Cum să curbați părul lung gros

Păr lung, gros poate fi greu de a curl uneori. Buclele tind să cadă din cauza greutății părului, iar cu atât de mult păr, poate dura mult timp pentru a obține aspectul pe care doriți să îl atingeți. Citiți mai departe pentru trei metode de adăugare a curlului la părul dvs.: Folosind o ondulator, metoda tricoului sau metoda de șoc.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind un fier curling
1. Începeți cu părul curat și uscat. Buclele tind să cadă din păr, care sunt puțin uleioase, așa că nu utilizați prea mult balsam înainte de a vă planifica părul. Nu vă grăbiți părul umed, fie ca părul să se usuce, buclele vor cădea, mai ales dacă părul este lung și gros.
  • 2. Aplicați un ser de protecție la căldură. Utilizarea căldurii directe din fier curling vă poate deteriora părul, deci este o idee bună să aplicați ser înainte de a ajunge la locul de muncă. Sericul menit să vă protejeze părul de la deteriorarea căldurii este disponibilă în secțiunea de coafură a farmacilor.
  • 3. Încălzi un fier curling. Dacă doriți bucle mari, libere, utilizați un fier cu un butoi mai mare. Pentru bucle mai stricte, alegeți unul care are un butoi mai mic. Oricum, încercați să utilizați un fier de curling ceramic. Acestea sunt mai calde decât alte fiare de curling, creând un stil de lungă durată pentru părul gros și lung.
  • 4. Înfășurați partea din față a părului în jurul fierului curling. Începeți cu părul care crește deasupra frunții și înfășurați o secțiune de păr de două inci în jurul cilindrului. Rotiți-o astfel încât părul să se retragă din spate, nu spre fața voastră. Țineți-l acolo timp de trei secunde, apoi scoateți fier curling și utilizați un știft pentru a ține curl în poziție.
  • Nu țineți fierul curling în părul dvs. prea mult timp. Prea multă expunere la căldură poate provoca uscarea părului.
  • Dacă aveți breton, nu le înfășurați cu restul părului. Acestea ar trebui să fie în mod separat.
  • 5. Utilizați aceeași metodă pentru a vă curăța restul părului. Înfășurați-l în secțiuni de două inci în jurul fierului curling, țineți în poziție timp de trei secunde, apoi alunecați fierul și fixați curl-ul la cap.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a curling înapoi, adresați-vă unui prieten să vă ajute. Poate fi dificil să faci buclele îngrijite pe spatele capului tău.
  • Pentru un aspect tusulat, experimentați cu secțiuni de curling ale părului în direcții diferite, mai degrabă decât să le curățați în mod uniform spre coroana capului.
  • 6. Pulverizați-vă părul cu hairpray. Când tot părul tău este fixat în bucle, spray-o cu hairpray. Dacă doriți bucle strânse care stau în poziție toată ziua, utilizați un spray maxim de menținere - pentru buclele mai ușoare, mai naturale, utilizați un spray de așteptare.
    Sfat de experți
    Arthur Sebastian

    Arthur Sebastian

    Părul profesional Stilistrkur Sebastian este proprietarul Salonului de păr Arthur Sebastian în San Francisco, California. Arthur a lucrat ca un stilist de păr de peste 20 de ani și a primit licența sa de cosmetologie în 1998. El crede că adevărata lucrare a unui stilist de păr de succes vine de la pasiune și o dragoste pentru coafură.
    Arthur Sebastian
    Arthur Sebastian
    Stilist profesionist de păr

    Expertul nostru este de acord: După ce vă creați valurile, puteți să vă pulverizați părul cu un spray de păr sau spray de sare pentru a adăuga textura și pentru a vă ajuta să țineți curl.

  • 7. Scoateți pinii. După ce părul dvs. sa răcit de la fier, îndepărtați fiecare dintre pini și lăsați buclele să cadă la umeri. Aplicați mai mult spray de păr dacă doriți. De asemenea, puteți să vă rulați cu degetele prin buclele pentru a le face să pară mai moale.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând bucle de tricou
    1. Spălați-vă și condiționați părul. Nu vă suprasolicitați, deoarece acest lucru vă va face că buclele dvs. sunt mai susceptibile de a cădea pe parcursul zilei. În timp ce părul dvs. este încă umed, utilizați un pieptene cu vârf dințate pentru a îndepărta orice încurcături. Ușor să se usuce cu un prosop.
  • 2
    Face benzi de tricou. Utilizați o foarfecă pentru a tăia un tricou vechi în lungime în benzi. Introduceți foarfecele la gât și tăiați-vă la tivime, apoi repetați de-a lungul gâtului până când aveți benzi suficiente pentru a vă întoarce întregul cap de păr. Benzile ar trebui să fie câțiva centimetri mai mult decât părul tău.
  • Dacă nu aveți un tricou vechi, puteți folosi șosete lungi, distanțe sau orice bucată de țesătură de bumbac care are aceeași lungime ca și părul.
  • Dacă doriți niște bucle mici, strânse, faceți ca benzile înguste. Pentru buclele mai mari, le faceți mai largi, aproximativ 2 sau 3 inci (5.1 sau 7.6 cm).
  • 3. Rotiți părul în benzi. Începeți prin separarea unei secțiuni a părului dvs. de la restul. Obișnuiți-l, așa că este neted, apoi linia până la capătul unei benzi de tricou cu vârful secțiunii părului. Începeți să o rostogoliți ca părul să se rostogolească în bandă. Când ajungeți la scalp, legați capetele benzii să o ții în poziție. Repetați până când toate secțiunile părului dvs. au fost rulate.
  • Rulați benzi de păr în direcții diferite sau în loc de peste, pentru a obține un efect tusulat.
  • Rolați la jumătatea părului și opriți-vă dacă doriți valuri care se extind doar la jumătatea părului.
  • 4. Lăsați părul să se usuce. Așteptați câteva ore sau peste noapte pentru ca părul să se usuce complet în benzi. Scoaterea benzilor înainte ca părul să fie uscat, va duce la bucle care nu durează foarte mult.
  • 5. Scoateți benzile de tricou. Când părul tău este complet uscat, dezamăgiți benzile și lăsați-vă buclele să cadă pe umeri. Utilizați spray-ul de păr, gel sau mousse pentru a le ține în poziție.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea buclelor de șoc
    1. Începe cu părul umed. Fie spălați și condiționați părul ca de obicei sau umeziți părul și se usucă în pregătire pentru această metodă. Asigurați-vă că părul dvs. este complet lipsit de încurcări.
  • 2. Pune-ți părul într-o coadă mare. Îndoiți-vă și folosiți un pieptene pentru a vă aduna părul în partea de sus a capului și asigurați-o cu o bandă elastică. Asigurați-vă că este liber de lovituri și încurcări.
  • 3. Face un bun șosete. Luați o șosetă curată, tăiați degetul de la picioare și rotiți-o într-o formă de gogoașă. Cu cât este mai mare gogoasa, cu atât vor fi mai mari buclele tale. Așezați gogoșul de șosete peste coada de cal și trageți-vă părul. Cu gogoasa pusă în fața capului, înfășurați părul peste gogoașă și puneți-l dedesubt, o secțiune la un moment dat. Continuați să faceți acest lucru până când toate părul dvs. este în siguranță în poziție peste gogoasa.
  • 4. Lăsați părul să se usuce. Așteptați câteva ore sau peste noapte pentru ca părul să se usuce în jurul bunului. Când sunteți sigur că este complet uscat, scoateți bunul și lăsați-vă buclele să se elibereze. Această metodă are ca rezultat buclele libere și ondulate. Păstrați-le în poziție cu gel, mousse sau hairpray.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să lucrați în secțiuni mai mici pentru buclele mai definite și să utilizați secțiuni groase pentru buclele libere și o textura mai ondulată.
  • Încercați rolele fierbinți ca o alternativă la un fier curling.
  • Avertizări

    Nu lăsați fierul curling în părul dvs. prea lung sau va arde.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar