Cum să bateți un joc video

Dacă ați jucat vreodată un joc video, ați putea fi blocat. Indiferent dacă aveți probleme cu lupta șefului, un salt dificil, sau doar o secțiune dificilă a nivelului, încercați aceste sfaturi! Gamingul poate fi dificil și frustrant, iar dacă nu aveți distracție, nu există nici un scop în joc. Cu toate acestea, depășirea provocărilor dificile este spiritul jocurilor și depășirea unei secțiuni dure poate fi un sentiment minunat!

Pași

  1. Imagine intitulată bate un joc video Pasul 1
1. Opriți și priviți în jur. Dacă aveți un timp dificil încercând ceva, poate că nu o faceți chiar în primul rând! Uită-te în jur pentru orice s-ar putea să fi pierdut - o bucată specială de acoperire pentru a se ascunde în urmă în timp ce lupta sau o margine pentru a se agăța pentru un salt sau un element important pe teren.
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 2
    2. Căutarea dezvoltatorilor de conținut secret Introduceți ocazional zone secrete sau misiuni opționale / questuri în jocurile lor. Adesea, acestea vă vor recompensa cu power-up-uri, consumabile sau chiar toate echipamentele noi! Fii mai conștient de quest-uri laterale în jocurile de rol, deoarece vă furnizează adesea articole pe care nu le puteți găsi în altă parte în joc.
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 3
    3. Jucați la un moment dat când nu sunteți subliniat. Ajustați zona de jocuri, astfel încât să nu existe distragere și să vă asigurați că vă aflați într-o stare de spirit în care vă puteți ocupa de unele neplăceri.
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 4
    4. Continua sa incerci! Acesta este cel mai important lucru de a ține minte! Chiar dacă vă duce puțin să bateți un joc, continuați să încercați, veți ajunge în cele din urmă!
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 5
    5. Nu vă lăsați să vă supărați. Acest lucru este destul de ușor de făcut. Dacă vă simțiți furios sau supărați de joc, întoarceți-l și faceți altceva! Vă puteți întoarce întotdeauna la el!
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 6
    Imagine intitulată bate un joc video Pasul 6
    6. Invitați niște prieteni. Oamenii gândesc diferit, și ar putea sugera ceva care ar putea ajuta.
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 7
    7. Luați o pauză (sau jucați câteva jocuri diferite) pentru aproximativ o zi sau două. Veți fi uimiți de ceea ce vă puteți gândi dacă nu îl jucați!
  • Imagine intitulată bate un joc video Pasul 8
    8. Citiți manualul de instrucțiuni. Uneori, dezvoltatorii pune în sfaturi mici pentru a vă ajuta să bateți dușmanii dur. În plus, vă spune întotdeauna cum funcționează jocul și, uneori, se spune cum să facă comenzi sofisticate (cum ar fi o mișcare combinată într-un joc de luptă.)
  • sfaturi

    Dacă nu știți pe nimeni care are jocul, puteți găsi mereu un walkthrough online. Cu toate acestea, nu suprasolicitați Halathroughs sau Cheat Coduri - pot strica distracția și realizarea de a bate un joc dificil!
  • Dacă sunteți blocat într-o zonă / cameră, încercați să atacați obiectele din jur sau pe pereți. În acest sens, puteți găsi un comutator ascuns sau puteți rupe un perete, permițându-vă să părăsiți zona.
  • Dacă sunteți într-adevăr blocați, încercați să discutați cu un prieten care are jocul. Poate că au bătut nivelul jocului pe care îl blocați și vă poate spune cum au bătut-o.
  • Multe jocuri vă vor provoca creativitatea. A face lucruri ciudate, off-the-wall într-un joc poate debloca terminații alternative, obiecte speciale sau alte lucruri benefice pentru experiența dvs. de joc.
  • Verificați sistemul HINT universal. Este un site web care oferă sugestii pentru jocuri într-o manieră care vă oferă doar sugestii de care aveți nevoie fără a strica experiența.
  • Căutați un ghid făcut special pentru jocul dvs. sau luați în considerare un controler care vă va oferi un avantaj.
  • Dacă nu știți de unde să mergeți, încercați să căutați YouTube pentru Walkthroughs! Este foarte distractiv și o veți iubi!
  • Avertizări

    Nu jucați pentru perioade foarte lungi de timp, mai ales dacă sunteți frustrat de joc. S-ar putea să vă rănești sau pe joc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar