Cum se aplică evidențierea și luminarea foliilor la păr

Indiferent dacă doriți să vă dați părului un pic de strălucire de soare sau să vă revizuiți complet capul cu niște bucăți de păr vopsit, va trebui să știți cum să vă ridicați sau să vă lăsați părul. Procesul este puțin complicat, dar cu ceva timp și răbdare, ar trebui să-l puteți face acasă. Pur și simplu aplicați coloranți la părul dvs. folosind folii, lăsați-l să stea, apoi clătiți-l afară. Veți fi lăsat cu o privire uimitoare nouă pentru a afișa.

Pași

Partea 1 din 3:
Secționarea și pregătirea părului
  1. Imagine intitulată Aplicați evidențierea și luminile de lumină la pasul părului 1
1. Alegeți culorile Lowlight. Alegeți culorile părului una până la două nuanțe mai întunecate decât culoarea naturală pentru rezultatele naturale. Pentru rezultate mai dramatice, du-te pentru nuanțe de două până la patru nuanțe mai întunecate. Dacă aceasta este prima dată când vopsiți părul, poate doriți să încercați să utilizați vopsele temporare sau semi-permanente, mai degrabă decât vopsea permanentă.
  • Coloranții temporari tind să se spele după un șampon.
  • Coloranții semi-permanenți se vor spăla după 20-26 șampoane.
  • Coloranții permanenți pot să se estompeze, dar de obicei rămân în părul dvs. până când crește.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile luminoase la părul părului 2
    2. Alegeți culorile dvs. de evidențiere. Repere sunt, în esență, opusul lumagurilor. Culorile evidențiate ar trebui să fie una până la două nuanțe mai ușoare decât culoarea părului natural. Pentru rezultate mai dramatice, du-te pentru nuanțe de trei până la patru nuanțe mai întunecate.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă înălțați părul pentru ao evidenția, ceea ce se face cel mai bine într-un salon.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la pasul părului 3
    3. Împărțiți părul în cinci secțiuni. Asigurați-vă că cele cinci secțiuni sunt aproape chiar și chiar. Ar trebui să existe o secțiune pe partea de sus a capului tău. Apoi, pe ambele părți ale capului, separați părul în două secțiuni. Când ați terminat, ar trebui să lăsați o singură secțiune de păr pe partea de sus și patru secțiuni de pe laturi. Utilizați benzi de cauciuc sau clipuri de păr pentru a vă asigura părul.
  • Cu alte cuvinte, ar trebui să aveți trei secțiuni în fața capului tău și două în spate.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și foliile luminoase la părul părului 4
    4. Utilizați metoda de feliere pentru a separa părul pentru un aspect mai dramatic. Lăsați-o pe una dintre secțiuni. Începând din partea de sus a secțiunii, introduceți capătul pieptenei prin părul dvs. Numai o secțiune foarte subțire a părului ar trebui să fie pe partea de sus a capătului pieptenei. Amintiți-vă că atât pentru evidențierea, cât și luminile de lumină, ar trebui să aplicați coloranți la bucăți foarte subțiri de păr.
  • Această metodă creează mai multe evidențe definite și lumini.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și luminile de lumină la pasul părului 5
    5. Utilizați metoda de țesut pentru a separa părul pentru un aspect mai natural. Țesuturile și tăierea sunt foarte asemănătoare, cu excepția cazului în care țeseți că deplasați capătul pieptenei prin suprafața părului într-un model subtil în subțire (mai degrabă decât "felii" într-o linie dreaptă) pentru a separa bucăți de păr.
  • Metoda de țesut produce mai puțin definite, mai multe evidențieri naturale și lumini.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul părului 6
    6. Protejați-vă și împrejurimile dvs. de pete. Înfășurați un prosop, sunteți confortabil să obțineți vopsea pe umeri. Prosopul va prinde orice picurare de vopsea și o puteți folosi pentru a vă usca părul după faza de clătire a procesului de vopsire. Asigurați prosopul în poziție în fața gâtului cu un clip sau un știft de siguranță.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la pasul părului 7
    7. Puneți mănușile de vopsire. Kiturile de vopsire au, în general, cu mănuși, dar dacă dvs. nu vine cu mănuși, puteți purta doar mănuși normale de latex sau cauciuc. Purtarea mănușilor vă asigură că nu vă vopiați degetele și unghiile împreună cu părul.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea colorantului
    1. Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la pasul părului 8
    1. Aplicați folia sub păr. Luați o bucată de folie care este suficient de mare pentru a acoperi cu ușurință o anumită secțiune de păr. Glisați-l sub secțiunea pe care tocmai ați asigurat-o. Lăsați părul să se odihnească deasupra foliei. Folia ar trebui să creeze o barieră între firma pe care ați scos-o folosind pieptenele și restul părului din secțiunea cu care lucrați.
    • Este o idee bună să începeți în spate și să lucrați înainte, deoarece părul din spatele capului este de obicei mai greu pentru a ușura.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și luminile de lumină la pasul părului 9
    2. Decideți despre modelul pe care îl urmăriți. Veți aplica evidențierea și luminile ușoare într-un model consistent pe tot parcursul capului. Puteți începe cu un singur punct culminant, apoi treceți la două lumini și repetați acest model în întreaga secțiune, de exemplu. Alegeți orice model pe care îl preferați în funcție de raportul dintre evidențiere la luminile de iluminare doriți.
  • Evidențierea înseamnă că strângerea de colorare mai ușoară decât culoarea părului natural, în timp ce iluminarea scăzută înseamnă colorarea fire mai întunecate decât culoarea dvs. naturală.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul părului 10
    3. Acoperiți părul deasupra foliei din colorantul de evidențiere. Utilizați peria care a venit cu kitul dvs. de colorant. Îndepărtați peria într-o cantitate mică de vopsea de evidențiere. Apoi, periați colorantul în partea părului deasupra foliei, astfel încât este saturată uniform de la rădăcină la vârf. Pe măsură ce vă periați, părul ar trebui să devină tencuit în folie.
  • Puteți lăsa părul pentru moment în timp ce continuați să aplicați folii / vopsiți. Veți plia foliile când ați terminat cu secțiunea.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul părului 11
    4. Secțiunea de pe un alt strat de păr. Repetați același proces pe care l-ați făcut cu pieptenele de coadă înainte, deplasându-se în jos prin secțiunea părului. Chiar sub părul tocmai ați murit, alunecați capătul pieptenei sub o mică parte a părului. Așezați o bucată de folie sub acea firmă pentru a crea o barieră între această nouă componentă și părul rămas din secțiune.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul părului 12
    5. Aplicați colorantul Lowlight. Ar trebui să adăugați colorantul Lowlight la această secțiune pentru a crea variații. Acesta este exact același proces ca înainte. Pictați ușor colorantul pe părul folosind peria care a venit cu kitul dvs., deplasându-se de la rădăcină la vârf. Din nou, părul va deveni tencuit în folie.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul Pasul 13
    6. Repetați acest model până când părul este vopsit. Continuați să vă deplasați de la evidențierea și nuanțele luminoase, utilizând raportul dorit. Continuați modelul până când întreaga secțiune este vopsită și separată de folii.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și luminarea foliilor la părul Pasul 14
    7. Întoarceți-vă folia. Fold ușor bucățile de folie în jurul fiecărei secțiuni de păr. Nu apăsați prea mult pentru a evita obținerea unei cremă pliată în vopsea. Capetele foliei ar trebui să fie aproape de rădăcinile părului tău când ai terminat. Plierea foliei ajută să rămână în poziție în timp ce vopsiți secțiunile rămase.
  • Folia va conduce căldura din scalpul dvs., ceea ce va ajuta colorantul să lucreze mai repede.
  • Imaginea intitulată Aplicați evidențierea și luminile luminoase la pasul părului 15
    8. Repetați acest model pentru a colora secțiunile rămase. Pentru fiecare secțiune, repetați exact același model pentru a evidenția sau a scădea părul. Separați părul în fire mici, folosind folia ca o barieră, apoi vopsea vopsea pe fiecare componentă. Variază între evidențiat și umbra luminoasă.Odată ce fiecare fir este vopsit, împachetați folia în jurul firmelor.
  • Amintiți-vă, este posibil să trebuiască să vă înălțați părul în primul rând în secțiunile pe care le evidențiați. Acest lucru este de obicei cel mai bine făcut la un salon și trebuie făcut înainte de a începe procesul de evidențiere / luminare.
  • Partea 3 din 3:
    Finalizați aspectul
    1. Imagine intitulată Aplicați evidențierea și foliile de lumină la părul Pasul 16
    1. Lăsați colorantul să stea în termenul recomandat. Consultați instrucțiunile de pe colorantul dvs. pentru a vă imagina cât timp să o lăsați să stea înăuntru. Ori vor varia în funcție de tipul de coloranți pe care îl utilizați. Nu lăsați colorantul mai mult decât recomandat, deoarece acest lucru vă poate deteriora părul.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și luminile de lumină la pasul părului 17
    2. Clătiți părul în apă rece. Scoateți foliile din partea de jos în partea de sus. Utilizați apă rece pentru a clăti volumul în exces. Continuați să clătiți părul până când apa care iese din cap rulează clar.
  • Este complet natural să aveți o mulțime de culori care rulează în duș. Nu panică dacă se întâmplă acest lucru. Nu înseamnă că părul tău nu a vopsit în mod corespunzător. Este o parte normală a procesului.
  • Imagine intitulată Aplicați evidențierea și luminile luminoase la părul Pasul 18
    3. Spălați-vă părul cu balsamul post-colorant găsit în kitul de vopsire. Kitul dvs. ar trebui să vină cu acest balsam, dar dacă nu, puteți cumpăra balsam făcut pentru părul vopsit la o farmacie. Nu spălați părul cu șampon sau balsam normal. Ar trebui să evitați spălarea părului cu aceste lucruri timp de 24 până la 48 de ore, astfel încât colorantul să aibă timp să vă înșiși în arborele de păr.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Senzarea / kitul de vopsea LowLight
    • Pensulă de coadă
    • O rolă de folie de aluminiu
    • 5 sau 6 cleme de păr din plastic sau legături de păr
    • Șampon de siguranță / balsam
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar