Cum se calculează era (media câștigată)

Era (media câștigată medie) este numărul mediu de runde câștigate pe care un pitcher a permis pe fiecare 9 inninguri el. Acesta este unul dintre cele mai utile calcule din baseball, deoarece arată eficiența generală a pitcherului.

Pași

Metoda 1 din 2:
Înțelegerea medie a câștigului
  1. Imagine intitulată Calculează ERA (Media Run câștigată) Pasul 1
1. Știu un pic mai mult despre media câștigată. Câștigul câștigat este numărul de ori pe care un bărbat din scorurile opuse o alergare din cauza vină a pitcherului. Acest lucru ar putea fi din cauza a trei lucruri:
  • Batterul a făcut o lovitură. Deși înseamnă că pitcherul a aruncat o grevă, se bazează pe media sa câștigată.
  • Pitcherul a mers pe aluat. Acesta ar putea fi rezultatul pitcherului care aruncă patru bile sau lovind aluatul cu pitchul.
  • Imagine intitulată Calculează ERA (media câștigată medie) Pasul 2
    2. Înțelegeți regulile. Pentru a calcula o eră exactă, trebuie să aveți numere exacte. Trebuie să știți că rundele câștigate, dar pentru a face acest lucru trebuie să vă uitați când pitcherul a fost tras dintr-un joc. De exemplu, dacă un pitcher a jucat trei reprize, iar în al patrulea repriză au permis un bărbat pe fiecare bază și apoi a fost tras, toți cei trei bărbați s-ar baza împotriva epocii sale. Ei nu se transferă la următorul pitcher pur și simplu pentru că el a fost cel care a făcut-o când au făcut-o pe placa de acasă.
  • Imagine intitulată Calculează ERA (media câștigată medie) Pasul 3
    3. Asigurați-vă că nu contează neînvățată rulează în calculele dvs. În timp ce rundele obținute sunt cauzate de hit-uri și sunt defectele pitcherului, rulele neîncetate sunt de obicei cauzate de erori sau bilele trecute și nu sunt strict defecțiunea pitcherului. Râurile neînregistrate nu se iau în considerare spre epoca unui pitcher.
  • De exemplu, există alergători pe baza a 2-a și a treia, cu 2 outs. Pitcherul aruncă un pas spre aluatul, care se termină fiind o minge de rutină la primul baseman, dar primul Baseman îl boblează și nu poate face o piesă pentru a obține o ieșire. O scoruri de alergător, iar două sunt încă lăsate pe bază. Rularea este neînregistrată, iar dacă cei doi alergători rămași pe bază se întâmplă să înscrie, rulele lor sunt, de asemenea, numărate ca neînregistrate.
  • Imagine intitulată Calculează ERA (câștigat media câștigată) Pasul 4
    4. Cunoașteți câmpurile obligatorii. Pentru a calcula era, aveți nevoie de trei părți: rulele câștigate, reprizele așezate și numărul total de reprize.
  • Câștigurile câștigate, așa cum sa explicat mai sus, sunt de câte ori un pitcher permite unui batter să intre pe bază. Acesta este numărul total al întregului joc.
  • Inning-ul așezat este exact așa cum sună, numărul total de inninguri pe care l-ați așezat. Acest număr se va încheia întotdeauna în treimi. Acest lucru se datorează faptului că pentru fiecare inning trei greve pot fi făcute de echipa de camping. Care lasă trei rezultate posibile: o întreagă repriză (trei outs), o repriză cu două ieșiri (se termină .66), sau o repriză cu una afară (se termină .33).
  • Numărul total de reprize se referă la numărul de reprize într-un joc complet (9).
  • Metoda 2 din 2:
    Calculul mediu câștigat
    1. Imagine intitulată Calculează ERA (Media Run câștigată) Pasul 5
    1. Strângeți informațiile dvs. Veți avea trei numere de utilizat în calculul dvs. De exemplu, spuneți că Joe Smith joacă pentru 6 inninguri într-un joc de 9 inning și permite 3 bărbați să înscrie.
  • Imagine intitulată Calculați ERA (media câștigată medie) Pasul 6
    2. Face primul calcul. Pentru aceasta, împărțiți numărul de runde câștigate de numărul de inninguri jucate. Urmând exemplul nostru, ar fi 3/6, oferindu-ne numărul .5.
  • Imagine intitulată Calculează era (media câștigată medie) Pasul 7
    3. Înmulțiți acest număr cu numărul total de reprize. Asta înseamnă că ne-am face numărul de .5 și multiplicați-o cu 9, dându-ne 4.5.
  • Imagine intitulată Calculează era (media câștigată medie) Pasul 8
    4. Testați-vă numărul. În funcție de preferințele dvs., puteți calcula era două moduri. Primul (afișat mai sus) este ERA = totalul reprizelor (rulate câștigate / reprize). De asemenea, puteți să-l formulați ca ERA = câștigurile obținute x numărul total de reprize / reprize. Testați-vă răspunsul utilizând metoda alternativă.
  • sfaturi

    O epocă poate fi calculată pentru o singură inning, dar nu este de obicei la fel de precisă un număr ca și pentru întregul joc sau sezon.
  • În general, era va varia de la 1.00 la 9.99 ...Dar sunt posibile valori extreme ... La fel de scăzut ca 0.00 Când nu au fost permise runde câștigate și potențial infinite atunci când unul sau mai multe ER sunt permise fără a obține nici o ieșire.
  • O eră scăzută indică, în general, un pitcher de succes, o eră mare indică, în general, că pitchcherul nu a fost foarte eficient. Adesea era de pitcher sunt comparate cu epoca medie a ligii pentru a obține o idee de eficacitate comparativă.
  • Avertizări

    Era sunt influențate de efectele parcului, efectele echipei de camping și puterea ofensivă a echipelor care se confruntă cu pitcherul.Era este un bun indicator al calității pitcherului, dar, cum ar fi majoritatea statisticilor, este influențată substanțial de contextul în care au avut loc performanțele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar