Cum să bateți ghirahim în legenda lui zelda: sword skyward

Ghirahim poate fi enervant să bată.Spuneți vreodată, "La naiba! Imposibil!" Pe o luptă Ghirahim? Nu mai mult cu acest ghid.

Pași

Partea 1 din 3:
Prima luptă
  1. Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 1
1. Așteptați ca Ghirahim să dau un discurs lung despre cât de supărat este la Zelda. Apoi începeți lupta. Desenați sabia și orice poțiuni pe care ați putea avea.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 2
    2. Observați mâna strălucitoare. Nu l-ați lovit sau va lua sabia și o va arunca la tine. Z-țintă ghirahim și încet coboară sabia ta. Apoi, bateți-l repede și l-ați lovit.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în Legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 3
    3. După ce a făcut asta de mai multe ori, Ghirahim va trage o sabie. Această fază a bătăliei poate fi dificilă, deci pasul dvs. în sus.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 4
    4. Așteptați ca Ghirahim să aranjeze cuțite în aer într-un anumit model. Face o slash în acel model și unele dintre cuțite vor reveni la el. (Sau puteți bloca cu scutul dvs., dar unele dintre cuțite vă pot lovi totuși.)
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 5
    5. Fi gata pentru acuzația sa. Ghirahim uneori vă taxează la viteza maximă. Păstrați-l z-orientat și săriți la lateral pentru al evita în ultima secundă și l-au lovit. El va fi în cele din urmă înfrânt.
  • Partea 2 din 3:
    A doua luptă
    1. Imagine intitulată bate Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 6
    1. Ajungeți la sfârșitul sanctuarului de incendiu și vom vedea din nou vechiul nostru Pal Ghirahim. Va vorbi mai mult și apoi va împărți armura neagră deschisă. Dar, din fericire, cu noua sabă nouă, aceasta va fi mai ușoară.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 7
    2. Așteptați ca el să evite din nou cuțite. De data aceasta îl protejează și dacă te apropii prea mult, îi va împușca la tine. Cea mai bună strategie este să așteptați ca cuțitele să formeze o linie orizontală dreaptă și apoi să facă un atac de rotație alimentat pentru a lovi Ghirahim și cuțitele. De asemenea, puteți atinge modul în care cuțitele formează o linie în (e.G., Dacă Ghirahim are cuțitele începând cu colțul din dreapta și coborând în diagonală din stânga, loviți invers.).
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 8
    3. Pregătește-te pentru următoarea fază. Ghirahim va fi înfuriat și nu-i conjura una, ci două săbii! Ghirahim vă va taxa în ultima bătălie și va folosi aceeași strategie pentru a evita și a-i face rău.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 9
    4. Fi pregătit pentru noul său atac. Ghirahim sare în aer și dispare pentru o secundă și apoi sare înapoi. Stați liniștit și așteptați. De îndată ce îl vedeți că coborâți, Z-Target, Backflip, și apoi săriți și slash. După ce a făcut asta de câteva ori, îl vei bate în sfârșit.
  • Partea 3 din 3:
    A treia luptă
    1. Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 10
    1. Pregătiți-vă pentru ultima bătălie. De îndată ce ați bătut Horde și ajungeți la fundul terenurilor sigilate, Ghirahim te va confrunta. De data aceasta, la fel de lașă ca el, el va trimite o mulțime de bokoblins să te rănească. Bate-le folosind sabia (fiecare moare într-o singură lovitură) și pregătește-te să se confrunte cu Ghirahim pentru a treia și ultimul timp.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Swyward Sword Pasul 11
    2. Urmăriți mișcările lui Ghirahim. Această bătălie este cea mai ușoară, dar cea mai lungă. Ghirahim va transforma complet negru și va ridica platformele portocalii în cer. De data aceasta, Ghirahim va ritual încet în jurul platformelor și uneori te atacă. El se va mânji înainte să lovească, așa că folosește scutul tău (scutul Hylian îl va ucide pentru cel mai lung) să-l udat și apoi să-l lovească. Scopul este de a-l bate la marginea platformei și apoi l-au lovit.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 12
    3. Odată ce a fost bătut la următoarea platformă, Z-Target-l și face o lovitură fatală. Bate-l de la mai multe platforme și vei fi în centrul terenurilor sigilate.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în Legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 13
    4. Bate-l de la echilibru cu scutul. Acum va avea o sabie uriașă. După câteva momente periculoase, Ghirahim te va blestema și va începe să lupte cu mai multă pricepere. El va face acuzația și o grevă de cerneală roșiatică.
  • Imagine intitulată Beat Ghirahim în legenda lui Zelda_ Skyward Sword Pasul 14
    5. L-au lovit înapoi la felul în care a lovit-o. Când blochează Ghirahim cu sabia sa, loviți-l pe puii să-l distrugă și să-l lovească. În cele din urmă, în cele din urmă, Ghirahim va fi învins! După câteva tăieturi, el va muri în mâinile decesului.
  • sfaturi

    Avertizări

    Odată ce ajungeți în partea de jos a terenurilor sigilate, salvați sau va trebui să vă luptați din nou cu Horde, dacă vă luptați cu Ghirahim.
  • În prima bătălie, dacă înapoi pe Ghirahim împotriva zidului, el va teleporta în spatele tău.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar