Cum să aplicați machiajul goth

Întreaga cultură gotică este în mare măsură în aparență. Inventa este doar una dintre caracteristicile care completează un aspect gotic, dar este unul important, de asemenea. Machiajul gotic poate fi întunecat și frumos.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea machiajului
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 1
1. Căutați o bază care este două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii. Cele mai multe goți au un aspect aproape mort, unde pielea lor arată aproape alb și foarte palidă. Este important să utilizați o bază bună pentru a acționa ca bază pentru machiajul dvs. Selectați o fundație care este două nuanțe mai ușoare decât tonul pielii pentru a vă da un aspect palid care nu arata torty sau atât de palid se pare că purtați o mască albă.
  • Dacă aveți un ton mai întunecat al pielii, căutați o fundație care este două nuanțe mai ușoare decât tonul dvs. natural de piele și cumpărați, de asemenea, pulbere de machiaj alb pentru a aplica peste fundație. Acest lucru vă va da un ton eteric, gri, fără a apărea ca și cum ați purta o mască albă, care este foarte diferită de tonul dvs. natural al pielii.
  • De asemenea, trebuie să investiți în grundul de machiaj, care de multe ori conține SPF. PRIMER vă ajută să vă pregătiți pielea pentru fundație și să vă ajutați machiajul să dureze mai mult. Purtarea primerului care conține protecție solară vă va ajuta, de asemenea, să vă oferim un aspect mai palid, deoarece protecția solară va împiedica pielea de bronzare.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 2
    2. Ridica ochii în nuanțe întunecate. Deși aspectul goth poate fi întunecat, asta nu înseamnă că nu poți să te distrezi cu machiajul ochilor. Căutați fishadow în nuanțe întunecate, cum ar fi negru, violet, albastru și roșu.
  • Puteți folosi ochelari de culoare neagră sau maro închis, pentru a trece peste ochi și a crea un aspect mai dramatic.
  • Multe goți vor juca culoarea umbrei ochilor de pe culoarea buzelor și invers. Luați în considerare modul în care selecțiile dvs. de umbre de ochi ar putea funcționa cu rujurile pe care le cumpărați pentru a crea un aspect total de goth.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 3
    3. Încercați un creion de evitare în negru dacă sunteți nou să utilizați Eyeliner. Dacă sunteți nervos în ceea ce privește aplicarea ochilor sau a noului la utilizarea Eyeliner, este posibil să doriți să încercați mai întâi un creion de evitare. Creionul este ușor de aplicat și orice greșeli pot fi ajustate cu un vârf Q scufundat în apă sau marginea degetului.
  • Căutați creioanele de ieșire în negru, care sunt etichetate de lungă durată și non-smudging, deoarece nu doriți ca eyelinerul să se termine de peste fața ta. Acest lucru ar fi mai mult de un aspect racoon, mai degrabă decât un aspect goth.
  • Utilizați o eyeliner de fum sau smudgy kajal pe linia de plutire, pe care o puteți înghiți cu un vârf Q.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 4
    4. Du-te pentru ochiul lichid negru dacă sunteți calificat la aplicarea eyelinerului. Dacă sunteți încrezători cu creionul creionului și doriți să încercați ceva nou sau dacă ați folosit înainte de etaj lichid, căutați pentru ochi lichizi în negru. Eyelinerul lichid creează de obicei o linie mai definită în jurul ochilor și va rămâne pe tot parcursul zilei.
  • Luați în considerare obținerea unui eyeliner impermeabil dacă aveți tendința de a transpira sau ochii dvs. tind să apară. Acest lucru va asigura că ochiul de plecare rămâne pe capacele ochilor dvs. și nu rulează pe obraji sau nu se află pe alte zone ale feței.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 5
    5. Obțineți rimelul negru. Mascara neagră este o necesitate pentru aspectul goth, așa cum vă va întuneca zona ochilor și vă va face să arătați mai mult VAMPPY. Du-te pentru mascara neagră care vă va prelungi loviturile și vă va da ochii o șansă suplimentară de culoare întunecată.
  • Dacă vă jucați în jurul valorii de culoarea, ca parte a aspectului goth, puteți merge pentru mascarari colorați în tonuri mai întunecate, cum ar fi albastru sau roșu. Puteți aplica aceste tonuri pe genele goale sau le-ați strat pe partea de sus a mascara neagră pentru un aspect distractiv, unic goth.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 6
    6. Căutați ruj în nuanțe întunecate. Aspectul goth nu ar fi complet fără buze întunecate. În timp ce rujul negru pur și simplu poate arăta grozav, puteți juca, de asemenea, cu nuanțe mai întunecate ca maro, roșu închis sau purpuriu închis.
  • Puteți decide să investiți în mai multe nuanțe întunecate diferite de ruj, astfel încât să puteți alterna nuanțele în funcție de starea dvs. de spirit. Culorile rujului pot fi, de asemenea, utilizate pentru a vă complimenta curentul Goth Căutați o anumită zi.
  • Partea 2 din 2:
    Punerea machiajului
    1. Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 7
    1. Exfoliați și hidratați înainte de a aplica fundația. Pentru a obține aspectul Goth Slick, este important să vă exfoliați pielea cu un detergent spumant și un toner. Fundația va arăta mult mai bine pe piele care este netedă și curată.
    • De asemenea, trebuie să aplicați un hidratant facial pentru a vă oferi pielea un aspect suplimentar, hidratat. Acest lucru va împiedica formarea patch-urilor uscate pe pielea dvs. pe parcursul zilei pe măsură ce purtați machiajul goth.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 8
    2. Aplicați protecție solară și grund pe față. Pentru a vă asigura că pielea rămâne tinere și deteriorarea liberă, aplicați întotdeauna protecție solară față de fața dvs. Căutați protecție solară cu un SPF de cel puțin 30 de ani. Alternativ, puteți căuta un primer care conține SPF, astfel încât ambele produse sunt într-un singur pachet. Protecția solară va proteja, de asemenea, pielea de bronzare, oferindu-vă o gotică mai palidă.
  • Aplicați grundul peste fața dvs. într-un strat subțire folosind degetele curate. De asemenea, puteți pune grund pe gât pentru ao proteja de soare dacă conține SPF.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 9
    3. Utilizați un burete de machiaj pentru a aplica fundația. Odată ce aveți o suprafață curată și netedă pentru a lucra, luați un burete de machiaj și aplicați fundația față. Puteți găsi bureți de machiaj la magazinul local de aprovizionare de frumusețe sau în culoarul de machiaj al unui magazin de departament. De asemenea, puteți utiliza degetele pentru a aplica fundația, dar poate fi dificil să aplicați uniform fundația cu degetele.
  • Aplicați un strat subțire de fundație peste piele, asigurându-vă că obțineți fundație pe zone care tind să obțină roșu, cum ar fi în jurul nasului, între sprâncenele voastre și pe bărbie.
  • Aplicați numai un strat de fundație, deoarece prea multă fundație pe față poate duce la cawing. De asemenea, poate să pară că purtați o mască albă, spre deosebire de luminarea tonului pielii.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 10
    4. Setați fundația cu pulbere. Pentru a păstra fundația în poziție toată ziua, utilizați o pulbere de față ușoară. Aplicați pulberea de față utilizând un strat de pulbere. Asigurați-vă că aplicați pulberea pe întreaga ta față, astfel încât fundația dvs. nu riscă să devină curge sau streaky pe tot parcursul zilei.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 11
    5. Aplicați Eyeliner. Dacă utilizați un creion de evitare, puteți pur și simplu să vă lăsați ochii cu căptușeala de pe partea superioară și de partea inferioară a liniei de lasare. Încercați să creați o linie distinctă întunecată în jurul liniei dvs. de Lash pentru a crea un aspect goth.
  • Dacă utilizați eyeliner lichid, puteți crea mai multe stiluri de eyeliner complicate. De exemplu, poate doriți să creați mici "aripi" care se extind de la pleoapele superioare pentru a Wingering Welliner uite. Pentru a face acest lucru, începeți cu ochelarii din interiorul pleoapei și în timp ce vă mișcați spre exterior, lăsați ușor ochelarii să se extindă cu o singură centimetru în colțul ochiului tău. Acest lucru vă va oferi un aspect mai vampy goth.
  • Dacă aveți probleme cu desenarea "aripii" cu eyeliner lichid, puteți utiliza mai întâi creionul de eyeliner pentru a desena aripa și apoi treceți peste el cu iezurarea lichidă.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 12
    6. Utilizați o perie de machiaj pentru a aplica fashadow. Pentru a vă oferi ochii mai multă pumn, puteți alege o nuanță mai închisă de ochi și să o aplicați folosind o perie de machiaj. Eyeshadow este o modalitate excelentă de a vă face să vă simțiți mai unic.
  • De exemplu, puteți decide să aplicați o umbră de ochi purpuriu pe capacele inferioare și apoi să utilizați fishadow negru pe capacele superioare și în jurul ochilor tăi. Acest lucru va crea un aspect întunecat pentru ochii tăi.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 13
    7. Puneți pe mascara. Finalizați aspectul ochiului prin aplicarea rimelului negru la genele voastre. Puteți să vă curățați genele înainte de a pune pe mascara pentru a vă ajuta genele să vă încadreze mai bine ochii. Puneți pe un strat de rimel și lăsați-l să se usuce. Apoi, aplicați o altă haină este că doriți ca genele să apară mai întunecate.
  • Dacă aveți gene foarte ușoare sau foarte puține gene, este posibil să doriți Aplicați genele false Pentru a vă oferi geneștrii mai multe definiții.
  • Dacă doriți să puneți machiajul pe sprâncenele dvs., utilizați un creion închis mai întunecat decât culoarea dvs. naturală.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 14
    8. Finisați cu ruj. Completați aspectul cu un ruj închis în negru sau purpuriu. Puteți utiliza o perie de machiaj mic pentru a aplica rujul sau pentru ao aplica direct din tub.
  • Utilizați un sfat Q pentru a elimina orice imperfecțiuni de pe machiajul ochilor sau pe rujul dvs. Rulați vârful Q sub buze pentru a vă asigura că rujul arată perfect.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul Goth Pasul 15
    9. Utilizați o ceață de față pentru a seta machiajul. Machiajul de machiaj arată cel mai bine când este curat și neted, deci utilizați ceață de față pentru a vă menține machiajul în poziție și pentru ao menține în stare proaspătă. Puteți găsi o ceață de față la farmacia locală sau în culoarul de frumusețe. Ceața este minunată pentru păstrarea pielii hidratate, mai ales dacă trăiți într-un climat fierbinte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Nu dormi niciodată cu machiajul. Întotdeauna scoateți-l cu un machiaj adecvat și spălați bine fața bine. A dormi cu machiajul va bloca numai porii și vă va da negru, acnee și cosuri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar