Cum se creează o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii

A încercat totul pentru a scăpa de acnee?O compresă fierbinte poate fi utilizată pentru a vă deschide porii și pentru a facilita eliminarea murdăriei și a excesului de ulei care poate provoca acneea dvs.O compresă fierbinte ajută la scăderea inflamației și de a îmbunătăți circulația sângelui în zonă. Utilizați compresul de câteva ori pe săptămână pentru a vă îmbunătăți pielea.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o comprimare umedă
  1. Imaginea intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 1
1. Spălați-vă pe mâini.Întotdeauna spălați-vă mâinile înainte de a vă atinge fața.Nu doriți să răspândiți nici un germens din lucrurile pe care le atingeți (e.G. telefonul mobil, mânerele ușilor, tastatura calculatorului) pe fața dvs. Atingerea feței dvs. poate duce la breakouts și poate răspândi orice bacterii care pot provoca breakout-ul curent.Utilizați o cantitate adecvată de săpun, frecați mâinile împreună și clătiți cu apă caldă.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 2
    2. Spala-te pe fata.Utilizați un dispozitiv de curățare ușoară, cum ar fi CERA VE și apă caldă pentru a vă curăța pielea înainte de a aplica comprima.Nu doriți să răspândiți nici o bacterie pe față atunci când aplicați comprima.Utilizați vârfurile degetelor pentru a aplica ușor curățarea pe față.Nu curățați sau exfoliați înainte de a aplica comprimarea pentru a evita iritarea pielii.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 3
    3. Pregătiți-vă prospectul. Luați o cârpă mică, curată și faceți-o în apă caldă. Puteți, de asemenea, să puneți apă caldă într-un castron mic și să vă saturați complet prosopul. Apa nu trebuie să fie prea caldă.Nu doriți să vă ardeți fața sau să vă uscați pielea. Puteți utiliza o minge de bumbac în loc de un prosop dacă îl aplicați numai la un singur pimple.
  • Puteți încălzi compresa în cuptor cu microunde. Așezați un prosop umed într-o pungă de ziploc și cuptor cu microunde până când este caldă.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 4
    4. Luați în considerare adăugarea uleiului de arbore de ceai.Uleiul de arbori de ceai este un tratament natural eficient pentru reducerea breakouts acnee. Adăugați 6 până la 12 picături de ulei la castronul de apă înainte de a vă scufunda prosopul sau bumbacul. Se diluează întotdeauna uleiul de arbore de ceai cu apă înainte de a aplica pe față și pentru a evita contactul direct cu ochii.
  • Uleiul de arbori de ceai vă poate irita pielea. Testați soluția diluată pe braț înainte de a aplica pe față.
  • Imaginea intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 5
    5. Aplicați compresia în fața dvs. Aplicați compresia la fața dvs. timp de 10 minute.Compresa poate fi aplicată pe întreaga ta față sau numai la un pimple. Dacă compresia dvs. devine rece, reîncălziți și aplicați din nou. Puteți aplica comprimarea de două sau trei ori pe zi.
  • Examinați-vă fața când scoateți comprima. Porii dvs. ar trebui să fie deschisi și cosurile dvs. ar fi trebuit să ajungă la un cap. Dacă nu observați modificări, saturați-vă din nou prosopul sau bumbacul și reaplicați comprima.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind alte comprese
    1. Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 6
    1. Încercați o comprimare a ceaiului verde. Ceaiul verde conține polifenoli care au compuși antiinflamatori și antioxidanți care sunt de ajutor pentru pielea dvs. Ia o pungă de ceai și o abruptă în apă fierbinte.Strângeți ușor orice apă excesivă și lăsați sacul să se răcească.Odată ce sacul sa răcit, aplicați sacul la cosul tău.Lăsați sacul timp de 15 minute și clătiți-vă fața cu apă când ați terminat.
    • De asemenea, puteți pune pungi de ceai verde sub ochi pentru a reduce puffiness sau pentru a ușura ochii obosiți.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 7
    2. Aplicați o comprimare a gheții. Dacă simțiți că un pimple vine sau cosul tău este dureros, utilizați o compresă de gheață în loc de căldură. Iciingul poate reduce umflarea, inflamația, roșeața și durerea. Înfășurați niște gheață într-o chiuvetă subțire și aplicați-vă la pimple.Lăsați-l timp de un minut și apoi așteptați cinci minute.Reaplicați pentru un alt minut dacă aveți nevoie.
  • De asemenea, puteți aplica o comprimare a gheții după o compresie caldă dacă pimple dvs. nu ajunge la un cap.
  • Puteți aplica gheață direct pe piele, doar nu foarte mult timp.
  • O compresă rece poate fi, de asemenea, utilizată pentru ameliorarea mușcăturilor de bug. Aplicați compresia timp de 15 minute de câteva ori pe zi.
  • Dacă aveți piele uscată, mâncărime, aplicați compresia în zonele iritate.
  • Imaginea intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 8
    3. Utilizați aromoterapie.Mirosul de rozmarin sau ulei esențial de lavandă timp de 5 minute sa dovedit a reduce stresul. Aplicarea uleiului de mentă pe piele poate fi utilizată pentru a ameliora durerile de cap de tensiune. Puneți 5 până la 10 picături de ulei în 1 până la 2 cești de apă. Apoi saturați o cârpă în amestec.Scoateți prosopul și apoi aplicați corpului.
  • Metoda 3 din 3:
    Tratarea feței după comprimare
    1. Imaginea intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 9
    1. Clătiți-vă fața cu apă rece. După aplicarea unei comprese calde la fața dvs., spălați-vă fața cu cleanser anti-acnee sau pur și simplu cu un cleanser ușor și apoi vă stropiți fața cu apă rece pentru a vă închide porii. Acest lucru va contribui, de asemenea, la calmarea oricărei inflamații din căldură.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 10
    2. Aplicați un tratament de acnee topic. Odată ce cosul a ajuns la un cap, aplicați un tratament spot la cosul tău.Produsele care conțin acid salicilic, peroxid de benzoil sau sulf pot fi aplicate pe pimple după comprimare. Aceste ingrediente sunt un tratament eficient pentru acnee.Deoarece comprimarea a deschis porii, medicamentul poate fi mai ușor absorbit de pielea ta.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 11
    3. Nu-ți pop cosul tău. Alegerea, poppingul sau stoarcerea acneei vă crește riscul de cicatrizare și pete care pot dura mai mult pentru a se limpezi.Puteți aplica o presiune ușoară pe ambele părți ale cosului dvs. folosind tampoane de bumbac.Dacă ceva este gata să iasă, va fi.Nu vă stoarceți niciodată pimple sau folosiți degetele.
  • Imagine intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 12
    4. A se vedea un dermatolog. Dacă comprimarea dvs. nu funcționează și acneea dvs. nu se îmbunătățește, consultați un dermatolog.Unele acnee nu pot fi controlate numai cu tratamente de peste-contra. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie medicamente mai eficiente care nu sunt disponibile în afara contorului.Un dermatolog vă poate ajuta să vă controlați acneea, să împiedicați breakout-urile viitoare și să reduceți cicatrizarea și punctele întunecate.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră despre riscurile și beneficiile oricăror medicamente pe care le-ați prescris.De asemenea, permiteți medicului dumneavoastră despre tratamentele pe care le-ați folosit acasă.
  • Imaginea intitulată Creați o compresă fierbinte pentru tratamentul acneei și sănătatea pielii Pasul 13
    5. Luați în considerare utilizarea concealerului.Dacă cosul dvs. nu a scăzut după ce ați aplicat comprimarea și un medicament de acnee topic, puteți utiliza machiajul pentru ao face mai puțin vizibil până când se vindecă.Căutați produse cosmetice non-comedogene care oferă o acoperire ușoară.Fundațiile grele și concealerii nu vor permite pielea să respire și pot face acneea mai rău. Există mai mulți concepatori disponibili OTC care conțin medicamente anti-acnee și anti-cusur.
  • Machiajul mineral care nu conține oxiclorură de bismut și dimeticonă este recomandată.
  • sfaturi

    Căldura va atrage un pimple afară.Dacă doriți ca pimple să coboare, utilizați o compresă rece.
  • Opriți utilizarea unei comprese sau a oricărui alt tratament dacă aveți iritație, uscăciune, roșeață sau durere.
  • Dacă utilizați acest lucru prea frecvent, pielea dvs. se poate deteriora de căldură. Stick la 2-3 ori pe săptămână.
  • Nu adăugați niciun produs Puteți fi alergic la compresia dvs.
  • Asigurați-vă că combinați orice ulei esențial într-un ulei purtător (care poate include orice ulei veg) înainte de plasarea în apă. Fără a se amesteca mai întâi într-un ulei de veg, vor fi nediluate, picături puternice de ulei pur care poate și va irita pielea. Uleiurile esențiale nu sunt solubile în apă. Acest lucru este imperativ.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar