Cum de a alege un stick de hochei

Stickul de hochei este o parte esențială a echipamentului oricărui jucător și, deoarece există o gamă largă de opțiuni, este mai bine să fii pregătit înainte de a cumpăra unul. Unele dintre variabilele bastonului vor fi determinate de înălțimea și greutatea dvs., dar altele sunt mai mult la preferințele dvs. personale. Când alegeți un stick de hochei, verificați întotdeauna lungimea, numărul de flex și materialul. De asemenea, ia în considerare ce curba lamei și minciuna sunt bune pentru tine și dacă doriți o prindere sau nu. Puteți obține un băț care se potrivește poziției pe care le jucați și stilul dvs. personal de joc, alegând opțiunile potrivite.

Pași

Metoda 1 din 2:
Concentrându-se pe aspectele primare
  1. Imagine intitulată Alegeți un pas de hochei Pasul 1
1. Au un buget în minte pentru ceea ce puteți cheltui. Puteți obține bastoane începând de la $ 20- $ 30, care va fi de bună calitate pentru jucătorii tineri sau casual sau puteți alege un stick specializat și finicat, care vă va conduce în jur de 250 $ sau mai mult. Prețul unui baston nu determină automat calitatea și cu siguranță nu determină dacă bastonul este potrivit pentru dvs. Aveți o idee despre ceea ce sunteți dispus să cheltuiți pentru un băț, dar țineți cont de faptul că stickul potrivit pentru dvs. este determinat mai mult de simțuri decât prețul.
  • Imagine intitulată Alegeți un stick de hochei Pasul 2
    2. Decideți ce material preferați. Bastoanele de hochei sunt fabricate dintr-o gamă de materiale, inclusiv lemn, fibră de sticlă, kevlar, aluminiu și chiar titan. Întrebați-vă ce nivel de jucător sunteți și ce scop se va servi bastonul. Pentru începători, un baston de lemn poate fi o opțiune bună, deoarece se spune că bastoanele de lemn oferă o senzație mai bună pentru puc. Pentru jucătorii serioși care cunosc jocul mai bine și vor folosi frecvent bastonul, un stick compozit de grafit sau Kevlar poate fi cea mai bună opțiune. Acestea au tendința de a fi mai special concepute cu jucători avansați în minte.
  • Bastoanele din lemn tind să fie destul de grele și mai puțin durabile, atât de grave, jucătorii tind să rămână cu bastoane compozite. Fibră de sticlă este mai ușoară decât lemn, dar, de asemenea, nu super durabil. Kevlar tinde să aibă cel mai bun raport de ușurință la putere.
  • Există mai multe materiale folosite pentru bastoane de hochei, deoarece diferiți jucători au preferințe diferite pentru modul în care doresc să se simtă și să funcționeze. Dacă un jucător tinde să fie dur cu bastoanele lor, făcând o mulțime de slapshots, de exemplu, atunci au nevoie de ceva puternic și durabil.
  • Imagine intitulată Alegeți un stick de hochei Pasul 3
    3. Alegeți lungimea corespunzătoare. Bastoanele de hochei se găsesc într-o gamă de lungimi ale arborelui, iar cea mai bună potrivire este determinată mai întâi de înălțimea dvs. cu o ușoară variație în funcție de poziția pe care o jucați. Pentru a vă potrivi pentru un baston, puneți capătul picioarelor de pe sol pe sol și linia de prindere se termină cu fața. Lungimea potrivită este între nas și bărbia. Cel mai bine este să măsurați pentru un baston în timp ce aveți patinei, dar deoarece aceasta nu este întotdeauna o opțiune, asigurați-vă că adăugați cel puțin 2 inci pentru înălțimea patinelor.
  • Ghidul de lungime de bază este: un baston care nu ajunge la bărbie este scurt, unul care atinge partea de jos a bărbiei este medie, iar una care merge la nas sau trecutul este lungă.
  • Unele poziții tind să preferă diferite lungimi. Înainte favorizează, de obicei, un baston mai scurt, care permite mai multă mobilitate și face stick-handling mai ușor. Defencenii optează, în general, pentru bastoane mai lungi, care sunt mai bune pentru a împinge pucul departe de jucătorii opuși.
  • Este mai bine să alegeți un baston care este un pic mai mult mai degrabă decât un pic mai scurt, deoarece puteți tăia întotdeauna un stick lung la o potrivire mai bună.
  • Imagine intitulată Alegeți un stick de hochei Pasul 4
    4. Găsiți cel mai bun arbore Flex. Evaluarea Flex pentru un stick de hochei corespunde cu cât de multă flexibilitate are arborele. Principiul general pentru ratingurile Flex este câte kilograme de presiune sunt necesare pentru a îndoi stickul 1 inch, astfel încât jucătorul mai greu, cu atât este mai mare ratingul Flex. Regula Thumb este să vă tăiați greutatea în jumătate și acest lucru vă va oferi ratingul Flex de care aveți nevoie.
  • Un stick cu un rating prea mare de flexibil va lipsi cantitatea de "da" un jucător caută atunci când luați o lovitură de împușcare, în timp ce un stick cu un rating cu un nivel scăzut de flexi se va îndoi prea mult și va provoca o lipsă de putere.
  • Dacă tăiați un băț în jos pentru a fi o lungime mai potrivită decât a fost inițial, ratingul Flex va crește, deoarece stickul scurtat va fi mai rigid decât a fost.
  • Metoda 2 din 2:
    Alegerea aspectelor specializate
    1. Imagine intitulată Alegeți un stick de hochei Pasul 5
    1. Alegeți o curbă lamă. Curba lamei afectează atât lipirea de stick, cât și împușcăturile. Lamele pot avea multe combinații diferite de curbe care includ curba stângă sau dreaptă, medie, medie sau toe, și curba ușoară, moderată sau adâncă. Alegeți dreapta sau stânga pe baza mâinii dvs. de dominație. Începătorii trebuie să opteze pentru o curbă de nivel mediu, care nu este prea dreaptă și nu prea profund curbată.
    • Cele mai multe ligi au restricții asupra cât de mult o curbă pe care o puteți avea, deci asigurați-vă că nu depășiți limita admisibilă.
    • Cei care doresc mai mult control la manipularea pucului ar trebui să opteze pentru o lamă mai dreaptă, în timp ce jucătorii care iau o mulțime de încheietura mâinii sau lovituri de palmă pentru a beneficia de o lamă cu o curbă mai mare.
  • Imagine intitulată Alegeți un stick de hochei Pasul 6
    2. Alegeți opțiunea de aderență care se simte bine. Ca și în cele mai multe alte opțiuni de stick, alegând dacă folosiți sau nu un băț cu o aderență este sau nu de preferința personală. Bastoanele fără nici un grip va avea un finisaj neted și sunt ideale dacă doriți să vă puteți înlătura cu ușurință mâna de jos în sus și în jos. Dezavantajul este că atunci când mănușile voastre ude, puteți avea mai puțin control asupra bătului. Bastoanele cu prindere pot fi făcute cu o ușoară textura la capătul bastonului pe care îl țineți sau pot avea o prindere care este o piesă separată adăugată pe baston. Poate fi doar dur sau poate avea un pic de abordare a acestuia, care dă mâna o senzație lipicioasă.
  • Imagine intitulată Alegeți un pas de hochei Pasul 7
    3. Selectați un unghi de minciună. Minciuna unui baston înseamnă unghiul în care arborele se conectează la lama. Minciuna variază de la 4 la 8, cu un număr mai mic indicând un unghi mai larg. Minciuna pe care o alegeți va afecta modul în care se simte bastonul și cum îl puteți folosi cel mai bine. Pentru a determina minciuna potrivită pentru dvs., gândiți-vă dacă ați servi de obicei cu stick-ul departe în fața dvs. sau aproape de corpul vostru. Dacă țineți-o în fața dvs., un număr de minciună inferior este mai bun, cum ar fi 4. Dacă vă păstrați mai aproape de dvs., un număr mai mare este mai bun, cum ar fi 6-7.
  • sfaturi

    sfaturi

    Cumpărați întotdeauna un stick de hochei în persoană, mai degrabă decât să comandați online. Nu este vorba doar de măsurătorile specifice ale numărului. Trebuie să țineți bastonul și să vă asigurați că vă va potrivi și vă simțiți bine.
    Dacă știți jucători de hochei care angajează un stil de joc similar, întrebați-i ce bastoane folosesc și de ce le folosesc. Ele se pot baza pe specificații care ar putea ajunge să fie identice sau apropiate de ceea ce veți găsi în cele din urmă optim.
  • Dacă sunteți un shooter mare, luați în considerare obținerea unui băț care are o mulțime de "contracta" la ea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar