părul dvs., deplasându-vă de la rădăcină la vârf. Spălați întotdeauna cu vârful degetelor, mai degrabă decât cu unghiile.
  • Dacă schimbați direcția aplicației dvs., soraliile dvs. și scăpați și fuzzy.
  • Șamponul Sisterlock este special formulat pentru a vă curăța părul și scalpul, păstrând în același timp forma încuietorilor.
  • Șamponul Kit Starter durează de obicei 2-3 șampoane, în funcție de lungimea părului. Când ieșiți din kitul de start, achiziționați mai multe șampoane Sisterlock de la consultantul dvs. sau site-ul Sisterlock.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 4.Jpeg
    4. Clătiți complet șamponul și uscați-vă părul cu un prosop de microfibră. După ce aplicați șamponul, clătiți produsul din părul dvs. în timp ce vă masați ușor scalpul. Apoi, stoarceți umiditatea în exces folosind mâinile în timp ce sunteți încă în duș. Înfășurați un prosop în jurul capului, astfel încât încuietorile dvs. pot fi uscate în cea mai mare parte.
  • Perioada de timp a părului dvs. trebuie să se usuce depinde de lungimea părului și de tipul părului.
  • Nu utilizați unelte de încălzire pentru a vă usca părul. Acest lucru va dăuna integrității încuietorilor dvs.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 5.Jpeg
    5. Anulați fiecare pachet și separați încuietorile odată ce se usucă puțin. După ce părul dvs. este în cea mai mare parte sau complet uscat, scoateți părul din pachete și îndepărtați oricăror benzi de cauciuc. Dacă vă împletiți pachetele, anulați secțiunile împletite după ce eliberați pachetele. Apoi, utilizați degetele pentru a separa fiecare blocare individual.
  • Dacă părul tău este prea umed și scoateți panglicele, acest lucru vă poate slăbi încuietorile.
  • Separarea încuietorilor îi ajută în mod individual să se așeze și mai degrabă decât sărind.
  • Partea 2 din 2:
    Menținându-ți sorselock-urile
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 6
    1. Adresați-vă consultantului dvs. despre utilizarea Witch Hazel diluat pentru a vă curăța scalpul dacă primește mâncărime. Unii oameni au avut succes cu această metodă, iar alții sfătuiesc împotriva ei. Dacă aveți un timp greu de ajustat la ciclul de spălare sisterlock, umpleți o sticlă de pulverizare mică cu 10-15 picături de vrăjitoare. Apoi, umpleți restul sticlei pline de apă. Scuturați ușor sticla pentru a amesteca produsele și aplicați-o direct la scalpul dvs. ori de câte ori este mâncărime.
    • În primele câteva săptămâni sau luni, așteptați ca scalpul să fie mai degrabă mâncărime, deoarece se adaptează la încuietori. Scalpul dvs. poate avea o creștere excesivă, deoarece o spălați doar de câteva ori pe lună.
    • Nu trebuie să spălați Witch Hazel.
    • De asemenea, puteți încerca o spritz de apă distilată sau filtrată dacă consultantul dvs. sfătuiește împotriva Witch Hazel.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 7.Jpeg
    2. Înfășurați-vă sorselock-urile într-o eșapament de mătase sau satin când mergeți la culcare. Dacă părul tău este scurt, pur și simplu puneți o capotă de mătase sau satinată peste părul tău. Întindeți elasticul peste cap și eliberați-l când tot părul este peste. Dacă părul tău este lung, poți să-l bâlbâi și să-l împletească, apoi să înveți o eșarfă de mătase în jurul capului tău. Acest lucru vă protejează părul pe măsură ce dormiți, menținându-l moale și prevenirea ruperii.
  • Pentru a-ți înfășura părul într-o eșarfă, puneți eșarfa deasupra capului tău. Adunați capetele eșarfei din spatele capului și asigurați eșarfa cu 2 noduri pentru ao păstra în poziție. Apoi, răsuciți capetele de mai multe ori, așa că nu este anulată. Trageți capătul eșarfei de-a lungul frunții și puneți-l sub eșarfă de lângă sprâncenele voastre.
  • De asemenea, puteți utiliza o pernă de mătase sau satin pentru a evita ruperea și încurcările.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 8.Jpeg
    3. Evitați utilizarea instrumentelor de styling de încălzire pe sorselock-urile dvs. Sisterlocks își vor pierde forma strâns înfășurată dacă utilizați unelte de încălzire, cum ar fi un uscător de suflare sau difuzor. În loc să folosiți aceste instrumente pentru a usca sau stilul părului, lăsați-vă părul să se usuce în schimb.
  • După ce ați avut panglicele dvs. timp de 6 luni, puteți folosi căldură scăzută pe sorselock-urile dvs. Setați curlingul sau îndepărtarea fierului pe cea mai mică setare.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 9.Jpeg
    4. Nu utilizați produse în părul dvs. timp de cel puțin 6 luni. Dacă utilizați produsul în părul dvs. înainte de a avea cel puțin 6 luni, se poate împiedica aspectul general și forma bobinelor dvs. Renunță la produsele până când stilistul dvs. vă spune că este sigur să le utilizați.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 10
    5. Adresați-vă consultantului dvs. despre utilizarea unui balsam de lasă după 6 luni dacă părul este fuzzy. În funcție de tipul de păr, ei vă pot sfătui să nu utilizați produse suplimentare. Dacă spun că este sigur să folosiți produse pe părul dvs., utilizați o cantitate de dimensiune de dimensiune de dime dintr-un ulei de măsline natural sau o loțiune de condiționare a uleiului de nucă de cocos pentru a netezi orice păr de păr prăjită sau rătăcire. Pat în balsamul de frunze peste părul pornind de la coroana capului și lucrează spre capete.
  • Evitați utilizarea uleiurilor, a cerurilor și a gelurilor, deoarece vor cântări părul.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru Sisterlocks Pasul 11.Jpeg
    6. Ia-ți încuietori strânse după 3 săptămâni inițial, apoi la fiecare 3 luni. Dacă tocmai ați pus sorselock-urile dvs., ar trebui să vă rezervați numirea de retransamblare cu stilistul dvs. înainte de a părăsi prima întâlnire. În mod tipic, acest lucru este programat 3-4 săptămâni după finalizarea încuietorilor dvs. Dacă ați avut încuietori de peste o lună, programați o întâlnire de retransmlicare cu stilistul dvs. la fiecare 3-4 luni sau după cum este necesar.
  • În timpul sesiunii de retransamblare, consultantul dvs. vă blochează noul dvs. creștere, precum și re-strânge restul încuietorilor. Dacă capetele sunt slăbiți, ei pot să le strângeți în acest moment.
  • Ca o altă opțiune, puteți învăța să vă strângeți singuri-ul, luând un curs pentru a învăța tehnica. Adresați-vă consultantului despre cursuri în zona dvs. sau căutați online.
  • sfaturi

    Au răbdare atunci când vă dezvoltați sorselock-urile. Este nevoie de timp pentru ca părul să se blocheze și să crească.
  • Lucrați cu un consultant de sisterlock dacă aveți probleme cu părul dvs. Ei sunt profesioniști instruiți care vă pot ajuta cu orice preocupare de stil pe care o aveți.
  • Avertizări

    Sisterlocks ia mult timp, bani și răbdare să se facă. Ca rezultat, este foarte important să urmați cu atenție instrucțiunile de spălare și întreținere, astfel încât să nu vă distrugeți încuietorile.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Kit de pornire
    • Sisterlocks sampon
    • Apă
    • Benzi de cauciuc
    • Satin eșarfă
    • Concediu de condiționare
    • Vrăjitorie
    • Sticlă de pulverizare mică
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar