Cum de a alege o locație de tabără în don`t foame

Nu foame nu este un joc în care nu există nici o curbă de dificultate, doar greutăți și suferințe de la get-go, care rămâne mai mult sau mai puțin consecvent până când veți căuta în mod activ mai multă suferință. Orice și totul poate duce la demisia voastră prematură, în special greșelile voastre, dar jucătorul Savvy își poate prelungi viața mizerabilă cu o planificare atentă. Alegerea unei locații bune de campare este vitală în acest joc, unde supraviețuirea depinde de fiecare detaliu. Un loc bun lagăr vă oferă siguranță în timpul nopții și o bază de operațiuni pentru nevoile dvs. de aventură, precum și servi ca centru de crafting.

Pași

Partea 1 din 3:
Decizia pe biomul potrivit
  1. Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
1. Decideți dacă vă stabiliți sau nu. Când alegeți terenul de camping și înainte de a vă stabili pe un biom, trebuie să vă gândiți dacă acesta este doar un loc temporar sau o decontare permanentă reală. Așezările temporare nu necesită prea mult, doar un suficient de larg suficient încât un foc de tabără de bază nu va lumina accidental zona înconjurătoare pe foc. Cu cât există motive mai permanente, cu atât mai mult munca și resursele pe care le va trebui să le puneți, așa că păstrați-vă că în minte atunci când mergeți cercetați pentru campingul perfect.
  • Site-urile temporare sunt cele mai bune pentru o avanpost sau pentru a opri oprirea pe care ați putea să o faceți în timp ce explorați.
  • Gropi de incendiu, corpuri permanente care ard mai strălucitoare fără a se aprinde la structurile din apropiere (spre deosebire de focuri de tabără), sunt o necesitate pentru oricare dintre așezările sau zone mai substanțiale pe care le-ați menține pentru o cantitate îndelungată de timp.
  • Găsirea unui biom cu o mulțime de resurse și cea mai mică cantitate de pericol este cheia taberei de bază fericite și supraviețuire.
  • După ce a decis dacă campingul dvs. va fi temporar sau permanent, este timpul să alegeți un biome la tabără. Există mai multe biomes în foame - următorii pași descriu acele biomes care sunt locuibile.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    2. Verificați pășunile. Biomul de bază este întotdeauna un loc bun pentru a se stabili, cu abundența de resurse (alimente, copaci, piatră, flori etc.) și obiecte distanțate pe scară largă care nu necesită să ștergeți prea mult din zonă pentru a face locuibil. De multe ori vă grăbiți în jurul pășunilor, iar găsirea unui loc lângă drum ar face să călătorească mult mai ușor. Acest lucru face ca pajiștile să se stabilească unul dintre cei mai buni biomi, datorită abundenței de resurse comune.
  • Fii pregătit să se ocupe de broaște dacă taberă lângă iazurile care se încadrează în acest biome, deoarece au tendința de a bate lucrurile din inventarul tău și roi în jurul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    3. Luați în considerare zone precum mlaștini și păduri dacă doriți un pic de provocare. Pentru începători și oameni care doresc un gameplay mai puțin stresant, aceste două biomes nu sunt foarte bune, în ciuda resurselor lor. Pădurile sunt atât de dens ambalate cu copaci și nu au cele mai multe alte resurse, ceea ce face greu să clarifice și să se stabilească. În timp ce mlașdele au resurse neobișnuite pe care nu le puteți obține în alte biomes, există prea multe pericole și monștrii agresivi, cum ar fi tentaculele, MEMS și țânțarii care apar în mod regulat acolo pentru a face o înțelegere permanentă viabilă. Dacă doriți să vă stabiliți în aceste două biomes, fiți foarte pregătiți pentru provocările lor.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    4. Luați în considerare savanna. Savannahii sunt un alt mare biome pentru a se stabili. Odată cu abundența găurilor de iepure, iarbă și de efectivele de carne de beef. Savannahs, totuși, lipsesc copaci și bolovani și doar rareori au puieți, ceea ce înseamnă că trebuie să vă aventurați în alte zone pentru a vă completa stocul. Când Beefalo intră în căldură, ei devin agresivi față de tot și atacă tot ceea ce trece de zona - ați inclus.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    5. Încercați să evitați Rockylands. Acest biome - în ciuda abundenței pietrelor, a flăcărilor și a venei de aur ocazionale, nu este viabilă pentru o tabără permanentă dacă doriți să parcurgeți așezarea dvs. Terenul de piatră al biomei înseamnă că nu puteți planta puieți, iarbă, tufișuri de boabe și copaci, făcând aceste resurse inaccesibile pentru tabăra ta.
  • Există, de asemenea, o abundență de Tallbirds în acest biome, care sunt creaturi asemănătoare cu păsări agresive, care sunt extrem de persistente și teritoriale, adesea care vă urmăresc de mult timp înainte de a renunța. Ei pot ucide un personaj în doar 3 sau atât de late, ceea ce înseamnă că, dacă întâlniți unul, va trebui să pierdeți o scădere a luminii de zi valoroase.
  • Partea 2 din 3:
    Având în vedere resursele și creaturile din apropiere
    1. Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    1. Cercetați resursele fiecărui biom. La fel ca cele menționate anterior, fiecare Biome vă oferă propriile resurse și caracteristici unice care vă provoacă. Mlaștini au MEMS și tentacule, care sunt greu de ucis, dar vă dau o cantitate constantă de alimente și câteva resurse unice. Pajiștile au albine și iazuri, ale căror denizii pot fi agresivi, dar altfel vă oferă mâncare ușoară. Savannahii au Beefalo, care sunt o mare sursă de carne, blană de boabe și gunoi de grajd, dar transformă periculos atunci când este în căldură. Unele resurse sunt disponibile aproape peste tot, cum ar fi puieții, găuri de păianjen, iarba, flint și boabe de boabe, dar variază în abundență în fiecare biom.
    • Cele mai multe resurse inițiale, cum ar fi crengi, fructe de padure și iarbă tăiată, sunt ușor de reînnoit la fiecare 4 zile. Excepțiile sunt flint, morcovi, roci și bolovani, deoarece nu se reînnoiesc în mod natural în suprafață. Jucătorii cu întârziere vor întâlni modalități de a reînnoi infinit aceste alte resurse, dar inițial jucătorul obișnuit nu va.
    • Copacii pot fi tăiați pentru bușteni și pot fi reînnoite prin plantarea conului de pin căzut de copac și de așteptare. Domnia de giganți (ROG) introduce copacii de birhnut, care picătură Birhnuts în loc de conuri de pin. Puteți fie să plantați pe cei sau să gătiți piulițele și să le mâncați, dar este mai bine pe termen lung pentru a le planta, dacă nu aveți multe extra sau sunteți înfometați cu disperare.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    2. Asigurați-vă că nu sunteți prea aproape de satele de porc. Acest lucru este deosebit de important dacă jucați ROG. Sate de porc în mod normal, în mod normal între pășuni și păduri. Acest lucru îl face destul de convenabil pentru jucător, care vă furnizează carne, gunoi de grajd și chiar aur, dacă sunt destul de norocoși să aibă un rege de porc dat afară acolo. Cu toate acestea, în Rog, este inadmisabil ca jucătorul să se stabilească în satul însuși, datorită porcilor care se transformă în avepiguri în timpul lunii pline. De asemenea, puteți găsi o casă de porc în timp ce explorați lumea. Acest lucru va da doar 1 porc la un moment dat, dar puteți folosi în continuare porcul unic pentru a ferma o gunoi de grajd sau o ucideți pentru mâncare.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    3. Încercați să tambri aproape de găurile de iepure. Găurile de iepure sunt găsite în pajiști și savane și sunt o sursă de carne ușoară pentru personajul dvs. prin capturarea. Majoritatea jucătorilor noi și lumi proaspeți au tendința de a se baza pe această resursă greu până când sursele alternative de alimente sunt găsite sau deblocate.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    4. Fiți atenți la dens de spider și iazuri. Densul de spider pot fi periculoși pentru playerul nepregătit, dar uciderea păianjenilor care au dat naștere din ei producă carne de monstru, glande de mătase și păianjen, care sunt resurse foarte utile. Dacă doriți să fiți în apropierea dens de spider, fiți întotdeauna pregătiți. Păianjenii tind să vină după tine dacă ai pasi pe Windbing în jurul denului. De asemenea, ei se duc în mod natural la amurg și noapte.
  • Iazurile sunt mai frecvent găsite în pajiști și puteți pescui în acele iazuri. Cu toate acestea, ei au dat naștere unor creaturi ostile, în funcție de timpul zilei și de biome și pot fi un pic periculos. Iazuri în pășuni și păduri spawn broaște în timpul zilei și sunt mai sigure pentru a pescui în timpul amurgului. Iazuri în mosquitosul de la marshn în amurg și noapte și sunt relativ mai sigure în timpul zilei.
  • Partea 3 din 3:
    Având în vedere alți factori
    1. Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    1. Găsiți o zonă largă. Unul dintre celelalte lucruri cheie pe care trebuie să le luați în considerare este dimensiunea terenului dvs. de camping. Zona ar trebui să fie suficient de largă pentru a vă deplasa cu ușurință și a crea structuri în timp ce este destul de aproape încât focul dvs. de tabără sau de foc pot lumina zona de bază fără prea multă agitație. Un camping de dimensiuni decent este de aproximativ un ecran mare - când stai în mijlocul campingului, ar trebui să puteți vedea toate structurile în campingul dvs. Acest lucru este atunci când adăugați suficiente bușteni în groapa dvs. de foc, puteți încărcați și lucrați cu structurile dvs.
    • Pentru zonele mai largi sau pentru cei care doresc să se extindă, amintiți-vă întotdeauna să păstrați cele mai des structuri și cu pieptul în apropierea groapă de foc, astfel încât să nu riscați să fiți răniți de creaturile umbrelor care atacă în negru.
  • Imagine intitulată Alegeți o locație de tabără în Don
    2. Încercați să tabără lângă drumuri. De multe ori, vei fi forțat să fugi din tabăra ta datorită monștrilor și atacurilor de vânătoare. Acest lucru face o necesitate pentru tine să-ți faci tabăra lângă drumuri. Drumurile adaugă o ușoară creștere la viteza de mers pe jos atunci când mergeți de-a lungul acesteia, lăsându-vă să depășiți unii dintre următorii dvs. suficient de mult pentru a vă regrupe și recupera. De cele mai multe ori, drumurile conduc spre sate de porc, lucruri și alte biomes, făcându-l mai puțin de un hassle pentru tine de a explora în timp ce încă mai rămâne în siguranță. Cu acești patru factori în minte, făcând propria tabără este doar o chestiune de timp și resurse! Deci, ieșiți și explorați!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar