Cum de a desena manga pe doamna vopsea

Este adevărat că MS vopsea poate fi greu de tras din cauza lipsei lui "sofisticat" Instrumente, dar asta nu înseamnă că nu poți face o mare artă! Acest lucru vă va ajuta să obțineți o idee despre cum să atrageți anime / manga de bază pe programul de vopsea implicit Windows.

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Manga pe MS Paint Pasul 1
1. Desenați liniile de ghidare. Aceste linii sunt ceea ce vă va oferi o idee de bază despre forma feței feței. Culoarea ar trebui să fie fie în roșu, fie albastru, fie orice culoare pe care nu o veți folosi ca lineart (care este de obicei negru.)
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 2
    2. Trageți linia liniară. Aceasta este o schiță de bază de culoare neagră / întunecată a desenelor.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 3
    3. Curățați liniile de bază. Pentru a șterge liniile de bază, luați culoarea pe care le-ați făcut, (în acest caz, roșie) Faceți clic pe instrumentul Eraser, apoi faceți clic dreapta și țineți apăsat pe liniile roșii pentru a șterge liniile roșii. Acest lucru nu va șterge linia. Imaginea dvs. va arăta astfel așa.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 4
    4. Faceți ochiul. Utilizați instrumentul de zoom și măriți ochiul (sau ochii.) Utilizați instrumentul creion pentru a crea un fel de ochi pe care doriți, apoi utilizați pictograma de umplere pentru a completa spațiul gol. Apoi faceți un punct culminant în ochi.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Paint Pasul 5
    5. Selectați culorile dvs. Mergeți în colțul din dreapta al ecranului și faceți clic pe Editați culori dacă nu doriți să utilizați culorile deja disponibile.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Paint Pasul 6
    6. Culoarea imaginii. Odată ce obțineți culorile pe care le doriți (tonul pielii, culoarea părului, culoarea ochilor etc.) Faceți clic pe pictograma de umplere și completați imaginea.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Paint Pasul 7
    7. Faceți albul albului alb, în ​​loc de tonul pielii.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 8
    8. Adăugați umbrirea. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe tonul pielii, mergeți pentru a edita culorile și faceți o culoare care este ușor mai întunecată decât tonul original al pielii. Creionul conturului umbrelor, apoi completați-le în aceeași culoare.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 9 Pasul 9
    9. Repetați umbrirea pentru păr.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Paint Pasul 10
    10. Creați momente importante. Faceți clic din nou pe tonul pielii, mergeți la editarea culorilor și faceți o versiune mult mai ușoară a tonului pielii, aproape albă. Creionul conturului evidenturilor, pe păr și piele și să le umpleți.
  • Imagine intitulată Draw Manga pe MS Pain 11 Pasul 11
    11. Adăugați atingeri de finisare! Puteți fi completați fundalul cu o culoare solidă, fie puteți face o scenă în spatele caracterului dvs. De asemenea, puteți pune niște haine pe ea / el, dacă inspirația grevă!
  • Puteți chiar să manipulați imaginea pentru diferite aspecte și efecte. Au puțină distracție cu ea!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar