Cum să vopsească teamă

Un pop de culoare în părul tău poate adăuga unele funkiness la chiar și cele mai grave zile de păr. Și într-adevăr nu trebuie să faceți o excursie la salon pentru a obține rezultate. Puteți obține culoarea pe care o căutați în confortul propriei dvs. case, pregătinduându-vă și hidratarea frizelor dvs., vrăjându-le cu grijă și îngrijirea lor după acest fapt. Dacă vopsirea mai întunecată a părului mai întunecat, puteți lua în considerare înălbitorul părului pentru cele mai bune rezultate.

Pași

Partea 1 din 4:
Pregătiți-vă la Diee Dreads
  1. Imagine intitulată Doctizează etapa 1.Jpeg
1. Uimurizați-vă părul cu 1-2 zile înainte de a dori să-l vopiți. Umiditatea va influența cât de bine va lua părul tău, așa că în zilele care duc la vopsirea frizelor, spălați-vă și hidratează părul cu atenție. Diferite tipuri de ulei fac mari hidratante pentru dreadlocks, inclusiv ulei de jojoba, ulei de nucă de cocos, ulei de semințe de struguri și ulei de cânepă.
  • Cumpărați uleiul la alegere la un supermarket local sau online și utilizați după duș.
  • Imagine intitulată Dye Dreads Pasul 2.Jpeg
    2. Cumpărați două kituri de culoare pentru consumabile ample de colorat. Un kit de culoare poate fi suficient pentru un cap mai ușor de păr, dar în funcție de grosimea și lungimea frizelor tale, ai putea avea nevoie de două. Nu este nimic mai rău decât să fugi de culoare la mijlocul culorii prin vopsirea, deci dacă aveți păr gros și grosier sau lung, mergeți mai departe și cumpărați două kituri.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 3.Jpeg
    3. DOVENI DOVENI Baia și corpul cu prosoape, tricouri vechi și mănuși. Configurați un prosop pe podea, puneți hainele pe care nu vă deranjează să vă distrugeți și să setați mănuși din plastic în apropiere atunci când începeți să lucrați cu Bleach sau Vopsea. Stabiliți consumabile pe care le veți avea nevoie înainte de a începe procesul.
  • Pentru cele mai bune rezultate posibile, asigurați-vă că aveți un kit de colorare a părului, un capac de păr din plastic, șampon, balsam, ulei de hidratare și legături de păr.
  • Partea 2 din 4:
    Albirea se teme de o culoare mai luminoasă
    1. Imagine intitulată Doctorează etapa 4.Jpeg
    1. Bleachați părul dacă sunteți în regulă cu o leziune a părului. Dacă aveți părul întunecat și încercați să vopsească frizele unei culori mai ușoare, Bleach ar putea fi necesar pentru culoarea pentru a "pop."Cu toate acestea, știți că înălbitorul vă va deteriora părul și face dificilă returnarea la culoarea sa naturală. Uneori sacrifici trebuie făcute pentru acea blondă de platină sau aspectul roz de bomboane!
    • Există alternative naturale la albire dacă doriți să vă lăsați părul înainte de ao vopsi. Ați putea aplica sucul de lamaie la părul tău și stai la soare, turnați ceaiul de mușețel pe părul dvs. și lăsați-l să se usuce în soare sau să vă spălați părul cu apă și bicarbonat de sodiu.
    • Toate aceste elemente clasice de cămară au proprietăți de iluminare și vă pot ușura părul fără deteriorarea înălbirii.
  • Imagine intitulată Doctizează etapa 5.Jpeg
    2. Deep-conditionare parul cu trei zile înainte de albire. Aceasta este probabil cea mai bună modalitate de a vă proteja părul de la eventualele deteriorări ale înălbirii. Înmuiați temițele în ulei de cocos sau utilizați o mască adâncă de condiționare pe ele cu o noapte înainte de protecție suplimentară.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 6.Jpeg
    3. Cumpărați un produs de albire specific părului. Puteți găsi produse de albire a părului la majoritatea magazinelor de droguri, un exemplu fiind L`Oreal Blondissima "Super" rezistență. Garnier Nutrisse Ultra Culoare în cea mai ușoară platină are instrucțiuni foarte clare de urmat pentru a face procesul cât mai sigur pentru părul tău posibil.
  • Imagine intitulată Dye Dreads Pasul 7.Jpeg
    4. Aplicați înălbitorul în timp ce purtați mănuși. Urmați instrucțiunile pentru înălbirea pe care o utilizați și stoarceți dreadlock-ul dvs. după ce aplicați bleachul pentru a le înmuia. Acoperiți frizele albite cu folie de plastic pentru a permite înălbirea să se înmoaie cât mai bine posibil și să le lăsați pentru timpul alocat.
  • Nu treceți de timp, deoarece ați putea provoca daune suplimentare.
  • Imaginea intitulată Dye Dreads Pasul 8.Jpeg
    5. Spălați-vă frizele bine și prosopul le uscați. Puneți temițele sub un flux constant de apă caldă în duș și spălați toate înălbitoarele. Strângeți fiecare teamă de sus în jos pentru a vă asigura că înălbitorul este îndepărtat și din interiorul încuietorilor. Prosopul vă usucă părul și așteptați câteva ore pentru a se usca complet.
  • Imaginea intitulată Dye Dreads Pasul 9.Jpeg
    6. Aplicați o ceară de dreadlock natural sau o condiție odată ce părul este uscat. Acest lucru va împiedica încuietorile să devină atât de uscate încât să se prăbușească și să se simtă grosolan. De asemenea, puteți face acest lucru după punerea culorii în cazul în care doriți să continuați direct la vopsirea încuietorilor.
  • Bleach poate ajuta de fapt dreadlocks "blocare", pentru că le usucă mai departe, dar nu le doriți să devină fragil, motiv pentru care condiționarea înainte și după aceea este crucială.
  • Partea 3 din 4:
    Vopsirea frizelor tale
    1. Imagine intitulată Doctorează etapa 10.Jpeg
    1. Partiționați-vă părul și protejați-vă linia de păr cu balsamul de protecție. Cu blocări deja uscate, partiționarea părului în patru secțiuni, ținute împreună prin legăturile de păr. Acoperiți-vă părul și urechile cu balsam de protecție (furnizate în set), vaselină sau balsam de buze pentru a vă proteja de colorantul vărsat.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 11.jpeg
    2. Se amestecă colorantul de păr împreună într-un castron. Puneți mănușile din plastic pe mănușile dvs. și amestecați împreună culoarea, urmând instrucțiunile din kitul de culoare. Amestecați culoarea peste un prosop pentru a evita o mizerie.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 12.jpeg
    3. Acoperiți exteriorul încuietorilor în culoare. Puteți utiliza o perie de tentație pentru a aplica în mod egal de-a lungul încuietorilor sau puteți să vă înmuiați încuietorile în amestecul de culori, scrunching încuietorile cu mâinile de mâncare pentru a le înmuia cu culoarea.
  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea interioară a frizelor colorate, concentrați-vă doar pe acoperirea temeinic a exteriorului fiecărei blocări.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 13.jpeg
    4. Lăsați culoarea în timpul setat plus un tampon de dreadlock. Puneți temurile în sus într-un capac de păr, în timp ce culoarea se stabilește pentru a evita suportul și petele. Urmați cu atenție instrucțiunile de pe kitul de culoare pentru a vă asigura că seturile de culori, adăugând de obicei 10-15 minute de setare timp pentru părul îngrozitor.
  • Luând culoarea prea devreme poate duce la rezultate slabe, dar lăsându-l în prea mult vă poate deteriora părul.
  • Imagine intitulată Doctiere Dreads Pasul 14.Jpeg
    5. Spălați culoarea din părul dvs. până când apa rulează clar. De obicei, acest lucru durează 1 sau 2 spălări pentru teamă vopsită. Puteți utiliza un șampon de neutralizare pentru a repara orice deteriorare care s-ar fi putut face de culoare sau pur și simplu șampon, starea și hidratarea cu uleiul de hidratare preferat.
  • Odată ce încuietorile sunt curate, retwist frizdele la plăcerea ta.
  • Partea 4 din 4:
    Având grijă de încuietori colorate
    1. Imagine intitulată Doctiere Dreads Pasul 15.Jpeg
    1. Spălați-vă groazele mai puțin, dar păstrați-le curate. Cu cât mai puțin spălați părul tratat cu culori, cu atât culoarea va rămâne mai lungă. Încercați să spălați cu apă călduță, ceea ce va fi mai ușor pe vopsea și folosind șampon special, color și balsam, cum ar fi Giovanni 50:50 Balanced Hydrationing-clarificator.
    • Părul curat va face ca culoarea să strălucească mai mult, deci chiar dacă le spălați mai puțin, nu ar trebui să le lăsați să se murdărească.
  • Imagine intitulată Doctiere Dreads Pasul 16.Jpeg
    2. Misturați-vă zilnic încuietorile. Acum că frizele dvs. sunt colorate, vor avea nevoie de întreținere suplimentară de hidratare. Utilizați un ulei de hidratare sau un balsam de proteine ​​pentru a avea grijă de părul nou colorat, împiedicând uscarea și ruperea.
  • Dr. LOCS YAYA OIL sau JINAN FUNCTIONAL IN CALIDER sunt hidratante bune pentru parul colorat.
  • Imagine intitulată Doctiere Dreads Pasul 17.Jpeg
    3. Aplicați tratamente de ulei fierbinte sau hidratanți pentru protecție suplimentară. Dacă vă simțiți părul devenind uscat sau fragil, în ciuda tratamentelor normale de hidratare, puteți lua în considerare Efectuarea unui tratament cu ulei fierbinte să se aplice lunar linerilor.
  • Pentru a adăuga un amestec de hidratare în rutina, amestecați împreună glicerina și apa de trandafir și ceață pe păr pentru o hidratare suplimentară în dimineața sau seara.
  • Hidratați și tratați înainte Styling Dreadlocks Pentru cele mai bune rezultate.
  • Imagine intitulată Doctorează etapa 18.jpeg
    4. Protejați-vă groazele cu Wraps când dormiți. Frizdele care au fost vopsite sunt mai predispuse la deteriorare, deci este foarte important să vă protejați temurile cu o eșarfă sau o învelitoare de mătase noaptea. De asemenea, puteți înlocui perne comune cu pernă de mătase sau satin pentru a evita nevoia unei înfășurări.
  • sfaturi

    Dacă culoarea începe să se estompeze, puteți să-l retușați urmând același proces de colorare.
  • Dacă nu sunteți sigur că ați vopsit franterele complete, puteți colora Sfaturi de frizerie pentru un alt aspect elegant.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că clătiți toate coloranții atunci când terminați procesul de colorare, deoarece orice vopsea rămasă în păr poate deteriora părul, făcându-l fragil și slab.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Prosop
    • Capacul părului
    • Mănuși
    • Un kit de colorare a părului cu colorant
    • Ulei de hidratare
    • Șampon & balsam
    • Părul de păr
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar