Cum de a curăța părul cu role de spumă

Părul care este curbat, bouncy și atenție, este surprinzător de ușor de realizat cu role de spumă. Folosind acești cilindri spongiici, poate ajuta la crearea unui aspect de semnătură sau amplificați factorul de glam pentru ocazii speciale. De asemenea, oferă încuietorilor dvs. o pauză sănătoasă din cilindri fierbinți sau de fier curling. Puneți role de spumă în umezeală, un inch (2.54 cm) secțiuni de păr și le permite să se stabilească timp de opt ore înainte de a le elimina pentru un stil frumos, fără daune.

Pași

Partea 1 din 3:
Spălarea, uscarea și adăugarea unui produs în părul dvs
  1. Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 1
1. Șampon și condiționați părul dvs. ca de obicei. Cel mai bine este să începeți acest stil cu părul curat, umed, așa că curățați și condiționați părul înainte de a adăuga role. Poate doriți să faceți acest lucru în jurul culturii de culcare, astfel încât să existe o mulțime de timp peste noapte pentru că trezsele dvs. laminate să se usuce complet.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 2
    2. Prosopul usca parul. Strângeți ușor umiditatea excesivă din părul dvs. cu un prosop curat și moale. Nu vă frecați părul sau răsuciți-l în prosop, deoarece acest lucru poate provoca ruperea.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 3
    3. Pietre părul cu un pieptene de dinți largi. În loc să folosiți o perie, îndepărtați încărcarea cu un pieptene de dinți largi, astfel încât să nu rupeți părul sau să împărțiți capetele. De asemenea, puteți utiliza un spray de detansare înainte de a le piepita pentru a elimina orice zăpadă.
  • 4. Adăugați un produs de stil la tressele dvs. Pregătiți-vă părul umed cu loțiune sau mousse. Plasați o cantitate mică produsul în palmă și frecați mâinile împreună. Utilizați degetele pentru a rula produsul prin lungimea părului, de la rădăcini la sfaturi.
  • Cât de mult produs pe care îl utilizați poate depinde de tipul de păr pe care îl aveți. Părul gros și curbat poate avea nevoie de mai mult produs în timp ce părul fin poate avea nevoie de mai puțin.
  • Dacă aveți părul frizzy, aplicați un ser anti-frizzz sau spray înainte de a adăuga rolele.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 5
    5. Permiteți părului să se usuce până când este ușor umed. Permiteți-vă părului să se usuce la aer până când pierde aproximativ jumătate din umiditatea sa. Vrei să fie suficient de umed pentru a stil, dar nu atât de umed încât nu se poate usca în role de spumă și de a ține buclele.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea rolelor de spumă
    1. Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 6
    1. Alegeți ce dimensiune a rolelor de spumă de utilizat. Dimensiunea rolei va afecta dimensiunea și forma curbei. Dacă vreți strâns, bucle bouncy, alegeți mici role de spumă. Sau, alegeți rolele mari pentru buclele libere, moi. În general, rolele mai mici sunt mai bune pentru păr mai scurt, în timp ce orice rolă de dimensiune poate fi utilizată pentru păr mai lung.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 7
    2. Cilindri de poziție verticală sau orizontală. Modul în care vânezi rolele determină tipul de curl. Dacă doriți ca Ringlets, cum ar fi Templul Shirley, rotiți curgătorii pe verticală. Pentru plini mai ușoare, mai moale cu mai mult un val, rotiți curgătorii orizontal.
  • Pentru a le roti vertical, țineți o secțiune a părului direct de la cap la un unghi de 90 de grade. Înfășurați capetele părului în jurul rolei și continuați să rulați curlerul spre scalp.
  • Să le rotească orizontal, țineți o secțiune a părului drept în jos de la cap. Înfășurați capetele părului în jurul rolei și continuați să rulați curlerul până la scalp.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 8
    3. Împărțiți părul în secțiuni mici. Faceți o secțiune pentru bangurile (dacă este cazul), una pentru partea de sus, una pentru fiecare parte și două secțiuni pentru partea din spate a părului. Păstrați-le separați cu cleme de gheare.
  • 4. Începeți rularea secțiunii superioare. Alegeți o inch (2.54 cm) de păr la coroana capului tău. Înfășurați vârfurile părului în jurul rolei de spumă și continuați să rotiți părul până când acesta atinge scalpul. Închideți clema pentru a păstra rola în poziție.
  • Cu cât este mai mare secțiunea de păr, looserul curl va fi.
  • Cât de mare este fiecare secțiune depinde de grosimea părului, densitatea, textura și lungimea părului.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 10
    5. Continuați să adăugați role de spumă la restul părului. După terminarea secțiunii superioare a părului, treceți pe laturi și apoi pe spate, utilizând One-Inch (2.54 cm) Secțiuni de păr pentru fiecare rolă. Rulați părul cât mai strâns posibil pentru a preveni slăbirea rolelor în timp ce se fixează sau în timp ce dormi.
  • 6. Strângeți rolele de pe fund pentru a preveni crimele sau denturile inestetice. Crimele și dents provin din impresia în părul lăsat de clema de plastic sau de închidere pe rola de spumă. Pentru a păstra acest lucru de la întâmplare, repoziționați ușor înclinarea din partea de sus a curbei până la partea de jos după ce cilindrul a fost fixat.
  • Ancorați închiderea cu un clip de duckbill din aluminiu sau un pin de bobby.
  • Partea 3 din 3:
    Scoaterea rolelor de spumă
    1. Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 12
    1. Așteptați opt ore înainte de a scoate rolele. Pentru ca părul să se usuce complet și buclele pentru a seta, trebuie să așteptați cel puțin opt ore înainte de a scoate rolele. Mulți oameni aleg să pună rolele înainte de a dormi, apoi să le elimine dimineața.
    • Dacă nu puteți aștepta opt ore, stați sub un uscător de păr încălzit timp de cel puțin o oră.
  • 2. UNSNAP fiecare roller și scoateți-l. Scoateți clema și îndepărtați ușor fiecare rolă. Nu vă gândiți sau trageți, sau părul vă poate fi înghițit în spumă care va distruge curl. Ia-ți timpul și fii răbdător.
  • 3. Scuturați buclele. Răsturnați-vă capul și vă scuturați ușor buclele. Pentru un aspect fără griji, tusled, rake ușor degetele prin părul tău, doar suficient pentru a slăbi buclele. Pentru o textură mai completă, mai puțin definită, periați cu atenție părul.
  • Imagine intitulată Părul curl cu role de spumă Pasul 15
    4. Utilizați spray de păr pentru a vă pune părul. Hairspray va ajuta la stabilirea stilului dvs., precum și reducerea staticului și a frizilor. Spritz un spray de lumină de lumină la câțiva centimetri distanță de părul tău.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă părul se usucă repede, ușor spritz secțiunile individuale de păr cu apă înainte de a le înfășura în role de spumă.
  • Pentru a ajuta la menținerea rolelor în timpul nopții, legați o batistă sau bandă în jurul lor.
  • De asemenea, puteți răsuci părul înainte de a-l împacheta pe cilindrul de spumă pentru o curl spirală.
  • Asigurați-vă că vă împărțiți părul în mici, chiar și în secțiuni. În caz contrar, părul dvs. nu poate să se încurce.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar