Cum să vă ștergeți pielea peste noapte

Uneori, când aveți un nou pimple și planuri mari în ziua următoare, ați dori să eliminați cusur peste noapte. Deși nu este garantat că este eficient pentru toate tipurile de acnee sau toate tipurile de piele, puteți lua în continuare acțiuni pentru a șterge rapid niște pete, posibil în cât mai puțin de o noapte.

Pași

Partea 1 din 2:
Utilizarea regimului de curățare corespunzător
  1. Imagine intitulată Ștergeți pielea peste noapte Pasul 1
1. Evitați supra-spălarea. S-ar putea să credeți că curățarea unei cusur peste noapte ar necesita să curățați pielea în mod repetat cu o noapte înainte - cu toate acestea, spălarea prea multă se poate usca și irita pielea. Dacă uscați pielea prea mult într-o încercare de ao curăța, puteți să vă treziți în dimineața următoare cu chiar mai multe pete decât ați dormit. Spălarea de două ori pe zi este o modalitate excelentă de a obține și a păstra pielea clară.
  • Chiar dacă cusurul nu dispare complet, spălarea cantității corespunzătoare reduce roșeața în jurul petelor pentru a ajuta la reducerea aspectului lor. Supra-spălarea, pe de altă parte, va cauza pielea uscată să apară mai roșie și iritată.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea dvs. peste noapte Pasul 2
    2. Utilizați un dispozitiv de curățare ușoară, fără ulei. În plus față de spălarea sumei adecvate, trebuie, de asemenea, asigurați-vă că spălați cu clectorul corect. Săpunurile granulare sau cele cu substanțe chimice dure pot usca și pielea. Pielea uscată trece apoi în overdrive pe producția de petrol, care poate duce la mai multe breakouts, mai degrabă decât la mai puține. În schimb, utilizați un dispozitiv de curățare ușoară, fără ulei, cu un ingredient recomandat dermatolog, cum ar fi peroxid de benzoil sau acid salicilic.
  • În plus față de pur și simplu "ulei liber", curățarea poate fi, de asemenea, etichetată ca fiind "neacnenică" sau "noncomedogenă."Oricare dintre aceste etichete este bine pentru că toți înseamnă că produsul nu va înfunda porii.
  • 3. Utilizați vârful degetelor curate pentru a curăța pielea. Spongiile de plasă sau alte dispozitive de spălare care vizează exfolierea pielii pot provoca, de asemenea, iritații și roșeață, deoarece sunt prea abrazive pentru multe tipuri de piele predispusă la acnee. Evitați să vă spălați pielea cu aceste unelte și pur și simplu utilizați vârfurile degetelor bine curățate pentru a curăța cu ușurință pielea într-o mișcare circulară. De asemenea, trebuie să lăsați pielea uscată cu un prosop curat, mai degrabă decât frecarea pielii, care poate, de asemenea, să irită zone cu blestem.
  • În plus față de abrazivitatea lor, mulți dintre acești scrubrii exfoliații au lăsat umezeală și agățat de rafturi de duș pot deveni de fapt terenuri de reproducere pentru bacterii. Folosirea acestor scrubcer se pot răspândi adesea în jurul germenilor de înfundare a porilor pe care încercați să o eliminați.
  • 4. Spot-tratați zona (zonele) cu o cremă de acnee. Chiar dacă aveți nevoie pentru a evita tratarea întregii fețe prea intens, puteți vedea-trata zona specifică pe care doriți să o ștergeți. Găsiți o cremă de acnee de peroxid de benzoil care vizează în mod specific zonele de tratare a locului și se aplică conform instrucțiunilor produsului. Aplicați direct după curățarea pielii și aplicați fie cu degete curățate, fie cu un tampon de bumbac.
  • 5. Utilizați o loțiune de hidratare. Dacă restul pielii se simte excesiv de uscat după curățarea acestuia, aplicați o loțiune de hidratare în celelalte zone în timp ce părăsiți zona cu peroxidul de benzoil singur. Ar trebui să căutați o loțiune care spune "noncomedogenic" pe etichetă pentru a se asigura că nu va bloca porii și să conducă la mai multe pete. Lotiunile de combatere a acneei sunt, de asemenea, disponibile în multe magazine.
  • Partea 2 din 2:
    Păstrați pielea clară și odihnită
    1. Imagine intitulată Ștergeți pielea peste noapte Pasul 6
    1. Nu apăsați pete. În timp ce puteți reduce ocazional un blemish în timp rapid, un lucru pe care nu îl puteți face este să vindecați o rană pe față peste noapte. Poptarea sau stoarcerea unui cos se răspândește numai în jurul bacteriilor din interior, dar creează și o abraziune pe față, ceea ce ia mult mai mult timp să se vindece decât să permită pur și simplu cusur să plece singur.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea dvs. peste noapte Pasul 7
    2. Stați departe de cosmeticele grele cât mai departe posibil. Dacă știți astăzi că doriți cu adevărat să aveți o piele mai clară mâine, apoi să evitați cosmeticele. S-ar putea să vă simțiți dezbrăcați prin evitarea Concealerului pe care îl puneți de obicei pe un cusur, dar păstrați pielea atât curată cât și clară, cât mai departe posibilă, oferă zonei mai multe șanse de a vindeca și de a clarifica.
  • O orientare generală care urmează în ceea ce privește produsele cosmetice este faptul că fundațiile cremoase și se blochează, de obicei, pori înfundați, în timp ce produsele bazate pe minerale ușoare și pulverizate sau pe bază de apă sunt mai puțin probabil să facă acest lucru. Ca și în cazul curățării, puteți căuta cosmetice etichetate "ulei liber", "neacnegenic" sau "noncomedogenic."Cu toate acestea, lăsând în totalitate cosmetice, este încă cea mai bună opțiune atunci când căutați rezultate imediate.
  • Dacă absolut nu puteți evita utilizarea cosmeticelor cu o zi înainte, curățați bine pielea pentru a elimina fiecare urmă cât mai devreme în seara posibil. Indiferent de cât de obosiți sunteți, asigurați-vă că vă curățați fața înainte de a dormi, deoarece purtarea machiajului peste noapte este o modalitate bună de a vă asigura că vă veți trezi cu mai multe pete în loc de mai puține pete.
  • Ca și în cazul tampoanelor de spălare facială, aplicatoarele de machiaj sunt de obicei foarte germene. Șanțați aplicatorul și utilizați bile de bumbac sau tampoane pentru a aplica machiaj ori de câte ori este posibil. Dacă trebuie să utilizați un aplicator, păstrați-l spălat în mod regulat și înlocuiți-l des.
  • 3. Evitați utilizarea altor produse grase. Alte produse grase, în special produse de păr, care pot ajunge pe fața dvs. pot face o zonă de problemă mai rău sau pot duce la noi penică. Evitați utilizarea oricăror produse de păr grase cât mai departe posibil și vă protejați fața atunci când aplicați spray-uri sau geluri în păr.
  • 4. Ține-ți părul din față. Chiar și părul curat fără produs în el are uleiuri naturale care pot cloga pori. În timp ce ar putea fi tentant să vă ascundeți în spatele părului dvs. pentru ziua - și chiar mai mult, dacă mergeți la machiajul SANS pentru a încerca să ștergeți rapid pielea - cel mai bun pariu pentru a avea cureaua de cusur peste noapte este de a vă păstra părul departe de fața ta de asemenea.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea dvs. peste noapte Pasul 10
    5. Evitați să vă atingeți fața. Întotdeauna este tentant să-i dai pe pete pe tot parcursul zilei, dar cu degetele murdare, sunt ultimul lucru care va clarifica un amestec în timp util, așa că faceți tot ce este mai bun pentru a vă menține mâinile departe de fața voastră. Acest tip se aplică și telefonului dvs. Mulți oameni nu o consideră, dar atingem telefoanele noastre cu degete murdare toată ziua și le stochează în buzunare murdare și portmonee care sunt, de asemenea, terenuri de reproducere pentru germeni. Ținând telefonul pe față, transferați acei germeni.Dacă doriți să ștergeți rapid un blemish și să evitați ceilalți care apar, apoi să vă lipiți de caracteristica difuzorului sau trimiteți textul pentru această zi.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea peste noapte Pasul 11
    6. Nu încercați un pat de bronzare. Este un mit pe care razele UV să se usuce pete și pot fi cure miracol peste noapte, astfel încât sărituri să se așeze la soare sau să facă o excursie de urgență la un pat de bronzare. Dacă este cazul, transpirația adăugată de la Soare sau efectul de înfundare a uleiurilor de bronzare poate exacerba foarte problema pe care doriți să o ștergeți.
  • Dacă vedeți deja un dermatolog pentru pielea dvs. și ați fost plasat pe medicamente - în special cele care includ retinoide - atunci pielea dvs. va fi și mai sensibilă la razele UV decât în ​​mod normal, făcând această opțiune și mai prost sfătuită.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea dvs. peste noapte Pasul 12
    7. Evitați pasta de dinți. Mulți oameni au auzit mitul că pasta de dinți este o mare remediere minunată a miracolului pentru un cos, dar mitul pur și simplu nu este adevărat. În timp ce pasta de dinți conține ingrediente, cum ar fi bicudarea sifonului și peroxidului de hidrogen, care poate ajuta la reducerea unui cos, ele nu sunt formulate într-un mod care să fie mai eficace decât curățarea standard și peroxidul de benzoil destinate în mod specific scopului. În plus, pH-ul de pastă de dinți și celelalte ingrediente sunt mai susceptibile de a irita pielea, provocând înroșirea zonei pe care încercați să o tratați și, eventual, făcând cusur chiar mai vizibilă în acest proces.
  • Imagine intitulată Ștergeți pielea dvs. peste noapte Pasul 13
    8. Obțineți o opt ore de somn. Somnul este un timp natural de restaurare pentru corp. Studiile au arătat că cifra de afaceri a celulelor este de opt ori mai rapidă în timp ce dormi, astfel încât să-ți dai pielea un plin de opt ore de somn este o modalitate excelentă de a ajuta la clar.
  • 9. Continuați cu un regim de curățare standard. Chiar dacă te trezești a doua zi și cusur este încă acolo, nu panică. Observați că este exponențial mai mult decât oricine altcineva și un blestem nu este niciodată sfârșitul lumii. Continuați cu regimul de curățare prezentat aici, iar dacă pielea dvs. nu este clar complet în termen de trei luni, atunci luați în considerare vederea unui dermatolog pentru tratamentele cu acnee cu prescripție.
  • sfaturi

    O dietă general dezechilibrată poate avea un efect asupra glandelor care produc ulei în piele - cu toate acestea, este un mit că alimentele grase sau zaharoase pot provoca acnee. Din păcate, încercând să curățați corpul peste noapte pentru a șterge pielea dvs. va avea un efect foarte mic.
  • Înainte de a merge la culcare, frecați un cub de gheață pe față pentru a vă închide porii după curățare.
  • Pentru pielea sănătoasă, beți un pahar de lapte înainte de a merge la culcare.Dacă doriți, puteți adăuga o cantitate mică de șofran original sau turmeric la lapte.
  • Aplicarea gelului Aloe Vera va îmbunătăți considerabil textura pielii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar