Cum de a construi o masă de păsări

O masă de păsări este un mod minunat de a atrage păsări în grădina dvs. și de a le menține hrăniți în același timp. În timp ce tabelele de păsări sau alte alimente de păsări sunt disponibile pentru a cumpăra de la magazinul dvs. local de hardware, sunt ușor de făcut cu niște lemn și puțin timp. Prin construirea tabletei și a bazei separat înainte de a le combina, puteți pune împreună o masă de păsări frumoasă și funcțională într-o după-amiază.

Pași

Partea 1 din 3:
Construirea tableteiSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 1
1. Îndepărtați un mare, /2 Inch (1.3 cm) bucată de lemn groasă la dimensiunea dorită. Utilizați o bandă de măsurare pentru a marca dimensiunea dorită a tabletei de masă de păsări. Cu un ferăstrău cu amenajare sau ferăstrău circular, tăiați orice lemn în exces pentru a aduce tableta la dimensiunea potrivită.
  • Dacă nu sunteți sigur, începeți cu o masă de aproximativ 12 cu 18 cm (30 cu 46 cm) în dimensiune.
  • Partea superioară a mesei dvs. nu va trebui să susțină o cantitate mare de greutate, astfel încât orice foaie mare de lemn ar trebui să funcționeze.
  • Asigurați-vă că lemnul pe care îl utilizați pentru tabletă și toate celelalte părți ale tabelului este tratat corespunzător. Dacă nu este, poți impermeabil din lemn tu.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 2
    2. Tăiați 4 bucăți de 1 la 1 în (2.5 cu 2.5 cm) lemn pentru a face ornamente pentru masă. Ornamentele în jurul marginilor mesei va ajuta la prevenirea alimentelor de păsări să fie suflate. Tăiați 4 bucăți de 1 la 1 în (2.5 cu 2.5 cm) lemn astfel încât acestea să fie aproximativ 2 inci (5.1 cm) mai scurt decât fiecare dintre marginile tabletei dvs.
  • Făcând tăierea mai scurtă decât tableta va permite apa să se scurgă atunci când plouă.
  • Dacă faceți o masă care este de 12 până la 30 de centimetri (30 cu 46 cm), de exemplu, veți avea nevoie de 2 bucăți de tăiere 10 cm (25 cm) în lungime și 2 bucăți care sunt de 16 inci (41 cm ) lung.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 3
    3. Lipiți ornamentul de lemn până la mijlocul fiecărei margini pe masă. Utilizați o măsură de bandă pentru a găsi și marca mijlocul fiecărei părți pe masă și fiecare bucată de lemn de tăiere. Acoperiți o parte a fiecărei bucăți de tăiere cu o cantitate mică de adeziv din lemn și apăsați-l pe masă. Marginea ar trebui să fie în același timp cu marginea tabletei, iar cele 2 semne făcute ar trebui să se alinieze.
  • Utilizați cleme pentru a ține lemnul în poziție, deoarece cleiul se usucă complet.
  • Asigurați-vă că ați pus bucățile mai mici de ornamente pe laturile mai scurte ale mesei.
  • Ar trebui să aveți o masă plată cu ornamente în jurul marginilor, lăsând un spațiu mic între fiecare bucată de tăiere în cele 4 colțuri.
  • Adezivul de lemn trebuie să fie uscat după aproximativ 30 de minute până la 1 oră. Verificați instrucțiunile de pe marca dvs. specifică de adeziv din lemn pentru mai multe sfaturi privind timpul de uscare.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 4
    4. Înșurubați tăierea în poziție. În timp ce adezivul de lemn va ține tărâța stabilă, nu va fi la fel de lungă ca înșurubarea tăriei în poziție. Utilizați 1/2 în (3.8 cm) șuruburi din lemn sau șuruburi de punte pentru a se scurge prin fundul tabletei și în bucățile de ornamente. Utilizați 3 șuruburi pe fiecare piesă, cu 1 în mijloc și 1 aproximativ 1 inch (2.5 cm) de la fiecare capăt.
  • Pentru a vă asigura că șuruburile se îndreaptă spre lemn drept, găurați mai întâi niște găuri pilot. Utilizați A /32 inch (0.24 cm) burghiul pentru a găti o gaură mică prin partea inferioară a tabletei și aproximativ /2 Inch (1.3 cm) în tăiere.
  • Partea 2 din 3:
    Construirea bazeiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 5
    1. Tăiați 2 bucăți de 2 până la 4 în (5.1 până la 10.2 cm) lemn la lungimea tabletei. Pentru a vă asigura că tabelul de păsări poate sta în mod corespunzător, veți avea nevoie de o bază largă pentru ao susține. Măsurați 2 bucăți de 2 până la 4 în (5.1 până la 10.2 cm) lemn la cea mai mare dimensiune a tabletei dvs. și o taie la această dimensiune.
    • Dacă faceți o masă de păsări care este de 30 de inci (76 cu 127 cm), piesele dvs. de bază trebuie să fie de 50 inci (130 cm) în lungime.
    • Acest lucru va face o masă foarte robustă, dar puteți face și baza mai mică decât asta. Încercați să găsiți o măsurătoare între cele două dimensiuni ale tabletei dvs. Orice prea mult mai mic decât dimensiunea mai scurtă poate fi prea instabilă, dar ceva la jumătatea drumului între ar trebui să funcționeze bine.
    • Dacă nu doriți să faceți o bază pentru masa de păsări, ați putea, de asemenea, înșurubați-o în partea de sus a Post de gard din lemn instalat undeva în curtea ta.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 6
    2. Îndepărtați un 1 la 4 în (2.5 până la 10.2 cm) Notch din centrul fiecărei bucăți de lemn. Utilizați o măsură de bandă pentru a găsi mijlocul fiecărei bucăți de lemn și marcați un punct de 2 inci (5.1 cm) departe de mijloc în fiecare direcție. Utilizați o ferăstrău circular, ferăstrău de masă sau chiar o amenajare a mâinii pentru a tăia o crestătură în cele 2 bucăți de lemn, 1 inch (2.5 cm) adânc între cele 2 marci pe care le-ai făcut.
  • Acest lucru ar trebui să vă lase cu o notă largă de 4 in (10 cm) care merge la jumătatea drumului prin fiecare bucată de lemn.
  • Imaginea intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 7
    3. Conectați cele 2 bucăți de lemn pentru a crea o cruce. Rotiți 1 bucată de lemn cu capul în jos și rotiți-o cu 90 de grade, astfel încât cele două crestături din lemn se potrivesc. Apăsați împreună cu crestăturile împreună și utilizați un ciocan de cauciuc sau lemn pentru a le bate unul în celălalt. Dacă crestăturile sunt tăiate corect și acest lucru se face corect, ar trebui să aveți o cruce plană de lemn.
  • Acest lucru va crea un fund plat pe care poate sta masa de păsări.
  • Pentru o stabilitate suplimentară, acoperiți interiorul fiecărei crestături cu un adeziv mic pentru a ține crucea împreună.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 8
    4. Îndepărtați un 2 cu 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) Postați la înălțimea dorită a mesei dvs. de păsări. Postul este ceea ce va conecta baza tabelului de păsări la masă însuși. Măsurați 2 până la 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) să fie de aproximativ 3 picioare (91 cm) în lungime și să utilizați un ferăstrău pentru ao tăia până la dimensiune. Asigurați-vă că tăierea este la fel de plată și dreaptă pentru a evita o masă de păsări strâmbă.
  • Dacă aveți un post de lemn diferit pe care doriți să îl utilizați, cum ar fi un picior vechi de masă sau o dimensiune diferită de lemn, acest lucru va funcționa și. Asigurați-vă că nu este mai mare de 4 cu 4 inci (10 cu 10 cm), altfel se va suprapune baza de lemn.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 9
    5. Găuriți o gaură pilot în centrul postului și a crucii de lemn. Utilizați o bandă de măsurare pentru a găsi și marca mijlocul postului de lemn și a crucii. Atașați o /32 inch (0.24 cm) Drillbit la un burghiu electric și se scurge prin centrul crucii de lemn. Repetați pe baza postului de lemn, mergeți aproximativ /2 Inch (1.3 cm) în post.
  • O gaură pilot vă va ajuta să vă asigurați că șuruburile sunt în mod corespunzător și că totul este aliniat perfect.
  • Mai degrabă decât utilizarea unei benzi de măsurare, puteți conduce o linie dreaptă din fiecare colț diagonal al postului de lemn. Locul în care se intersectează cele 2 rânduri.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 10
    6. Înșurubați crucea și postul împreună. Întoarceți postul de lemn cu susul în jos, astfel încât gaura pilot să se confrunte în sus. Așezați crucea de lemn peste postare, astfel încât găurile pilot să se alinieze perfect. Utilizați un burghiu electric sau șurubelniță pentru a înșurubați 3 în (7.6 cm) punte sau șurub de lemn până când este în același timp cu partea inferioară a crucii.
  • Pentru o stabilitate suplimentară, ați putea găti găuri pilot și adăugați șuruburi suplimentare în alte colțuri ale postului. Acest lucru îl va împiedica să se rotească, așa că asigurați-vă că este perfect pătrat cu baza înainte de a face acest lucru.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 11
    7. Tăiate 8 12 în (30 cm) bucăți de 2 la 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) lemn. Acestea vor forma bretele care vor păstra postul care leagă partea superioară și inferioară a mesei constant. Utilizați o măsură de bandă pentru a marca 8 lungimi de 2 cu 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) Lemn la 12 inci (30 cm). Utilizați o amenajare sau ceva asemănător cu tăierea lor la dimensiune.
  • Dacă utilizați o bază mai mică sau faceți o masă mai mare, este posibil să aveți nevoie de bretele de dimensiuni diferite. Poziționați un conducător la un unghi de 45 de grade între postare și braț. Ajustați-o până când lungimea arată bine față de dimensiunea tabelului și a utiliza această măsurătoare.
  • Imaginea intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 12
    8. Tăiați un unghi de 45 de grade în fiecare capăt al brațelor tăiate din lemn. De lucru 1 bucată la un moment dat, fixați o brățară de lemn într-o cutie miter sau pe o ferăstrău circular care poate tăia un unghi. Setați caseta de ferăstrău sau miter la un unghi de 45 de grade și începeți să tăiați brațele. Repetați pentru fiecare capăt al fiecărei brațe până când aveți 8 chiar trapezoide.
  • Dacă nu aveți o cutie de miter sau o ferăstrău circular, puteți marca, de asemenea, o linie de 45 de grade pe lemn cu un protractor și creion. Acest lucru nu va fi la fel de precis, dar cu puțină șlefuire suplimentară și un adeziv din lemn, ar trebui să fie în continuare funcțional.
  • Imaginea intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 13
    9. Lipiți și înșurubați lemnul înclinat în fiecare parte a postului și crucea. Acoperiți părțile înclinate ale fiecărei bucăți de lemn cu o cantitate mică de adeziv din lemn. Apăsați fiecare piesă pe fețele crucii și postați-vă pentru a crea un triunghi cu colțul dintre ele. Șurub 1 1/2 în (3.8 cm) lemn șurub prin fiecare capăt al lemnului înclinat în fața postului și în cruce.
  • Aceasta poate ajuta la găurirea găurilor pilot cu A /32 inch (0.24 cm) mai întâi Drillbit.
  • Șuruburile trebuie să treacă prin lemnul înclinat într-un unghi, astfel încât să intre în post sau pe cruce complet drept.
  • Partea 3 din 3:
    Asamblarea tabeluluiSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 14
    1. Drill o gaură pilot prin punctul central al tabletei și postul de lemn. Utilizați o bandă de măsurare pentru a găsi și marca punctul central al tabletei de lemn și a postului pe care îl veți monta. Utilizați A /32 inch (0.24 cm) burghiu pentru a se scurge prin centrul tabletei și centrul postului de lemn.
    • Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că tableta este perfect echilibrată pe post și este perfect centrat.
    • De asemenea, puteți găsi punctul de mijloc al unui post și a tabletei prin desenarea unei linii drepte între fiecare colț diagonal. Punctul în care se intersectează este mijlocul.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 15
    2. Adeziv și înșurubați tableta la postul de lemn. Acoperiți partea superioară a postului cu o cantitate mică de adeziv din lemn. Plasați tableta pe post, astfel încât cele două găuri pilot să se ridice. Șurubul A 1/2 în (3.8 cm) Șurub de lemn prin gaura pilot din tabletă și în postul de lemn.
  • Pentru stabilitate suplimentară, forați șuruburi suplimentare prin masă și în post.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 16
    3
    Nisip în jos întreaga masă. Orice margini ascuțite sau lemn de spărtură pe masă pot prinde sau răni păsările care încearcă și mănâncă din ea. Utilizați un șmirghel mediu, în jurul valorii de 120-grit, pentru a nisip în jos toate zonele expuse de pe masă la un finisaj neted.
  • Dacă aveți disponibil un Sander orbital, acesta va face acest proces să meargă mult mai repede.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 17
    4
    Pete sau Vopsea tabelul Dacă doriți să vă schimbați culoarea. Dacă culoarea standard a lemnului pe care ați folosit-o nu arată excelentă în curtea dvs., ați putea pata sau picta o culoare diferită. Alegeți o vopsea sau o pată de lemn care este clasificată pentru utilizarea externă și aplicați-o la tabelul de păsări conform instrucțiunilor producătorului.
  • Asigurați-vă că oricare ar fi vopsea sau pete pe care o alegeți nu va fi dăunătoare pentru orice păsări. Pe măsură ce mănâncă de pe masă, pot ingera cantități mici de vopsea sau pete, așa că asigurați-vă că este complet non-toxic.
  • Imagine intitulată Construiți o masă de pasăre Pasul 18
    5. Plasați masa în curte și împrăștiați păsările de legătură peste el. Odată ce tabelul este asamblat și complet șlefuit, este gata să fie afișat și utilizat. Așezați masa de păsări într-o zonă expusă și ușor accesibilă a curții sau grădinii și împrăștiați-o cu câțiva mici de semințe de păsări.
  • Puteți cumpăra semințe de păsări online sau de la magazinul local de animale de companie.
  • Pentru o stabilitate suplimentară, cu ciocanul unelte metalice sau de lemn în pământ de fiecare parte a fiecărei scoici în baza mesei dvs. Legați o bucată de frânghie peste fiecare plantă între cârlige pentru a ține masa în vânturi mai puternice.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Alegeți o locație liniștită, departe de animale de companie, pentru a plasa masa de păsări.
  • Păstrați mesele de păsări curate. Acestea ar trebui să fie curățate zilnic, dezinfectate săptămânal și s-au mutat în fiecare moment și apoi să împiedice acumularea de picături de păsări în același loc.
  • De-a lungul timpului, veți afla cât de multă hrană pentru a părăsi păsările, măsurarea acestuia din ceea ce este lăsat neliniștit sau cât de repede se hrănesc păsările.
  • Un acoperiș poate fi adăugat la o masă de păsări pentru adăpost suplimentar. Fiți conștienți, totuși, că, în timp ce acest lucru nu ar putea deranja niște păsări, poate provoca păsări simeri să stea departe.
  • Faceți ce dimensiune doriți! Atâta timp cât are o suprafață plană, este ridicată de pe pământ și are semințe de păsări pe ea, ați făcut o masă de păsări.
  • Înșurubați câteva cârlige suplimentare în zona de lemn din jurul mesei pentru a închide alimentatoarele de păsări de la dacă doriți ca masa dvs. să atragă păsările mai mult fără a fi nevoie să reproșezi mesei cât de des.
  • Avertizări

    Odată ce începeți să punețisesesesesese pe masă, multe păsări vor veni să se bazeze pe această sursă de mâncare. Dacă doriți să încetați să hrăniți păsările, nu faceți acest lucru până la lunile mai calde, atunci când găsirea alimentelor este mult mai ușoară pentru păsări și se pot întări în siguranță de la aprovizionare.
  • Dacă utilizați orice etanșant, vopsea sau lac de pe masa de păsări, fiți sigur că este siguranța păsărilor. Multe dintre petele comune, vopselele, lustrurile și cleiurile pe care oamenii le pot tolera sunt otrăvitoare pentru păsări.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • /2 Inch (1.3 cm) foaie groasă de lemn
    • Ruletă
    • Handsy sau ferăstrău circular
    • 1 cu 1 din (2.5 cu 2.5 cm) lemn
    • Cleme
    • Lipici de lemn
    • Bormasina electrica
    • 1/2 în (3.8 cm) șuruburi din lemn sau șuruburi
    • 2 cu 4 în (5.1 până la 10.2 cm) lemn
    • Cauciuc sau mallet din lemn
    • 2 cu 2 în (5.1 până la 5 ani.1 cm) post
    • 3 inci (7.6 cm) lemn sau șurub de punte
    • Miter sau ferăstrău circular
    • 1 cu 2 în (2.5 până la 5.1 cm) lemn
    • Smițătoare de grăsime medie, în jur de 120 de griți
    • Papete din lemn sau vopsea (opțional)
    • Semințe de păsări
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar