Cum să aplicați un tatuaj jagua

Un tatuaj JAGUA este un tip de tatuaj temporar natural care este fabricat din extractul de fructe din Genipa americana plante, care crește în primul rând în America de Sud. În timp ce este similar cu Henna, face un tatuaj albastru negru în loc de culoarea roșie maronie a Hennei. Aplicarea și îngrijirea tatuajului dvs. JAGUA este ușor dacă așteptați suficient de mult pentru ca acesta să se usuce, să elimine gelul cu grijă și să aveți grijă să nu-l scufundați în apă. Poate dura până la patru săptămâni dacă este îngrijită în mod corespunzător!

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui design și pregătirea pielii
  1. Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 1
1. Achiziționați un kit de gel de tatuaj JAGUA. Un loc minunat pentru a găsi un kit este pe site-ul Fresh Jagua. Va veni cu o sticlă și mai multe duze de lățimi diferite. Urmați instrucțiunile din kit pentru a vă pregăti gelul Jagua.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 2
    2. Decideți unde doriți ca tatuajul dvs. să meargă. Determinarea unde să plasați tatuajul dvs. poate fi cea mai grea parte, dar orice zonă de piele fără păr excesiv va funcționa bine. Dacă nu aveți experiență anterioară cu tatuaje semi-permanente, vă recomandăm să alegeți un loc care este mai puțin vizibil sau care poate fi acoperit cu îmbrăcăminte, cum ar fi brațul dvs. superior sau șoldul. Alte spoturi populare includ mâinile, picioarele, gleznele, încheieturile, pieptul, zona claviculară și coapsele.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 3
    3. Planificați-vă designul. Posibilitățile de desene sunt nesfârșite, deci alegeți ceva cât mai simplu sau complicat, după cum doriți. Opțiunile includ cuvinte, modele Mandala, animale sau modele în stil tribal sau kitul dvs. poate veni cu o foaie de idei!
  • Poate ajuta la utilizarea unui tatuaj temporar diferit ca o schiță pentru designul dvs. Pentru a aplica acest lucru înainte de gagaua gagului, umeziți pielea, apăsați pe tatuajul temporar în jos timp de aproximativ 10 secunde și scoateți-l încet.
  • Practicați-vă designul pe hârtie dacă veți aplica Tattoo Freehand.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 4
    4. Curățați-vă bine pielea cu săpun și apă. Uscați pielea cu un prosop bine după spălare.
  • De asemenea, ați putea dori să exfoliați ușor zona cu un prosop sau burete pentru a elimina celulele moarte ale pielii. Acest lucru va ajuta gelul să rămână pe pielea dvs. și să facă designul să dureze mai mult.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea gelului
    1. Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 5
    1. Aplicați gelul prin stoarcerea ușoară a flaconului în timp ce mergeți. Asigurați-vă că utilizați o duză care este suficient de îngustă pentru nivelul de detaliu pe care îl faceți. Aplicați-o liberal până când întregul design este o piscină ridicată pe partea superioară a pielii.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 6
    2. Fixați greșelile prin îndepărtarea rapidă a gelului de pe piele cu un tampon de bumbac. Jagua Gel este ca o pată, deci va începe să coloreze pielea imediat după atingerea acestuia. Dacă nu puteți rezolva greșeala fără a modifica restul designului, du-te cu el!
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 7
    3. Permiteți gelului să se usuce timp de 30 de minute. Asigurați-vă că nu bifați designul, deoarece pata va seta oriunde atinge. Utilizați acest timp pentru a vă relaxa și încercați să nu întindeți sau împingeți pielea împreună.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 8
    4. Lăsați gelul pe piele timp de 3-6 ore. Aceasta este atunci când majoritatea pigmentului va fi depusă în piele. Evitați orice activitate care vă va face să transpirați, deoarece acest lucru poate provoca blur.
  • Nu este recomandat să dormiți cu gelul pe piele. Poate fi mâncărime pe măsură ce se usucă, ceea ce ar putea să-l facă să-l zgâriați în somn, deghează designul. Foi și pături pot provoca, de asemenea, gelul să se desprindă.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 9
    5. Clătiți gelul cu apă caldă. Nu va mai fi prea mult gel - va fi greu și fulgi. Puteți scoate ușor bucăți mari cu degetele, apoi utilizați apă caldă pentru a îndepărta orice reziduu.
  • Este foarte important să nu curățați sau să zgâriați zona în care este tatuajul. Acest lucru va face ca acesta să se estompeze mai repede, astfel încât să folosiți numai degetele și apa caldă pentru a îndepărta gelul în loc de un loofah, prosopul sau peria.
  • Partea 3 din 3:
    Îngrijirea proiectului dvs
    1. Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 10
    1. Așteptați 24-48 de ore pentru ca designul să se dezvolte pe deplin. Chiar dacă ați așteptat întreaga 6 ore cu gelul, designul va fi slab la început. Nu panică - acest lucru este normal. Nu curățați sau trageți la pielea dvs. în acest timp.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 11
    2. Beți o mulțime de apă și aplicați loțiune la design zilnic. Fiind hidratat va încetini procesul de cifră de afaceri naturală a pielii. Orice loțiune sau unt de corp va funcționa bine, dar untul de shea este în mod special hidratant, deci căutați loțiuni cu acest ingredient.
  • Aplicați protecție solară la proiectare dacă va fi expusă perioadelor prelungite de lumină solară.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 12
    3. Aplicați jeleu petrol sau ulei peste tatuaj atunci când dușul. Orice tip de ulei ușor, cum ar fi uleiul de masaj sau uleiul de măsline, va funcționa bine. Aceasta va proteja designul din săpun, apă și frecare din alte părți ale corpului tău.> Încercați să țineți designul din apă ca duș.
  • Simțiți-vă liber să utilizați o acoperire mai completă, cum ar fi un bandaj mare sau o folie de plastic, pentru ao proteja complet de apă.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 13
    4. Evitați scufundarea tatuajului în orice corp de apă. Aceasta include baia, o piscină, oceanul sau o cadă cu hidromasaj. Acest lucru va face ca celulele pielii tatuate să vină mai devreme decât ar fi altfel.
  • Imagine intitulată Aplicați un tatuaj JAGUA Pasul 14
    5. Așteptați ca tatuajul dvs. să dureze de la 1-4 săptămâni. Pielea se extinde în mod natural într-o lună, deci este important să nu accelerați acest proces prin frecare sau spălare a designului.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă sunteți alergic la orice fructe de pădure sau fructe, nu utilizați gelul tatuaj JAGUA. Dacă nu sunteți sigur că sunteți sau nu alergic, puteți face un test de patch-uri pe o mică zonă de piele înainte de a aplica un tatuaj întreg. Urmați aceiași pași, dar aplicați doar un punct foarte mic al gelului. Dacă nu există semne de reacție alergică, cum ar fi roșeața, umflarea sau urticarie, probabil că veți fi bine aplicați gelul pe o suprafață mai mare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar