Cum să vă bateți prietenii la jocuri video

Obosit de a obține fundul tău lovit de prietenii tăi la fiecare joc pe care îl joci? La fel ca un alcoolic înfricoșător, trebuie mai întâi să recunoașteți că aveți o problemă. Deși nu poate duce la ciroză a ficatului, fără a putea oferi o provocare poate fi jenantă. Șansele sunt că nu este abilitatea uimitoare a adversarilor dvs., ci mai degrabă lipsa tehnicii corecte care rezultă în pierderea. Thisewill vă învață cum să vă câștigați locul în cercul câștigătorilor și să vă puneți rușinea.

Pași

  1. Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 1
1. Realizați că ideea de bază din spatele fiecărui joc video multiplayer este în principiu aceeași. Indiferent dacă fotografiați naziștii sau notarea de notare, trebuie să puteți vedea tot ce se întâmplă în jurul vostru. Hărțile de învățare ajută la acest lucru, dar cel mai bun mod de a vă maximiza punctul de vedere al câmpului de joc este de a avea "ochii schimbători". Nu trebuie să vă uitați la personajul tău - încredere în mine, vor fi acolo când te uiți înapoi la ei. Uită-te in jur. Urmăriți oamenii care se strecoară în spatele dvs. sau încercând să se miște în jur de partea.
  • Imagine intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 2
    2. Aflați jocul. Luați câteva ore pentru a afla toate power-up-urile, locația articolelor și cum să faceți mișcări și combusuri speciale. Fiind capabilă să facă chiar și o mișcare complicată ar putea fi diferența dintre înfrângerea victoriei și a butonului.
  • Imagine intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 3
    3. Aflați regulile. Există o mulțime de reguli clar declarate, observabile sau calculabile care au un efect asupra jocului. Un exemplu bun este echilibrul armelor în jocurile Halo. Este nevoie de exact 8 focuri de pușcă de luptă corpului pentru a ucide un adversar cu scuturi epuizate și armura completă în halo 2.Aceste nuanțe mici sunt cea mai importantă parte a construirii rapid a unei strategii în mijlocul unui joc.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 4
    4. Aflați sistemul pe care îl jucați jocul. Memorați unde butoanele sunt pe controlere - apăsând butonul greșit, adesea duce la înfrângere.
  • Imagine intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 5
    5. Aflați cum să echilibrați infracțiunea și apărarea. Doar atacarea unui adversar vă va lăsa vulnerabilă. De asemenea, numai apărarea vă va împiedica să învingeți vreodată pe nimeni. Uneori, este bine să vă ascundeți sau să fugiți, chiar dacă ar putea fi mai distractiv să încercați să scoateți acea mișcare uimitor de dificilă câștigată.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 6
    6. Găsiți canelura. Șanse sunt tu și prietenii tăi nu-ți plac toate aceleași personaje, echipe, arme, et cetera. Găsiți cea care funcționează pentru dvs. Cele mai multe jocuri au suficiente alegeri pe care le veți găsi unul care vă potrivește perfect.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 7
    7. Fii complicat. Dacă "așteptat" lucru de a face ar fi să alerge chiar în poarta din față, apoi să faci neașteptate, să încerce să găsești o intrare laterală sau să așeze o capcană, cu excepția cazului în care este așteptat neașteptat, atunci faceți de așteptat și umblați prin poarta din față!
  • Imagine intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 8
    8. Alegeți obiectivele. Nu faceți o mișcare la fiecare ocazie - cei mai buni jucători sunt vânători, nu chelneri.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 9
    9. Crunșează numerele. Aflați cât de multe daune pe care le faceți cu fiecare lovitură într-o perioadă stabilită și câte lovituri puteți coborî în siguranță dacă este muniție în arma sau loviturile de la luptător. Învățarea DPS (daunele pe secundă) este crucială atunci când doriți să obțineți bine cu un joc. Este diferența dintre jocul mai defensiv atunci când sunteți mai slabi sau completați agresiunea când puteți "Rezervor n `spank" drumul spre victorie.
  • Imagine intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 10
    10. Acordați atenție eficienței daunelor. Au un atac foarte puternic care ia câteva secunde pentru a trage? În timp ce acest atac unic ar putea fi impresionant și strălucitor, nu este modul optim de a juca. Atacurile mai slabe, dar mai rapide, nu pot fi strălucitoare pe cont propriu, dar vor fi mult mai ușor să lanseze împreună. Aspectul asupra dușmanilor voștri va merita atunci când le aveți "Pema-uimit".
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 11
    11. Aflați mecanica. Învățați doar ce mecanica nu este totul. Trebuie să înveți fiecare detaliu al jocului. Au un atac care ți-a pierdut adversarul, dar părea că a lovit? S-ar putea să fi aflat că are câteva cadre de invulnerabilitate în acel moment sau nu vă puteți da seama că FPS pe care îl jucați este "Hit-Scan" mai degrabă decât se bazează pe proiectil. Stăpânirea acestora sub mecanica capotei vă va surprinde prietenii și va face fiecare joc pe care îl jucați o experiență cu totul diferită.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 12
    12. Ia pauze. Nimeni nu poate juca un joc timp de cinci ore și să mențină un nivel continuu de focalizare și abilitate, mai ales atunci când vă instruiți pe cont propriu. Fa un sandvis. Scrie o poezie. Doar faceți ceva care nu necesită să vă uitați la un ecran cel puțin câteva minute în fiecare oră.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 13
    13. Manipulați-vă pentru practică. Încercați să bateți cel mai greu șef pe cele mai grele setări numai folosind cea mai gravă armă.Când joci jocuri multiplayer unde sunteți parte dintr-o echipă, voluntar să se alăture echipei care are cea mai mare șansă de a pierde. În cele din urmă, prietenii tăi nu vor fi o provocare prea mare.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 14
    14. Nu utilizați și utilizați în mod repetat "nepotrivit" Avantaje, cum ar fi vehiculele. În timp ce s-ar putea să ajungeți la cel mai mare scor la sfârșitul rundei, nu este nevoie de nici o abilitate pentru a ajunge într-un rezervor și o explozie - nu vă face un jucător bun, doar un lame. Camping conduce doar la prieteni enervați și mai puține invitații de a juca.
  • Imaginea intitulată bate prietenii la jocurile video Pasul 15
    15. În cele din urmă, nu vă fie frică să cereți sfaturi de la colegii dvs. jucători. Majoritatea jucătorilor sunt mai mult decât dispuși să împărtășească strategiile lor. Citiți ghidurile de strategie online. Există mai multe site-uri gratuite cu o mulțime de sfaturi bune.
  • sfaturi

    Spre deosebire de adversarii inteligenței artificiale (AI), oamenii reali folosesc strategii complicate și se adaptează stilului dvs. de joc. Amintiți-vă că dacă continuați să faceți aceeași infracțiune sau apărare în mod repetat, prietenii dvs. sunt sigur că vor prinde... Sau devine foarte supărat cu tine.
  • Variați jocurile pe care le jucați. Oricine poate învăța să fie bun la un joc, dar este nevoie de pricepere pentru a fi bun la mai multe.
  • Nu renunțați mai devreme. Dacă se pare că sunteți pe punctul de a pierde, nu renunțați la joc sau să vă puneți controlorul. Este enervant pentru adversarul tău și te face să arăți ca un ratat rău.
  • Nu mă lansați. Jocurile video sunt un dispozitiv de relaxare, nu o măsură a valorii unei persoane. Șansele sunt cele mai bune jucători de la școala sau munca dvs. nu vă va ajunge într-adevăr în viață. Fii mândru de victoriile tale, dar nu-l freci în fețele oamenilor.
  • Să fie capabil să realizeze când este timpul să vă opriți. Dacă pierdeți mai multe jocuri la rând și începeți să nu vă distrați, amintiți-vă că nu trebuie să dovediți nimic altui nimănui. Sugerăm un alt joc sau să faceți ceva complet diferit.
  • Amintiți-vă cine sunt prietenii dvs. Dacă cineva este într-adevăr să însemne sau să obțină o atitudine când joci cu ei, ar trebui să încerci probabil să găsești pe altcineva să se joace.
  • Avertizări

    Nu te supăra prea supărat sau supărat. Este bine să aruncați câteva expresii de dezamăgire atunci când pierdeți ceva, dar nu primiți abuziv verbal sau fizic cu dvs. sau cu prietenii dvs. Credeți sau nu, oamenii aruncă lovituri peste chestii de genul asta și nimeni nu vrea să pună capăt unui joc cu un nas sângeros.
  • Adăugarea către comentariul de mai sus, dacă cineva vă bate pe tine și pe echipa dvs. rău, nu le puteți numi hackeri, noobi, fără viață... Pentru că nu le cunoașteți, ar putea fi cu adevărat calificați sau pot avea o strategie cu adevărat enervantă, dacă este așa, joacă fără acea persoană.
  • Cu toate acestea, redarea jocurilor utilizând Xbox Live, sistem de sistem, rețeaua Nintendo sau rețeaua PlayStation poate fi utilizată în astfel de turnee.
  • Nu lăsați jocurile să ajungă în calea obligațiilor de viață reală. Dependența de jocuri video este o problemă serioasă și ruine relații, oportunități educaționale și locuri de muncă. Nu uitați să luați pauze și să prioritate.
  • Vizionarea ecranului (vizionarea colțurilor altor jucători pentru a-și găsi locația) este înșelătoare și este ilegală în majoritatea turneelor. Dacă trebuie, nu spuneți niciodată nimănui că faceți acest lucru, cum ar fi "Știu exact unde ești". Ar putea să te dai afară.
  • Dacă jucați un joc FPS (First Person Shooter), cum ar fi Halo sau Call of Duty, amintiți-vă că există oameni care nu părăsesc foarte mult casa sau sistemul lor de jocuri, așa că ai grijă de acești oameni, dar nu chemați-i pe cei fără viață, deoarece au jucat mai mult jocul mai mult decât aveți.
  • Cei care au o istorie de convulsii sau epilepsie nu ar trebui să joace jocuri video pentru perioade lungi de timp. Se recomandă ca aceștia să stea mai departe de televizor și să transforme setările de luminozitate pe ecran.
  • Jocurile minunate pot fi foarte complicate. Voi folosi rock, hârtie și foarfece ca exemplu. Să spunem că Rock este alegerea evidentă aici. Deci, primul strat este jucătorul A Care este tu vei folosi rock, astfel încât prietenul tău știind că acesta este contoarele de alegere evidentă cu hârtie. Să luăm situația anterioară și să adăugăm un nou strat. Prietenul crede că veți folosi Rock, așa că se contează cu hârtie, dreapta? Dar acum digredict că prietenul tău va încerca să contracareze soluția de rocă evidentă cu hârtie. Ai putea folosi foarfece și l-ai distrus complet. Acum, aruncarea celui de-al treilea strat din amestec, spuneți-vă prietenului dvs. a prezis că ați vorbit de hârtie cu foarfecele voastre, așa că se întoarce la prima și o alegere evidentă a Rock, care vă bate. Jocurile minții se întâmplă foarte mult în jocuri video, deci asigurați-vă că alegeți corect.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O consolă de jocuri video, jocuri și controlere
    • Timp liber
    • Prietenii să joace împotriva
    • Răbdare
    • Va trebui să-ți bată prietenii
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar