Cum să obțineți în jurul restricțiilor de descărcare neloiale

Unii ISP-uri în eforturile lor de combatere a încălcării drepturilor de autor par să întrerupă FTP și site-uri HTTP care servesc fișierele legate de Linux. Programul WireShark oferă o dovadă a acestui instrument Ping și Traceroute pot ajuta la detectarea nodurilor deținute de ISP-urile menționate, care sufocă conexiunea în mod specific atunci când o încercare de a face o descărcare legitimă.Tehnica sugerată îmbunătățește timpul de descărcare. Ca un beneficiu secundar - multe videoclipuri lente și situsuri de volum similare cu volumul similar -Seem pentru a beneficia de această tehnică.

Pași

  1. Imagine intitulată Obțineți Restricții de descărcări inechitabile Pasul 1
1. Trebuie să învățați să utilizați două instrumente de rețea: ping și tracert (Traceroute în Linux). Deși există câteva programe destul de simple de clic și faceți clic pe acest instrument, cea mai simplă modalitate este de a utiliza linia de comandă, atât în ​​Windows, cât și în Linux. În Linux trebuie să deschideți o fereastră terminală (consola).
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări neloiale Pasul 2
    2. În Windows, pentru a utiliza linia de comandă, trebuie să mergeți la Start - Run (0R CMD). Încercați mai întâi câteva site-uri, de exemplu "Ping Google.COM". Puteți utiliza , sau nu.
  • Imagine intitulată Obțineți Restricții de descărcări inechitabile Pasul 3
    3. Veți primi informații despre acest fel: "64 de octeți de la MAA03S17-IN-F7.1E100.net (74.125.236.199): ICMP_REQ = 1 TTL = 48 Timp = 329 ms"
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări inechitabile Pasul 4
    4. Acum: Acordați atenție, - acesta este instrumentul pe care îl veți folosi în avantajul dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări inechitabile Pasul 5
    5. Al doilea instrument necesar este "tracert" în Windows Or "traceroute" În Linux. Deschideți din nou linia de comandă (pornire - rulați sau cmd sau terminalul în Linux) și tastați: "Tracert Google.COM" în Windows Or "Traceroute Google.COM" În Linux.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări neloiale Pasul 6
    6. De data aceasta veți primi un pic mai multe informații. Veți vedea adresele nodurilor prin care se îndreaptă semnalul dvs. și vremurile pe care le petrece la fiecare dintre ele.
  • Imagine intitulată Obțineți Restricții de descărcări inechitabile Pasul 7
    7. Practicați un pic pe unele adrese nevinovate, atât Ping, cât și Traceroute.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări neloiale Pasul 6
    8. Munca detectivă.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări neloiale Pasul 9
    9
    Luați adresa care vă oferă o anumită problemă cu privire la descărcările dvs. Primul "Tracer (ou) t (e)" pe "propria sa. Sa spunem "Tracert FTP: // miftphting.net". Notați în jos (sau salvați într-un fișier text) rezultatele dvs. Veți putea vedea aproximativ 10-30 de noduri prin care conexiunea dvs. călătorește. Timpurile petrecute la oricare dintre ele vor fi mult mai puțin decât o secundă (1 milisecundă este de 1 mie de al doilea). În mod normal, de la aproximativ 30 de metri până la 200 ms. Există câteva numere diferite aici, nu vă faceți griji mult.
  • Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări inechitabile Pasul 10
    10. Acum, începeți descărcarea (sau începeți să vizionați videoclipul și astfel). În timp ce face asta - "Tracer (ou) t (e)" adresa din nou. Dacă întâmpinați probleme de viteză sau de conectare - veți vedea un număr foarte diferit de milisecunde pentru aceleași noduri. Unele dintre aceste numere vor intra în câteva secunde. Unele noduri se vor preface că sunt proști și vor continua să întrebe "Ce-i draga mea?", -Veți vedea câteva ***.** Valorile MS lângă ele. Foarte adesea după aceste noduri - pauzele de conectare.
  • 11. Notați adresele acestor noduri ofensatoare, de exemplu:"0.GE-1-3-
  • - totul, acest lucru este important.

    Imagine intitulată Obțineți Restricții de descărcări inechitabile Pasul 11

    Bypass Netflix

    1. Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcare inechitabile Pasul 15
      1. Etapa de reparații.
    2. Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcări neloiale Pasul 13
      2. Uneori puteți începe să faceți acest lucru în timp ce se întâmplă descărcarea. Mai des, atunci nu, va trebui să resetați conexiunea, - Închideți browserul, deschideți din nou.
    3. Imagine intitulată Obțineți Restricții de descărcare neloiale Pasul 14
      3. Deschideți instrumentul liniei de comandă și utilizați "ping" comanda. Deoarece adresa folosește adresa nodului care a crescut timpul de solicitare de multe ori, sau păstrați la emiterea cererilor de resetare. De exemplu: "ping p15-3.CLPPVA-LCR-02.Verizon-Gni.net".
    4. Imagine intitulată Obțineți în jurul restricțiilor de descărcare inechitabile Pasul 15
      4. Acum, în timp ce faceți acest lucru - începeți descărcarea sau fluxul și astfel.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar