Cum să fii un excelent linebacker

Potrivit retragerii Baltimore Ravens Linebacker Ray Lewis, "O slujbă a lui Linebacker este de a bate înapoi înapoi, pentru a bate receptoarele, [și] pentru a urmări fotbalul." Linebackers sunt câinii de atac ai Gridironului, chemați să ofere o acoperire defensivă atât pentru jocurile de funcționare, cât și pentru trecerea. Datorită rolului lor versatil, bunăstarea excelentă trebuie să fie rapidă, dură, inteligentă și puternică. Citiți mai departe pentru instrucțiuni pentru a vă începe pe calea dvs. către excelența Linebacker.

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbunătățirea tehnicii dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un excelent linebacker Pasul 1
1. Începe o rutină de exerciții viguroase. Se așteaptă ca linebackers să grăbească trimestrul, să ofere o acoperire de trecere și să se oprească. Liniajele trebuie să fie suficient de rapide pentru a prinde receptoarele încă suficient de puternice pentru a aborda o întoarcere la viteză maximă. O fizică slabă și puternică este nucleul pe care este construit un joc de mare linebacker. Dacă nu aveți deja o rutină de exerciții, începeți una astăzi. Cu cât puteți executa mai repede și cu atât mai greu puteți lovi, cu atât mai eficient veți fi ca un linebacker.
  • Deoarece linebackerul trebuie să se deplaseze rapid de la un rol defensiv la altul, o rutină cardio solidă este o necesitate. Jogging pentru a construi rezistența dvs., dar, de asemenea, asigurați-vă că ați rulat sprints pentru a construi viteza de care va trebui să luați în jos cele mai rapide backs și receptoare.
  • Formarea forței este, de asemenea, esențială. Linebackers trebuie să fie capabili să se ducă la toe cu imense de linie, în timp ce se grăbesc fundașul. Piciorul puternic, spate și mușchii de bază sunt foarte apreciați - aceste grupuri musculare sunt fundația pentru o capacitate puternică de grăbit și de abordare. În plus, un linebacker are nevoie de arme rapide și puternice pentru a lupta cu linemenii din trecut și pentru a trage transportatorii de bile în jos. Ray Lewis recomandă un amestec robust de prese de bancă, ridică din umeri, ghețuri și bicep.
  • Imaginea intitulată Fi un excelent LINEBACKER PASUL 2
    2. Cunoaște-ți poziția. Primele câteva secunde ale liniei de mișcare pot face sau sparge o piesă defensivă. Având o poziție bună pregătită este necesară pentru o acțiune rapidă, decisivă de îndată ce mingea este ruptă.
  • Linebackers utilizează A două puncte poziția (două picioare atingând solul) spre deosebire de trei sau patru puncte poziția utilizată de linemeni (două picioare plus una sau două mâini atingând solul, respectiv.) Lenjerii joacă un rol foarte mobil - pozițiile de trei și patru puncte sunt bune pentru linemenii care doresc să se săpare și să explodeze în alte linii, dar nu și la linie, care trebuie să fie gata să alerge.
  • Țineți o bază largă. Picioarele tale ar trebui să fie puțin mai mult decât lățimea umărului în afară, cu degetele de la picioare în interior. Această bază largă și stabilă vă va asigura că sunteți bine echilibrați și împiedicați pașii falși.
  • Îndoiți genunchii astfel încât să puteți sta înapoi în poziția voastră. Asigurați-vă că vă îndoiți la talie, nu la spate. Păstrați pieptul mare și arătat spre exterior. Puteți să vă odihniți ușor pe brațe pe coapse sau să îi lăsați să stea liber, dar nu vă puneți mâinile în genunchi, deoarece acest lucru vă încurajează să vă îndoiți în spate și, de asemenea, durează mai mult pentru a vă deplasa când mingea este ruptă.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent pasul 3
    3. Practicați primul pas. Un bun linebacker este în mod constant citește infracțiunea, dar un fundal bun este în mod constant lectură tu. Primele câteva momente ale unei piese sunt critice. Dacă ezitați la primul pas sau telegraful dvs. direcția dvs. prea devreme, atunci o infracțiune inteligentă va fi capabilă să vă exploateze greșeala. Asigurați-vă că ați practica primul pas critic pe care îl scoateți din poziția dvs. Primul pas nu ar trebui să fie mai mult de șase centimetri. Fă-l în direcția călătoria mingea. Utilizați primul pas ca un punct de sprijin pentru a împinge ori pe măsură ce construiți viteza pentru jocul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 4
    4. Practicați tehnica corectă de abordare. Jucătorii de fotbal nu ar trebui să pună piciorul pe Gridiron fără a înțelege cum să abordeze în condiții de siguranță. Forma rea ​​atunci când abordarea poate duce la connouri sau leziuni spinării. Nu puneți-vă (sau transportatorul cu bile) la risc - știți ce faceți. Abordarea poate fi defalcată în trei etape: abordarea, contactul și finisarea. Fiecare avea o tehnică proprie pentru a vă maximiza în siguranță șansele de a pune transportatorul cu bilă pe spate.
  • Abordare: Păstrați o poziție largă, păstrați-vă capul în sus și păstrați-vă ochii deschiși. Păstrați-vă pe picioarele în timp ce începeți lupta.
  • Contact: În timp ce contactați cu transportatorul cu balonul la șolduri sau mai jos, împingeți-vă brațele în sus și în jurul lui. Apucați cârpa tricoului său. Trageți transportatorul cu bile spre dvs. pe măsură ce utilizați puterea picioarelor și miezului pentru al aduce în jos.
  • Finisaj: Păstrați picioarele în mișcare și păstrați-vă centrul de echilibru scăzut. "Alerga prin" transportatorul cu bile pe măsură ce continuați să-l trageți în jos.
  • Imaginea intitulată Fii un excelent linebacker Pasul 5
    5. Practicați-vă acoperirea de trecere. Linebackers nu sunt doar mașini de abordare - ele sunt chemate frecvent pentru a acoperi receptoarele. Linia de la un fundaș și un receptor, apoi practică interceptarea și înfășurarea trecerilor scurte. Când mingea este ruptă, păstrați-vă jos și amestecați înapoi, menținându-vă umerii înainte și vizionarea fundașului și a receptorului. Când receptorul te trece, urmați-l, ținându-vă corpul între el și minge. Stau interior și sub Receptorul - Fiți o curte sau două în sus de la el, între fundașul și el.
  • Partea 2 din 3:
    Mastering abilități defensive
    1. Imaginea intitulată Fii un excelent linebacker Pasul 6
    1. Practicați exerciții fizice specifice. Prin practicarea anumitor mișcări și strategii fundamentale, un linebacker poate începe să-și internalizeze abilitățile. În cele din urmă, fundamentele de succes ale lui Linebacker se vor angaja în memoria musculară și va putea să se poziționeze pentru a reacționa la amenințările ofensive cu viteză maximă și eficiența. Dacă lucrați cu un antrenor, ei vor fi capabili să vă conducă printr-o varietate de exerciții pentru a vă maximiza potențialul de linebacker. Mai jos sunt doar câteva exerciții excelente pentru aspiranțele care aspiră.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 7
    2. Îmbunătățiți viteza de reacție. Acest burghiu vă îmbunătățește viteza de reacție și vă permite să lucrați la primul pas critic. Intrați în poziția dvs. de două puncte și aveți un prieten sau un antrenor în fața dvs. cu mingea. Când începe burghiul, antrenorul va muta mingea spre stânga și la dreapta la intervale neregulate. Când antrenorul mișcă mingea, faceți primul pas de șase inci în direcția mișcării mingea cât mai repede posibil, apoi reveniți la poziția dvs. Antrenorul tău nu ar trebui să urmeze un model - să păstreze lucrurile imprevizibile.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 8
    3. Învață să amesteci, să citești și să fugi. Aceste exerciții vă îmbunătățesc capacitatea de a recunoaște și opri o piesă de funcționare. Linia de aproximativ 5 metri (4.6 m) departe de un prieten care este un alergător rapid, cu fața în timp ce vă confruntă cu tine. Intrați în poziția dvs. Prietenul tău simulează că primește mingea de la o excursie, apoi începe să se mute într-o parte (aleasă de el la întâmplare. Urmați-l lateral fără a închide terenul prea repede. Când se mișcă încet, rămâneți în poziția dvs. și folosiți o mișcare scăzută, amestecând pentru a avansa la un unghi de 45 de grade. Păstrați-vă umerii indicați înainte. Când se mișcă repede, sprint spre margine. Întotdeauna stai cam la un pas în spatele alergătorului - nu vrei să taie în tine. Încercați să-l forțați spre margine.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 9
    4. Aflați cum să umpleți găurile pentru jocurile de rulare. Similar cu cele de mai sus. Veți avea nevoie de un alt linebacker pentru a practica cu dvs. Util pentru practicarea pieselor unde trebuie să vă grăbiți fundalul sau oprirea în interior. Liniați-vă în poziția dvs. de la cinci tobe distanțate uniform, care vor reprezenta linia ofensivă (fiecare linie ar trebui să fie aliniată pe ambele părți ale sacului de mijloc / tambur.) Antrenorul va sta în spatele lor și va simula recepționarea mingea de la snap. Atunci va indica mișcarea fiecărei părți cu mingea. Dacă mingea se mișcă drept, linebackerul din dreapta se va amesteca înainte spre dreapta, în afara liniei ofensive, în timp ce linia de pe dreapta va umple gaura spre direct spre dreapta sacului / tamburului central. Când mingea se mișcă spre stânga, oglindite mișcările.
  • Imaginea intitulată Fii un excelent LINEBACKER PASUL 10
    5. Păstrați-vă repede mâinile. O slujbă de linie ofensivă este să vă împiedicați să ajungeți la tricotajul sau transportatorul cu bile. Pentru a face acest lucru, vă vor apuca, vă vor împinge și altfel vă manipulați. Fii bine să-și înțepenească mâinile din cale - dacă nu pot să te împingă sau să te iau, vei avea o șansă mai bună de a le lua în jurul lor. Lungimea brațului de la un prieten. Păstrați-vă mâinile în fața pieptului cu coatele în - ca un boxer care și-a luat garda. Prietenul tău încearcă să-ți ia pieptul din nou și din nou, crescând treptat viteza lui. Practicați înghițirea, blocarea sau lovirea mâinilor din cale.
  • Amintiți-vă că, dacă vă pierdeți mâna cu una din swack-ul dvs., puteți încerca să-i rupeți aderența cu a "rever" mișcarea când vă aduceți brațul înapoi la el "gata" poziţie.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 11
    6. Stai acasă. Aproape fiecare antrenor vă va spune asta. Dacă antrenorul a sunat o piesă în care vă aliniați în partea dreaptă a mingii și veți vedea că mingea se mișcă spre stânga, nu tăiați și rulați la stânga. Mai multe piese ofensive se învârt în jurul valorii de a se deschide jucătorii defensivi "găuri" pentru infracțiunea. Dacă vă abandonați postul dvs., o întoarcere rapidă va fi capabilă să exploateze gaura pe care ați lăsat-o deschisă pentru șantiere serioase.
  • Când mingea traversează linia de scrimmage (sau este pe punctul de a), puteți să-l urmăriți direct.
  • Trei piese care pot oferi cealaltă echipă un touchdown dacă nu stați acasă: contorul, boot-ul și invers. Aceste trei joacă toate implică o falsă la o parte urmată de a "real" alerga la cealaltă.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 12
    7. Petreceți destul timp pe teren. Cel mai bun mod de a obține bun la ceva este pur și simplu să începeți să o faceți. Atleticismul și fundamentele bine practicate nu sunt utile decât dacă pot fi aplicate situațiilor reale în joc. Dacă sunteți deja într-o echipă, antrenorii dvs. ar trebui să organizeze scrimmages ca o parte importantă a programului de practică. Dacă nu, jucați fotbal cu prietenii dvs. la parc.
  • Dacă nu aveți destui oameni pentru a juca un joc complet 11-on-11, nu vă îngrijiți - vă puteți perfecționa abilitățile "mini-scrimmages." Pur și simplu micșorați echipele pentru a încorpora cât mai mulți oameni așa cum aveți. S-ar putea să încercați să împerecheați cu un lineman defensiv și o siguranță pentru a prelua o infracțiune formată dintr-un singur trimestru, un lineman și un receptor, de exemplu.
  • Adesea, jocurile practice nu sunt jucate la "viteza maxima." Adică anumite măsuri de siguranță sunt luate pentru a se asigura că nimeni nu susține un prejudiciu. Pentru exemple, abordările ar putea fi făcute cu mai puțină forță sau deloc. Amintiți-vă că chiar linebacker Lawrence Taylor, a considerat unul dintre cei mai buni linebackkeri ai tuturor timpurilor, ocazional au pierdut jocurile din cauza rănilor.
  • Partea 3 din 3:
    Folosind strategii pentru conducerea defensivă
    1. Imaginea intitulată Fii un excelent LINEBACKER PASUL 13
    1. Fii producătorul de decizie on-a. Linebacker este una dintre cele mai importante poziții defensive, dacă nu cele mai importante. În general, lenjeria de mijloc (uneori numiți "fundașii de apărare") Primiți apeluri de la antrenorul defensiv și dați apeluri de redare către apărarea pe teren. Mereu "citit" Infracțiunea, astfel încât să puteți face schimbări pe teren la apărare. Cu apel inteligent, nuanțat, apărarea dvs. va veni să respecte și să aibă încredere în tine.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent Pasul 14
    2. Plumb de exemplu - să fie nucleul emoțional al apărării, precum și jucătorul său de stele. Fii jucătorul toți ceilalți jucători defensivi doresc să fie. Arată până la fiecare practică devreme. Petreceți timp suplimentar în camera de greutate. Rămâi concentrat și pozitiv. Colegii dvs. de echipă vor observa.
  • Păstrați moralul înalt. Păstrați-vă apărarea focalizată și "pompat in sus." Acest lucru este ușor la începutul jocului, dar greu când se stabilește oboseala. Chiar și atunci când sunteți frustrat de jucătorii dvs., este, în general, mai bine să vă construiți apărarea în sus decât să o rupeți - există o mulțime de timp pentru critici în vestiar.
  • Studiu. Cunosc playbook-ul defensiv în interiorul și în afara, dar și joacă ofensivă. Uita-te la filme de jocuri vechi cu un antrenor sau mentor. Discutați cu antrenorii dvs. despre scrierea de noi piese. Cu cât înțelegeți mai bine strategia de bază a fotbalului, cu atât veți putea să vă conduceți apărarea la victorie.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent pasul 15
    3. Ascultați cu atenție antrenorul. În calitate de lider defensiv, veți fi responsabil pentru retransmiterea instrucțiunilor antrenorului la apărarea pe teren. Repetați ceea ce spune el de trei sau patru ori în cap. Cunoașteți fiecare joc, astfel încât să nu trebuie să puneți întrebări sau să completați lacunele în cunoștințele dvs. cu improvizație. Fiți încrezători în apelul dvs. de joc și, dacă vedeți linia de infracțiune într-un mod care vă face să credeți că apărarea dvs. nu va fi eficientă, numiți un audibil pe teren care contează logic noua amenințare ofensivă.
  • Un exemplu de audibil defensiv: apărarea sa aliniat într-o formare de 3-4 (trei linii defensive, patru linebackeri) în pregătirea pentru un blitz cu ambii ăstari exteriori. Infracțiunea se îndreaptă spre "excursii" formarea (trei receptoare pe o parte a câmpului.) Apărarea ar putea decide asupra locului pentru a schimba blitz astfel încât unul dintre ilegii de mijloc și linia slabă laterală (linia laterală aliniată pe partea opusă ca cele trei receptoare) Blitz, în timp ce ceilalți doi linebackers efectuează acoperirea pass. Acest lucru păstrează presiunea blitzului în timp ce consacră linia laterală puternică la menținerea presiunii asupra receptoarelor.
  • Dacă ajungeți să jucați fotbal de fier (jucând atât infracțiune, cât și apărare) și ați luat câteva hituri dure, puteți ajunge la un punct în care memoria dvs. este aproape împușcată. Memoria musculară și probele importante în acest moment.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent pas cu pas 16
    4. Fi accidentat, dar sportivike. Echipa dvs. contează pe tine să vă jucați cel mai bine și să loviți cât mai tare posibil. Cu toate acestea, păstrați-vă calmul sportiv. Din cauza naturii dure, chiar violente a poziției, jucătorii defensivi uneori psihiatri "a se enerva." Ei lucrează sentimente de furie, astfel încât să poată continua să urmărească și să lovească transportatorul cu bile. Puteți să vă manipulați propriile emoții pentru rezultate mai bune, dar faceți acest lucru doar la un punct. Nu pierdeți niciodată calmul, chiar dacă jucătorii ofensivi se agravează cu cuvintele sau comportamentul lor.
  • Amintiți-vă - Dacă abuzați un jucător ofensiv sau l-ați lovit ilegal, puteți câștiga echipa dvs. personală (15 de metri și un automat în primul rând în jos pentru infracțiune) și chiar să fie evacuați din joc. Veți fi, de asemenea, un exemplu teribil pentru alți jucători defensivi, care vă pot privi pentru îndrumare.
  • Imaginea intitulată Fii un pas excelent al linebackerului 17
    5. Ai grijă de tine. Un linebacker trebuie să fie dur ca unghii, dar când este rănit, ar trebui să caute ajutorul de care are nevoie. Discutați cu medicina de medicină sportivă a echipei dvs. dacă simțiți dureri sau dureri neobișnuite. El poate recomanda un regim de tratamente sau exerciții pentru a vă aduce înapoi în formarea de luptă. Iată câteva lucruri pe care le-ați putea dori să le faceți:
  • Gheață spoturi și / sau leziuni
  • Purtați o turnare, un sling sau alte unelte de protecție
  • Utilizați cârje pentru a menține presiunea unui picior sau picior rănit
  • Primiți masaje de țesuturi
  • Începeți un program special de întindere sau exerciții fizice
  • Consultați un medic pentru opțiuni de tratament mai drastice
  • sfaturi

    În cele din urmă veți întâlni un tip care lovește din greu. Doar amintiți-vă dacă îl loviți destul de greu, el nu va fi atât de dornic să vă atingă din nou, așa că în realitate nu l-ați lovit mai puțin, mai puțin veți răni.
  • Fii sportiv. Ajutați tipii echipei celorlalți care au fost loviți. Antrenorii și arbitrii vor observa ambele. De asemenea, este jenant să tachinezi un jucător opus, atunci echipa lor să se întoarcă și să te bată.
  • Zona de acoperire este locul în care câmpul este tăiat în secțiuni și fiecare jucător acoperă o secțiune. Cartierul adânc este de obicei de 15 ani de la linie. Apartamentele care sunt acoperite de linebackerul exterior este fie prin margine și este de aproximativ 5 metri (4.6 m) înapoi. Mai sunt mai multe, dar nu-mi amintesc de-a lungul capului meu.
  • În acoperirea omului vi se va da un om, de obicei, un număr numit de la dreapta la stânga I.E. 1 ar fi un receptor larg, doi ar putea fi legați capăt etc.
  • Încercați să vizionați umerii gardieni Dacă nu puteți citi QB sau RB, gardianul va arăta întotdeauna unde se află piesa.
  • Ca un linebacker, ataca rb sau qb de la interior la ieșire de cele mai multe ori, dacă nu se desfășoară în mijloc. În plus, când mingea este rulată și știi că nu poți face fundul, umple gaura lângă piesă pentru a interzice alergătorul să treacă prin ea. În cele din urmă, luând pe un lineman mult mai mare sau un blocant de plumb, aruncați în sus blocul prin lovirea lor în piept sau scufundați prin picioare, astfel încât acestea să nu vă poată muta pentru a face o bandă de alergare pentru alergător.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar