Cum să vă îngrijiți extensiile de păr de fuziune

Se pare că extensiile de păr au devenit foarte populare, dar, deoarece au crescut în popularitate, calitatea muncii a coborât.

Este important să găsiți un profesionist care să plătească rate care reflectă munca lor.De obicei cei care plătesc mai puțin de 500 de dolari.00 Pentru extensiile de păr de fuziune sunt fie doar încep, practicând, fie nu au construit suficientă clientelă repetată.Nu merită niciodată să economisiți bani mergând la cineva care ar putea practica părul tău.Părul tău va plăti prețul. Mergeți întotdeauna la cineva care a făcut fuziune de ani de zile și continuă să se antreneze și să învețe.Este important să cereți instrucțiuni de întreținere de la persoana care instalează extensiile.O mulțime de oameni nu sunt conștienți de modul de a-și menține extensiile de păr de fuziune.

Pași

  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 1
1. Nu vă spălați părul până la 48 de ore după instalarea extensiilor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 2
    2. Perie uscați părul complet cu o perie de extensie înainte de a intra în duș și înainte de culcare. Previne prelungirea și înclinarea prelungirii și se răspândește uleiul hrănit în toată extensiile.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 3
    3. Spălați la fiecare 2 zile sau mai puțin și nu vă spălați părul cu susul în jos. Nu curățați părul agresiv. Nu primiți șampon sau balsam pe legături.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 4
    4. Utilizați șampon de păr de bună calitate și balsam. Stați departe de cele care conțin sulf și alcool în timp ce se descompune legătura mai repede decât dorit.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr Fusion Pasul 5
    5. Utilizați o soluție de protecție termică la căldură atunci când coafați părul. Nu fixați fier sau aplicați căldură excesivă la legătura în sine. Amintiți-vă că a fost instalat cu căldură!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr Fusion Pasul 6
    6. La culcare, părul de îmbrăcăminte în două panouri laterale sau într-o coadă mare pentru a preveni încurcarea și maturile la zona rădăcină. Utilizați o pernă de satin pentru a preveni, de asemenea, încurcările.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 7
    7. Evitați apa sărată și apa clorului. Purta un capac de înot.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 8
    8. Dacă urmați aceste instrucțiuni postcare, extensiile de păr vor rămâne frumoase și naturale!
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru extensiile de păr de fuziune Pasul 9
    9. Nu dormi niciodată la extensii de păr umed. Asigurați-vă că părul și legăturile sunt uscate înainte de culcare pentru a evita maturile.
  • sfaturi

    Nu permiteți scalpului să devină prea gras. Este important să păstrați scalpul curat și fără uleiuri grele.
  • Asigurați-vă că găsiți non-căldură, fără metode de lipici care sunt blânde pe păr.
  • Nu dormiți niciodată pe extensiile umede! Acest lucru este obligat să provoace maturi la rădăcini!
  • Dacă alegeți o metodă de fuziune fără căldură, știți că cu metodele de fuziune fără căldură, cum ar fi mătase de keratină, părul continuă să crească și rămâne sănătos. Legăturile bazate pe lipici sunt dăunătoare părului și necesită mai multă întreținere.
  • Dacă preferați metodele bazate pe căldură, căutați cele care nu sunt la fel de dure ca fuziunea de lipici pur, cum ar fi un adeziv de tip proteic.
  • Dacă vă relaxați părul sau primiți tratamente de culoare, ați făcut aceste lucruri înainte de instalarea de fuziune.Cel puțin două săptămâni este ideal.
  • Fuziunea non-termică este cunoscută pentru a crește părul.Oamenii raportează cea mai mare creștere, deoarece protejează părul și este blând pe păr.
  • Avertizări

    Dacă nu se acordă o îngrijire adecvată, riscați deteriorarea părului atunci când extensiile vor fi eliminate, dacă observați maturi sau temându-vă deasupra legăturii, consultați imediat un specialist de extensie.
  • Fuziunea non-termică nu deteriorează părul atunci când este îndepărtat și îndepărtarea durează aproximativ 45 de minute până la o oră.Cu fuziune bazată pe lipici, acetonă este uneori folosit pentru a prăbuși extensiile din păr.Acest lucru este foarte dăunător. Fuziunea non-termică nu necesită produse speciale pentru a le elimina, astfel încât îndepărtarea este simplă, rapidă și blândă pe păr. Fuziunile de keratină sunt mai ușor de îndepărtat decât fuziunea bazată pe lipici și necesită o substanță uleioasă sau o cremă specială de îndepărtare pentru a dizolva atasamentul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar